Asa cum era de asteptat ANI il considera pe Iordanescu compatibil

Asa cum era de asteptat ANI il considera pe UNPR-istul Iordanescu compatibil.

ANI a răspuns solicitării MEDIAFAX, de a preciza dacă Anghel Iordănescu poate ocupa atât funcţia de senator al României cât şi pe cea de director tehnic al Echipei naţionale de fotbal a României, răspunsul ANI fiind unul pozitiv.

„În considerarea formei juridice de organizare a Federaţiei Române de Fotbal «ca persoană juridică de drept privat», şi având în vedere statutul acestei federaţii, «opinăm că angajarea pe bază de contract în funcţia de director tehnic al Echipei naţionale de fotbal a României nu se regăseşte printre incompatibilităţile expres reglementate de prevederile art.81 şi art.82 din Legea nr.161/2003, cu modificările şi completările ulterioare. Prin urmare, din interpretarea sistematică a dispoziţiilor normative citate mai sus, opinăm că, exercitarea mandatului de senator în cadrul Senatului României concomitent cu funcţia de director tehnic al Echipei naţionale de fotbal a României, angajat pe bază de contract de către Federaţia Română de Fotbal, nu este de natură să genereze o stare de incompatibilitate, se arată în comunicatul Agenţiei Naţionale pentru Integritate.

La sfârşitul comunicatului se precizează că opiniile ANI nu sunt şi o interpretare obligatorie a textelor de lege.

„Precizăm că opiniile exprimate mai sus reprezintă punctul de vedere al Agenţiei Naţionale de Integritate şi nu o interpretare generală şi obligatorie a textelor de lege„, se încheie comunicatul ANI.

Pentru cei care nu stiu, Anghel Iordanescu  este un general DEZERTOR.

Pentru trecerea de la PSD la independenti si pe urma la UNPR Iordanescu a  fost inaintat la gradul de general-maior cu doua stele.

Nu am incredere si nu imi plac dezertorii indiferent de motive.

Va reamintesc ca ANI i-a declarat pe rectorii Ecaterina Andronescu, Florian Popa, Nicolae Robu si Stefan Iosif Dragulescu incompatibili.

ANI a gasit cei mai incopatibili parlamentari – Ecaterina Andronescu, Florian Popa, Nicolae Robu si Stefan Iosif Dragulescu 

Va invit sa cititi si aici:

Aderarea se amana pana in 2012 – Olanda se opune aderarii Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen in anul 2011

Publicitate

8 gânduri despre „Asa cum era de asteptat ANI il considera pe Iordanescu compatibil

  1. Mă mir că cei de la ANI au adăugat acest adevăr juridic, anume că ei nu pot interpreta oficial legea. 😀

    Am sentimentul că ceva se mişcă în ţara asta, şi cei aproape doi ani de când spun că nu oricine poate interpreta oficial legea încep să aibă şi ceva rezultate. Păcat că interpretatorul de lege de la Cotroceni nu se lasă niciun pic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s