Cat de mare a ajuns disperarea romanilor? Nu trebuie sa ne sinucidem. Trebuie sa ne unim sa scoatem tara din necaz.

NU ASA PRIETENI,  NU ASA TREBUIE PROCEDAT,  NU TREBUIE SA NE SINUCIDEM NOI.

 

Sunt inca sub stare de soc.

In timpul sedintei in care se dezbatea motiunea de cenzura a Opozitiei, motiune depusa pe Legea cadru a salarizarii, pe care Guvernul si-a angajat raspunderea, chiar in momentul in care Boc Emil, CEL MAI PROST PRIM MINISTRU DIN ISTORIA ROMANIEI MODERNE isi incepea discursul, Adrian Sobaru, un barbat de aprozimativ 40 de ani, angajat tehnician la TVR s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului.

Barbatul purta un tricou pe care scria cu markerul: „Ne-ati ciuruit si ne-ati vandut, ne-ati ucis viitorul copiilor!”.

Social-democratii si liberalii s-au retras de la sedinta comuna a Parlamentului de joi, considerand ca aceasta nu poate continua dupa ce un barbat s-a aruncat din loja Parlamentului.

Parlamentarii PDL, UDMR, UNPR si cei ai minoritatilor altele decat cea maghiara au continuat sedinta.

Va dati seama cu ce JEGURI avem de a face?

SA LE DEA BUNUL DUMNEZEU CELOR VINOVATI CEEA CE MERITA!

NU, NU TREBUIE SA NE SINUCIDEM PRIETENI, ORICAT DE MARE AR FI DISPERAREA NOASTRA.

TREBUIE SA NE UNIM FORTELE, SA ALUNGAM ACESTE JEGURI DIN FRUNTEA TARII, SA GASIM OAMENII POTRIVITI CARE SA SCOATA DIN NECAZ TARA SI POPORUL ROMAN.

SUNTEM MULTI SI DACA NE UNIM PUTEM SA FIM SI PUTERNICI

PUTEREA LOR STA IN FRICA NOASTRA SI IN LIPSA NOASTRA DE REACTIE.

HAI CA SE POATE PRIETENI!

HAI CA SE POATE!

Va recomand sa citi si:

Dezvaluiri Wikileaks: Bogdan Olteanu catalogat drept antiamerican de ambasada SUA la Bucureşti

As vrea sa stiu si parerea lor: ALM, Rox, Brankardierul, Maia, Zincabeiu, Olimpiu, Vania, Ioan SorinCaius, Theodora, Ana Usca, Cristian Lisandru, ElisaHai ca se poate!, Dragon, Starea Natiunii, Supravieţuitor, Cristian DimaTeo NeguraPopa Teapa, Madi si Onu, Aliosa, KinR, Gebelezis, Nea Costache, Matilda, Cepeca, Yogoshima, Augustin, Renata, Lucia Verona, Alianta Dreptei, Vlad cel Groaznic, Dan VoiculescuVictor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob, Atitudini, Basarica, Chrystyan, Cristian Ghinda, Gica Contra, Marcus, Pro Atitunine, Ragnar, Razvan, Mirela,

112 gânduri despre „Cat de mare a ajuns disperarea romanilor? Nu trebuie sa ne sinucidem. Trebuie sa ne unim sa scoatem tara din necaz.

 1. Sinuciderea fara ca macar sa fi luat pe unul dintre ,,ei „in lumea cealalta…cred ca nu ajuta.
  Reactia noastra trebuie sa fie radicala actualmente,dar nu in asa mod ca tot noi si familiile noastre sa pierdem.Cand nu mai ai sperante,cand incetezi sa crezi in tine sau in orice fa un pas inainte,injura in toate felurile si fa…verbul a face e ceea ce au reusit sa ingroape dupa ’89 in statutul poporului roman si in constiintele noastre.

   1. A fost un gest de protest dincolo de orice. Un gest de protest politic judecand dupa spatiul in care a avut loc, dupa mesajul transmis verbal, mesajul purtat pe tricou si cel simbolic respectiv mingea portocalie. Cu toate astea madam Udrea despre care stiu ca nu e bine sa vorbesti nimic fiindca asa mi s-a spus si am remarcat ca toti au retineri serioase cand vine vorba de maria sa ispravniceasa sefa, a emanat doua idei ; „SA NU POLITIZAM” si ” e intrebare din partea opozitiei”. Ori politizam si acceptam ca a fost un gest de protest politic ori nu mai aduc vorba de opozitie in astfel de momente de extrema afectare morala (daca a fot in cazul pedeleilor). Ai vreo bruma de inteligenta daca in cazul unui protest politic dramatic, tu spui : „sa nu politizam” ? Cum sa te astepti la ceva bun facut de astfel de specimene fara valoare din nici un punct de vedere cu exceptia celui estetic si poate de caine bine dresat si loial al unui stapan care se asteapta ca tocmai el cainele sa-i duca gospodaria mai departe in viitor ?

