Imi place Mona Pivniceru

Trebuie sa recunosc ca declaratiile doamnei Mona Pivniceru  ma surprind mereu si ca imi place de domnia sa pentru ca este o persoana curajosa si demna.

Declaratii ale doamnei Mona Pivniceru, preşediuntele Asociaţiei Magistraţilor din România, cu privire la alegerea doamnei Florica Bejinaru la şefia CSM:

„Sper într-o decizie morală a doamnei Bejinaru. Aş spera să se retragă, pentru că ideea că cineva ar pune interesul personal mai presus de interesul imaginii din sistem mă gândesc că îi va aduce grave prejudicii din partea întregului corp judiciar. Niciun judecător nu poate tolera ideea că cineva cu asemenea moralitate poate fi preşedintele CSM”

„Faptul că a semnat un angajament şi că a fost stipendiată este o realitate. Nu mai este o acuzaţie, este o realitate. Sigur nu are coloratura juridică de poliuţie politică, dar are coloratura de imoralitate”

„Noi nu putem începe o curăţenie morală uitându-ne în afară. Trebuie dinăuntrul nostru să ne regenerăm moral, ori deocamdată avem un mare eşec şi nu ştim care vor fi costurile lui. E o chestiune care nu trebuie să se întâmple. Eu nu concep acum că ar putea rămâne preşedinte al CSM”

Publicitate

33 de gânduri despre „Imi place Mona Pivniceru

 1. Doamna Mona Pivniceru are curajul sa se ia de gat cu sistemul, ceea ce ma surprinde intr-un mod placut. Sper sa nu fie ceva de moment.

 2. Jos pălăria în faţa doamnei Pivniceru, dar cu tupeul şi neruşinarea securistă, nu te poţi aştepta la un gest de demnitate.

 3. Mona Pivniceru – un judecător vertical (măcar în discurs). Să nu uităm că „iubitul cârmaci” a spus că ar condamna-o. Eu zic să mai avem răbdare. N-aduce anul ce-aduce ceasul. Poate nu o să fie condamnată, dar… Oricum deranjează pe mulţi.

  1. @ Nedumeritu
   Mie imi place foarte mult.
   Are foarte mult curaj.
   Nu stiu cati romani ar putea sa aiba un comportament asemanator.

