Ziua portilor deschise la departamentele PSD, joi 17 martie 2010

Daca este martie, sunt porti deschise la Departamentele PSD

„Ziua portilor deschise” la departamentele PSD, joi 17 martie 2010  intre orele 11.00-16.00, la sediul Consilului National al PSD, din Str.Ion Ionescu de la Brad, nr.1, sector 1, Bucuresti.

In acest an vizitatorii sunt asteptati sa se alature proiectelor social-democratilor, „fie in calitate de membri de partid sau doar in calitate de specialisti in diverse domenii”, anunta presedintele CN al PSD Adrian Nastase pe blogul personal.

8 gânduri despre „Ziua portilor deschise la departamentele PSD, joi 17 martie 2010

 1. am si eu o propunere pt ,,portile deschise” : Kalugarul Teofil sa-i invete pe ,,pishadisti” limbajul basescian, poate asa au vreo sansa la viitoarele alegeri micutzul Che Guevara ot Balcani si Porumbacul Antenescu!!!!

   1. Nu l-am mai vazut activ pe istetul ala 🙂 Poate ar trebui sa-i clonam identitatea si sa infestam site-urile basiste cu mesajele lui tipice 😀 Sa le dam de lucru, ca poate s-or plictisi tot repetand aceleasi cretinisme…

    Voiam sa ma uit si eu la Antena3 si ghici peste cine dau in studio, la Dana Grecu?! Un libidinos, Visan, de la PDLpre! Mai, fratilor, chiar n-or putea sa ne scuteasca de ororile astea?!

    PS: Azi iar am avut parte de conflict cu un cretin basist, in parcarea unui hypermarket 😦 Sa vedem cand/daca ma cheama iar la militie 😦 Este incredibil cat de nenorociti pot sa fie! Ce ar spune Maja von Hohenzollern, de exemplu, daca ar sti, de fapt, ce se ascunde sub aparenta umana a indivizilor astora?! Ce ar simti fata de ei daca ar fi fortata sa traiasca 100% in Carpathian Garden?!

 2. a fost doar un pamflet nu ma banui de antiliberalism! Cat despre povestile de imagine ale lui AN… le las ……. de pe blogul domniei sale, sper sa se inghesuie bine acolo in Ion Ionescu de la Brad

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s