Crede cineva ca Basescu poate ajunge un presedinte de paie?

Din anul 2000 Basescu nu a renuntat niciodata. Nu a fost invins si nu s-a lasat invins. Nu a iertat nimic si pe nimeni. Basescu nu este omul care sa renunte. Lui Basescu nu ii place sa piarda. Nici nu accepta ca acest lucru este posibil. Basescu a facut tot ce a putut sa isi discrediteze adverasarii. Basescu este, asa cum singur a declarat un jucator.

Ciresc in Romania Libera si ma minunez.Exista cineva in Romania care crede ca Basescu ar putea ajunge un presedinte de paie. 🙂 🙂 🙂  Aceasta persoana este domnul Cristian Campeanu. Domnia sa ne anunta ca este posibil ca Traian Basescu sa fie trecut pe linie moarta de catre PDL:

„Daca mai au putina rabdare si nu il suspenda din nou, gand la care par sa saliveze de pe acum, bunii prieteni Ion Iliescu si Crin Antonescu s-ar putea sa-l vada pe Traian Basescu trecut pe linie moarta in scurta vreme, iar asta de catre cine se asteapta mai putin: de catre PDL”

Dupa parerea domnului Cristian Campeanu, liderii PDL-ul ar putea face acest gest deoarece Basescu nu mai are cum sa fie o locomotiva electorala pentru partid:

„Faptul ca nu va mai putea candida pentru un nou mandat, precum si faptul ca a facut si greseala sa anunte prematur (din nou, acest pacat al declaratiilor pripite) ca dupa incheierea mandatului nu va reveni in viata politica de partid ii va determina pe liderii actualului PDL sa isi puna serios problema in ce masura merita sa sustina initiativele politice ale presedintelui daca acesta nu mai poate functiona ca locomotiva electorala.”

Domnul Cristian Campeanu ne lamureste si cine vor fi refomatorii partidului si unde se va da confruntarea:

„Confruntarea se va da pe terenul „reformei statului”, tema cu care Traian Basescu a castigat alegerile si la care PDL s-a raliat declarativ. O reforma reala care sa nu se rezume la Parlament unicameral si la reducerea numarului de parlamentari, ci sa mearga in profunzimea institutiilor, in sensul debirocratizarii, profesionalizarii si depolitizarii aparatului de stat, nu poate fi facuta decat de un partid modern, bine si flexibil organizat in teritoriu, cu optiuni doctrinare clare, din care sa rezulte initiative politice coerente, si, mai ales, cu lideri credibili si profesionisti. Or, exact acestea sunt elementele de reforma a partidului propuse de Cristian Preda si Monica Macovei. Cu alte cuvinte, aripa reformista este cea care promoveaza in interiorul PDL agenda presedintelui.”

Spre finalul articolului domnul Cristian Campeanu ne linisteste. Basescu are inca aliati puternici:

„Deocamdata presedintele are aliati puternici. In primul rand, electoratul (e de presupus ca si la Resita, Bistrita sau Oradea alegatorii au votat Basescu, nu baronii pedelisti). In al doilea rand, presedintele are inca de partea sa o alianta influenta formata din intelectuali publici, jurnalisti si cetateni angajati in dezbaterea publica in spatiul virtual, care pot crea un curent de opinie puternic in favoarea actiunilor reformiste.”

17 gânduri despre „Crede cineva ca Basescu poate ajunge un presedinte de paie?

 1. Un singur lucru omite Cristian Câmpeanu ăsta: că ,,aliaţilor” PD-ului şi ai lui Băsescu nu le va trece foamea doar cu pâine unsă cu ,,reforma statului”. Nu de alta, dar hrana asta nu-i deloc săţioasă, ba provoacă şi indigestii sociale.

 2. Theodora,Cristian Campeanu bate campii,este un lefegiu pe statele de plata cotroceniste,catoti cei care fac parte din acest ziar,care ar trebui sa se numeasca Romania Nelibera,o sambata minunata 🙂
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

 3. Un banc „trist”!

  Extenuat de lupta pentru iesirea din criza,premierul face
  > el insusi una si,cum se mai zice,da ortul popii.
  > Funeralii nationale,popor,sobor,alesi,culesi,regrete eterne
  > etc.
  > Pe marginea mormantului,Traian Basescu plange in hohote din
  > ambii ochi smulgandu-si ultimele suvite din parul restant
  > iar Elena
  > Udrea,cernita toata,jeleste telegenic si ecumenic.
  > In trei cuvinte,mare jale mare!
  > In drum spre iesirea din cimitir,Elena Udrea se apleaca
  > discret la urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de
  > speranta:
  > -Traiane,nu-i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul?
  > Iar Traian Basescu o asigura:
  > -Cum sa nu,Elena,numai ca trebuie sa te grabesti
  > pana nu astupa aia groapa.

 4. „…alegatorii au votat Basescu nu baronii pedelisti.” aoleu au si astia baroni pai eu credeam ca sunt oameni cinstiti care nu prididesc a muncii pentru binele poporului pentru inaltarea lui(a poporului) pe noi culmi ale civilizatiei si traiului pe vatrai hihi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s