Astazi se implinesc 21 de ani de la reinfiintarea PNL

Pe 15 ianuarie se implinesc 21 de ani de la reinfiintarea Partidul National Liberal

Cititi despre asta pe blogurile:

Memoria istoriei: 15 ianuarie 1990 reinfiintarea Partidului National Liberal – Alianta Dreptei

21 de ani de la refondarea PNL – Alexandru Marin

12 gânduri despre „Astazi se implinesc 21 de ani de la reinfiintarea PNL

 1. Este foarte greu sa te exprimi si sa ai pareri diverse caci gasesi totdeauna multe crici din partea celor care nu intaleg sau sint pusi pe rele.Sint spectator, vad ce se intimpla in Romania caci sint Roman si doresc sa fie schimbari bune pentru toata populatia sa.Trebuie sa fie exemple in Romania ca politica sa sa se dezvolte luind nu furind cei bun de la ceilalti din Europa.Finlanda,Norvegia,Danemarca,Suedia sau Elvetia care au mai multe natiuni inpreuna si economia lor este foarte avansata.Elvetieni anul trecut au cumparat sute de miliarde de euro ca sa-si salveze moneda sa.Din cauza economica euro si-a pierdut valoarea si Elvetieni au pierdut anul acesta 25 miliarde de euro.Bamcile Elvetiene au momentan dificultati dar au salvat moneda sa care este foarte puternica din cauza economiei sale.O tara asa mica fara resurse mari detin sute de miliarde de euro in bancile lor si economia sa este foarte puternica.Ma intreb cum se face caci au ajuns asa de dezvoltati economic,politic ect. in comparatie cu Romania un popor care detine resurse naturale si o populatie educata.
  Parerea mea este sa inportam cunostinte si sa exportam produse.
  In Canada in provincia din Quebec in ani 1970 sa-u format case de depozit pentru bani Dejardin care aveau oblibatia sa fructifice acesti baii in economia sa.S-au organjat in grupuri si au devenit la ora actuala banci cu un capital de mai multe sute de miliarde de dollari.Soluti sint si trebuie sa fie in rindul celor care conduc spiritul organizator pentru toata populatia sa pe lunga durata.Nu este inportant cum se numeste partidul care conduce, politica sa de dezvoltare pentru poporul sau este primordial.Dca nu-si indeplineste promisiunile, afara de urgenta si de cautat un alt partid care doreste sa conduca pentu binele poporului sa.Multi spun caci pun botul la promisiuni si voteaza in continuare acel partid care distruge economic populatia sa.Este normal sa fie dezbatute aceste evenimente pe plan national si de explicat caci toti sufera daca se fac alegeri si ramin in continuare acel partid care nu aplica legile favorabile poporului sau.

  1. @yogoshima
   Nici eu nu intekeg cum poate poprul roman sa voteze in continuare pe cei care au dovedit ca sunt incapabili si hoti.
   Multe tari au suferit din cauza crizei… la noi toata greutatea a crizei a cazut pe ceu saraci…. pensionari, someri, bolnavi, handicapati. Sufera invatamantul si sanatatea…. si politistii o duc greu. Ce se intampla cu pensionarii din armata este ingrozitor… au scazut pensiile cu 50- 80% la suta.
   Ma uit acum la ce se intampla in Tunisia.

 2. Nu ştiu de ce PNL pare să fi intrat într-o vacanţă a activităţii „de partid”. Aflu din ce în ce mai puţine lucruri din viaţa internă a PNL. Te-ai fi aşteptat ca aniversarea PNL să producă o mică surescitare sentimentală în rândul bloggerilor parlamentari ai PNL. Blogul domnului Antonescu a rămas pe 6 Iulie… Încep să cred că PNL nu-şi merită suporterii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s