Deputatii PSD, PC si PNL cer demisia presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in urma scandalului legat de votarea Legii Pensiilor.

Poza „furata” de pe blogul lui BASARICA

Va recomand astazi articolul scris de BIBLIOTECARUL

CINE SUSTINE PDL

Sedinta Biroului Permanent a Camerei Deputatilor a fost suspendata din nou, miercuri dimineata, pentru a opta oara in ultimele patru saptamani, dupa ce opozitia s-a retras de la lucrari.

Mircea Dusa, liderul deputatilor PSD, a declarat pentru Realitatea TV ca „am apelat din nou la aceasta forma de protest fata de fraudarea votului la Legea pensiilor„.

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca deputatii PSD nu vor participa la sedintele Camerei Deputatilor pana la demisia lui Anastase din functia de presedinte al acestui for legislativ.

Viceliderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu a declarat marti la debutul lucrarilor in plen:

Exista o decizie a grupului PNL ca, atata timp cat dvs nu recunoasteti ca ati furat la votul pe Legea pensiilor, ca atata timp cat dumneavoastra furand voturi conduceti lucrarile Camerei Deputatilor, grupul nostru parlamentar nu va participa la asemenea dezbateri dezastruoase

Sebastian Rusu de la Curentul calculeaza paguba pe care deputatii PSD si PNL o fac prin boicotarea sedintelor:

“De aproximativ o lună de zile, parlamentarii tandemului PSD-PNL, încolonaţi la ordinele preşedintelui PSD, Victor Ponta, continuă boicotarea şedinţei plenului Camerei pentru a obţine demisia Robertei Anastase, văzută ca un trofeu imagologic pentru liderii coaliţiei Grivco. Astfel, fără să le pese de vreo sancţiune sau de pachetele de legi care stau blocate în Biroul Permanent al Camerei, aleşii PSD-PNL fac circ mediatic pe banii noştri şi, implicit, pe banii electorilor din colegii, întrucât încasează indemnizaţia de şedinţă fără să participe efectiv la dezbateri semnând în condica de prezenţă. În acest sens, pornind de la o serie de informaţii oficiale, cotidianul „Curentul“ a calculat cuantumul indemnizaţiei de şedinţă pe care aleşii PSD-PNL o încasează pe zi lucrătoare fără să participe la şedinţele plenului Camerei, după cum urmează: 4.967 (n.r. – cuantumul indemnizaţiei nete pe lună) împărţit la 17 zile lucrătoare pe lună – au rezultat circa 293 RON, suma pe care o primeşte un parlamentar pe zi când participă la şedinţă. Aceasta înmulţită cu 147 (n.r. – reprezintă totalul parlamentarilor PSD-PC plus ai PNL) ne-a dat suma de 43.071 RON, aproximativ 100.000 de euro. Astfel, fiecare zi de boicot şi de circ mediatic ne costă 100.000 de euro, bani pe care aleşii Grivco îi iau necuvenit, fără să participe la şedinţa plenului Camerei.”

As vrea sa stiu si parerea lor despre actiunea deputatilor din opozitie: Rox, ALM, Brankardierul, Olimpiu, AliosaAna Usca, Caius, Basarica, Dispecer Blogosfera, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire, Starea Natiunii, Ziarul lui IpuRazvan, KinR, Teo, Mirela, Motanul filozof, Sibilla, Pro Atitudine, Anca Florea, Bibliotecarul, Chat NoirGara pentru noi, Augustin, Brad Dan.

20 de gânduri despre „Deputatii PSD, PC si PNL cer demisia presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, in urma scandalului legat de votarea Legii Pensiilor.

   1. A inceput exact in locul cel mai dureros pentru guvern! Nu pot trimite jandarmii, nu pot pune Armata sa le preia atributiile, nu au suficienti spargatori de greva, sunt legati de maini si de picioare! Daca functionarii nu se misca o saptamana, bugetul intra in colaps! Au aderat la greva spontana mai multe organisme ale MF, din intrega tara, plus profesorii si, de maine, solidaritatea politistilor! Maine, vom asista la mai multe miscari de acelasi timp. Din pacate, maine va fi frig si burnita in Bucuresti, asa ca bucurestenii vor sta din nou in casa! Este scanteia revoltei, ce facem?

    Ei, daca era Capitala la Timisoara, grevistii ar fi avut sustinerea fizica a populatiei …

    1. @ALM
     ESTE ASTA INCEPUTUL SFARSITULUI POLITIC lui Traian Basescu si a PDL-ului?
     Si eu am vorbit despre necesitatea unei scantei
     Doamne ajuta!!!!!!!

    2. Nu de jandarmi! In aceasta situatie jandarmii nu sunt „siguri”. Am vazut uniforma SPP-ului! Sobolanul a parasit corabia, semn ca se va scufunda! Si nu e vorba de ministrul de interne. Sunteti emotionata!

 1. Theodora, cu asemenea sustinatori slugarnici ca Sebastian Rusu, PDL nu mai are nevoie de dusmani. Caci sarmanul asa-zis jurnalist nici nu intelege ca el, de fapt, incercind sa-i ridice, mai rau ii scufunda in mocirla! Iata doar o mostra demna de cele mai izbutite perle ale lui Giga:
  „aceştia (parlamentarii opozitiei) vor să obţină demisia Robertei Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, în jurul căreia liderii Grivco au ţesut cu dibăcie furtul la primul vot pe legea pensiilor”
  Sa-ti faci cruce, nu alta! Vasazica, furtul de la legea pensiilor este, de fapt, al opozitiei! Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!! Si inca o perla a acestui „ziarist-minune” este faptul ca incearca sa cuantifice paguba pe care o produc parlamentarii opozitiei, neparticipind la sedintele Camerei Deputatilor. Nici nu se putea idee mai proasta, caci iata, induce o continuare simpla a demersului sau. Simpla, dar catastrofala pentru PDL! Fiindca oricine se poate lamuri ca, in timp ce paguba produsa de opozitie poate fi usor cuantificata, paguba produsa de FURTUL LA VOT este, desigur, INCALCULABILA!!

 2. Eu sunt tranşant şi radical: grevă parlamentară! Cine nu ar înţelege demersul acesta al Opoziţiei, poate să-i pupe în continuare în fund pe portocalezi şi… să le dea pe mai departe cecuri în alb.

 3. Incep sa se miste lucrurile,cine si-ar fi imaginat ca cei din finante se vor urni?Astazi toata ziua am stat pe antena 3 .Minunat,lucrurile se misca bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s