Apel catre parlamentarii din coalitia de guvernare

Dictatura Foto preluata de pe blogul Pro atitudine

Domnilor parlamentari PD-L, UDMR, UNPR si minoritati altele decat cea maghiara, dumneavoastra ati fost votati uninominal si ati fost trimisi in Parlamentul Romaniei ca sa reprezentati interesele celor care v-au acordat increderea lor si nu interesele de moment ale partidului din care faceti parte.

Maine, dumneavoastra aveti de ales intre a respecta hotararea partidului din care faceti parte si sa ii condamnati la moarte pe parintii si buncii nostri, sau sa va solidarizati cu poporul roman si sa votati motiunea de cenzura.

Nu cred ca mai este nevoie sa va spun ca noi, alegatorii dumneavoastra, vom afla  felul in care dumneavoastra veti vota maine.

Nu cred ca mai este nevoie sa va spun ca, DACA VETI VOTA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN carierele dumneavoastra politice sunt ca si terminate.

Doar de dumneavoastra depinde daca veti ramane in istorie ca niste TRADATORI DE NEAM SI TARA sau ca niste politicieni responsabili.

Personal vreau sa multumesc tuturor parlamentarilor care vor vota motiunea de cenzura.

Maine,  impreuna un numeros grup de bloggeri liberali, voi fi la manifestatia din fata Palatului Parlamentului.

Rog pe acesta cale, pe toti pensionarii si somerii din Bucuresti si imprejurimi, care nu au probleme grave de sanatate si care pot ajunge la acesta manifestatie sa se alature sindicalistilor.

Vreau sa multumesc liderilor partidelor din opozitie, domnului Ponta, domnului Antonescu si domnului Constantin, precum si tuturor parlamentarilor din PSD, PNL si PC, care au inteles ca in acest greu moment pentru poporul roman trebuie sa FIE UNITI (chiar daca ideologiile de partid ii despart) si sa reprezinte interesele noastre.

Cred ca prietenii mei din blogosfera  sustin aceast apel:

Alex Mazilu, Alexandru MarinAna Usca, Anca Florea, Atitudini, Augustin Radescu, Basarica, Basescul, Bibliotecarul, Brad Dan, Caius, CEPECA, Chat Noir, Codeus, Cosmin Stefanescu, Cristian Dima, DanielaDispecer Blogosfera, Dumitru Horia, Elisa, Epistole pentru Zeus, Florin Matei, Gabriela, Flavius, George Serban, George Valah, Ghilotina de campanie, Ion Usca, Ioan Sorin , Kinr, Lilick, Lucia Verona, Madi, Marcus, Maria Barbu, Matilda, Mesterul Manole, Michaelas, Mihnea Georgescu, Mircea Rusnac, Mirela Pete, Natasa, Nea Costache, Nedumeritul, Octav Pelin, Octavian, Orfiv, Plano 10, Proatitudine, RaSpo, Razvan, Rusu Gigi, Sfantu’ Simion, Sibilla, Sifilica,   SocietateSimona Ionescu, Starea Natiunii, Supravietuitor, Teo, Transildania, Victor, World of Solitaire, Ipu, Ziyati,

44 de gânduri despre „Apel catre parlamentarii din coalitia de guvernare

 1. Teo, te amagesti …:( toata coalitia de la guvernare sunt niste …CIBORGI care au implantat un CIP bassecian…asa ca nu-ti fa iluzii…vor vota asa cum le dicteaza BASESCU,o zi faina !

   1. Si eu speer Theodora ca printre parlamentarii PDL sunt si oameni ce tin cont de adevaratele doleante ale celor ce i-au ales. Cei ce nu vor tine cont de asta, vor avea o cariera politica…incheiata!

 2. Nici măcar nu a trecut moţiunea de cenzură împotriva Guvernului că gata… unii social-democraţi se şi văd miniştri. De exemplu… în cadrul Comitetului Executiv de azi al PSD, domnul deputat Ion Stan, preşedintele PSD Dâmboviţa a ţinut un speach ritos prin care cerea conducerii partidului să se gândească la pasul II şi pasul III de după moţiunea de cenzură. A fost liniştit repejor omul de preşedintele Victor Ponta care i-a retezat-o scurt: „Nu vă faceţi griji domnule Stan. Preocuparea I,II şi III este ca moţiunea să treacă. Vedem noi apoi!” Aud că Victor Ponta e nemulţumit de faptul că mai mulţi aleşi ai PSD nu ţin cont de ceea ce le-a spus el în dese rânduri… şi anume că PSD va intra la guvernare doar după alegeri şi nu înainte.
  am preluat asta de la Ioska Buble. parca era un proverb nu pune ulei la incins pana ce pestele n-ai prins!. maine nu va cadea guvernul.
  si oricum nu iti fa iluzii ca vreunui partid politic ii pasa de pensionari sau someri