    1. @Rox
     Sa nu poltitizam????!!!!!
     Am vazut-o si pe Teo Trandafir.
     Ce dezamagire ….. nu intelegea cum este posibil….. ce sa faxc eu acum?????
     SA II UREZ SA AJUNGA SA INTELEAGA?
     SA TREACA SI EA FIE MACAR PENTRU O SECUNDA PRIN GREUTATILE ACELUI OM????
     NU POT, NU ESTE CRESTINESTE… SE APROPIE CRACIUNUL….. ALTFEL

    2. Si eu ii doresc in postul Craciunului sa ajunga sa-si rezolve problema pe care o are si sa inteleaga ce inseamna „si anume” disperarea extrema. Asta ii doresc din tot sufletul, SA INTELEAGA.

    3. Teo Trandafir, aia ca ne invata ca se poate trai cu „o paine, la frigider”, „tai o felie/zi si nu mori de foame”, etc, de la tribuna parlamentului?! Ati vazut-o pe scarba ordinara? Ati vazut cum impingea nenorocitul ala de copil adoptat la alegeri, de parca il folosea ca pe o arma?! Voi nu ati inteles cine e Teo Trandafir?! Pana si Mircea Badea a inceput sa inteleaga… nu stiu cum dracu’ i-a luat atat de mult… vorba vine, parca asta-i mai breaz! Daca tot o sa asteptam oamenii provindentiali si ne vom pune „sperantele” in cei care au fost promovati ca figuri publice, o sa fim si peste 30 ani (cine o mai trai…) fix in aceeasi situatie, doar ca Romania va fi mult mai distrusa si mai inapoiata decat este (greu de crezut, dar se poate)! Mantuirea neamului prin fiecare individ, asa cum sustineau legionarii, esti singura sansa (utopica); si nu ma refer la religie, ma refer la RATIUNE.

    4. Pe saptamana, nu pe luna?! Eh, am exagerat eu … sincer, ea nu arata ca si cum ar urma reteta asta 😉 . As fi curios ce haleu baga-ntransa tanti Teo de la bufetul parlamentului (adica, practic, gratis), printre altele. Vai, vai, vai, lacrima saraca Teo ca i-a vazut zeama sinucigasului pe scaune… Cand facea apologia mizeriei nu stiu ce isi imagina?!

  1. Mai oameni buni voi nu vedeti ca astia guvernanti nostri sint agenti sub acoperire lau omorat pe ceausescu ca a adus tara la zero si astia in 20 de ani neau indatorat cit nu visa nimeni prin jafurile comandate de afara ca 50 de ani neau muls uniunea socialista rusa acu ne mulge uniunea europeana nu e nici o diferenta ar fi una ca ussr ne lua marfa care o produceam in tara si o vindea mai departe cu adaus acu UE ne pune sa muncim pe nimic si ne ia si bruma de saracie pe care o mai avem.Pacat de acel om ca a ajuns in disperarea asta da daca tot a vrut sa arate ceva lumi intregi trebuia sa ia si un porc de parlamenta dupa el.

  2. Credeti Cai intereseaza ca sa aruncat.Prea putin astia nui intereseaza numa conturile lor sa se umple da sa stie ca nui uitam cum nici pe oameni lu Iliescu nu iam uitat si vor plati cindva,sa speram ca mai este un pic de onoare in tara asta poate gasim niste oameni care sa faca ceva si pentru Tara asta sa nu mai fim nevoiti sa plecam afara sa muncim pentru bani adevarati ca aici Basescu nea facut puturosi,nea zis sa muncim mai mult pe mai nimic pe 200 de euro.Cred ca e un Nebun oare el ar putea sa traiasca cu 200 euro poate nici atat nu iau unii,el cred ca isi baga benzina pe saptamana de bani astia e un porc si el si tot guvernul. Eu no sai uit cum nici pe Ceausecu nu lam uitat da nustiu cita vina a avut cind ma uit ca sint aceleasi vremuri inca si mai rele imi vine sa cred ca nu el a fost in spatele la ce sa intamplat cred ca sint aceiasi oameni din totdeauna niste tradatori

 2. „Si cel mai bun dintre noi cedeaza: „Eli, Eli, Lama Sabactani?” „.

  Este tragic ca nimeni nu a fost cuprins de disperare atunci cand s-au pus bazele catastrofei de acum, ci de abia cand ii resimte efectele care erau perfect previzibile 😦 . Nu, dezastrul este de abia la inceput. Tragedia trebuie sa se deruleze pana la capat.

   1. Sper sa se intampole ceva totusi. Niste oameni hotarati trebuie sa mai existe in tara asta in afara de Boc, Udrea, Basescu et company BVB. Eu stiu cativa.

