DE CE NU A URLAT „MARIA SA” BASESCU TRAIAN LA POPORUL LUI IN NOAPTEA DE REVELION

Basescu Traian, care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei, a petrecut Revelionul in statiunea  Predeal impreuna cu Emil Boc, Gabriel Oprea, Gheorghe Ialomitianu si Anghel Iordanescu si in „marinimia” lui a adresat cateva cuvinte poporului, intre 2 sarmale, o cursa cu snowmobilul si un pahar de TARIE:

„Şi anul trecut, dacă vă aduceţi aminte, am renunţat să fiu într-o piaţă, chiar era imediat după alegeri, am fost într-un restaurant, am ieşit pe trotuar, am spus ‘La mulţi ani’. Trebuie să vă spun un lucru: ca să te duci într-o piaţă, trebuie să te invite un primar. De când la Bucureşti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitaţie. Am mai încercat prin ţară, la Braşov într-un an, dar dacă nu te invită un primar, unde să te duci peste programul omului?”

„Puteam foarte bine să le fac într-un studio, între steaguri, dar mi-a rămas atât de întipărită în minte imaginea lui Ceauşescu şi pe urmă a lui Iliescu urând românilor dintre steaguri, încât am refuzat varianta asta, clasică să spunem pentru un preşedinte român. Şi am tot încercat alte soluţii. Asta e”

Sa inteleg ca PD-L nu mai are nici un primar In Romania?

Eu cred ca nici daca ar fi fost invitat nu ar fi participat pentru ca NU SUPORTA SA FIE  CONTESTAT SI HUIDUIT.

Cum credeti ca ar fi fost primit Basescu Traian in Piata Constitutei?

Dupa parerea mea, Basescu Traian, alegand ca loc pentru transmiterea mesajului de Revelion o pista de schi din Predeal a dat dovada inca o data de IMENS DISPRET fata de poporul roman si institutia prezidentiala.

Cateva din declaratiile de DISTRUGERE A STATULUI ROMAN facute lui Basescu Traian pe o pista de schi:

„Nu mai putem gândi că statul se modernizează în condiţiile în care avem 4,4 milioane de oameni înregistraţi ca fiind în câmpul muncii, iar 1,6 milioane de români muncesc fără forme legale. Este clar că acest tip de stat trebuie schimbat şi că trebuie să stimulăm flexibilizarea forţei de muncă. Acum oamenii nu acceptă să lucreze fără să fie oficial înregistraţi pentru că patronii se feresc de contracte de muncă pentru că pe urmă nu mai pot scăpa de excedentul de muncă”

„Acum trebuie să înţelegem un lucru esenţial: nu statul creează locuri de muncă, ci sectorul privat. Statul reduce locurile de muncă”

„Aici încă avem prea multe probleme legat de înţelegerea fiecărui poliţist, a fiecărui jandarm cu privire la ce are el de făcut faţă de cetăţean. Nu în ultimul rând, MAI va fi obiectul unor reforme puternice. Experimental, s-au transferat atribuţiuni către poliţiile locale, dar procesul trebuie să continue. Este mult mai legat un primar de nevoile de securitate ale comunităţii decât un ministru care e la Bucureşti. De aceea, descentralizarea Poliţiei trebuie să continue, trebuie consolidată Poliţia comunitară şi lăsate sarcini naţionale la nivelul MAI”

„Obiectivul României nu poate fi altul decât propria ei modernizare, pentru că, trebuie să recunoaştem, statul a fost aşezat prost la începutul anilor ’90, a fost un stat care a copiat mai mult sau mai puţin forma statului pe care aveam pretenţia că l-am părăsit la revoluţia din decembrie. E, nu l-am părăsit. Nu-mi puteţi reproşa că în campania electorală nu am vorbit de modernizarea statului, exact pe asta s-a axat campania mea”

Băsescu a afirmat că în România sunt încă mulţi funcţionari, arătând că de la 1.270.000 de bugetari, câţi există în prezent, statul trebuie să ajungă, în doi-trei ani, la 900.000 de funcţionari, „pentru a nu mai fi o povară pe cheltuielile publice….. iar companiile trebuie să aibă tot mai puţin contact cu funcţionarii de la ghişee”.

Basescu Traian a evitat aglomeratia de pe DN 1 plecand spre Bucuresti cu un elicopter.

De ce naiba a folosit un elicopter?

Nu i-a ramas întipărita in minte imaginea lui Ceausescu care fugea, de furia multumii, cu un elicopter in 22 decembrie?

Cum isi permite Basescu Traian sa ceara solidaritatea romanilor atat timp cat el contiuna sa cheltuie banii tarii fara sa dea nici un fel exemplu de economie?

Va recomand sa cititi si aici:

Scrisoare deschisă

„Un om moare cu nimeni alături, decât cu el însuşi şi cu Dumnezeu.”

Unde sunt „baile de multime” de altadata ale lui Traian Basescu?

Devenim mai … prosti ?!

As vrea sa stiu si parerea lor: ALM, Rox, PAUL SNAIDER, Brankardierul, Gabi Mihaela, Maia, Zincabeiu, Olimpiu, Thommas Andreson, DYN, Augustin, Florin Matei,  Renata, Matilda, Bibliotecaru, Cepeca, Chat Noir, Chrysthyan, Consiliul National al Blogosferei, Constantin- 7 coline,  Cosmin Stefanescu, Costi,   Dispecer Blogosfera,  Gebelezis, George Valah, Griska, Madi si Onu, Plano 10, Transildania,   Simion, Sifilica, Sibilla, Marcus, Mircea Rusnac, Mirela, Vassyle, Yogoshima,

VaniaCaius, Hai ca se poate!Cristian Lisandru, Elisa, Tanya, Dragon, Daniel UrdaSupravieţuitor, Cristian DimaTeo Negura, Starea Natiunii, Nea Costache, Gica Contra, RazvanAliosaKinR, Andi Bob, Vlad Cel Groaznic, Popa Teapa, Motanul Filozof, Pro Atitudine, Alexandra-Gradina Visata, Alexandrescu DanielaRagnar-Per aspera ad astra, Mesterul Manole, Corina Cretu, Victor Ponta, Dan Voiculescu, Tesoruccio49, Atitudini,

Publicitate

134 de gânduri despre „DE CE NU A URLAT „MARIA SA” BASESCU TRAIAN LA POPORUL LUI IN NOAPTEA DE REVELION

 1. Pingback: Şedinţă «
 2. Nu a facut asta, zice el, pentru ca nu l-a invitat niciun primar.
  Nu a facut asta, zic eu, pentru ca ii era frica sa nu arunce lumea cu sticle de sampanie dupa el.
  Nu avea nevoie de invitatia unui primar…se autoinvita daca vroia.

