Semnează pentru ca hoţii să plece

După 20 de ani de la Revoluţie, democraţia şi statul de drept sunt batjocorite de către PD-L.

Camera Deputaţilor  este condusă  prin minciună şi furt.

Roberta Anastase, preşedintele acestei instituţii, al treilea om în stat, săvârşeşte abuzuri după abuzuri, încălcând Constituţia şi legea de funcţionare a Camerei Deputaţilor, iar actuala majoritate parlamentară PD-L-UDMR face zid în jurul ei, girându-i toate aceste ilegalităţi.

Furtul de la votul pe legea pensiilor nu este singura ilegalitate. Este cea mai cunoscută datorită mediatizării subiectului.

Roberta Anastase este o recidivistă patentată. Astfel:

1.     Fură voturi, iar în cazul adoptării Legii pensiilor este cu atât mai grav cu cât numărul persoanelor prejudiciate este de ordinul milioanelor;

2.     Protejează corupţii PD-L – La dezbaterea raportului Udrea a blocat  lucrările Camerei Deputaţilor pentru a o feri pe aceasta de trimiterea în judecată;

3.     Măsluieşte voturi atunci când deputaţii PD-L chiulesc de la şedinţă când se votează legi importante. De exemplu: modificarea statutului funcţionarilor publici, pentru a da banii ţării pe mâna clientelei politice pedeliste;

4.     Nesocoteşte voinţa electoratului şi încurajează corupţia politică, ajutând la crearea de partide politice în Parlament deşi nu au participat la alegeri.

Pentru toate aceste fapte foarte grave care reprezintă un atentat   asupra democraţiei, noi, deputaţii liberali cerem demiterea Preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Nu acceptăm în fruntea Camerei Deputaţilor, o persoană care, deşi fură, nu plăteşte pentru fapta sa, ca orice cetăţean.

Semnează pentru ca hoţii să plece!

Eu, cetăţean român, nu vreau să fiu reprezentat de un hoţ!

Semeaza si tu AICI

Si ei vor ca hotii sa plece: ALM, Brankardierul, Maia, Olimpiu, Aliosa, KinR, Gebelezis, VaniaIoan SorinNatasaPlano 10, Popa Teapa, Caius Ana Usca, Cristian Lisandru, Elisa, Orfiv, Hai ca se poate!, Dragon, Supravieţuitor, Basarica, Bibliotecarul, Teo Negura, Cristian Dima, Pro Atitudine, Chat Noir,   Motanul Filozof,  Mirela PeteAlianta Dreptei, Dispecer Blogosfera, Starea Natiunii

44 de gânduri despre „Semnează pentru ca hoţii să plece

 1. Pingback: Comparaţie «
 2. Nesimtiti si gloata de hoti ar trebui sa-si ia boccelele si sa o ia razna caci imtr-o zi vor trebuie sa raspunda de consecintele facute.Che a fugit,dar prea tirziu.Lau luat baieti si la-u pus la judecata sa se explice si a platit cum i se cuvenea.Ceilati tilhari ar trebui sa intaleaga caci Rominul cit traieste nu va uita si va ajunge in mina lor sa-si plateasca murdariile facute catre un popor martirizat de zeci de ani de zile.Niste nemernici catre ar trebui sa fie condamnati in stil barbar ca sa fie exemplu pentru viitori Conducatori al acestui neam de Daci.

 3. E clar, Anastase trebuie sa plece. Si asta o stie toata lumea.
  Anastase a mintit si furat la vot. Asta o stie toata lumea. Iar pe cei ce o tin in continuare in brate(ca presedinte al Camerei Deputatilor) ii consider complici la minciuna si la furt.

  Numai ca imi mai vine si altceva in minte.

  Mai ti minte Theodora anul 2006? Cand Adrian Nastase a fost mazilit de la Camera? Care a fost atunci motivul? Ce facuse ilegal Nastase ? Ca din cate stiu eu nu facuse nimic ilegal…

  Pai daca cei ce erau impotriva lui Nastase au reusit sa-l dea jos de la presedentia Camerei(desi nu era nimic ilegal!) de ce nu reusesc cei ce sunt impotriva lui Basescu-Anastase sa o rastoarne pe aceasta?

