Vesti bune pentru PNCD

Dupa aproape 3 ani de aberatii , Marian Milut si-a anunţat sambata demisia, lasandu-l pe Aurelian Pavelescu să regleze conturile in partid cu „aripa Radu Sarbu”.

Presedintele de onoare al taranistilor, Domnul Ion Diaconescu vede demisia „ca ca pe o actiune pozitiva in cadrul partidului”

Una dintre cele mai aberante decizii ale lui Milut a fost spijinirea lui Traian Basescu in ultimile alegeri prezidentiale.

Cum a fost posibil ca un urmas al domnului Corneliu Coposu sa sustina pe Traian Basescu, adica chiar pe cel care este vinovat de situatia in care se afla PNCD-ul acum?

„Marian Miluţ a demisionat dintr-o funcţie din care fusese oricum înlocuit în august 2008, la Congresul PNŢCD. Sper intr-o reconciliere cu echipa care a fost în jurul lui Miluţ, dar si la nivelul organizaţiilor teritoriale, si, cel mai probabil, vom organiza un congres de reconciliere în perioada urmatoare”, a declarat Radu Sarbu.

Radu Sarbu trebuie sa negocieze acum cu Aurelian Pavelescu, care a preluat sefia jumatatii de partid conduse pana sambata de Milut si al carui mandat este de a organiza „un congres al reconcilierii” pana in luna septembrie.

14 gânduri despre „Vesti bune pentru PNCD

  1. @Roxana Iordache
   Eu stiu care este adevarul Roxana.
   Ma intreb cati dintre romani stiu.
   Ce au simtit adevaratii taranisti cand Milut a luat horarea sa il sprijine pe Basescu in camania electorala, pot sa imi imaginez.

 1. Radu Sarbu n-ar trebui sa negocieze nimic! cu cine? cu cel ,,mic cu capul mare” cum il caracteriza Basescu si csre l-a sustinut pe dictator in doua campanii?? pai mai onorabila a fost negocierea cu Geoana si PSD in 2009!
  pt Milut&comp impostorii ce s-au autodenumit PNTCD am o singura vorba: fuck them all!!!

 2. Nu prea este nimic de negociat şi nici nu avem cu cine. Demisia unui aşa-zis preşedinte, nelegitim şi nereprezentativ nu legitimează în niciun fel structuri servile acestuia şi străine de PNŢCD.

 3. Mai bine era de nu ajungea in postura de Presedinte al PNTCD. Ce spun cei care l-au sustinut la congres?. Nu s-au gandit?. Mie personal nu mi-a inspirat incredere niciodata!. La fel nici Pavelescu coada de topor a PD-ului in PNTCD. Cine are urechi de auzit sa auda!

 4. Milut a avut bunul simt si s-a retras. De ce nu o face si Radu Sarbu? Cred ca lucrurile s-ar linisti in mare parte. La Congresul din 17.07.2010 usile sunt deschise pentru toti membrii PNTCD, indiferent din ce grupare fac sau au facut parte. Oricine isi poate depune motiunea in termenul prevazut de statut. Sa lasam odata pentru totdeauna orgoliile si ura deoparte si sa pornim pe un drum nou; trebuie sa intelegem ca acum este o perioada favorabila pentru noi. Daca o tinem tot asa, cei din aripa Sarbu fiind nelegitimi, nu vor putea sa participe la alegeri si vor pati ca in 2009. Indiferent cine iese presedinte, va fi legitim si va conduce mai departe. Dupa Congresul din 17 iulie,cine nu participa pe o motiune sau alta nu va putea avea nici o functie de conducere. Stergem tot ce a fost rau pana acum cu buretele facem Congres si mergem mai departe. DUMNEZEU sa va lumineze mintile.

  1. @Iancu ZAHARIA
   Nu inteleg de ce ar trebui sa demisioneze si domnul Radu Sarbu?
   Milut a fost cel care a pactizat cu cel mai mare dusman al PNTCD-ului.
   Cum poti ca PNTCD-ist sa te aliezi cu Basescu?
   Este strigator la cer.
   Cei din aripa Radu Sarbu sunt nelegitimi?
   Domnule, fara suparare, am o cu totul alta parere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s