Sa ii spuna cineva lui Basescu ca

Deoarece observ ca blogul meu a devenit foarte citit si comentat de simpatizantii PDL-isti, profit de aceasta minunata ocazie si ii rog sa transmita domnului Basescu urmatoarele:

1.  Domnii Iliescu, Nastase, Hrebenciuc si Vanghelie nu au candidat la presedintie si nu s-au calificat in turul 2.  Finala mare este intre dl Mircea Geona si Basescu.

2.  Numele corecte ale domnilor PSD-isti sunt Hrebenciuc si Vanghelie nu Rebenciuc si Vanghele.

3.  Prin bun simt, moralitate, echilibru si cinste domnii Iliescu, Nastase, Hrebenciuc si Vanghelie sunt net superiori acolitilor basescieni Elena Udrea, Radu Berceanu, Marcel Hoară, Monica Ridzi, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Theodor Stolojan, Cristian Boureanu, Vasile Blaga etc

10 gânduri despre „Sa ii spuna cineva lui Basescu ca

 1. Cu punctul 1, daca ne raportam strict la nume, sunt de acord. In rest, e finala dintre un intelectual si un matroz betivan si orbit de putere (ca sa nu zic chior). Iar comparatiile pot continua.
  La punctul 2 ai dreptate.
  La punctul 3, exagerezi, sau deformezi, pentru ca Iliescu, Nastase, Hrebenciuc si Vanghelie nu au bun simt. Primul e ala cu „bai animalule”, al doilea e arogantul cu numaratul oualor, al treilea e guzganul rozaliu ce-a stat in spatele oricaror intelegeri paguboase pentru noi toti ce au avut ca protagonist (si) PSD-ul, iar Marean nu poate fi nici macar susceptibil de bun simt, pentru ca daca l-ar avea, ar sta naibii acasa, sa-nvete limba romana de la tablagiii din fata blocului.

 2. dar ce nu vrei tu sa recunosti este acela ca, desi acesti domni nu candideaza, ei sunt in spatele unui candidat slab. si desi zici de cei 4, uiti sa faci o mentiune! in turul 2 candideaza mircea geoana, nu crin antonescu! astazi peste tot la tv geoana s-a vazut doar 2-3minute..in rest a aparut dl crin, incat ma intrebam daca la numaratoarea finala de la bec a iesit cumva crin pe 2.

  intradevar, acestea sunt numele corecte, dar probabil ironia nu a prins la toata lumea.

  legat de cele 2 tabere..ce-ar fi sa comparam si cat au furat! cu siguranta primii vor trece in frunte! in plus, uita-te la top 20 cei mai bogati romani..si imparte-i pe cele 2 tabere..iar o sa apara o discordanta intre rezultat si ce zici u.

  1. @flux
   Domnule, pe dumneata nu incerc sa te conving. Si sti de ce? Pentru ca nu am nici o sansa.
   Dumneata votezi Basescu. De ce? Numai dumneata sti.
   Domnul Mircea Geoana nu este un om slab. Nu inteleg de ce simpatizantii PDL incearca sa lanseze acesta minciuna.
   Daca nu se cearta cu toata lumea nu inseamna ca este slab.
   Domnul Geoana este un bun diplomat, un om cu tact , rabdare si inteligenta. Un om care nu raspunde la toate rautatile care i se adreseaza. Asta ii dovedeste superioritatea.
   Inseamna ca este un OM ECHLIBRAT.
   Ne-am saturat de un presedinte care nu se intelege cu nimeni si care baga strambe asa cum respira.

 3. „Prin bun simt, moralitate, echilibru si cinste domnii Iliescu, Nastase, Hrebenciuc si Vanghelie sunt net superiori acolitilor basescieni Elena Udrea, Radu Berceanu, Marcel Hoară, Monica Ridzi, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Theodor Stolojan, Cristian Boureanu, Vasile Blaga etc…”

  Eu as fi avut o strangere de imina inainte de a posta aceasta opinie. Eu, spre exemplu, votez impotriva lui Basescu. Dar asta nu inseamna ca am respect pentru cei enumerati de tine, membri marcanti ai PSD. Eu nu aleg intre un rau mai mic si un rau mai mare. Altfel ne intoarcem de unde am plecat. Eu am un crez si nu ma abat de la el. Asta nu inseamna ca sunt pro-Geoana. Poate si din cauza domnilor enumerati de tine. Oameni ca Basescu trebuie sa inteleaga faptul ca nu mai merge sa-ti bati joc de Romania. Daca Geoana ajunge presedinte sa stie ca-l paste acelasi sfarsit.

  1. @sictireli
   Domnule, fara suparare, dupa parerea mea domnii Iliescu, Nastase, Hrebenciuc si Vanghelie sunt net superiori acolitilor basescieni Elena Udrea, Radu Berceanu, Marcel Hoară, Monica Ridzi, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Theodor Stolojan, Cristian Boureanu, Vasile Blaga.
   Tu crezi ca dl Iliescu este mai putin cinstit decat Elena Udrea, Radu Berceanu,Gheorghe Flutur sau Theodor Stolojan ?
   Tu crezi ca dl Nastase este mai putin echilibat si mai putin moral moral decat Roberta Anastase?

  1. @marcel hoara
   Glimiti domnule Hoara 🙂
   Nu este deloc cel mai bun.
   Pe mine m-a lasat fara chioscul din care traiau 4 familii iar subordonatii dansului din PDL m-au lasat somera.
   Ma angajati dumneavoastra? 🙂 Ca nu imi gasesc serviciu.
   Haideti ca se poate! 🙂 Am fost si membru PD si am facut campanie electorala pentru PD. Si PD-ul ce a facut pentru mine? M-a lasat fara afacere si ulterior si fara servici.
   Intelegeti de ce va iubesc eu pe voi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s