Un raspuns la articolul domnului Turturica

Intr-un articol publicat in Romania libera domnul Dan Cristian Turturica isi permite sa ii catalogheze pe toti cei care nu sunt de acord cu parerile lui drept oameni nerationali.

„Pentru orice om rational, participarea Romaniei la scutul antiracheta nu poate fi decat benefica”

Benefica pentru cine, domnule Dan Cristian Turturica?

Pentru mine,  pentru poporul roman? Nici vorba.

Pentru dumneavoastra, poate da.

Participarea Romaniei la scutul antiracheta este, intradevar benefica dar nu pentru noi ci pentru altii. Pentru tarile din Europa centrala si pentru Israel, da.

Participarea Romaniei la scutul antiracheta este benefica pentru firmele oamenilor de afaceri apropiati guvenului si presedintelui, cunoscuti si sub numele de „moguli de bine” care vor identifica oportunitati de afaceri si vor obtine contracte grase.

„Parteneriatul cu SUA ofera o protectie militara suplimentara care nu presupune nici un risc in plus fata de cele asumate deja prin intrarea in NATO, prin participarea cu trupe in Afganistan si Irak, prin contributia la lupta antiterorista.”

Daca pana acum am avut noroc cu carul, teroristii fiind ocupati cu altii mult mai „importanti” decat noi, prin amplasarea in Romania a scutului antiracheta vom atrage atentia organizatiilor teroriste si ura Rusiei, Ucrainei si Iranului.

Poate ne spuneti si noua, domnule Turturica, de ce trupele romanesti din Afganistan sunt amplasate in zonele cele mai periculoare?

De ce trebuie sa luam cele mai dezavantajoase pentru noi?

De ce nu putem sa fim si inteligenti nu doar pupincuristi?

De ce nu putem sa fim aparati de acest scut antiracheta daca va fi amplasat in Blugaria, Grecia sau Turcia?

De ce nu putem sa obtinem mai mult cu riscuri mici?

„Si, cu toate astea, Ion Iliescu, fost presedinte si in continuare unul dintre cei mai influenti oameni politici, se declara impotriva si sugereaza ca ar trebui organizat un referendum pentru a valida aprobarea data deja de CSAT”

Domnul Ion Iliescu precizeaza pe blogul sau ca nu s-a declarat impotriva si nici nu a sugerat ca ar trebui organizat referendum national:

„Eu am raspuns ca, in conformitate cu legile tarii, aceasta decizie a CSAT ar trebui supusa aprobarii Parlamentului. Daca ar fi, sau nu, nevoie de un refendum asupra acestei teme, aceasta problema urmeaza a fi analizata si decisa de Parlament. Eu nu dispun de suficiente date pentru a emite alte pareri.”

De ce dezinformati cititorii domnule Turturica?

Publicitate

4 gânduri despre „Un raspuns la articolul domnului Turturica

 1. Cui nu-i place scutul antirachetă se poate muta ăn Antarctica.Acolo,nu-l paste nici un pericol nuclear si,în plus,aerul este mai curat! Nu te poti opune jocurilor geopolitice si geostrategice globale.La începutul Războiului rece Occidentul nu avea nevoie de greci ci de Grecia.Grecii de culoarea porfirului erau libei să plece oriunde,chiar si în Madagascar.Dar au ales calea mai la îndemână a războiului civil Si tot au pierdut.Iar de baze militare americane si britanice tot n-au scăpat.La noi nu se va întâmpla nimic de genul acesta pentru că poporul român,nu PNL-ul,are bun simt pentru tot mapamondul!Scutul antirachetă este destinat apărării Israelului si asta spune tot.Cândva,R.Reagan se adresa armatei americane cu următoarele cuvinte,care sunt si astăzi actuale:„voi sunteti soldatii lui Israel,voi sunteti alesi de Dumnezeu să mergeti si să luptati in valea Armaggedonului si să învingeti definitiv Imperiul Răului.”.Iar de turma de iepuri pesedisto-penelistă nu par a se teme prea mult nici americanii,nici Israelul!

  1. @pisitanathos
   In Antarctica sa se duca ceilalti
   „Scutul antirachetă este destinat apărării Israelului si asta spune tot.Cândva,R.Reagan se adresa armatei americane cu următoarele cuvinte,care sunt si astăzi actuale:„voi sunteti soldatii lui Israel,voi sunteti alesi de Dumnezeu să mergeti si să luptati in valea Armaggedonului si să învingeti definitiv Imperiul Răului.”.Iar de turma de iepuri pesedisto-penelistă nu par a se teme prea mult nici americanii,nici Israelul!”
   Regret dar nu sunt iepure si nici nu merg in turma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s