 3. Cum sa-i caracterizez gestul si vorba ?

  O marlanie la adresa poporului roman,
  sa fuga de steaguri…
  Steagul printre care se pierdea
  Măria Sa Basescu, nu era altceva decat drapelul national, in fata caruia ar trebui sa ingenuncheze si sa-l sarute,
  sa-l slaveasca, asa cum ar trebui sa slaveasca poporul roman…
  N-are cum, ne uraste !

 4. Da,ii este frica de reactia multimii, nu mai”risca” sa auda huiduieli , nu este un om curajos ci josnic care-si uraste poporul.
  A spus o gogonata, insa, reportera care l-a inregistrat, sau dat in direct, nu stiu, de ce nu i-a spus ca Brasovul(la doi pasi ) il are pe Scripcaru al lui….
  Probabil ca nici ai lui nu se mai „murdaresc” cu jegul.

 5. Băsescu nu s-a dus în nicio piaţă, de frică.
  DE FRICĂ.
  Niciun serviciu de pază nu-i poate asigura protecţia într-o piaţă cu revelionişti decât dacă piaţa e evacuată de public civil şi umplută cu spp-işti.
  Prin urmare, nu-i problema că n-a fost el invitat, ci e o problemă – că ar fi trebuit dezinvitat un puhoi de oameni.

  În privinţa elicopterului, mie mi se rupe! N-avea decât să meargă şi cu o navetă spaţială sau, dimpotrivă, pe jos, ori în genunchi până la Bucureşti.
  Nu-şi mai poate schimba imaginea orice ar face.
  Evident că n-a scăpat ocazia să bage de seamă că PREA MULŢI oameni au ATÂT de MULŢI bani, încât îşi permit ieşiri la munte, de sărbători. ÎNCĂ! Aşa că o să continue cu tăierile.

  1. @renata
   Vreau sa ii vad FRICA asta pe fata.
   Doamne cat de mult vreau sa o vad 🙂
   Da, a anuntat ca se vor contiuna reducerile de personal bugetar.
   Nu vede nimeni ca se amesteca in treaba guvernului?
   Nu vede nimeni ca presedintele nu are treaba cu reformarile si restructurarile?

 6. Impresionant cât de mulţi prieteni ai , Theodora. Încă şi mai mulţi te urmează şi-ţi împărtăşesc ideile, sunt alături de tine înregimentaţi într-o luptă comună: apărarea DEMOCRAŢIEI în România. Din acest motiv am venit eu la adresă.
  Spune Adrian Năstase; C. Noica crede că „a deveni” este mai important decât „a fi”. Cum adică, întreb eu; dacă Trăian Băsescu ESTE un măgar, poate DEVENI El Zorab pur sânge? Exclus! Fuge ca un câine turbat hăituit cu furci şi topoare de oamenii satului să nu infecteze copii şi animale cu rabie. Ce păcat că profeţia astrologului nu s-a concretizat încă. Am fi primit Anul Nou ca pe o descătuşare, o eliberare de tensiuni care se tot acumulează până vor face explozie ca super-nowa.
  LA MULŢI ANI THEODORA ŞI MULTĂ, MULTĂ, SĂNĂTATE „

  1. @Jr.
   Ei sunt puterea blogului meu, PRIETENII.
   Doar impreuna suntedm puternici si ei stiu asta.
   Sunt printre ei liberali, pesedisti, peremisti, taranisti si toti dorim apararea democratiei.
   La multi ani Jr si ma bucur ca te-am cunoscut!

   1. Si Basescu are cancer… printre altele. Ii busneste zeama pe nas, pe toata gaurile…. Da’ tot il tin astia „imbalsamat”, sa ne dea „lectii”.

    Ai vazut cum i se umflau jugularele cand vorbea? Ce avem noi aici?! 😉

    1. @vladcelgroaznic
     Deocamdata nu se stie nimic precis… sunt zvonuri.
     Si nu tot bolnavii de cancer se sinucid.
     Unii se lupta ci boala… unii devin foarte rai si se razbuna pe cei din jurul lor…. unii ……

    2. Mortii ma-sii de handicapat si degenerat, moaca lui tot „zvon” e?! N-am nevoie de dezvaluirile lui Vadim si de „confirmarile” nimanui ca sa pricep ca asta-i pe nasalie doar uitandu-ma la fata lui! Si tineti cont ca la TV pari mai umflatel decat in realitate – vechea poveste cu camera care „ingrasa”.

 7. La Multi Ani, Theodora!

  http://www.cotidianul.ro/133654-Frica-a-anulat-discursul-de-Anul-Nou

  Uite de ce… El stie ca romanii vor sa-l spanzure de limba pentru ce le-a facut si o stie de la serviciile secrete. Ii e atat de frica!… SPP-ul il pazeste bine. Si el are grija de ei. Doar i-a decorat, ba le-a si aprobat un buget marit, din care sa achizitioneze vagoane de medicamente (alaturi de alte achizitii „importante”!) printre care si medicamente care trateaza leziunile… anale!… 🙂

  1. @Thommas Anderson
   La multi ani Thommas!
   Ma intreb cand il vor lasa serviciile din brate…. daca se va intampla asta.
   Stiu povestea cu medicamentele… parca am si scris despre asta 🙂

 8. In Ploiesti este primar PDL. O scarba, Volosevici. Care, printre altele, l-a pus in functia de director al lagarului de exterminare a cainilor de la Bucov pe o scursura dementa, Cătălin Vlad, al carui unic „merit” cica ar fi fost vandalizarea peretilor din Ploiesti in timpul campaniei electorale cu inscriptia „Savu Securistu”.