 4. 8 MARTIE ZIUA FEMEII, DECI SI A FEMEII MAGISTRAT.
  MARTISOR INLACRIMAT PENTRU FEMEILE MAGISTRAT.
  RECORD IN JUSTITIE DEDICAT FEMEII MAGISTRAT.
  8 MARTIE ZIUA FEMEII ADICA SI A MEA CORNELIA GALAVAN SOTIE, MAMA SI BUNICA INFIRMA DE 13 ANI.
  Pentru mine infirma in carje in urma unui tragic accident rutier petrecut in urma cu 13 ani in Bucuresti si nesolutionat in mod echitabil nici pana in prezent (!?) are o conotatie speciala avand in vedere rolul ‘ femeii magistrat ‘ in malaxorul justitiei care m-a distrus mai rau decat accidentul propriuzis. Femeii magistrat procuror sau judecator, inspector la Consiliul Superior al Magistraturii sau consilier in Ministerul Justitiei sau chiar ministru dedic acest mic ‘ martisor-omagiu ‘ prin care vreau sa scot in evidenta ‘sensibilitatea, tandretea, duiosia dar mai ales dragostea de oameni’. Datorita femeii magistrat si ‘sensibilitatii ‘ ei am stabilit un adevarat record in justitia romana demn de ‘ Guiness Book ‘.Dupa 13 ani de cosmar petrecuti in ‘ malaxorul ‘ justitiei datorita solutionarrii inecitabile a dosarului penal atat pe latura penala dar mai ales pe latura civila, sunt prezenta la Tribunalul Bucuresti intr-un dosar in care imi cersesc dreptul la viata.
  Am fost o naiva avand incredere in magistrati si inspecial in femeia magistrat. Datorita modului in care a fost solutionata tragedia mea dar mai ales a efectelor devastatoare a proceselor fara de sfarsit in care marea majoritate a deciziilor si hotararilor judecatoresti au fost semnate de femei magistrat, dupa 13 ani de umilinta in care mi-a fost calcata in picioare demnitatea, regret ca nu am murit in accident. Astfel femeia magistrat cu ‘sensibilitatea’ei a transformat un accident stupid petrecut pe trecerea de pietoni in care o masina a facut o manevra de mers inapoi , intr-un act de justitie si mai stupid cu hotarari
  contradictorii atat la procuratura cat si in instantele de judecata.Pentru a da credibilitate ‘martisorului’ meu si care cred ca nu o va deranja pe nepoata mea magistrat precum nici magistratul ce se numeste Galavan, am sa va dau exemplu mai jos de ‘sensibilitatatea, tandretea, duiosia si dragostea femeii magistrat’ precum si de profesionalismul acesteia.
  1)- Femeia magistrat din cadrul procuraturii mi-a ascuns expertiza tehnica falsa prin care a dispus neinceperea urmaririi penale,pentru al scoate basma curata pe autorul accidentului. Ba mai mult datorita ‘sensibilatii’ deosebite fata de infractor m-a gasit tot pe mine vinovata ca si cand ‘ m-as fi aruncat cu 14km/ora in spatele masinii ‘?! Curata ‘ sensibilitate feminina ‘. Ulterior expertul tehnic auto a fost condamnat pentru expertiza falsa ascunsa de magistrat. Din acest moment tot dosarul s-a desfasurat anormal si inuman fiind favorizat autorul tragediei mele si a faptei penale. Oare magistratul femeie nu a observat ca expertza este falsa ? Datorita acestei femei magistrat si a sefului ei tot femeie urmarile actului de justitie au degenerat avand in vedere ca solutionarea corecta cinstita profesionala ar fi avut o desfasurare scurta normala si echitabila in care vinovatul cu relatiile lui ar fi inteles ca poate fi condamnat.
  Acesta este primul martisor pe care il daruiesc unui magistrat femei pentru sensibilitate si duiosie.
  2)-Femeia magistrat al instantei de judecata a dat si ea dovada de multa ‘sensibilitate si duiosie.Observand ca in solutionarea dosarului penal pune baza tot pe expertiza falsa ascunsa de procurori cu toate ca la dosar au mai fost efectuate doua expertize corecte in cotradictie cu expertiza fasa am atras atentia instantei despre eroare. Aceasta continuand sa-mi ia declaratie fara sa tina cont de observatia mea, mi-se face rau si lesin in fata magistratului. Aceasta dand dovada de ‘sensibilitate si gingasie’ ca si colega sa din cadrul procuraturii continua procesul in mod inuman continuand inerogatoriul.
  Astta mai zic si eu sensibilitate de femeie magistrat.
  3 )-Femeia magistrat a dat dovada de multa ‘gingasie si sensibilitate’ atunci cand in motivarea hotararii judecatoresti imi acorda daune materiale cat pentru un caine sau pisica de rasa nu pentru un om cu infirmitate locomotorie definitiva motivand ca ‘mi-sau diminuat posibilitatle de imbogatire spirituala si de divertisment intr-o proportie redusa iar deplasarile mai lungi le pot efectua in carucior ‘ ?!
  Multa ‘gingasie si sensibilitate de femeie magistrat’
  4) – Femeia magistrat mi-a anulat posibilitatea de a recupera debitul creat prin neplata daunelor materiale stbilite prin hotarare judecatoreasca ridicand sechestrul asigurator asupra bunului autorului tragediei mele, cu toate ca am depus acte din care reiesea ca prestatia lunara stabilita am primit-o dupa 5 ani (!) si aceasta prin executare judecatoreasca. Dupa ridicarea sechestrului autorul accidentului vinde imediat apartamentul formal singurului copil mostenitor pentru a nu mai avea nici o posibilitate de recuperare a banilor.De nu te poti opune ;gingasiei si sensibilitatii femeii magistrat.
  As mai avea de daruit martisoare si pentru femeia magistrat de la Miniserul Justitiei care in urma unei audiente la o doamna ministru imi promite ca va inainta memoriul Parchetului General solicitand un recurs in anulare.Ca si in cazurile de mai sus femeia magistrat datorita ‘sensibilitatii si gingasiei dar si a onestitatii’ imi returneaza memoriul dupa expirarea termenului legal de depunere a dosarului la Parchetul General.
  Nu pot sa uit de martisor pentru femeia magistrat inspector la Consiliul Superior al Magistraturii care cu tote dovezile evidente multe din ele grosolane abuzuri ale magistratilor fara ca acestia sa fie trasi la raspundere,imi trimite un raspuns plin de ‘sensibilitate si duiosie ‘ din care reiese ca toate colegele magistrat care mi-au distrus viata mai rau decat accidentul proprizis sunt total nevinovate si ca pot purta cu mandrie multe martisoare. Oare pot primi un martisor si de la mine care datorita lor am ajuns un gunoi uman, un emigrant in propria tara ?
  Referitor la prezenta mea dupa 13 ani de la accident in fata instantei de judecata a Tribunalului Bucuresti datorita acestor femei magistrat pline de ‘gingasie ‘am solicitat ca dosarul sa se judece in lipsa pentru ca dupa 13 ani de cosmar amplificati in actul de (in)justitie mi-e frica de magistrati.
  Cu ocazia Zilei de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii deci si a femeii magistrat va dedic recordul absolut inedit in materie de a petrece din cauza dv-stra si alaturi de dv-stra 13 ani in justitie pentru un accident stupid. Nu cred ca in alta tara din Uniunea Europeana putem stabili acest ‘ record ‘ pe care vreau sa-l omologhez.
  Daca ‘ recordul ‘ este omologat ‘ meritele ‘ va apartin in totalitate.
  Pentru credibilitate subiectul a aparut in majoritatea cotidienelor centrale ca Evenimentul zilei, Libertatea, Jurnalul National, Ziua, Romania libera, National, Curierul National, Gardianul, Curentul, Azi, Prezent, Cronica Romana precum si in reportaje tv ultimul reportaj fiind difuzat pe16 ianuarie 2010 de Antena 3 in cadrul emisiunii ‘ Reporter special ‘.