 3. CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..
  Un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Aţi luat mâncarea de la copii!”
  S-a aruncat in gol din disperarea de a nu-si putea ajuta fiul autist
  CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..
  Ipocrita, panarama blondă din dotarea mârlanului de la Cotroceni, e interesată de cum dă pesticlă, de * politizare *, nicidecum de gradul de disperare , de insuportabilitate al românilor,al celor mulţi !
  Teatrul ieftin al duduii Udrea în faţa camerelor nu face decât să ne sporească scârba faţă de ipocrizia acestei impostoare! Atentă la gesturi, buchetul de flori şi poşeta pe care bag seama că nu le-a scăpat din mână din pricina * afectării *, Nutzi-emblema guvernării Băsescu, care să NU uităm a abandonat cu luni în urmă dosarul unui copilaş autist pe băncuţa unui parc , şi-a continuat de ale sale * îndeletniciri *, să dea telefoane.
  * AŢI LUAT MÂNCAREA DE LA COPII ! *
  * NE-AŢI UCIS VIITORUL *
  * LIBERTATE ! *
  PRESA INTERNAŢIONALĂ RELATEAZĂ, TVR-SLUGA băsescului şi a jagardelei sale ipocrite… ei bine TVR a apelat la calupuri de publicitate, apoi la scuze şi explicaţii, nimic demn, nimic în favoarea angajatului lor !
  De ipocrizie dă dovadă şi duduia Crişu :
  Pentru un părinte care află că are un copil cu autism este foarte important să depăşească şocul. Însă domnul Sobaru nu a reuşit să facă acest lucru, era foarte afectat. L-am cunoscut acum câţiva ani şi atunci mi-a părut labil psihic, un om care putea uşor să cadă într-o extremă”, spune, pentru romanialibera.ro, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism (ANCAA), Georgeta Crişu.
  Dovada de * profesionalism * al duduii Crişu arată limpede că în România NU se acordănicio atenţie unui aspect extrem de important, cel mai important, anume: părintele unui copil autist depăşeşte şocul DACĂ e consiliat, ajutat, deoarece nu doar copilul autist trebuie să beneficieze de terapie ci ŞI părintele trebuie acompaniat cu maximă atenţie şi profesionalism ca să reuşească în demersurile ce decurg după stabilirea diagnosticului!!
  Duduia * terapeut * ar fi nimerita sa se ocupe de GUVERNUL BĂSESCU AUTIST ! PUNCT.
  BLESTEMAŢI FIE : BĂSESCU, NUTZI UDREA ,BOC !!!
  Potrivit colegilor din TVR, Sobaru are doi copii, iar unul dintre ei suferă de autism şi face terapie la un cabinet psihologic de patru ori pe săptămână, informeaza realitatea.net. Până de curând, spun colegii, tratamentul ar fi fost plătit din ajutorul primit de la stat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, însă prin intrarea în vigoare a noilor reglementări legislative Sobaru ar fi fost exclus de la aceste drepturi. Suma pe care Sobaru ar trebui să o plătească pentru tratamentul copilului său ar fi de 800 de lei pe săptămână, spun colegii.
  Colegii mai spun că Adrian Sobaru avea de plătit rate bancare şi că banii pe care îi câştigă nu sunt suficienţi şi pentru tratamentul copilului său.
  CNA, altă slugă a ticălosului dictator Băsescu, e chitit pe televiziunile care au difuzat imaginile incidentului, chipurile ca să protejeze minorii care minori oare nu trebuie să ştie cine sunt cei care i-au condamnat la sărăcie, le-au ciuruit părinţii şi le ucid bunicii, oare nu trebuie să ştie că mafia PDL le-a amanetat viitorul, că neruşinata blondă din dotarea Satanei de la Cotroceni a fost întotdeauna pusă deasupra intereselor copiilor românilor, oare nu trebuie să ştie că pentru copii guvernul premierului Băsescu NU are bani pentru copii în schimb are mereu pentru impertinenta Nutzi … ???
  TREZEŞTE-TE NAŢIE ROMÂNĂ!!!
  CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND….
  RUŞINE NESIMŢIŢILOR INDIFERENŢI PROSTOCALII * PARLAMENTARI * !!!SĂ NU ÎI IERTE DUMNEZEU !! JAVRE ORDINARE LA ORDINUL JAVREI ORDINARE DE LA COTROCENI !!
  Basescu & Udrea , PDL, UDMR, Minoritatile Nationale si scursorile de la UNPR, va vom judeca si condamna, pentru : GENOCID , Subminarea premeditata a economiei si nu in ultmul rand pentru INALTA TRADARE !
  “Cum nu vii tu Tepes, Doamne/ Ca punand mana pe ei/ Sa-i imparti in doua cete/ In nebuni si in misei?….”
  ADRIAN SOBARU… NU este suferind psihic cum afirmă slugile Cotroceniului, NU ESTE ADEVĂRAT !!! E doar unul din părinţii, unul din românii disperaţi sătui de ticăloşiile gubernului Băsescu-Udrea-Boc! În situaţii asemănătoare acestui ROMÂN CARE A STRIGAT * LIBERTATE ! * ŞI PENTRU NOI mai sunt alte milioane!!
  DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

 4. Cand o veni vremea razbunarii gasca portocalie impreuna cu acolitii din alte gasti si imbecilul marinar or sa zboare si ei exact ca bietul om in Parlament.

   1. Din ce-mi aduc aminte, da era senin, aveam vreo 13 ani atunci si eram afara la joaca impreuna cu fratele meu. Nu intelegeam mare lucru din ce se intampla. Ulterior, au aparut informatii in mass-media, am inceput sa citesc diverse carti care tratau subiectul si am inceput sa inteleg mersul vremurilor.

    1. @Thommas Anderson
     Sunt un pic mai mare decat tine.
     Aveam douazeci de ani si ceva.
     Era o vreme foarte fromosa.
     Nu am simit atunci nici frig nici frica.