  Daca vreti sa vedeti mai multe din „realizarile” primarilor PDL puteti sa intrati aici: http://asocploiestimunchen.blogspot.com/2010/08/socant-caini-cu-matele-scoase-afara-si.html . Mostenirea lasata de „primarul” Basescu in Bucuresti continua in tara. Cand vor plati pentru monstruozitatile astea gunoaiele care acum se imbuiba si se bucura de statut, putere si influenta?! Cand vor trece si ei prin asa ceva, cand isi vor vedea copiii si nepotii in asemenea hal?!

  1. @vladcelgroaznic
   Iti dai seama ce ar fi fost sa vorbeasca in Ploiesti si sa il huiduie lumea.
   Nu pot sa ma uit la imagnile alea.
   Stii ca ei iubesc cainii, animalele in general… nu pot sa vad animale maltratate.
   De cateva zile vin vrabiutele si gugustucii pe tabla de la balcon und ele pun de mancare.
   Nu le este frica de noi.
   Intra si pe geamul de la balcon si ne „cearta” cand uitam sa le punem de mancare.

  2. Dar ei pot SA FACA asa ceva! Sunt oameni care traiesc zilnic acolo, lucreaza acolo, PARTICIPA la asta, si sunt foarte incantati de ei si fericiti! Noi ne protejam, inchidem pagina… dar animalele alea ce pot sa faca?!

   Cum ii oprim?!

   Cand ii oprim?!

    1. Nu. Sunt „functionari publici”, respectiv „medici veterinari”, etc.

     Stii cine este presedintele colegiului medicilor veterinari din Prahova?! Elena Herescu, proprietara unui adevarat abator de caini pe persoana fizica, unde animalele sunt omorate cu pietroaie si rangi imediat ce sunt descarcate din camioane. Este blindata de relatii, si lucreaza cu aripa inarmata a mafiei tiganesti, cunoscuta in Romania sub numele de Politie/Jandarmeri+firme de paza. Au masacrat numai in curtea spitalului de obstetrica si ginecologie din Ploiesti vreo 10 caini si catele STERILIZATE de o fundatie internationala, au pus paznici sa le bata pe asistentele care voiau sa intervina… Politia nu intervine, nu raspunde. ASTA este statul national-unitar Roman, sub stapanirea mafiei basiste! Fir-ar ai dracului sa fie de scarnavii!

    2. @vladcelgroaznic
     Este infiorator.
     Asta spune tot despre acesti insi… oameni nu mai pot sa le spun… probabil ca la fel s-ar purta si cu oamenii pe care nu ii suporta.

    3. Ah, cu oamenii se schimba situatia… din rau in mult mai rau. Aici este vorba de dezinteres pe de o parte si profit, pe cealalta. Cand e vorba de oameni deja intervine ura si agresivitatea directa… atunci sa te tii! Ce-i mai tempereaza situatia internationala, UE, ONU, etc, ca altfel am vedea si simti direct pe pielea noastra ce inclinatii au acesti indivizi.

    4. @vladcelgroaznic
     Din pacate vinovati ca il mai avem inca un mandat la presedintie pe Basescu sunt cativa oameni puternici din afara tarii si aici nu ma refer la romanii care au ales sa traiasca si sa munceasca in strainatate… ci la altii care nu sunt romani si care l-au sprijinit soi inca il mai sprijina.

    5. CORECT.

     Nici nu stiu daca putem vorbi de „oamenii” sau de „structur’le” implicate, cum ii place degeneratului sa spuna. Deja aia gandesc in termeni institutionali, de management si marketing… Scarnavia este o piesa utila intr-un angrenaj mult mai important, si pe ei ii intereseaza doar tangential ce se intampla p-aci.

    6. @vladcelgroaznic
     Parca se doreste desfiintarea noastra … intrarea in incapacitate de plata…. moartea prin infometare si imbolnavire a unui numar mare de romani…. emigrarea in masa …. desfiintarea totala.

    7. Nu-i intereseaza p-aia ce se intampla cu romanii, cum nu te intereseaza pe tine ce se intampla in Africa. Au problemele lor, afacerile lor, interese si preocupari proprii… Romanii se intorc in Evul Mediu/comuna primitiva/experimenteaza apocalipsa?! Who cares?! Nu ne-au pus ei sa fim romani, nu-i treaba lor…

     Ce se intampla acum este rezultatul activitatii unor oameni ca Emilia Herescu, Catalin Vlad, Volosevici, etc. Astia au acaparat structurile statului, promoveaza oameni utili lor pe criterii de afinitati personale (stii, „cine se aseamana, se aduna” – si uneori se puie 😦 ), si isi vad de propriile interese. Consecintele – evidente pentru toata lumea.

    8. @vladcelgroaznic
     Eu zic ca pe unii ii intereseaza … Romania trebuie cucerita prin indatorare… asta s-a hotarat asta se intampla.
     Are cineva din afara interes ca Romania sa fie o tara puternica?
     Mai avem doar aurul de la Rosia Montana de vandut… si sarea si Posta.
     Romania nu mai este a noastra.

    9. Resursele de la Rosia Montana depasesc valoarea aurului, uraniului si ce-o mai fi… Padurile ca resursa regenerabila, terenul agricol, mana de lucru (sclavii), etc. Romania nu a fost „a noastra” niciodata, dar acum incepem sa vedem la ce dezastru duce mizeria si degenerarea unei populatii.