   1. In magistratura sunt multi oameni ca aceasta doamna dar nu pot vorbi orice pentru ca reprezinta ceva ,nu sunt liber profesionisti ca cei care se angajeaza in discutii acide fara sa aiba cunostinte despre ce spun.

   1. multimea nu constientizeaza si ii blameaza im continuare ,ca au salarii mari,dar nu stiu prin cate trec si ca incep de la 2000 de RON.

    1. @viorel
     Stiu ca au salarii mari dar nu ii balmez.
     Avem nevoie de ei. Le cer este sa AIBA CURAJ si sa fie CINSTITI.
     Am fost si nemultumita de cativa judecatori prin 1995.
     Aveam un proces verbal facut (LA ORDIN) de un politist.
     Le-a fost frica sa imi dea dreptate.
     Procesul verbal era scris cu picioarele, avea stersaturi, completari ulterioare cu pix de alta culoare, semnase politistul si in locul meu 😀 (era practic aceasi semnatura si la mine si la el)
     Pana la urma a iesit bine, adica am castigat dar mi-am pierdut un an pe la tribunale.

 5. Conteaza mai putin cit de frumos scrie politistul sau ca nu vrem sa semnam,exista rubrica in care putem face obiectii si putem contesta in instanta dar nu pe motiv ca nu scrie frumos politistul sau ca nu am samnat.Credeti ca cei vinovati se inghesue sa semneze sau sa recunoasca sau sa plateasca?

 6. Astazi am vazut-o pe DOAMNA JUDECATOR MONA PIVNICERU la INALTA CURTE ,la serbarea de MOS CRACIUN,am fost cu fetita acolo si imi pare rau ca nu am v orbit cu dinsa sa-i spun ca e idolul meu.

  1. @viorel
   Nu am stiut ca er o fetita.
   Si eu o apreciez.
   Este o femeie foarte curajoasa.
   Daca am fi mai multi ca ea poate tara asta ar arata alfel.
   Daca totusi reusesti sa vorbesti cu domnia sa transmite-i si din partea unei bloggerite multa sanatate si sa o tina tot asa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s