Adrian Nastase reales presedinte al Consiliului National al PSD

Asa cum era de asteptat domnul Adrian Nastase a fost reales ieri in functia de presedinte al Consiliului Naţional al PSD

PSD-ul are acum o echipa completa.

PSD-ul are acum tinerete, inteligenta, forta si echilibru.

Fara sa am pretentia ca sunt detinatorul adevarului absolut, din pozitia mea de simplu votant PSD si de om care crede cu adevarat in valorile social democrate, o sa expun  cateva pareri despre cum cred eu ca ar trebui sa actioneze PSD-ul pentru a redeveni principalul si cel mai puternic partid din Romania

PSD-ul trebuie sa recuceresca electoralul de stanga pe care l-a pierdut. Ma gandesc in primul rand la electoratul de la sate care a fost in marea majoritate electotatul PSD-ului si la electoratul urban sarac adica muncitorii care si-au pierdut locurile de munca si care au votat in mod cu totul ilogic cu Basescu si PDL.

PSD-ul trebuie sa atraga in electoratul sau intelectualii de stanga asa cum se intampla in Franta, Italia si Germania.

PSD ar trebui sa se apropie mai mult de angajatii din mediul privat si de micii intreprinzatori.

Promovarea unor lideri inteligenti, cinstiti, educati, oameni apreciati de popor.

Promovarea in partid sa se faca pe merit si cu mult mai multa atentie. Partidul nu trebuie sa sustina decat oameni de incredere si nu tradatori care la prima ocazie trec in tabara adversa.

Trebuie explicat electoratului ca PSD-ul  nu este un partid comunist ci un partid social democrat singurul partid de stanga din Romania capabil sa sustina si sa protejeze oamenii saraci.

Discursul liderilor PSD trebuie sa fie un discurs clar si usor de inteles pentru electoratul tinta.

Parlamentarii PSD sa fie mai activi si mai vizibili in Parlament.

Recomand  liderilor PSD sa mearga mai des in teritoriu in cadrul organizatiilor teritoriale, in mijlocul oamenilor simpli.

Este foarte important ca liderii PSD sa dovedeasca populatiei grav afectate de guvernarea PDL faptul ca  PSD-ul este alaturi de ei.

PSD-ul trebuie sa incerce castigarea increderii  electoratului care nu a iesit la vot.

Liderii PSD cu situatie materiala buna si foarte buna, oameni de afaceri  pot face gesturi caritabile cum ar fi crearea de azile de batrani si/sau case de copii sustinerea materiala a tinerilor inteligenti si saraci de la sate care  doresc sa isi continue studiile, sustinerea tinerilor olimpici etc

12 gânduri despre „Adrian Nastase reales presedinte al Consiliului National al PSD

 1. ii lipseate atat:modestia,frumusetea si mintea!nu poti fi partid de stanga daca iti renegi trcuturile communiste,nu comunismul a inventat stanga ci stanga a inventat comunismul…si ce-i rau in comunism ?atat doar ca pe cine prindea trebuia sa il execute si sa imparta puterea exemplului!din pakate iar am sa te faultez,le cureti oua la banditii prefacuti din psd si vrei sa sustii ca a fi de stanga ,nu inseamna a fi comunist?de ce ?ca s-a prefacut mos iliescu ca sa scape?doctrina socialist comunista este recunoscuta in toata lumea si sta in picioare,ai mai auzit tu de robert owen si de altii ca si el?dar pe marx,engels si lenin nu ii uita nimeni,oare de ce?

 2. Poate fi folosit şi ca decalog.
  Sper ca Adrian Năstase să-şi intre cu adevărat în rol. Sper să aibă dorinţa de a reconstrui partidul (feudalizat şi scindat, dezorganizat şi confuz) care a pierdut enorm de mult în ultimii ani. Ştiu că Adrian Năstase a câştigat enorm în înţelepciune. Sigur, un singur om nu poate face toate acestea. De aceea, sunt importanţi colaboratorii pe care şi-i va alege.

 3. Multumesc pentru link. Intr-adevar, e important sa recastigam increderea oamenilor, iar acest lucru nu poate face decat prin multa munca, onestitate si coerenta.
  Sper sa fie de bun augur toate aceste schimbari din partidul nostru.

  1. @Horia
   Multumesc!
   Chiar crezi ca am scris bine?
   Adevarul este ca as avea nevoie de un serviciu 🙂 ca sunt somera.
   Dar banuiesc ca acolo sunt destui oameni bine pregatiti asa ca nu imi fac iluzii ca m-ar copta pe mine chiar si intr-o functie oarecare 🙂 ca intr-una de conducere nici nu se pune problema.
   O seara buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s