 4. am semnat, normal ca am semnat inca de aseara. vreau sa sper cel putin ca noul guvern va da frau liber justitiei si sa-i vad pe toti vinovatii si hotii din clasa politica in puscarie, altfel eu unul ma voi retrage definitiv din viata cetatii. pot trai si fara sa ma implic nici macar cu-n vot si pot scrie si despre altceva pe bloguri decat opinii politice

  1. Nu va retrageti asa usor, tovarasi! Totul este influentat de politica! Nu poti trai „in cetate” fara sa te afecteze viata ei politica, asta este o iluzie periculoasa! Nici Unabomber n-a putut trai izolat de lume, desi s-a retras in mijlocul padurii! Izolationismul este extrem de periculos!

   Daca ascultam sfaturile bine intentionate si pertinente ale Basaricii, si ne caram spre tari bune si frumoase (mie imi placea Bavaria, Scotia, Wales/Snowdonia, Noua Zeelanda; daca aveti nevoie de inspiratie 😉 ), atunci da. Pana atunci, insa, sper sa ne oferiti in continuare oportunitatea de a protesta vehement (si cu folos, sper) impotriva porcariilor pe care le suportam cu totii!

   1. Lasa, Theodora, ca nu-i frig! In Tirol sunt vreo 300 de zile insorite/an. Stii merele din Tirol? Mniam-mniam! In Marea Britanie greu prinzi sub 0’C. In tarile calde sunt populatiile de tot rahatul 😦 . Exista si explicatii evolutioniste pentru asta. Nu te-ai saturat de jeguri de oameni?

    1. Nu, tarile sunt superbe. Populatiile sunt cam nefrecventabile – doar in opinia mea. Oricum, dupa experiente romaneasca, probabil ca este greu sa gasim vreo zona unde oamenii sa ne dezamageasca mai rau de atat.

 5. Nu există nici o posibilitate de a semna o petiţie şi a determina plecarea doamnei Anastase. Cei de la PNL, care au iniţiat o astfel de acţiune, au făcut-o nu pentru ţinta demisiei doamnei Anastase, ci pentru o acţiune de imagine împotriva PDL. Scopurile nu sunt chiar atât de curate. Personal aş prefera ca poporul să susţină, prin strângeri de semnături, legile pe care le poate susţine printr-o petiţie. De exemplu ar putea contracara faptul că în curând Camera Deputaţilor va deschide, foarte curând, o portiţă care va permite distrugerea pădurilor şi parcurilor în scopul speculari imobiliare şi, într-un fel sau altul, a betonării lor. Cum însă în România societatea civilă este organizată aproape de zero, cetăţenii nu au altă şansă decât să răspunde manipulărilor politice, din orice parte ar veni ele.

  Este motivul pentru care pledez pentru organizarea societăţii civile. Poporul nu trebuie să apere interese politice, ci interesele civice, Acestea sunt, de cele mai multe ori, contrare intereselor politice.

  1. Orice actiune IMPOTRIVA sclavilor lui Basescu (PDL, UNPR, etc) este benefica. Astia trebuia DISTRUSI pana la ultimul, inclusiv stapanul lor!

   Cum putem impiedica distrugerea pădurilor şi parcurilor? Cred ca cel mai bun antidot pentru specula imobiliara este realitatea economica. Nu s-a trezit nimeni sa ceara oprirea dezastrului atunci cand a inceput dementa, si s-au construit toate cartierele acelea ORIBILE unde salasluiesc bogatii si puiernita lor blestemata! S-au distrus la un loc terenuri agricole, paduri, fauna, flora, de-a valma. Toata lumea era fericita, toti erau bucurosi ca „au de lucru”, chiar daca asta insemna sa-si sape singuri groapa – cat iei salariu pentru asta, este perfect! Putem sa luam telefoane cu manele, sa bem in carciumi si sa vomitam cu bolta, sa facem nunti cu neamuri bete, botezuri si cumetrii! Viata de roman adevarat, bai, ce stiti voi! Tot Bucurestiul este inconjurat de blestematele acelea de vile si viloaie, care ma fac sa vomit de fiecare data cand le vad. Si asa au ajuns toate orasele tarii! Smecheria imobiliara insa nu se va mai intoarce in Romania NICIODATA, oricat si-ar dori jeguri de teapa lui Udrea acest lucru. Singura combinatie profitabil ar fi sa le vanda inapoi la stat scump, sa le ia gratis si sa le vand scump iar, etc.

