Colinde pentru prietenii mei

Colinde pentru prietenii mei: ALM, Rox, Brankardierul, Maia, Zincabeiu, Paul S,  Gabi – SUA, Cepeca, Alexandru Marin, Epistole pentru Zeus, Sifilica, Atitudini, Consiliul National al Blogisferei, Dispecer Blogosfera, Lilick, Gorge Serban, Chat Noir, Lucia Verona, Olimpiu, Haiducul, Lehman25, Costin 7 coline, Thommas Andreson Radu Humor, Vania, Ioan SorinCaius, Theodora, Ana Usca, Cristian Lisandru, ElisaHai ca se poate!, Dragon, Starea Natiunii, Supravieţuitor, Cristian DimaTeo Negura,  Popa Teapa, Madi si Onu, Aliosa, KinR, Gebelezis, Nea Costache, Matilda, Yogoshima, Augustin, Renata, Alianta Dreptei, Vlad cel Groaznic, Victor Babiciu, Mihnea Georgescu , Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi BobBasarica, Chrystyan, , Gica Contra, Marcus, Pro Atitudine, Ragnar, Razvan, Mirela, Motanul filozof, Zina- lecturi recenzate, Gabriela, Daniel Urda, Constantin 7 coline, Cosmin Stefanescu, George Valah, Horatiu Buzatu, Griska, Simion, Florin Matei, Link-Ping, Analfabetul, Tesoruccio49, Basescul,

Sper ca nu am uitat pe nimeni dar adaca acest lucru s-a intamplat va rog sa ma credeti ca nu a fost intentionat si fac adaugiri.

69 de gânduri despre „Colinde pentru prietenii mei

 1. Iti doresc sincer sa ai parte de un Craciun linistit. Indiferent de diferendele noastre doctrinare, in mine ai oricand un prieten de nadejde . Sarutmana si toate cele bune !

 2. Iisus se naste !
  Hai sa renastem si noi !
  Va doresc tuturor sa scapam mai repede si abia dupa aceea ,
  sa ne vedem de ale noastre !

 3. De Crăciun, masa să vă fie masă, lumina să vină din interior, binele să fie făcut, dar și și primit, iar veselia lângă cei dragi, cu un vin bun pe masă și aromă de cozonaci rumeni la față, să fie din inimă! Numai bine de Crăciun!

 4. @ Theo ,
  CRĂCIUN FERICIT tie, Tanyei, celor dragi inimii tale si tuturor prietenilor tăi din blogosferă !
  Colindătorii ce-ti vor trece pragul casei in noaptea de AJUN să-ti incălzească inima si să-ti aducă bucurie-n suflet si speranta de mai bine in anul care vine !
  Crăciun minunat si La multi ani !

 5. Theodora, nu ma numar printre prietenii tai ( inca), dar vin cu drag la tine pe blog ori de cate ori simt nevoia sa mai vad ca sunt oameni care gandesc ca mine dintr-un anumit punct de vedere, cel putin. Iti doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi si deie Domnul sa apara macar o urma de speranta in sufletele noastre!

  1. @olimpiu65
   Imi doresc sanatate pentru mine, familia mea si toti prietenii mei si foarte important un serviciu decent.
   Pentru cei cinci milioane de romani, stim noi care, imi doresc ca anul viitor sa ni se indeplineasca dorinta 🙂

 6. Sarbatori fericite la toti cei dragi de libertate si constiintizare.
  Dupa spusele celui mai mare biologist, savant European, Carl Johan Calleman pe data de 8 Martie 2011 intram intr-o era a constiintizari.Ar trebui sa facem putina divulgare acestui eveniment care va schimba mentalitatile omenesti spre un viitor mult mai bun.

 7. Grigore Leşe este parcă înţeleptul care a înţeles istoria profundă Carpaţilor în ultimii 3000 de ani. Un om cu adevărat deosebit care ar trebui consemnat mult mai mult de Istoria României.

  Crăciun Fericit.

 8. Crăciunul este o sărbătoare foarte dragă sufletului meu, iar asta, pentru că în apropierea acestei zile, oamenii îşi amintesc de oameni, devin mai buni, mai frumoşi, mai liniştiţi şi pot uita un timp de toate cele negre.

  Crăciunul este defapt iubire, apropiere şi atingerea sufletelor!

  Îţi doresc un Crăciun plin de magie, de linişte şi frumuseţe alături de familie şi de cei dragi ţie Theodora! Eşti unul dintre oamenii frumoşi care merită tot ce este mai bun! Sărbători fericite!

 9. Eşecul previzibil al aderării României la Spaţiul Schengen, la termenul stabilit, în februarie 2011, precum şi direcţia în care au luat-o discuţiile produse de eveniment în rîndul opiniei publice româneşti l-au adus pe Traian Băsescu într-o stare vecină cu nebunia. Starea de nervozitate este accentuată şi de faptul că, în aceste zile, a realizat că nici o cancelarie europeană nu doreşte să îl sprijine în demersurile sale disperate de a repune problema pe lista subiectelor prioritare ale Uniunii Europene.
  Joi dimineaţa, la orele 9, Chiriaşul de la Cotroceni l-a căutat la telefon pe premierul Ungariei Viktor Orban, cu care a avut o discuţie de mai bine de 10 minute pe această temă. Conform surselor noastre, Viktor Orban i-a promis încă din vară lui Traian Băsescu că Ungaria, care va prelua în 2011 preşedenţia rotativă a Uniunii Europene, va sprijini demersurile României pentru aderarea la Spaţiul Schengen. Subiectul constituie o parte a trocului politic pe care cei doi îl fac de mai mult timp şi în baza căruia Băsescu duce o politică scandaloasă cu privire la tendinţele de autonomie ale şovinismului unguresc. În acest context, Traian Băsescu l-a contactat pe Viktor Orban, pentru a-l ruga să încerce să pledeze pe lîngă oficialii de la Paris şi Berlin în favoarea aderării la termen a României. Răspunsul ungurului nu a fost deloc pe placul tătarului. Astfel, după ce Băsescu i-a făcut o serie de favoruri şi servicii liderului maghiar, s-a trezit refuzat destul de brutal. Viktor Orban, fără menajamente, i-a spus că a avut consultări pe această temă cu Angela Merkel şi Nicolas Sarkozy şi că amînarea aderării României la Spaţiul Schengen va fi de cel puţin 1 an. În aceste condiţii, ungurul i-a comunicat lui Băsescu că, practic, unanimitatea votului necesar, ce va fi dat în JAI (Consiliul pentru Justiţie şi Afaceri Interne), nu va putea fi obţinută. După ce a închis telefonul, Traian Băsescu a dat drumul furiei acumulate pe parcursul discuţiei, înjurînd ca pe coverta vasului, după care a început să se răţoiască la consilierii prezidenţiali care erau prezenţi, reproşîndu-le că sînt incapabili şi că s-a înconjurat „numai de dobitoci”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s