     Practic, nu trebuie sa faca nimeni nimic ca sa „cucereasca” Romania. Pur si simplu este lipsita de orice aparare. Ce nehalit si ticalos din cadrul „structur’lor” marilor puteri are nevoie de o resursa de aici, vine si se serveste – si macar de-ar veni personal, dar se foloseste de interpusi ca Basescu, Udrea, Isarescu, etc. „Cozile de topor” au distrus populatia asta, nimeni altcineva 😦

 9. @ Theo ,
  La multi ani si-acum si-aici !
  „ Frica păzeste bostănăria ”! De FRICA celor multi păcăliti si mintiti, nu a mai mers nicăieri in noaptea dintre ani, de FRICA celor blocati in trafic pe DN-1 a zburat cu elicopterul si de FRICA celor care ii imprumută guvernul de neprofesionisti anuntă reduceri de salariati de la 1.270.000 acum la 900.000 in 2-3 ani ! Ii trebuia invitatie de la un primar PDL ? Dar in noaptea de 6 dec 2009 când ,adresându-se trepădusilor săi prin intermediul camerelor de luat vederi a spus :„ gata, i-am ciuruit” a primit invitatie de la cineva ?
  Mi-e rusine cu-n astfel de presedinte !

 10. Pingback: 1-1-11 « Andi Bob
   1. La cati sunt, nici nu-i de mirare ca fac o „treaba mare”. Nu se apropie nimeni de scursura prezidentiala, nici la o aruncatura de scuipat, ca baga ei „adoratori” in exercitiul functiunii. Da-i dracului de securisti nenorociti, slugile si mercenarii tuturor ticalosilor.

    1. @vladcelgroaznic
     Vai de mine!!!
     Pai domnu’presedinte este un anticomunist convins….nu a condamnat el comunismul? nu are el legatura cu securistii de care vorbesti 😀

    2. Da, a citit niste tampenii scrise de un colectiv de prosti coordonati de un bou… Coruptie fara corupti, condamnarea comunismului fara condamnarea tortionarilor si oligarhilor comunisti, cunoastem sistemul 😦 . Nici cu individa care poarta numele predestinat de Gatej/Gatlej nu are nici o legatura, dupa cum n-are nici cu Udrea… Ce dracu’, oameni s’tem sau baloti de paie?!

    3. @vladcelgroaznic
     Asa cum a spus chiar el…. este PERFECT …. noi suntem rai… ca nu il intelegem…. nu ne solidarizam cu el…. cand el si ai lui fura noi sa mancam rabdari prajite.
     Ce popor nerecunosctor?!
     Cum se sacrifica el si ci Boc si cu doamna Udrea pentru binele nostru ca sa ne scape din chinurile crizei….

    4. Da, e PERFECT STUPID. Stiu eu, daca nu s’tem toti miliardari in euro, cum sa ne solidarizam?! Intai vreau sa vad cum e sa gestionez vreo 30miliarde de euro si dup-aia ma mai gandesc daca ma „solidarizez” si cu cine 😀

 11. Stau și ma întreb ,oare nu este de vina și mass media alături de bloggeri ca Băsescu a ajuns un personaj asa de controversat? Omul acesta dacă rămânea în anonimat nu reușea nici sa câștige al doilea mandat,nici sa facă atât de mult rău. Răutatea atavica i-a fost alimentata de aceste ieșiri. Daca ar trai în anonimat cred ca ar muri de oftica! Ia sa facem un pact cei ce nu-l suferim! Hai sa nu-l mai băgăm în seama1 O sa pună cățeii sa ne zgândăre numai ca sa ne dam la el.Asa este învățat în viata sa câineasca!

  1. @popateapa
   Eu cred ca ar fi fost mult mai bine sa nu ii ia nimeni interviu pe pista de schi de la Predeal.
   Chiar ca facea spume.
   Nu poti prietene, nu poti sa te faci ca nu bagi in seama pe cel care te CHINUIE.
   EU UNA NU POT.

 12. Nu trebuia sa mearga nici intr-o piata si nici in studio. Dar mesajul de Anul Nou al Presedintelui trebuia sa fie transmis intr-un cadru festiv, demn de functia de Presedinte. Si eu am fost neplacut surprins de acest mesaj, adresat de pe o partie de schi. Are importanta forma, ca sa zic asa. Altminteri de ce nu a transmis mesajul in timp ce-si punea schiurile in picioare? Ca tot mesajul presedintelui era.
  Si trebuia ca in acel cadrul festiv sa fie steagul tarii, caci Presedintele reprezinta Statul Roman.
  Cred ca este o eroare faptul ca a adoptat stilul asta. Poate ca s-a gandit la scaderea popularitatii sale in sondaje. Dar totusi…

  1. @Motanul Incaltat
   Si a crezut ca ii creste popularitatea daca ne vorbeste de pe partia de schi?
   Adica bugetarii pe care hotaraste el sa ii dea afara si celor care le-a scazut salariul cu 25% se vor razgandi si il vor iubi dupa ce l-au vazut si l-au auzit. Asta crede el?

   1. Pai tocmai am si zis ca este o eroare ca a adoptat stilul asta. Evident ca nu-i creste popularitatea vorbind de pe partia de schi. Defapt, si in asta si consta eroarea pe care a facut-o, el nu trebuia, prin mesajul de Anul Nou, sa urmareasca popularitatea (castig de popularitate): nu acesta este rostul mesajului adresat de Presedinte tarii, de Anul Nou si nici sa fie indiferent la forma sub care e transmisa acest mesaj, pentru ca pentru el nu mai are nicio miza – este la ultimul mandat sau pentru ca si asa, momentan, are o popularitate scazuta. Adica nu trebuie ca in functie de popularitatea de care se bucura Presedintele, acesta sa-si rosteasca mesajele: se bucura de popularitate, atunci face bai de multime, nu se bucura de popularitate, atunci merge sa spui cateva cuvinte si pe partia de schi, dupa o ciorba de potroace. Din aceasta cauza am si zis ca nu trebuia, neaparat, sa mearga intr-o piata plina ochi de oameni, asa cum nu trebuia, neaparat, sa mearga in studio – de unde se vede si o anumita lipsa de imaginatie (adica numai intr-o piata plina ochi de lume sau in studioul de televiziune trebuie sa-si rosteasca presedintele mesajul sau de Anul Nou). Dar cadrul de desfasurare al acestui eveniment ar fi trebuit sa fie unul festiv, demn de functia de presedinte.
    Mesajul de Anul Nou trebuie sa fie mesajul Presedintelui, nu al unui om oarecare, ce are aceasta functie, si nici al unui om, ce are functia de presedinte, dar doreste sa creasca in popularitate. Pentru ca Presedintele reprezinta Statul Roman.