 5. Romanul este pasnic si indura pana dincolo de limitele suportabilului si alege sa protesteze prin sacrificiul suprem. Multi si-au luat viata in ultima perioada si nu e corect. Ce putem face? Din cate stiu in alte tari se bat la sange cu organele de represiune si tot nu rezolva mare lucru. Monstruoasa lucrare isi vede linistita de drum calcand pe cadavre. Nu stim, nu ne-au spus insa unde vor sa ajunga ? Noi ceilalti avem certitudinea faptului ca nu vom progresa in vreun fel ci ne abrutizam impotriva firii pe zi ce trece dar ei au omis sa ne spuna unde vor sa ajunga. Stiu ? Stiu ceva in general in afara de lacomie si dorintanefireasca de acumulare ? Nu e bine sa alegi sa te sinucizi. E greu sa o faci, e greu sa rezisti. Care e calea de a scapa de oprimare ? Care e calea de a-i lumina pe uratii lumii? sa ne rugam sa le lumineze Dumnezeu mintile si sufletele, sa se opreasca. Au construit prea mult in folosul nimanui. Au mers prea departe in detrimentul omului, in detrimentul valorilor de baza, in detrimentul vietii in general.

 6. @ Theo,
  Disperarea românilor nu mai are limite, dar, din păcate, cei care trebuie s-o vadă, n-o văd voit si , culmea nesimtirii , in cunostintă de cauză ! Da, ai dreptate : nu trebuie să apelăm la gesturi necugetate chiar dacă sunt mii de motive. Viata este prea scumpă ca să ti-o iei pentru niste ignoranti. Nu asta este cea mai bună solutie .Culmea lasitătii e că, cei din arcul guvernamental, ca si cum nu s-ar fi intâmplat nimic , chiar dacă opozitia părăsise sala, a votat Legea cadru a salarizării, chiar legea pentru care Andrei Sobaru apelase la gestul sinuciderii . „ Trebuie să ne unim” ar trebui să le sune in urechi tot timpul celor trei presedinti ai partidelor din opozitie ! Dacă ei nu se unesc, noi degeaba ne unim !

   1. Si in spatele cui sa ne incolonam ? O intrebare pusa in mod justificat de un moderator. In spatele cui ne incolonam ? Unii nu vor si nu au vrut in spatele lui Ponta, asta a fost justificarea slabei prezente la miting. Altii, stim ce vrem dar nu stim cum. Sa mergem cu totii in semn de solidaritate la spital la omul care ne-a dat o lectie de daruire de sine si de sacrificiu ? Si apoi, ce ? Oajdea a avut dreptate cand nu a votat prima data motiunea desi l-am judecat aspru atunci. A intrebat „Care e alternativa?” Atunci nu era concretizata si pe cuvant nu mai trebuie sa credem pe nimeni asta e adevarul. Ei, opozitia trebuie sa afle gaseasca calea si sa ne-o indice. noi stim ce vrem, ei nu prea si astfel ne-am ales cu gunoaiele care ies deasupra din valtoare, unele lucitoare sau multicolore ce-i drept.

 7. Acestia ne conduc !

  Dupa Marea Revolutie din Decembrie, infiintarea a zeci de forme de invatamint superior; la distanta,. de aproape, de departe, la seral (sic), la fara frecventa etc. etc a facut sa apara o noua patura sociala de profitori deveniti din analfabeti mari economisti, juristi, politicieni, parlamentari, ministrii . Ce mai, toti unul si unul, oameni destepti foc.
  Sub umbrela unor diplome cistigate la barbut, CV-urile reale ale actualilor guvernanti ascund surprize de mari proportii. Dar iata citeva dezvaluirilor facute de senatorul PSD Valer Marian :
  -Eugeniu Pistru , secretar de stat la Ministerul Transporturilor- a fost tinichigiu si sofer, dupa care a absolvit liceul si facultatea la distanta (ID )
  -Nicolae Iotu, presedintele CJ Arad, fostul senator , a fost fochist,
  -Iustin Arghir Cionca deputat , a fost chelner,
  -Lucian Rivis Tipei , deputat fost dresor de caini si patron al unei firme de bodiguarzi (care a avut contracte banoase cu Primaria Arad)”.
  -Traian Igas , ministru , de meserie tamplar si ca s-a remarcat ca disk-jockey in localitatea natala Pecica. In scoala generala a ramas repetent un an. A absolvit liceul in forma de invatamant la distanta si cu mare dificultate, in jurul varstei de 30 de ani, respectiv a inceput studiile la liceul din Pecica si a trebuit sa se transfere la un liceu din Nadlac pentru ale finaliza. A absolvit Facultatea de Drept in jurul varstei de 40 de ani, tot la forma de invatamant la distanta (f. f.), obtinand note mediocre. Dupa absolvirea Facultatii de Drept, Traian Igas nu a fost jurist practicant, nici macar ca si consilier juridic, deci aprecierile si asteptarile sefului statului nu prea au acoperire. Realitatea este ca singura sa legatura cu ministerul de interne este faptul ca tatal sau a fost sef de post in regimul comunist in comunele Apata din judetul Sibiu si Pecica din judetul Arad.
  -Daniel Petru Funeriu, ministru educatiei este acuzat de Valer Marian ca a absolvit doar 11 clase si nu si-a echivalat studiile liceale si superioare in Romania. Un ministru care confunda cetatenia cu nationalitatea (a se vedea CV-ul, in care a consemnat „Nationalite: Romana, Franceza”) si care nu si-a invatat propriul si unicul copil sa vorbeasca limba romana.
  -Costica Canacheu,deputat presedinte al Comisiei de Aparare, care are doar liceul si a fost electrician.
  -Monica Ridzi, cunoscuta ca fosta dansatoare prin cluburile de noapte hunedorene.
  -Elena Basescu, a starnit controverse, dupa ce s-a dovedit ca presupusa diploma a unei universitati americane era, de fapt, un stagiu de cateva saptamani.
  Si lista e lunga.