   1. Putem sa speram ca specula imobiliara va inceta, ca urmare a crizei financiare. O eventuala scadere demografica substantiala ar fi salutara, intrucat s-ar presiunea asupra mediului, in special urban. Dar o populatie distrusa de saracie si mizerie va continua sa fie o amenintare [si] la adresa ecosistemului; in primul rand, remarc cu oroare faptul ca s-a trecut masiv la incalzirea cu lemne! In ritmul acesta, in cativa ani se va ajunge la defrisari masive, cu impact incalculabil asupra climei si ecologiei din zona!

    Imi pare rau sa constat ca pentru tarile civilizate ceea ce se intampla in Romania nu conteaza mai mult decat un fenomen chimic oarecare, pe planeta Marte! Continua sa faca acelasi tip de gresala pe care l-a facut Al Treilea Reich in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, cand au neglijat situatia din Romania iar reprezentantii lor se complaceau in mizeria sociala romaneasca (de exemplu, responsabilul SS pentru puritatea rasiala s-a casatorit la Bucuresti cu o evreica, posibila agenta a serviciilor de spionaj rusesti), care a dus la o infrangere tragica pentru ei si la avansarea comunismului de factura stalinista in centrul Europei, consecintele fiind cat se poate de tragice! Modul in care este tratata si privita Romania va avea repercursiuni tragice, nu numai asupra acestei populatii deja distrusa, probabil dincolo de orice posibilitate de revenire.

 6. VICTIMA UNEI GRUPARI INFRACTIONALE ARE NEVOIE DE NOI TOTI

  Lupta pentru viaţă a poliţistului Codruţ Oprea, lovit cu o sticla in cap de un interlor, poate continua numai cu ajutor financiar
  In ziua de 4 septembrie a.c. politistul Codruţ Oprea, din Târgovişte, a fost lovit cu o sticlă în cap de un membru al unei grupări infracţionale. Dupa agresiune, el fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a intrat în comă profundă, diagnosticul dat de medici fiind: „Traumatism cranio-cerebral grav”.

  A fost supus la două intervenţii chirurgicale de mare risc pentru îndepărtarea hematomului de la nivelul creierului şi pentru efectuarea unei decompresiuni cerebrale.

  În raportul medical din data de 11 noiembrie se prezintă că starea lui neurologică a cunoscut o evoluţie lent favorabilă: reacţionează la stimuli, deschide ochii şi urmăreşte cu privirea, însă, este în stare vegetativă persistentă, se arata intr-un comunicat al Sindicatului Pro Lex.

  Medicii au recomandat părinţilor lui Codruţ să treacă la etapa de recuperare medicală într-un spital specializat din Germania sau Austria, cheltuielile cu spitalizarea şi recuperarea ridicandu-se la minimum 75.000 de euro.

  Efortul financiar este, însă, unul peste posibilităţile materiale ale părinţilor lui Codruţ Oprea.

  Până acum, prin eforturile colegilor şi ale organizaţiei Pro Lex, s-a strâns suma de 25.000 de euro.

  Pentru a mai putea spera în recuperarea tânărului de numai 24 de ani, politistii fac apel la toţi cei care pot să ajute, să doneze orice sumă de bani în conturile de mai jos:

  Cont in EURO: RO 45 BPOS 7150 0513 131 EUR 01

  Cont in LEI: RO 13 BPOS 7150 0513 131 RON 01

  Conturile sunt deschise pe numele fratelui OPREA NICOLAE ANGEL.

  Contact: tel. 0769487822; e-mail: angel.oprea@yahoo.com.

 7. ok Theo ! voi publica si eu cu acordul tau , pe blogul SCMD- MORENI , acest apel (linkul) ;poate se va rezolva ceva …si bine ar fi ca sa facem cunoscut pe toate blogurile , sa lasam comentarii la diferite articole cu aceasta petitie … ma gindesc ca poate va da rezultate ..in ce ma priveste , am semnat si eu

  1. @DYN
   Am ridicat articolul si am trimis pinguri.
   In felul asta vor afla mai multi oameni si poate reusim sa il ajutam pe tanarul politist.
   Am vazut-o pe mama lui la televizor si am fost foarte impresinonata.
   Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s