   2. Forma sub care e transmis mesajul conteaza! Asta si spuneam: altminteri putea sa-si puna schiurile in picioare si sa spuna atunci cateva cuvinte. I-ar fi crescut popularitatea daca proceda asa? Eu cred ca nu. Dar pentru ca reprezinta Statul Roman, astfel de evenimente, cum e si acesta – mesajul presedintelui de Anul Nou – trebuie sa aiba o anumita solemnitate si trebuie sa tina seama de un anumit protocol. El reprezinta Statul Roman, avand functia de Presedinte. Atunci nu te cobori la nivelul cetateanului obisnuit, care nu are asa mari responsabilitati in stat, si spui asa, ca tot omu’ doua-trei cuvinte. Cadrul festiv si solemnitatea trebuie sa exprime demnitatea functiei, fara exagerari, si subliniez lucrul acesta. Mai ales ca atmosfera, in acest cadru festiv, ar fi trebuit sa fie una destinsa (dar si distinsa!), dat fiind faptul ca e vorba de Anul Nou!

 13. la multi ani si multa sanatate draga Theo.
  Pai cum doreai sa apara intr-o piata ? Dintai i-ar fi strigat ce striga rapidistii drepe stelisti si apoi ar fi trevcut al traditionalul jesi afara ….(se pare ca tot din folcorul stadioanele noastre)
  Insat e inseli in chestia cu elicopteru; A dorit sa demonstreze de ce nu este nevoie de autostrazi. Daca aia de se inghesuiau nu erau niste cum a zis el ori vroiau si ei elicoptere ori isi faceau singuri autostrada …

 14. Vineri, în jurul prînzului, chiar în ajunul trecerii în noul an, Traian Băsescu a fost vizitat la Predeal de Ilie Sârbu, socrul preşedintelui PSD Victor Ponta. Conform surselor noastre, întîlnirea, care a durat circa o oră, a avut ca subiect funcţia de preşedinte al Senatului României şi înlocuirea lui Mircea Geoană.

  Informatorii noştri din preajma Chiorului spun că în schimbul menţinerii unei Opoziţii politice divizate, Traian Băsescu i-a promis răspopitului votul unor senatori PDL, necesar ocupării funcţiei. Schimbarea ar trebui să aibă loc la începutul noii sesiuni parlamentare, urmînd ca socrul şi ginerele să nu ducă PSD într-o alianţă a Opoziţiei, care, organizată, poate scoate PDL în afara Parlamentului la următoarele alegeri. Totodată, fostul ministru al Agriculturii i-a cerut lui Băsescu să îl ajute în clarificarea unor dosare mai vechi, deschise la DNA pe numele său şi avînd ca obiect al cercetării penale concesionarea spre exploatare a unor terenuri agricole către firme apropiate, aflate în patrimoniul statului. Concesionarea terenurilor a fost făcută în perioada Guvernului Năstase, în primul mandat de ministru al Agriculturii al lui Ilie Sârbu.

  Copyright Tricolorul

  1. @Paul S
   Sa nu avem probleme cu Tricolorul!
   Iti dai seama ca daca se intampla asta PSD-ul este PIERDUT adica nu mai castiga nici 10% din voturi si pleaca sa moara impreuna cu PDL.
   Sincer nu cred ca se poate intampla asta.

 15. Pazvante Chiorul se antrenează pentru fuga cu elicopterul…
  Plecarea de la Predeal către Bucureşti a lui Traian Băsescu a demonstrat că acestuia nu îi mai pasă nici măcar de aparenţe.
  Pentru că terenul pe care aterizează de obicei elicopterul prezidenţial era impracticabil (mocirlos) – sfidînd mulţimea care se îngrămădea cu autoturismele pe şosea, Pazvante Chiorul s-a urcat în elicopterul care nu a putut să îl preia decît de la circa 200 de metri de şosea. Cu mai puţin de 24 de ore înainte, Chiriaşul de la Cotroceni îi sfătuia pe români să fie cumpătaţi şi deplîngea lipsa de bani din vistieria statului. Gestul de a zbura cu elicopterul de la Predeal, în care s-a urcat bătîndu-şi joc de românii care se deplasau cu viteza melcului, demonstrază nesimţirea Piratului, care consideră România moşia lui.
  Ulterior, după ce şi-a dat seama de gafă, Traian Băsescu l-a porcăit pe şeful SPP, Lucian Pahonţu, pentru că nu a găsit un loc de aterizare ferit de văzul mulţimii şi al jurnaliştilor.

 16. Alte dezvăluiri pe site-ul Wikileaks
  Israelul vrea război la scară mare – Armaghedon
  Şeful Statului Major israelian, Gabi Ashkenazi, a transmis unei delegaţii a Congresului american, la sfîrşitul lui 2009, că se pregăteşte de „un război la scară mare” în Orientul Mijlociu, potrivit unor mesaje diplomatice obţinute de WikiLeaks.
  „Pregătesc armata israeliană de un război la scară mare, pentru că este mai uşor să îl reduci la o operaţiune mică decît invers”, a declarat generalul Ashkenazi, citat într-o telegramă a Ambasadei americane la Tel Aviv, datată 15 noiembrie 2009 şi publicată duminică de cotidianul norvegian „Aftenposten”. Israelul se pregătea atunci pentru un război major. Dar şi acum, Israelul este gata de atac în acelaşi război, practic nimic nu s-a schimbat. „Israelul e pe picior de război şi aşteaptă doar aprobarea NATO şi a ONU ca să se declanşeze. Iranul nu e decît o ţintă. În caz că se va întîmpla, iar mie toate datele îmi spun că se va întîmpla, atunci va fi începutul unui război catastrofal, care nu va cuprinde numai Orientul Mijlociu, ci şi pe cel îndepărtat, zona Coreea de Nord, va avea repercusiuni în Europa, dar şi în Africa, va fi un veritabil Armaghedon”, declara Eugene Sinclair, specialist mililitar al Stratfor. „Documentele Wikileaks nu schimbă situaţia. Conflictul este pe cale să înceapă, iar Israelul este şi acum pe picior de război”, afirmă şi Ryan McNeal, de la „Military Today”.
  Copyright Tricolorul