   1. Si pentru mine a fost o revelatie comentariul. Ii percepeam exact in felul asta desi nu stiam nimic concret despre pregatirea sau experienta lor. Cum sa te astepti ca astfel de oameni sa stie cum se misca motorul unei societati ? Banuiesc insa ca s-au poleit insa cu supra studii la SNSP (fosta Stefan Gheorghiu). astia iti dau pedigriul si Colegiul National de Aparare. daca le ai pe astea „esti pe val” sau „esti valabil”. Suficient dupa capul unora care ne decid soarta dupa bunul plac. Suntem sufocati de politicianism si aparare nationala.

  1. Nici eu nu le-am studiat biografiile, dar am zis ca omul si nu studiile conteaza. Totusi, am avut retineri fata de diplomele lor (care arata inclinatia lor spre furtisaguri), fiindca numai eu am primit zeci de e-mail-uri cu propuneri pentru diplome la universitati celebre pentru 2-3 sute de dolari. Trebuia sa transmit numai un eseu (scris de oricine) si banutii.
   Cu toate acestea, nu pot sa nu remarc faptul ca parlamentarii portocalii au fibra si apucaturile deputatilor din Marea Adunare Nationala. O „adunatura” culeasa politic, gata sa aplaude „tatucul”, cu care sunt intr-un cuget si-o simtire neconditionat. Adica niste nimicuri care ne siluesc vietile si destinele. Dupa 21 de ani cercul s-a inchis!

   1. @ALM
    Eu nu am primit e-mail-uri de genul asta.
    Vreau si o diploma in drept si una inginerie 🙂 🙂 🙂
    Da…… seamana cu deputatii din MAN.
    De fapt asta isi doreste Basescu, sa renunte la Senat si sa transforme Camera Deputatilor intr-o MICA MARE ADUNARE NATIONALA care sa voteze tot ce vrea el.
    Din pacare nu toti romanii inteleg ca incet, incet ne intoarcem spre totalitarism si dictatura.
    Azi inca mai avem o parte a Parlamentului care nu ii este supusa si o partea din puterea judecatoreasca care ii rezista.
    Mai avem ceva? Parca nu 😦

  2. Paul S! datele sunt ok.dar trebuie afisate sa le vada batranii,tinerii si partizanii neintelepti ai lui base!eu aveam undeva stranse la fel cateva personalitati nescolite de varf din Romania,dar nu se poate ptr. ca magarii in cv-uri nu isi scriu decat punctele marete,de aia cv-urile sunt niste hartii de buda ,ca is ele europene,romanesti,americane etc.Un cv real trebuie sa fie cuprinzator si nu sa fie prezentat dupa aleger ci inainte de a -ti depune candidatura,dar cine o sa faca asta?
   cred ca nici 10 % care candideaz nu ar indeplini niste conditii impuse de cerintele pe care trb sa le indeplineasca un deputat sau presedinte!as fi curios sa vad realul cv a lui base,cred ca juma’ din ce se prezinta e minciuna grosolana ptr poporul alegator!

 8. Ministru francez: Aderarea României la Schengen poate fi amânată şi cu 3 ani
  România şi Bulgaria vor adera la spaţiul Schengen când vor câştiga lupta cu corupţia şi cu criminalitatea organizată şi când frontierele lor vor fi „bine păzite”, susţine ministrul francez al afacerilor europene, Laurent Wauquiez, într-un interviu pentru „Le Figaro”.
  Laurent Wauquiez a estimat iniţial că intrarea în Schengen a celor două state vecine ar putea avea loc peste un an dacă acestea sunt pregătite, după care a făcut însă o precizare importantă: „Dar dacă nu vor fi pregătite decât peste trei ani, atunci va fi peste trei ani”.

  „Dacă România şi Bulgaria intră în Schengen, frontierele lor devin ale noastre”, a ţinut să reamintească ministrul francez.
  În aceste condiţii, două probleme majore „necesită o veritabilă dezbatere europeană”, apreciază Wauquiez. „Una priveşte fuxurile migratorii: 75 la sută din imigraţia ilegală în Europa trece prin această regiune din sud-estul UE. Cealaltă priveşte criminalitatea organizată: traficul de stipefiante şi de arme”, explică ministrul afacerilor europene de la Paris.
  Oficialul francez consideră insuficiente eforturile României şi Bulgariei în combaterea acestor fenomene şi a corupţiei la fontiere şi dă şi un exemplu concret: „De exemplu, România a redus cu 40 la sută salariile vameşilor: aceasta nu este cea mai bună garanţie că sunt total impermeabili la corupţie”.
  Autor: Dan Stancu EVZ

  1. @Paul S
   Pentru asta trebuie sa ii multumim lui Basescu Traian, ministrului de externe, lui Emil Boc si guvernului lui, PDL-ului, UNPR-ului, UDMR-ului, minoritatilor altele decat cea maghiara si tutuor carora au facut (de fapt nu au facut) totul ca sa se intample acest lucru.

