Ce a mai facut familia Prigoana

Silviu Vasile Prigoana deputat PD-L vrea ca Palatul Parlamentului sa treaca treptat in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pana la 1 ianuarie 2012.

Legislativul  ar putea sa se mute, potrivit lui Prigoana, in cladirea de pe Bulevardul Unirii care in prezent are destinatia de mall cultural si se afla in administrarea Ministerului Culturii.

Silviu Vasile Prigoana a depus la Camera, in 19 mai, o propunere legislativa in acest sens, care a fost prezentata in 20 mai Biroului Permanent. Biroul a decis ca propunerea sa fie transmisa Senatului, ca prima Camera sesizata, Camera Deputatilor fiind forul decizional in acest caz.

Silviu Vasile Prigoana deputat PD-L, a atacat -o duminica pe colega sa de partid, Elena Udrea sustinand ca a acordat contracte de publicitate preferential, ocolind Etno Tv, televiziunea deputatului PD-L.

„Nu stiu ce s-a-ntamplat cu Elena Udrea. Sa-ti fie rusine, sa-ti fie rusine, Elena Udrea, ca ai dat publicitate la canalul care te face tandari in fiecare zi”, a declarat Silviu Prigoana, la Realitatea Tv, televiziunea pe care el o acuza ca e „mana in mana” cu ministrul Dezvoltarii si Turismului.

Ce rezulta de aici?

Prigoana nu urmareste altceva decat binele lui.

Silviu Vasile Prigoana a dat afara jumatate din angajatii de Rosal de frica sa nu saraceasca. Nu i-a pasat ca oamenii aveau copii si imprumturi la banci.

Silviu Vasile Prigoana a sustinut prin posturile lui de televiziune campania electorala a lui Basescu si acum asteapta recompense.

Honorius Prigoana vinde date personale pentru zece euro bucata.

Honorius Prigoana detine un portal de investigatii financiare, numit bonitate.ro, in colaborare cu BNR si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Astfel, pentru suma de 10 euro, puteti afla date despre diverse companii, furnizate de Centrala incidentelor de plati a Bancii Nationale.

La inscrierea pe site vi se cer date personale cum ar fi numele, prenumele, seria si numarul din buletin, CNP-ul, adresa, numerele de telefon si alte informatii.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a anuntat ca s-a autosesizat in legatura cu site-ul lui Prigona si va incepe o investigatie in acest sens.

16 gânduri despre „Ce a mai facut familia Prigoana

 1. Prigoana pt mine e subiect de cancan la care nu achiesez pt ca nu ma pricep. pt mine postarea asta e egala cu cea in care vorbeai de blonda lui Bote!
  Prigoana, Videanu, Udrea toti sunt subiecte pt tabloide nu pt o societate serioasa confruntata cu reale probleme….vad Base cu nasitul lui e gelos si vrea sa-i depaseasca cu toti bastarzii autodenumiti printi…regi, imparati, bulibasi si mondiali!

   1. la pd-l orice bou e parlamentar. iar vitica cu stea in frunte e presedintele camerei deputatilor. repet pdlistii in proportie de 90% sunt subiecte de tabloide, nu au nimic comun cu politica adevarata

    1. @olimpiu65
     SI TOTUSI AU AJUNS MAJORITARI IN PARLAMENT SI FORMEAZA GUVERNUL.
     DE CE? PENTRU CA AU FOST SUFICIENTI OAMENI CARE I-AU VOTAT

 2. În fiecare an, la 24 mai, se celebrează Ziua Europeană a Păsărilor şi Ziua Europeană a Parcurilor . Şi eu ca mulţi alţi români ne-am săturat să tot rostim : * munţii noştri aur poartă/ noi cerşim din poartă-n poartă… *, suntem sătui de promisiuni neonorate şi slogane răsuflate, silă ne e de hârtii fluturate la diverse ocazii, doar de … impresie, obosiţi să tot întrebăm de ce turismul e la pământ şi infrastructura franjuri… oricum nu ne răspund nebunii care ne conduc… Haita portocalie, PD-L, are * specialiştii * săi în ale dezinteresului şi incompetenţei crase. * Managerii * Băsescului sunt de pomană, în plus în peisaj, o ruşine a Europei, nişte căpiaţi şi netrebnici ce s-au proţăpit pe nişte scaune şi fac ce ştiu mai bine: devastează, distrug, vandalizează, batjocoresc fiece palmă de pământ românesc, îşi văd de interese personale şi afacerile de Famiglie, sunt ticăloşi, trădători de neam şi ţară, punct.
  Caraş-Severinul, unul din cele 5 cele mai SĂRACE judeţe ale patriei, stufos în… primării pedelachee, dotat de Mama Natură cu frumuseţi neasemuite dar… * blagoslovit * cu un tartor la cârmă, pe numele său Frunzăverde Sorin căruia-i place să fie numit * Împăratul *, stă cel mai prost la capitolul TURISM. Că dacă nema infrastructură, ghiotura de pedelişti, pretenari, nemoşaguri la conducerea tuturor instituţiilor şi multe * necunoscute * pe holurile administraţiei publice locale de fug investitorii mâncând pământul… de unde * să trăim bine din turism * cum dădea mai deunăzi * indicaţii preţioase * muieruşca Udrea cu pretenţii de ministeresa că ea săraca le are cu modelingul, în rest niz-nai, banu să curgă, fiţele şi pohta sufleţelului primează…
  Tumna el, * Împăratul *, fost pe la Camera de Comerţ, secretar al Comisiei de Buget-Finanţe din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, fost Ministru al… i-auzi lume şi ţară – Apelor, Pădurilor şi Mediului înconjurător, culmea… Ministru al Turismului şi, fost al Apărării Naţionale… Ei bine, acest fost, a adus Caraş-Severinul la stadiul în care e, Twin-Peakse! La ce rezervaţii naturale, bogăţie a faunei şi florei, peşteri, stânci, atracţii dăruite tărâmului cărăşean de Divinitate, avem încă, ar fi trebuit să fim dacă nu primul, printre primele cele mai bogate judeţe ale ţărişoarei, dar… asta se-ntâmplă-n normalitate, noi defilăm cu Frunzăverde care-a uscat, secat, distrus judeţul. Şi-o să spuneţi că nu singur… Sigur că nu, împreună cu haita de pedelachei numiţi pe criterii ştiute, de către * Împărat *, în toate punctele cheie.
  ( … )
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/24/frunzaverde-ioropeanu-democrat-fost-ministru-actual-tot-fost-dar-imparat/
  * să trăim bine din turism *, declaraţii făcute la Reşiţa de Muc cel Mic, Boc-Poc şi ministeresa Udrea… baronul Frunzăverde le-a gângurit * voi face, voi drege, se va… *… Şi totuşi… Caraş-Severinul e unul din cele 5, cele mai SĂRACE judeţe din România !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s