  1. Israelul este in stare de razboi de cand s-a infiintat. Singura solutie la scara planetara ar fi i nterzicerea aprovizionarii cu tehnica de razboi moderna a tuturor statelor din zona (imposibil, stiu 😦 ). Daca vor sa se lupte, le doresc mult succes – cu un arsenal format din bete si pietre 😀

 17. Cumpăna dintre ani a fost trecută de Traian Băsescu printr-un chef-monstru, el fiind înconjurat de cele mai de încredere slugi, inclusiv Piticul Porno Emil Boc şi amanta oficială Elena Udrea, secondată de soţul ce ţine loc de paravan, Dorin Cocoş.La petrecerea organizată în apropierea Predealului (un hotel ce aparţine unui apropiat al clanului Udrea-Cocoş), nu au lipsit Gabriel Oprea, Gheorghe Ialomiţianu, Traian Igaş şi consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Cătălin Avramescu.

  Sursele noastre spun că lista invitaţilor a fost făcută de amanta prezidenţială personal, pentru ca la chef să nu vină persoane din PDL aflate în tabăra condusă de tripleta Blaga – Videanu – Berceanu. Locul a fost ales special pentru ca presa să nu deranjeze. Petrecerea de Revelion a fost şi motiv de ceartă în cuplul prezidenţial. Maria Băsescu i-a spus soţului ei, chiar în ajun, că nu vrea să petreacă şi Anul Nou cu nelipsitul cuplul Udrea-Cocoş. Atunci, Pazvante Chiorul, bine făcut, i-a administrat o nouă corecţie fizică, pentru că a îndrăznit să comenteze. Cheful a început în jurul orelor 21 şi s-a spart pe la 3,30, cînd Bolnavul Naţiunii nu se mai putea ţine pe picioare. Petrecerea a fost reluată pe 1 ianuarie, în jurul orelor 19,00, de data aceasta numai între intimii Chiorului. La un moment dat, puţin înainte de ora 1, lumea a început să se retragă, datorită unei discuţii aprinse pe care Pazvante Chiorul a avut-o cu Gabriel Oprea. Conform surselor, cei doi s-au retras după miezul nopţii într-o încăpere separată, unde în scurt timp a izbucnit o ceartă. Cel mai probabil, subiectul controversei l-a constituit afacerea Chiorului privind casarea unor arsenale şi echipamente militare ale Armatei Române care vor lua drumul Miliţiilor Libaneze Hezbollah, aceasta fiind o nouă afacere cu armament a fraţilor Băsescu.

  1. @Paul S
   Nu stiu daca este important, eu am facut Revelionul intr-o casa in care nu exista televizor si nici caldura.
   Nu a fost la mine…. Slava Domnului!…… eu inca mai am si cablu si televizor si caldura in calorifere.
   Ne-am incalzit la aragaz si la un resou electric.
   Ma bucur ca nu am avut televizor…. nu am fost obligata sa il vad chiar de pe 1 ianuarie pe basescu… l-am vazut a doua zi.
   Le urez tuturor din conducerea PDL in frunte cu basescu sa faca si ei urmatoarele 30 de Revelioane in aceleasi conditii ca mine.

 18. Ştiaţi că astăzi, 4 ianuarie, Elena Udrea zboară la Milano, unde va vizita nişte Case de Modă pentru împrospătarea garderobei?

   1. Vulcanii din Europa stau să erupă
    Activitatea vulcanică de pe întreaga planetă ridică numeroase semne de întrebare. Din 2007 pare că toţi aceşti vulcani, unii consideraţi că fiind demult stinşi, s-au trezit. O parte au început să „fumege” ameninţător, alţii au erupt, iar vîrful pare să se fi înregistrat în 2010. Experţii spun că este numai începutul şi ca o sumă de conjuncturi precum acţiunea electromagnetică a Soarelui, micşorarea şi fisurarea centurii Van Alen, prezenţa unor forţe mari de atracţie în Sistemul Solar etc. fac că şi vulcanii să îşi reînceapă activitatea.