  1. @olimpiu
   IN TOATE PARTIDELE SUNT OAMENI DIN ASTIA.
   SI EU AM AUZIT CU URECHILE MELE, ERAM LANGA EL, PE UN LIDER PNL CA VREA LA GUVERNARE.
   NU AI DREPTATE. EU ZIC CA CELOR MAI MULTI PARLAMENTARI DIN OPOZITIE LE PASA

   1. eu ma gandesc ca 6 luni nu este mult ,pentru ca sa-r putea sa nu mai primim nici pensii nice salarii,dar sa nu uitam ca primii care au furat tara au fost PSD-istii
    Eu nu zic ca astia nu au furat ,au furat toti cei care au guvernat tara
    ar trebui sa facem o revolutie si sa se introduca inapoi legea 18 si sa vedeti cum tara nu ar mai avea nevoie de noi sa le dam pensiile si salariile

    1. @zoe
     Te contrazic, 6 luni inseamna foarte mult.
     TATA NU STIU DACA O SA REZISTE. ACUM DAU 4 MILIOANE PE MEDICAMENTELE LUI.
     CRED CA AI AUZIT CE VOR SA FACA CU MEDICAMENTELE…. NU O SA MAI PRIMEASCA COMPENSAT DECAT CELE MAI IEFTINE MEDICAMENTE DACA LE VREA PE CELE CU CARE S-A OBISNUIT TREBUIE SA PLATEASCA EL DIN BUZUNAR.
     DECI MEDICAMENTELE OR SA MA COSTE CAM 8-9 MILIOANE.
     CU PENSIA MICSORATA NU O SA II AJUNGA NICI MACAR DE MEDICAMENTE.
     DE MANCAT CE O SA MANACE?
     DE PLATIT INTRETINEREA CU CE O SA PLATEASCA?
     DACA MOARE TATA IN ASTEA 6 LUNI CE MERITA ASTIA SA LE FAC?????????????
     NU ZIC CA DE LA PSD NU S-A FURAT DAR NICIODATA PSD-UL NU A REDUS PENSIILE.
     ASTIA DE LA PDL IMPREUNA CU BASESCU SUNT O ADUNATURA DE CRIMANALI
     ASTA CU 6 LUNI ESTE O MINCIUNA IMENSA.
     MASURILE NU SUNT PENTRU 6 LUNI.
     SUNT DE ACORD CU LEGEA 18.

 3. Sincer sa fiu, apreciez atitudinea ta. Sper ca maine sa fie cat mai multi care sa creeze stare de presiune asupra celor care mai au un pic de constiinta. Daca nu vor fi determinati sa se mai gandeasca, imi retrag cuvintele in ceea ce priveste…constiinta. Probabil au creier. Insa, doar atat. Ca sa nu iti doresti sa omori oameni trebuie si un gram de constiinta. Acum vom vedea cat de „spalati la creier” sunt. Insa, vom vedea in mod sigur si ceea ce ne asteapta. Asa ca…succes!!!!! Este mare nevoie de el…

  1. @Pro Atitudine – 20 x Schindler
   Asa este. Maine o sa vedem cati din parlamentarii din coalitia de guvernare au CONSTIINTA.
   Si eu sper ca maine sa fim multi oameni la Palatul Parlamentului.
   Eu o sa fiu acolo impreuna un un numeros grup de bloggeri liberali din Bucuresti.

 4. ntr-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă:

  – Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat !

  Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. „Trebuie să fie tare bune merele alea”, îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci:

  – Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela.

  Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse:

  – Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere.

  Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului:

  – Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela.

  Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost:

  – Hei, ce tot strigi aşa ? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere.
  Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă:

  – Am făcut un târg nemaipomenit ! Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului !

  Primul străjer merse la stolnic:

  – M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere !

  Stolnicul – repede la paharnic:

  – Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere !

  Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic:

  – Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere.

  Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui:

  – Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere.
  Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump ! Şi, cu toate astea, târgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile !”

