Serbia nu va recunoaste niciodata Kosovo

Serbia nu va recunoaste niciodata independenta Kosovo, a declarat presedintele Boris Tadic, cu prilejul vizitei la Belgrad a secretarului de stat adjunct al SUA, James Steinberg.

Serbia insista pentru continuarea negocierilor cu privire la Kosovo si in favoarea „unei solutii de compromis care ar insemna ca niciuna din parti nu este perdanta sau invingatoare”, a adaugat presedintele sarb.

Kosovo este considerat a fi Ierusalimul sarb, pamantul sfant si leaganul natiunii, religiei, statului si culturii sarbe.

Serbia are  2 mari repere de identitate Kososvo si Ortodoxia

Kosovo reprezinta pentru poprul sarb ce reprezinta Alba Iulia pentru poporul roman.


11 gânduri despre „Serbia nu va recunoaste niciodata Kosovo

 1. adevarat ce spune Sibilla, Kossovo este inima pt sarbi. subscriu la ce spui si ce ai scris
  UE a dovedit neputinta ,iar USA a rezolvat-o in stil propriu, chiar si asa salut politica statului roman si a berbecului de Base in aceasta afacere
  dar daca fac recurs la memorie, ma revolta lipsa de inteliginta politica manifestata de fostul presedinte Milosevici si nationalismul exacerbat. ca si Bosnia, Kosovo este enclava musulmana intr-o Europa crestina. UE trebuie mai devreme sau mai tarziu sa raspunda acestei provocari

 2. Este adevărat,dar cât de curând îl va recunoşte.Sunt presiuni din partea Washingtonului.Cu ameninţarile teroriste ce vin din Irak, chiar vedem că ne-am bagat rău de tot in r…t.Am fost în Yugoslavia înainte de razboi,în timpul războiului,şi după.Chiar pe vermea de dinainte de 89 aveam prieteni care veneau şi îmi mai aduceau câte ceva.La revoluţie aruncau pachete peste frontieră.În timpul rzboiului am stat cu ei în adăposturi,sa mă feresc de bombele americane.De atunci am început să văd o umbra de ostilitate în ochii lor:România dăduse voie avioanelor americane să survoleze spaţiul aerian românesc.Ne-am pierdut nişte priteni din vecinătate.Americanii şi-au facut treaba lor dar sunt la mii de Km depărtare.Aşa ne băgăm noi unde nu trebuie! Mulţumesc popateapa.wordpress.com

  1. @popateapa
   Eu cred ca nu il vor recunoste.
   Nici un conducator sarb nu isi permite acest gest.
   Este ca si cum un conducator roman ar recunoste independenta Transilvaniei.
   O zi buna!

   1. Nu ma refeream la sarbi,ci la Basescu,vazusem undeva pe aici ca era vorba ca nici Basescu nu recunoscuse Kosovo,si d-aia am spus .El ar putea sa il recunoasca ca o coada de topor ce este.

 3. Asa este.
  Kosovo este inima Serbiei, fara inima nu exista viata.
  Greseli peste greseli.Si unele nu au fost greseli.
  Americanii nu au gresit, au facut razboiul din 1999,cu intentia de a ingenunchia Serbia si fara sa ii intereseze nimic, din sustinerile scrise ale sarbilor.
  In 1999, americanii au pornit razboiul dupa ce au dat un ultimatum. Serbia a fost atacata fara sa se astepte raspunsul la acesta.
  Procedeu fascist arhicunoscut.
  Serbia mai are un reper de identitate – monarhia.Ca si noi.
  Nimic fara Dumnezeu.
  Maria s.(Timisoara)

  1. @t1u1
   Nu stiu cat de puternic este in momentul asta reperul monarhiei in Serbia dar ORTODOXIA este si va fi mereu un puternic reper de identitate pentru ei .
   Multumesc pentru comentariu!
   O zi buna iti urez!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s