Controlul averilor, o noua arma a Puterii in lupta cu adversarii politici si cu oamenii de afaceri care nu sunt apropiati de PDL?

 

Guvernul Boc este hotarat sa treaca la la controlul marilor averi, dar deocamdata nu prea nu stie cum sa o faca. Explicatiile oferite creeaza confuzie si suspiciunea ca Executivul a gasit o noua arma de lupta cu adversarii politici si si cu oamenii de afaceri care nu sunt apropiati de PDL

Ministrul Finantelor, seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si prim-ministru Emil Boc, cel mai prost prim ministru din istoria Romaniei modernese straduiesc  sa explice felul in care vor fi controlate fiscal averile unor persoane fizice asupra carora planeaza suspiciunea ca nu si-au achitat corect impozitele.

Cititi AICI continuarea articolului

Va invit sa cititi si aici:

Ai jurat ! – Starea Natiunii

Deducţie – Ioan Usca

Ziua Culturii Naţionale.15 ianuarie, ziua de naştere a lui Mihai Eminescu – supravietuitor

Smooth jazz, un saxofon şi o femeie în rochie verde – ultima parte – Cristian Lisandru

15 gânduri despre „Controlul averilor, o noua arma a Puterii in lupta cu adversarii politici si cu oamenii de afaceri care nu sunt apropiati de PDL?

 1. Incet …incet se intrunesc toate elementele unui regim totalitar.
  Sa nu uitam , nici comunistii nu au implementat sistemul intr-un singur an, cu toate ca beneficiau si de suportul armatei sovietice.

 2. Inseamna ca sunt siguri ca vor detine puterea in veci – altfel nu mosmondeau o arma politica atat de usor de intors contra lor insile, si atat de predispusa abuzului. Sau sunt mai cretini decat par – ceea ce ar fi, intr-adevar, o performanta!

 3. Parcă văd că, până la controlul marilor averi, le va cere socoteală profesorilor care şi-au luat un televizor din meditaţii sau studenţilor care au răspândit pliante la negru pentru a avea bani de chirie…

 4. Pingback: Si totusi… «
   1. @KinR
    Omul asta este un liberal… iti spun sigur.
    Intra la el pe blog si o sa te convingi.
    Eu pot sa fiu sau nu de acord cu parerea lui.
    Poate nici el nu este de acord cu multe din ce scriu eu….. este greu…. trebuie sa facem eforturi sa ne ascultam unii pe ceilalti si sa comunicam intre noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s