  1. Sa inteleg ca „maria sa” este nevinovat? Asta crezi tu Olimpiu? Sunt de acord ca posta mananca fecale – o recunosc si guvernantii pe post de mesageri – dar traim in era informatiei si neglijenta cu care ne lasam mintiti si furati e condamnabila in primul rand pentru noi – cei furati si mintiti. Numai de noi depinde sa nu-i lasam sa ne mai fure si sa ne minta si sa ii pedepsim daca ii prindem mintindu-ne si furandu-ne.
   …Dar pentru asta ne trebuie sa fim uniti, sa fim decisi, sa fim atenti, sa ne ferim si sa lovim.

 5. Am încercat sa las un mesaj în acest sens pe site-ul PDL. Nu am putut. Însă am am găsit cu stupoare în textul de prezentare ca PDL este urmaşul FSN,al altor partide şi al Partidului Pensionarilor:Stupoare! Maine ma duc la Parlamennt!

 6. Tot aud ca motiunii i-ar lipsi pentru a trece 18, 20, 22 de voturi. De fapt, nu ii trebuiesc decat jumate+1 din cele de mai sus fiindca, ce se scade dintr-o parte se aduna in partea cealalta, asa ca, 10 votanti trecuti dintr-o parte in cealalta, inseamna dublu. Votul lui Oajdea, Severin si Trandafir insemna de fapt 6 voturi in favoarea motiunii. daca ei n-ar vota de loc sau s-ar abtine, PD-L ar pierde 3 voturi pe care opozitia nu le-ar castiga dar, votand motiunea, PD-L pierde 3 voturi iar opozitia le castiga. Trei s-au anuntat. Ar mai trebui numai vreo sapte-opt. Este posibil ca in cel mai mare grup parlamentar sa nu se mai afle macar 8 OAMENI?
  Vom vedea maine!

 7. iti sugerez sa citesti ultima postare de pe blogul vicepresedintelui PNL Mihai Voicu. altfel vei crede ca am eu ce am cu Ponta aiurea in tramvai!

 8. dupa regulamentul camerei nuti nu avea voie sa voteze azi noapte,nimeni nu a zis nimik!ati vazut cumva alt membru al guvernului votand?kakatul s-ar fi intarit daca nuti nu vota,se calca pe legi si pe regulamente si nimeni nu spune nimik!

 9. Cu Adrian Năstase PREMIER, Economia României are o şansă! Dar….
  Pare că toate-s razna… disperarea românilor se transformă pe zi ce trece-n furie şi pe bună dreptate !
  Pe buzele tuturor românilor :
  Băsescu – PIEI SATAN !!!
  muieruşca Udrea – MARŞ CĂŢEA!!!
  Boc – DISPARI , CLOVNULE !
  Famiglia PD-L – BANII JOS ŞI VALEA !!!
  SINGURA SOLUŢIE : TOŢI ÎN STRADĂ! REVOLUŢIE !! UNITATE înseamnă NU dezbinare…. câţi vor vota Moţiunea, câţi vor trăda… ce v-a fi după episodul Moţiune ?? Un lucru e sigur : MAI AVEM DE TRAS ! Iar căderea guvernului Băsescu-Udrea-Boc, NU e deajuns! Ce şanse ar fi să scăpăm de joavina Băsescu şi muieruşca sa Cocoş-Udrea ? Ştim doar că ŞI DE NOI DEPINDE SCHIMBAREA!
  Şi mai ştim că întreaga clasă politică a dezamăgit şi trebuie să-şi revizuiască atitudinea vis a vis de popor ! Aceasta trebuie să le impunem, tuturor, RESPECT faţă de OM !
  Cu trogloditul de la Cotroceni, rămâne cum am stabilit : ducă-se unde-o-nţărcat mutu iapa, acest Iudă!! Cu bagaboandă Leana ce i-a luat minţile cu tot ! Evident şi cu mafioţii din dotare!
  JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC !!! BLESTEMAŢI SĂ FIŢI ! AMIN !!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/15/singura-solutie-inc-o-revolutie-blestemat-fie-numele-basescu-desteapta-te-romane/

  1. @CLIO
   Ce mai pot sa mai spun?
   Eu am fost acolo.
   Am vazut si multi pensionari (bucuresteni) care s-au imbrancit cu jandarmii.
   Stiu ca ai dreptate. Stiu ca ar fi trebuit sa iasa 1 MILION de bucuresteni in strada.
   Or sa iasa cand o sa le scada pensiile si cand nu vor avea cu ce sa isi plateasca intretinerea. 😦 😦 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s