 9. Nu cred ca trebuie tratat cazul ca o sinucidere. Mi-am pus si eu aceeasi intrebare insa concluzia mea este putin diferita. Am scris si eu despre acest eveniment! Cred ca lucurile sunt mai profunde decat par la prima vedere..

 10. DE CE IL PAZESTE SPP PE ADRIAN SOBARU LA SPITAL ?

  Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul sălii Parlamentului în care se dezbătea moţiunea de cenzură, este păzit la uşa salonului din spital. În timp ce surse din spital susţin că agenţii de pază aparţin SPP, serviciul care se ocupă exclusiv cu protecţia demnitarilor neagă acest lucru.
  Salonul de la Spitalul Universitar Bucureşti unde e internat electricianul televiziunii publice, care s-a aruncat de la unul dintre balcoanele plenului Parlamentului, e păzit discret, se pare, de către angajaţi ai Serviciului de Pază şi Protecţie (care se ocupă prin lege cu securitatea demnitarilor). În aceste condiţii, este, practic, imposibil să obţii informaţii de la protestatar. Acest lucru a fost remarcat de reporterul RL care a încercat să stea de vorbă cu pacientul. La capătul coridorului era un alt agent de pază îmbrăcat în civil. În acelaşi timp însă, SPP a negat că şi-ar fi pus angajaţii să-l păzească pe protestatar.
  „E o confuzie. E exclusă prezenţa unui SPP-ist în interes de serviciu. Dacă cumva o fi fost vreunul dintre angajaţii noştri, cu siguranţă nu era în timpul serviciului”, spune Andra Troneci, unul dintre ofiţerii de presă ai acestei instituţii. Surse credibile din Spitalul Universitar au spus pentru RL o cu totul altă variantă. „Normal că au adus SPP-ul, însă n-or să recunoască niciodată. Cât timp e internat în acest spital, e supravegheat ca să nu obţineţi nimic de la băiatul ăla. Dacă vreţi să aflaţi ceva, trebuie ca familia să ceară transferul lui la un alt spital.”
  Cules din Romania Libera, 24/12/2010

 11. Ar trebui sa fie comentari dupa ce acesta persoana se exprima la radio,televiziune sau la jurnalisti sa putem avea o ideie,ca sa intalegem cauza acestui eveniment tragic.Un eveniment luat repede fara context este foarte delicat si riscam sa deformam adevarul acestei persoane.Hai sa lasam sa se decurga normal acest eveniment si sa ne informam de la cei care cunosc situatia si evenimentele petrecute.

 12. buna!ce zici de echipajul smurd venit sa dea primul ajutor?daca ai cumva ocazia sa vezi inregistrarea transmisiunii in direct vei vedea ca smurd a venit f. tarziu ptr. parla ment ca care are contract?da’ ce miscari de soldati aveau?din prima i-am bunghit erau spp-isti trimisi sa intervina! si daca ai auzit la dana grecu pe doctorul care a dat primul ajutor m-am lamurit 100% ca erau spp-isti de ale lui base.
  Cand doctorul a relatat ce a patit cu smurdistii dana grecu i-a inchis gura ,nu ma asteptam la chestia asta(sa spun drept dupa aceea nu a mai dat microfonul medicului parlamentar din timisoara),de ce oare?daca nu ai vazut transmisiunea danei grecu iti spun eu ca doctorul parlamentar a spus ca smurdistii nu stiau sa puna gateju’,n-au stiut sa desfaca targa,nu stiau ce e ala garou si pe deasupra nu stiau sa puna o perfuzie,etc.Ce zici de asta cam cum esti tratat pana si de smurd,eu nu cred ca ambulanta nu are echipaj permanent de serviciu la parlament si daca are si a fost chemat smurd cu angajati spp inseamna ca frica e foarte mare!
  imi miroase ca sistemul se teme de o inscenare facuta de nemti si de francezi?oricum base o sa zica ca a fost mana serviciilor secrete pentru a exacerba tensiunea din tara.In Romania nu suntem in stare sa schimbam un regim sau sa il facem sa plece fara ca cineva de afara sa se implice,vezi implicarea rusilor si ungurilor in 1989 ca altfel nu era nicio revolutie!
  Sigur, nu sunt de acord cu astfel de manifestari,in schimb sunt de acord,spun a nu stiu cata oara,cu presiunile violente asupra guvernului si nu numai ,ca altfel o sa ramanem ai nimanui,spun asta ptr. ca sunt mahnit de atitudinea de salon atat a psd ,pnl cat si a sindicatelor,credinta mea e ca multora le convine.
  Sarbatori fericite !la toata Romania ….

  1. @brankardierul
   Este ciudat. L-am auzit si eu pe doctorul invitat la Dana Grecu.
   Parca domnul Andon a fost cel care i-a inchis gura.
   Norocul omului a fost ca erau si medici printre parlamentari.
   Nu ma intereseaza CINE PUNE MAMALIGA LA FIERT.
   MA INTERESEAZA SA EXPLODEZE O DATA.
   SARBATORI FERICITE DRAGA PRIETENE SI ITI MULTUMESC CA ITI FACI TIMP SA MAI TRECI SI PE LA MINE!
   SANATATE TIE SI FAMILIEI TALE!
   O VIATA MAI BUNA TUTUROR!

