Dezvaluiri de pe site-ul Surse de incredere

Preluare de pe site-ul Surse de incredere

Surse: „O Românie modernă trebuie sa aibă cel mult 1,6 milioane de pensionari !”, – dezvăluiri şocante!

Suntem martori vii a unor tradari pe banda si furt national fara precedent. Romania, ca populatie, nu rectioneaza aproape deloc la acest adevarat genocid fara precedent in istoria noastra, fenomen intalnit doar in Argentina anilor 1998-2002….

Pensionarii, cetatenii defavorizati si cei cu dizabilitati sunt programati constient la moarte. Exista chiar un plan scris, cu etape de desfasurare, despre care s-a tot vorbit in ultima vreme pe internet.
Una dintre etape este cresterea preturilor si a cheltuielilor curente cu electricitatea, gazul si  intretinerea la un nivel absolut imposibil de achitat. Se va murii de foame si boli in incercarea celor varstnici a le achita.
 Surse bine informate au comunicat ca Traian Basescu a indicat intr-un mediu restrans, in anul 2010 intr-o intalnire secreta cu Boc si consilieri sai,  la vila Lac 1:
„… o Romanie moderna nu trebuie sa mai aiba peste 1,6 milioane pensionari ! Statul nostru nu ii poate sustine fara a intra in incapacitate de plata, iar imprumuturile nu-s deloc o solutie pe termen mediu. Reforma mea prevede IESIREA DIN SISTEM, prin liberalizari de utilitati, incat tiptil-tiptil, se reduc pe cale naturala, cca 380.000 pensionari/an…”
Dealtfel, acesta informatie nu este intru totul una noua! Cititi si urmatoarele articole ( click pe linkuri):
Pentru restul articolului intrati AICI

4 gânduri despre „Dezvaluiri de pe site-ul Surse de incredere

  1. si acum trebuie sa ne speriem de stupizeniile unui betiv. el av fi oale si ulcele cand in Romania se va echilibra raportul forta ed munca activa-pensioanri. cat poti sa fi de bou incat sa nu realizezi ca avand mai multe locuri de munca creezi plus valoare si ai destul sa platesti pensii?????

    1. @Olimpiu
      Se pare ca n-ati inteles. Ideea este sa NU platesti pensii, indiferent cati bani colectezi de la contribuabili. Banii por fi folositi la investitii, cum ar fi parcuri in mijlocul izlazelor, bazine olimpice in catune, stadioane in satele parasite si, mai ales, consultante. Cat mai multe consultante …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s