Va anunt o importanta victorie a SCMD-ului

Basescu are o gaura in babord.


„Revolutionarii” care picheteaza de un an de zile Monumentul Leul au uitat sa-si prelungeasca aprobarea si pentru perioada 24-31 mai a.c.

VICTORIE STRAGEGICA A SCMD

Pichetarea Palatului Cotroceni (la Monumentul „Leul”),

in perioada 24 -31 mai a.c.

De opt luni de zile, pentru a indeparta orice manifestare sindicala de usa Presedintelui, „revolutionarii” de serviciu ai unui secretar de stat MAI picheteaza Monumentul „Leul”, situatie intolerabila si jignitoare pentru militari, in special pentru genisti. In replica, pentru a dovedi ca traim in Absurdistan, daca „revolutionarii” au pichetat un monument militar, SCMD a fost dirijat catre „Teapa Revolutiei”.

Prin surprindere, azi, 18 mai a.c., la negociere cu reprezentantii Primariei Generale si ai MApN, SCMD a reusit sa-si adjudece, in scop de pichetare, Monumentul „Leul”, in perioada 24 -31 mai a.c.

Scopul actiunii este urmatorul:

 • In perioada amintita se va vota sau nu ca lege, cu recomandarea Comisiei de Munca, in Camera Deputatilor, OUG 1/2011, legat de care SCMD a demonstrat prin hotarari de tribunal (Alexandria, Drobeta, Giurgiu, Slatina, Targoviste, Constanta, Zalau, etc.) ca este fara obiect, deoarece isi propune sa revizuiasca niste decizii de pensie nule de drept (deciziile de recalculare) emise ilegal, in perioada de suspendare a HG 735/2010, la sfarsitul lui 2010 – inceputul lui 2011. SCMD isi propune, asadar, sa atraga atentia deputatilor portocalii ca vor vota ca lege o ordonanta fara obiect si, mai ales, sa atraga atentia Presedintelui ca se va face de ras promulgand o lege fara obiect.
 • In aceeasi perioada, se va vota, in Camera Deputatilor, Legea Politistilor, de doua ori amanata, prin care, circa 18.000 de cadre vor fi disponibilizate din MAI, intr-o prima etapa, in doua faze. SCMD este impotriva ecestei „reforme” care va lasa populatia, indeosebi rurala, fara aparare.

SCMD a obtinut dreptul de pichetare zilnic, in perioada amintita, cu pana la 300 de participanti, intre orele 11.00 – 17.00.

Intentionam sa stabilim pichete reduse, cu insemnele SCMD in perioada 24 – 30 mai a.c.

In ceea ce priveste ziua de 31 mai, desi avem drept de pichetare, intre orele amintite, deoarece este Ziua armei geniu, am convenit sa o transformam in manifestare comemorativa in amintiurea eroilor cazuti in Razboiul de intregire si, pentru a ne dovedi bunele sentimente fata de colegii activi care nu puteau obtine aprobarea pentru astfel de manifestari, intrucat Protocolul cu primaria fusese semnat cu SCMD si locatia adjudecata de SCMD, am convenit asupra urmatoarelor:

 • SCMD si Asociatia Cadrelor Militare de Geniu in Rezerva si Retragere „Constantin Harjeu” vor desfasura o actiune omagiala, comemorativa, marti 31 mai a.c. intre orele 08.00 – 10.30 a.m., permitand colegilor nostri activi, sub organizarea Comenduirii garnizoanei sa isi desfasoare programul omagial prevazut pentru Ziua armei geniu dupa ora 11.00. Membrii SCMD au fost invitati de organizatori si pot participa in continuare si la programul colegilor activi.

Honor et patria! Vae Victis!

 Presedintele SCMD

 Col.(r) dr. Mircea DOGARU

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Va invit sa cititi si aici:

Presedintele Rusiei Dimitri Medvedev a declarat ca se opune adoptarii unei rezolutii ONU care sa permita recursul la forta în Siria – Theo

Ultimul Mitropolit – 35 – Vania

Frunzuliţă, muşeţel – Teo Negura

Camere video secrete, în birourile vicepreşedinţilor CJ Iaşi – Supravietuitor

Sondaj IRES: 25,1% PDL – Starea Natiunii

DOAR CAUZE ÎN CARE BĂSESCU DĂ, NU E DAT ÎN JUDECATĂ – Roxana Iordache

Scandalul IASI-gate, posibila implicare a institutiilor statului in supravegheri politice. – Plano 10

Revizie la… blogroll! – Nea Costcahe

Inscriere – Popa Teapa

Senin – Gabriela Savitsky

Tu ce pozitie ai? – Luna patrata

Stiri scurte: 19.05.2011 – George Valah

Publicitate

19 gânduri despre „Va anunt o importanta victorie a SCMD-ului

 1. Mare victorie intr-adevar ,mai ales ca asimetricul fiind beat zilnic ii vede dublu si i se par tot mai multi!
  Pacat ca lipsesc aplauzele!

 2. Stimata Theodora,
  Am citit cu atentie anuntul, inclusiv in original, dar n-am vazut unde este victoria! Ca s-a descoperit o bresa in „apararea” basescului? Ei si? Se schimba ceva? Din cate stiu, pichetarea nu prea i-a provocat „greturi”, din contra, i-a permis sa ceara masuri punitive (cazul „javra ordinara”). Chiar daca vor striga si vor vuvuzeli, Basescu va avea grija sa-si indese doua dopuri de Chivas Regal in urechi. Va fi numai o confruntare intre ofiterii de ieri si subofiterii de astazi. Iar prin „grija” guvernantilor de a anula dreptul la onoarea militara dupa iesirea la pensie, domnii ofiteri ramanand numai domni, subofiterii nu mai sunt constransi ca sa acorde respectul stipulat in Regulamentele Militare si-si pot permite, cum au mai fost cazuri, sa tarasca un colonel(r) pana la duba. In suturi!

  1. @ALM
   De data asta sunt optimista …. chiar si descoperirea unei brese este o victorie ….. SE POT CASTIGA RAZBAOIE DE LA O BRESA
   Sper ca ofiterii activi sa constientizeze ca nu este normal sa procedeza asa cu un ofiter in rezerva … ce s-a intamplat la Constanta a fost o mizerie care sper ca nu se va mai repeta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s