 13. GABRIEL OPREA VA FI ÎNLOCUIT CU EUGEN NICOLICEA * TEODOR BACONSCHI VA FI SCHIMBAT DE CRISTIAN DIACONESCU Bulangiul Gabriel Oprea îşi poate număra liniştit zilele pe care le mai are pe scaunul de ministru al Apărării. Gestul lui Oprea de a nu semna documentaţia care să dea liber inventarierii şi scoaterii din uzul Armatei Române a unor categorii de armament, parte din ele tocmite deja de Traian Băsescu şi fratele Mircea cu Miliţiile Libaneze Hezbollah, îi va fi fatal din punct de vedere politic.
  Joi, în jurul orelor 8,30, Chiriaşul de la Cotroceni a avut o discuţie de taină cu amanta sa oficială, Elena Udrea, şi cu consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Iulian Fota, cărora le-a expus planul său de a scăpa de Oprea, pînă cel tîrziu la sfîrşitul lunii ianuarie 2011. În acest sens, ţiganca mustăcioasă a primit dispoziţie să aranjeze în cadrul UNPR înlocuirea lui Gabriel Oprea din funcţia de lider al partidului. Sursele noastre spun că întrucît nu îl poate demite aşa, din senin, pe ditamai ministrul Apărării, existînd riscul ca majoritatea politică din Parlament să fie ruptă prin ieşirea de la guvernare a lacheilor UNPR – Bolnavul Naţiunii plănuieşte, în prima fază, înlăturarea acestuia de la conducerea aşa-zisei formaţiuni politice şi înlocuirea lui, în cadrul unui Congres Extraordinar. Abia după această operaţiune, Chiorul îl va demite din funcţia de ministru. Noua unealtă a Cotrocenilor, obedientă şi şantajată cu două Dosare Penale aflate în sertarele lui Daniel Morar, este ex-pesedistul Eugen Nicolicea. O dată ajuns preşedinte, deputatul de Mehedinţi va renunţa în numele UNPR la funcţia de ministru al Apărării în favoarea PDL, care îl va readuce în funcţie pe un alt parlamentar de Mehedinţi, ţiganul Mihai Stănişoară. Am mai aflat că funcţia va fi dată la schimb cu portofoliul de ministru al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi fiind retras, sub pretextul că îi trebuie timp pentru a-şi pregăti candidatura la Preşedinţia României. Locul acestuia va fi luat de Cristian Diaconescu. Aceleaşi surse ne-au mai comunicat că „Eşecul Schengen” şi impotenţa profesională l-au adus în dizgraţia prezidenţială pe cel care a fraudat voturile în favoarea lui Traian Băsescu în noiembrie-decembrie 2010, la Ambasada României de la Paris.
  Tricolorul 24/12/2010

 14. Vad ca sunt multi postaci ce compara Marea Adunare Nationala cu Parlamentul de azi. Nu cred ca e corect. De ce ? Lasind la o parte faptul ca atunci se vota in unanimitate ,uitati-va totusi ce se vota. Comparati. Se vota printre altele; construirea Transfagarasnului, a canalului Dunare-M. Neagra, a metroului, a autostrazi Bucuresti-Pitesti, a multor spitale, scoli, gradinite etc. Acum se voteaza in unanimitate – ma refer la pdl-ei; taierea salariilor, a alocatiilor, a pensiilor, a indemnizatiilor mame si copii, disponibilizare de personal etc etc. E totuna ?

  1. @Paul S
   Nu sunt postaci cei care au facut comparatia…. eu am facut-o, titularul blogului …. si bineintes ca ma refeream doar la felul in care se vota…. in unanimitate pentru.
   Aia votau sa se construiasca …. astia voteaza ca sa darame.

 15. Scuze, eu am observat de mult timp aceasta idee. Chiar Ioan Oltean cind a condus o sedinta la Camera, atunci cind sa votat „dupa deget „, a facut aceasta afirmatie. Observatia este generala nu neaparat la ” patronul ” blogului. Inca odata scuze. Pa. Sa auzim numai de bine. Sau, cum spune un batrin de pe la noi; sa triesti o mie de ani si eu sa-ti duc crucea. Asta ca sa mai ridem. Daca putem .

 16. Buna Dimineata La Mos Ajun!

  Draga Theo, iti doresc din tot sufletul ca acest Craciun sa-ti aduca tie cit si familiei tale bucurie, fericire si implinirea si realizarea tuturor dorintelor!

  LA MULTI ANI, si CRACIUN FERICIT!

  PS. Aceleasi urari de bine si fericire tuturor ce popositi pe acest blog. La Multi Ani!

 17. Mi-a venit o idee. Cear fi sa initiati un soi de scrisoare adresata parintilor lui Boc prin care sa-i rugam sa-l traga de urechi pe fecior lor. Evident sa fie un pre-ambul restul sa fie completat de comentatori. Spre exemplu; Domule Boc….avind in vedere ca fiul dvs. are o functie in statul roman de care depinde soarta milioanelor de cetateni va rugam sa…( comentarii)

  1. @Paul S
   Eu m-am gandit ca daca eram reporter de teren as fi mers la parintuii lui Boc sa ii intreb ce parere au despre halul in care au ajuns sa traiasca romanii in timpul guvernarii fiului lor, chiar si despre gestul acetui barbat care din disperare s-a aruncat de la balconul Parlamentului

 18. Ce dragut! Masina de manjit a portocaliilor a intrat in functiune la turatie maxima. Bietul Sobaru avea grave probleme psihice, Boc n-are nicio vina ca are un copil autist si nevasta-i zace acasa ca sa, chipurile, aiba grija de el, dar de fapt este o puturoasa care nu vrea sa munceasca la gramada de locuri de munca libere, ca avea un salariu nesimtit (vreo doua mii de lei), ca a sarit doar de la trei metri, de garagatza, platit de Opozitie, ca nimeni nu-i dator sa plateasca pentru copiii lui, samd. Nu e dragut? Au reusit sa imputa si Internetul. Are dreptate Mircea Badea, trebuie sa cadem atat de jos incat sa nu ne mai putem ridica de foame … Hai ca nu se poate!

