De ce nu va avea succes partidul inDEPENDENTILOR

Felul in care s-a constituit acest partid – UNPR-ul se naste din minciuna si tradare.

Romanii nu ii iubesc pe tradatori.

UNPR-ul nu se naste in opozitie ci direct la putere.

Sprijinul de necontestat pe care pe care il primeste de la Cotroceni il va asocia cu dezastruoasa guvernare Boc 4 si va trebui sa deconteze impreuna cu PD-L-ul esecul guvernarii.

Scopul – Scopul clar pentru care s-a constituit acest partid capusa, este dorinta fara limite a lui Basescu de a avea toata puterea in stat.

Contextul este clar nefavorabil – Criza economica din ce in ce mai profunda, esecul total al guvernului Boc 4, care nu vrea sau nu poate sa adopte nici o masura anticriza eficienta, au dus la nemultumirea si dezamagirea electoratului roman, care are acum cu totul alte probleme si nu mai are resurse sa crediteze cu incredere un nou partid asimilat puterii.

Oamenii – care formeaza acest partid sunt niste tradatori egoisti care din dorinta nemasurata de putere au trecut in tabara adversa.

Culoar ocupat. – Culoarul de stanga este  ocupat de PSD.

Partidul inDEPENDENTILOR viitorul UNPR se declara un partid de stanga dar, fiind un partid construit cu sprijin de la Cotroceni, votul parlamentarilor UNPR-isti va fi unul pro PD-L.

Daca UNPR-ul va intra la guvernare va deveni fara doar si poate tapul ispasitor atat de mult cautat de Basescu.

Daca va ramane in opozitie asa cum ar fi normal pentru un  partid de stanga cum se declara, ar trebui sa voteze impotriva proiectelor de lege depuse in Parlament de PD-L si sa initieze motiuni de cenzura impreuna cu actuala opozitie.

Sincer, eu nu ii vad in situatia asta.

Astept cu nerabdare implicarea Cotroceniului in infiintarea unui partid de extrema stanga si a unuia de extrema dreapta.

Publicitate

26 de gânduri despre „De ce nu va avea succes partidul inDEPENDENTILOR

 1. Foarte corecte aceste observatii in legatura cu „succesul” UNPR-ului! Va fi un partid cameleonic, va semnaliza stanga si va lua-o…spre dreapta! Taranul nostru, stie una si buna: la car trebuie sa traga un bou spre cea si unul spre hais; ala care trage-ntr-o parte sau alta, il da dracului la abator la taiere!
  Una peste alta, si la nivel local, in alcatuirea filialelor, isi vor pune in frunte tot lichele ca si ei, tradatori si traseisti politici, dornici de capatuiala!

 2. observ ca-i atribui tov Basescu multe calitati pe care nu le are. cu siguranta e un populist desavarsit cu mult simt in relatia cu electoratul, dar strateg politic nu-l vad. UNPR si in general constructia politica care ni se propune prin modificarea constitutiei, prin controlul si circul permanent al institutiilor statului este opera celor care precum cameleonii s-au perpetuat la conducerea din umbra a Romaniei…fosta securitate
  UNPR e de luat in seama pt ca sigur va veni cu cateva directii in plan economic si social mai clare decat le-a explicat si promovat PSD in ultimii ani. pot spune dand doar un exemplu ca din PSD un singur om a promovat impozitarea progresiva si a combatut cota unica:Ion Iliescu. si-n general a fost singurul cu discurs de stanga coerent criticand chiar activul al varf al PSD pt ,,imburghezire” ,,capitalism de cumetrie” etc
  ceea ce au de facut PSD si PNL sunt atacuri pt a demasca falsa stanga si falsa dreapta si av fi greu foarte greu. eu cred ca Basescu pe termen scurt vrea sa evite in 2012 o majoritate clara PSD-PNL careia sa nu i se poata opune la numirea primului ministru, pe termen lung n-am idee ce vera si nici nu cred ca vrea ceva coerent

  1. @ olimpiu65
   Te rog nu il subestima.
   Asta a fost marea noastra greseala in ultimii ani.
   Ei sunt cameleoni, tradatori dar este el cel care hotaraste.
   Da, Ion Iliescu are cel mai puternic discurs de stanga dar din fericire pentru noi, nu este singurul.
   Probabil ca in viitorul apropiat discursul liderilor PSD o sa fie mai clar.
   Sigur ca Basescu nu vrea sa renunte la politica.
   Asta rezulta din tot ce face.

   1. Base ne-a atentionat azi din sediul SRI !! sa nu mai criticam atata ascultarile de tel pt ca e o deosebire intre epoca comunista si cea actuala. cu alte cuvinte pe timpul lui Iliescu am avut oameni de bine, cum avem ascultatori in casca de bine. am evoluat!!!

  1. @supravietuitor
   Nu, ca Basecu vrea sa la se impresia ca sunt partide bune _ ca de exemplu PDL (de dreapta) si UNPR (de stanga)
   si partidele rele (PSD de stanga) si PNL(de dreapta)

 3. Pingback: 2092… « Nataşa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s