    Tot mai mult specialişti sînt îngrijoraţi de comportamentul vulcanului din zona Napoli. În fapt, un megavulcan, aflat în trepte, „într-o caldera”, o aşa numită „căldare” în cascadă, adică craterul unui vulcan este înglobat într-un crater mai mare, care la rîndul lui este cuprins în altul şi mai mare, iar cel mai mare, cel de-a dreptul uriaş nu poate fi zărit decît din satelit şi cuprinde o rază gigant pentru zona mediteraneeană. Atît zona Napoli, cît şi cea a Vezuviului fac parte din aceeaşi „caldera”. Acum aproape 2000 de ani în urmă, Vezuviul a distrus Oraşul Pompei. Acum, un vulcan mult mai mare şi mai periculos îş face auzită prezenţa în cealaltă parte a Oraşului italian Napoli. Dacă ar erupe, Campi Flegrei ar putea şterge Europa de pe hartă în numai cîteva ore, după cum anunţa „Daily Mail”. Dar mai multe amănunte despre această situaţie au putut fi constatate şi de telespectatorii care au urmărit la „Discovery” documentarul „Supercontinent”. Micile cutremure, care au dat jos aparatele de aer condiţionat aşezate pe laturile blocurilor, din Napoli au trezit suspiciunea oamenilor de ştiinţă de la Institutul Naţional de Geofizică şi Vulcanologie. În camerele pline cu ecrane şi calculatoare, cercetătorii au descoperit cu stupoare că nu Vezuviul trimite semnale că s-a trezit, ci un alt vulcan, mult mai mare şi mai periculos. Vezuviul, care a distrus oraşul roman Pompei şi a provocat moartea a mii de oameni, este un mic spin pe spatele „dragonului” Campi Flegrei. Astfel, alertaţi de această „trezire” nedorită Apărarea Naţională şi Ministerul Afacerilor Interne din Italia s-au gîndit că, pentru a evita o tragedie, ar trebui să evacueze cît mai repede oraşul. Chestiunea e că întreaga activitate vulcanică terestră este tot mai accentuată. Au erupt vulcanii din Islanda, cei din Indonezia, cei din Thailanda, alţii din Ecuador, iar asta într-un singur an, în 2010. În 2011 este de aşteptat că activitatea acestora să se intensifice şi mai mult, iar Centura de Foc a Pacificului, care dădea semne că „este liniştită” să treacă la o tulburare maximă. Unii pun această activitate maximă a vulcanilor pe seama ultimei faze a exploziilor solare masive şi pe tulburările electromagnetice care afectează şi scoarţa, influenţînd cîmpul magnetic al Pămîntului. Alţii vorbesc despre apariţia în Sistemul Solar a misterioasei Planete Nibiru, alţii pomenesc o planetă „invizibilă” mare cît Jupiter care şi-ar fi făcut simţită prezenţa la periferia sistemului solar. Pericolul european nu este numai pentru zona Napoli, ci şi pentru vulcanii nordici, căci în zona scandinavă mai există o uriaşă pungă cu lavă ce stă gata să explodeze, iar despre vulcanii din Islanda nu trebuie să mai amintim, dacă ne aducem aminte deja de panică ce a cuprins Europa în anul ce tocmai a trecut. Şi-n România, unde vulcanii par să se fi stins demult, se vorbeşte despre posibilitatea trezirii unora dintre ei, pe fondul manifestărilor de pe întreaga planetă. Chiar dacă anumiţi cercetători sînt sceptici, la fel s-a spus şi despre St Helens pînă a eurpt. Apropo de vulcanii nord-americani, în zona Yellowstone există cea mai mare „caldera” din lume, o pungă de lava uriaşă, mai mare chiar decît „treptele siberiene”, cele care au un crater de 500.000 km pătraţi. Cînd vorbim despre România, nu la Vulcanii Noroioşi se face referire cînd e vorba despre pericolul din adîncuri. Cei de la Întorsura Buzăului sînt un fenomen de suprafaţa şi nu sînt periculoşi. Este însă vorba despre vulcanii din zona Harghitei care sînt consideraţi a fi stinşi. Numai că, în mod bizar, la finele anului trecut au fost înregistrate mici cutremure în zonă, că şi cum „monstrul” mai „mormăie” din cînd în cînd. La fel şi despre Etna s-a spus cu siguranţă că „e stins” numai că din 2007 a început să fumege, iar din 2009 a devenit un real pericol.

    Tricolorul

 19. Theo,
  Permite-mi să pun un upomoci şi aici la tine. Multumesc frumos.

  Ce-o fi vrând să însemne ??
  Atac-flood marca PD-L! Şi-au angajat hackeri, bastarzii !!
  Nu e prima dată când vine * valul * de acest soi… Cineva dă flood ca să nu mai funcţioneze blogul…
  Linkurile ce compun * valul * duc pe site-urile Camerei Deputaţilor şi Senatului, * fişele * tovarăşilor pedelachei şi iudemerei.
  Aţi păţit şi voi aşa ceva, la voi vin * valuri * -aistea ??
  A început prigoana bloggerilor ?

  http://sfinx777.wordpress.com/2011/01/04/ce-o-fi-vrand-sa-insemne/

  P.S. * Cauza unui filtru pe ip este de obicei un flood trimis catre ip-ul tau principal. * Adică ?
  Mă poate ajuta cu informaţii vreun coleg, ce anume să fac mai exact ??

 20. Pe zi ce trece e din ce in ce mai desprins de realitate, ceea ce ma face sa cred ca are probleme psihice.Ar trebui sa renunte de buna voie la functie si sa se trateze, odihneasca, sa fuga de politica lui.

   1. Pe vapor bea ca porcul! El se lauda ca „nu accepta”decat chelner cu manusi albe! Isi batea joc de subordonati, de vapor, de tot!

    A stricat motoarele pentru ca a bagat intentionat vaporul in furtuna! A incendiat un mare port european! Alta data a intors vaporul din mijlocul Atlanticului pentru ca nu stia sa manipuleze un aparat video luat „la combinatie” dintr-un stat sud-american! Asta facea pe vapor 😉 . Asta face si in Romania. Asta e Basescu. Va dati seama cum sunt cei care il adora?!

  1. @Traian Basescu – Crestere economica 2011
   Pai incerac tu sa copiezi titlul.
   La tine nu se poate… la celelate bloguri da.
   Nu stiu ce nu este in regula ca daca mi-as da seama ti-as spune.

   1. Titlul postarii e dificil de copiat, dar acelasi lucru l-am scris inca odata sub, e cu link, se poate copia

    1. @Traian Basescu – Crestere economica 2011
     Trebuie sa te uiti tu din partea de administrare ce setari ai.
     La modul in care redactezi textul … si implicit titlul acolo trebuie sa te uiti.
     Acolo este ceva care impidedica.
     Eu oricum nu ma pricep la blogspot.

 21. Buna Theo,iata ca au venit timpurile de care ma temeam in primavara-vara ,se pare ca totusi m-am inselat.Eu ma asteptam sa fie mult mai rau,si nu ,nu este.Atata timp cat oamenii”suporta” inseamna ca mentalul colectiv este bun.Deci se mai poate,…..doar ca santem noi o mana de oameni rau voitori din cauza carora lucrurile merg ca dracu.Fireste ca nu ma pot obisnui cu ideia ca „vegetam” ,imi pare doar din ce in ce mai rau de noi ,cealalta jumatate.