 19. Sărbători de iarnă senine şi fericite, alături de cei dragi ţie, Theodora! Să ai toate bucuriile din lume şi realizări pe toate planurile!

 20. larg deschideti poarta

  conturilor voastre

  am venit sa cerem
  n-am venit sa dam.

  Ref: galbeni si iar galbeni

  conturi-adevarate
  este vestea buna

  ce vi-o colindam

  galbenii de aur
  am venit sa-i luam
  v-am furat tot anul
  astazi va iertam.

  galbeni si iar galbeni

  conturi-adevarate
  este vestea buna
  ce vi-o colindam

 21. La televiziunile lui Berlusconi
  Protestul lui Adrian Sobaru e văzut ca un „zbor de înger”

  În timp ce la noi mașina de propagandă a PDL s-a pus în mișcare pentru a transforma acțiunea de protest a tehnicianului din TVR într-un gest al unui om dezechilibrat psihic, în mass-media italiană, sacrificiul lui Adrian Sobaru este perceput ca fiind un „zbor de înger” .
  Televiziunile grupului Mediaset – imperiul media care aparține premierului italian, Silvio Berlusconi, au prezentat ieri, pe larg, știrea despre Adrian Sobaru, cel care și-a asumat riscul de a trage un semnal de alarmă în privința a ceea ce simte și trăiește un om obișnuit ca el, în regimul Băsescu-Boc
  Pe portalul de știri al grupului Mediaset, http://www.tgcom.mediaset.it (cel mai accesat site de știri din Italia), titlul articolului despre Adrian Sobaru este dramatic, de mare impact: „Zbor de înger – România, gest disperat: un om se aruncă de la balcon, în aula Parlamentului” . Iar știrea propriu-zisă, cea care a fost difuzată și pe toate posturile tv ale lui Berlusconi, este devastatoare pentru puterea de la București:
  „Un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, s-a aruncat în gol, de la unul dintre balcoanele Aulei Parlamentului de la București, denunțând astfel politica de austeritate bugetară prelungită a guvernului condus de Emil Boc. Adrian Sobaru, electrician la televiziunea publică, s-a aruncat strigând: „Boc, ai uzurpat drepturile copiilor! Ai furat viitorul copiilor noștri! ” „, așa au redat jurnaliștii de la Mediaset protestul și semnificația protestului lui Adrian Sobaru.
  Iată că televiziunile premierului italian, Silvio Berlusconi (cel despre care Traian Băsescu spune mereu că este un „mare prieten” al său), nu numai că nu au încercat să demonetizeze semnificația gestului făcut de Adrian Sobaru, ci au punctat clar faptul că angajatul televiziunii publice a fost împins la această formă de protest extrem de măsurile absurde și haotice ale guvernului Boc, măsuri care au redus dramatic veniturile a milioane de cetățeni români.

  simbata, 25 dec Cotidianul

 22. SOLUŢIA CONTRACARĂRII LEGII FĂRĂDELEGII !
  MODUL DE ACŢIUNE UZITAT CÂNDVA ŞI ÎN ROMÂNIA !
  Urmând modelul american al lui Elliot Ness, Eugen Alimănescu apelează la recruţi,tineri aflaţi incă pe bancile Academiei de Poliţie,şi aspiranţi la un post in Poliţia Bucureştiului,pentru a înfiinţa organizaţia “FULGER”.
  http://bmarinescu41.wordpress.com/2010/05/31/incoruptibilii/
  Soluţia aleasă de Alimănescu? Exterminarea crimei si a criminalilor !
  Mai mult, în urma unei meticuloase operaţiuni de filare, “Incoruptibilii” români au reuşit să lichideze întreaga bandă a spărgătorilor.
  Nici unul dintre ei nu a scapat viu!
  Credeţi că istoria s-ar putea repeta ? V-AŢI DORI CONTRACARAREA LEGII FĂRĂDELEGII ?

 23. Basescu si- a pus “Falca “ pe Romania!

  Pimarul Gh Falca – posibil mare lider PD-L si-a pus oamenii in importante functii de decizie ale statului basescian

  Ministrul Educatiei, Funeriu, care nu si-a terminat liceul

  Traian Igas- Ministru MAI

  Florian Coldea- general, adj al SRI, omul prin care Basescu conduce SRI; George Maior fiind doar umplutura,

  Sorin Blejnar-seful ANAF- adus de la Arad

  Chestorul Alexandru Tanco adj al Insp Gen. d Politie- fost sef al Politiei Arad

  Silviu Bian Presedintele Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

  Deci ? Romania este stat de drepti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s