Ce se mai fura in Romania anului 2011

Sursa ziare.com

Trei clopote apartinand bisericilor din localitatile Purcareni, Popesti si Palanga din judetul Arges au fost furate in noaptea de marti spre miercuri, de persoane ramase deocamdata necunoscute.

„S-a stabilit ca, in noaptea de 24 spre 25 mai, persoane necunoscute au sustras din clopotnita bisericii din satul Purcareni clopotul si angrenajul acestuia, care cantaresc 140 kg, valoarea prejudiciului fiind de 9.800 lei”, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Arges.

In aceeasi noapte, persoane necunoscute au sustras si clopotele de la parohiile Palanga si Popesti. De la parohia Palanga a fost luat clopotul care cantarea 140 kg, in valoare de 9.800 lei, iar de la parohia Popesti a fost furat clopotul impreuna cu angrenajul, care cantareau 80 kg si erau in valoare de 5.600 de lei, potrivit Politiei.

Cat mai dureaza pana se vor fura si mortii din morminte?

Va invit sa cititi si aici:

Doua ciudatenii in cazul Dominique Strauss Kahn – Trebuie sa devenim cetateni ai Guineei ca sa obtinem viza de USA? – Theodora

Ultimul Mitropolit – 42 – Vania

Lăsaţi-mă la vatră! – Teo Negura

Vorbind cu mine despre Fănuş – Cati Lupascu

Râuri de durere surda – Gabi Rotaru

Mustangul de România – Vlad

Daca… Luna Patrata

Un eveniment editorial de excepție – Nea Costache

Cat de fals suna goarnele lui Traian Basescu! – Plano 10

Ziarul lui Ipu – Popa Teapa

Aripi de hârtie – Gabriela

19 gânduri despre „Ce se mai fura in Romania anului 2011

  1. In fapt aici in Italia s-a furat sicriul unui cunoscut om de televiziune,in urma cu cateva luni,familia nu la gasit nici pana azi!
    Asa ca nu te mira daca intr-o zii se intampla si la noi,doar suntem,, frateli di Italia”
    Sa auzim numai de bine!

  2. Cînd guvernanţii se ţin de furtişaguri masive din buzunarele noastre, bieţii români fură şi ei ce se mai găseşte… :))

  3. Cum sa furi un clopot, frate?! In primul rand, ala face zgomot! Profesionisti, au studiat bine problema, doar n-au fost animale 😀 Hahaha, daca i-as prinde nici nu le-as face nimic! Si as mai institui o regula: cine poate sa fuga pana la el acasa cu un bancomat in brate si sa nu fie prins, sa pastreze tot ce gaseste in el 😀

  4. Cum sa furi un clopot, frate?! In primul rand, ala face zgomot! Profesionisti, au studiat bine problema, doar n-au fost animale 😀 Hahaha, daca i-as prinde nici nu le-as face nimic! Si as mai institui o regula: cine poate sa fuga pana la el acasa cu un bancomat in brate si sa nu fie prins in flagrant, sa pastreze tot ce gaseste in el 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s