  1. @maia_home
   Oamenii mai suporta… si eu ma mir…. nici eu nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea…. de asta scriu…. scriu mereu.
   Este modul meu de protest.
   Sigur ca si mie imi pare rau in primul rand de jumatatea noastra

 22. Sa mai si radem;

  O mare iubire
  O femeie a furat un compot de piersici dintr-un market si este prinsa de politie.
  Este dusa la tribunal, iar judecatorul o intreaba:
  – Cate piersici erau in borcan ?
  -6
  – Atunci vei sta pentru fiecare piersica cate o luna la inchisoare…
  Din spate, sotul ei:
  – Domnule judecator, a furat si un borcan de mazare !

 23. Ceasul cel din urma al acestei cîrmuiri va suna în curînd

  Mascarada politicii româneşti a început să ia proporţii de desuchere dementă în faţa căreia nu ştii dacă trebuie să te cruceşti a spaimă, să te revolţi sau să scuipi a scîrbă.
  Licitaţia popularităţii acoperită succesiv cu masa aceloraşi cete de derbedei şi trădatori sau de îndolenţi imbecili , ţintuieşte tara într-o vînturare de netrebnici pe drumurile desfundate şi pline de glod , întru proslavirea principiului democratic pe care şi-l arogă rînd pe rînd Guvern şi Opoziţie. La 6 decembrie 2009 (zi de doliu politic), ţara şi-a manifestat cu mult elan bucuria de a fi cîrmuită din nou pentru a doua oară consecutiv de cel pe care l-a înjurat şi criticat cu două săptamîni înainte şi pe care îl va huidui, să plece peste alte două săptamîni. Adică aceleaşi cete de haimanale şi imbecili ce formează clientela întrunirilor politice ce se vîntură de la un partid la altul spre a face dovada popularităţii fiecaruia pe rînd. Printre aceştia fiind şi oameni inteligenţi şi cu sinceră durere pentru nevoile ţării, care cu un an în urmă credeau într-o era nouă pe care, ’’ Partidul Portocală’’ ar introna-o în politica noastră.
  Cu ce a confirmat aşteptările acestora? Bilanţul guvernării Băsesciene- Bociene se dovedeşte dezastruos în toate ramurile vieţii noastre publice, concepţia politică pe care a intronat-o de sus ,de la pupitru, fiind o concepţie de destrămare a autorităţii şi unităţii statului, de distrugere a valorilor individuale şi sociale, un program de subminare a vieţii noastre româneşti.
  Parlamentul ţării a fost redus la o strînsură de cretini miluiţi şi mituiţi, ce vin la Bucureşti de dragul diurnelor şi al afacerilor ce va să-i transforme în oameni bogaţi, iar în faţa lor, de la înalta tribună, un Guvern de bragagii işi strigă marfa reformelor ce curg tulburi şi dubioase din dorinţa frumos vopsită pe din afara în paharul ştirb şi murdar al principiului democratic românesc. Administraţia ţării e în suferinţă datorita amestecului politic în treburile ei, şi geme sub presiunea corupţiei şi incompetenţei. Descentralizare, deconcentrare, vorbe goale. Totul este nepotism şi pupincurism. Haos peste tot..
  Viaţa economică a ţarii moare strangulată de uriaşele datorii, strivită sub greutatea impozitelor şi a unei imflaţii ce stă să explodeze.
  Armata îşi macină demnitatea, aceea care a mai rămas, şi-şi slăbeşte disciplina sub regimul de permanenţă insultă la care sunt supuşi conducătorii ei.
  Invăţămîntul, considerat prioritate naţională, sub finanţat este lăsat de izbelişte spre a fi sfîrtecat de şobolanii actualei coaliţii.
  Dar, cu asemenea măsuri şi acte cu adevărat criminale, actuala guvernare, complexată şi demoralizată îşi va da în curînd singură lovitura de graţie.Ceasul cel din urma al acestei cîrmuiri va suna în curînd, datorită întreitei lipse de: competenţă, omogenitate, şi moralitate.
  Semănatorii anarhiei sociale şi politice vor culege în curînd roadele dispreşului, ura şi revolta populară.AMIN !

 24. Eu vad altfel lucrurile după ce azi CC s-a jucat cu constituționalitatea ,după ce Vadim este întărâtat! Vad ca Traian Băsescu pregătește o lovitura de stat pe care o prevedeam din primăvara. Oricum eu cred ca nu am sa mai pot scrie pe blog, cum cred ca nici sibilla n-o va mai putea face. Eu nu mai pot trimite pinguri,ea e blocata de vizionările de la camera deputaților și senat. Deci dacă noi bloggeri mici încurcăm ce sa mai zic de dvstră . Pana în primăvara cred ca nu vom mai avea parlament
  http://popateapa.wordpress.com/2011/01/03/ganditi-va-bine-daca-la-intoarcerea-din-vacanta-nu-va-veti-afla-intr-un-stat-sub-dictatura-militaracu-parlament-dizolvat-22-iunie-2010/
  De fapt Udrea a spus ca bloggeri vor influenta viitoarele alegeri! Nemaiavând opoziție ,sigur va câștiga cu bloggeri săi năimiți

  1. @popateapa
   PE MINE CINEVA ACOLO SUS MA IUBESTE SI II MULTUMESC PENTRU ASTA.
   BLOGUL MEU MERGE…. MERGE PERFECT… SI NU POTI SA SPUI CA NU SUNT AGRESIVA 🙂
   DACA VREI INCERCAM MAINE DIMINEATA SA DEBLOCAM BLOGUL TAU…. VORBIM DUPA 10

 25. basescu e sustinut tacit de „structurle” ue, nato.onu.trilaterala s.a.m.d dracu sa-i pieptene. el si mugur isarescu. doar nu crezi ca daca nu avea ok-iul americanilor, mai era azi la putere

 26. In Canada nu este securitate de munca esti virat din prima zi sau dupa ani de zile.Presiunea creta favorizeaza pe patroni si cei care ling dupa ei.O clica de puslamale care i-si favorizeaza prieteni si cei din jurul sau.Nu mai spun de cei care vin din alte tari straine,e de jale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s