Consultarile de la Cotroceni au fost castigate clar de USL – Liderii USL au dovedit maturitate si responsabilitate

DA, OPOZITIA EXISTA !!!!!

Felicitari domnilor Ponta si Antonescu!

Este foarte bine ca presa a fost prezenta pe toata perioada discutiei dintre liderii USL si Basescu Traian.

Liderii USLVictor Ponta si Crin Antonescu NU  s-au dus la consultarile de la Cotroceni ca sa incaseze.

Liderii USL s-au dus pregatiti, s-au dus cu solutii  si l-au dominat pe Basescu Traian

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au refuzat compromisul intre Putere si Opozitie propus de Basescu Traian cu privire la  reorganizarea teritoriala si schimbarea Constitutiei.

Basescu a propus liderilor USL sa voteze modificarea Constitutiei si reorganizarea teritoriala in forma prezentata de el si sa primeasca in schimb Parlament bicameral.

Cum ramane cu ce au votat romanii la referendumul de care a facut atata caz?

Victor Ponta si Crin Antonescu au cerut:

 • crearea unui comitet anticriza care sa conduca politica economica
 • formarea unui guvern de tehnocrati
 • organizarea de alegeri anticipate in toamna
 • reorganizarea administrativa si revizuirea Constitutiei sa se discute in urmatorul Parlament

Basescu a declarat ca organizarea de alegeri anticipate in toamna ar inseamna instabilitate si criza politica

„Evident ca n-am venit sa vorbim de regionalizare si Constitutie, am venit sa discutam despre agenda populatiei, avem o solutie concreta si serioasa pe care vrem sa o prezentam (…) E nevoie sa oprim escaladarea tensiunilor sociale, in primul rand interetnice” a spus Ponta.

„In Romania nu a fost niciodata atata coruptie la varf si atata politizare.(…)Noi nu votam nicio formula. Punct” – a declarat Crin Antonescu

Noi apreciem că acest Guvern este un pericol pentru România, că a contribuit la adâncirea României într-o suferință fără precedent și nu ne puteți cere să îl sprjinim.” – Crin Antonescu

„In privinta reorganizarii cunoasteti punctul nostru de vedere- nu e cel infatisat de dumneavoastra – nu vom vota desfiintarea judetelor, transformarea regiunilor de dezvoltare in 8 judete mari – nu vom accepta sa o votam in functie de interese de moment. Trebuie s-o opriti aici, ca are consecinte din cele mai nefaste” a declarat Crin Antonescu

„Nu am venit aici pentru compromisuri, cel putin nu cu dumneavoastra. Cu dumneavoastra nu, v-ati obisnuit cu mine, ca vin cu materiale scrise. Va prezentam propunerile noastre (…) Cel mai important lucru pe care l-ati atins dumneavoastra – ne dorim sa analizati infiintarea unui comitet anticriza – Putere, Opozitie, BNR – dispusi sa sprijinim acest comitet si guvern de tehnocrati care sa implementeze masuri anticriza si organizarea de alegeri anticipate in toamna – noul Parlament, pana in aprilie sa finalizeze procesul de reorganizarea, iar la vara – referendum pentru noua Constitutie,” a declarat Victor Ponta.

Cu domnul Basescu nu facem niciun compromis. Noi am facut o propunere de dialog si o propunere rationala. Am propus din partea USL un plan foarte clar cu masuri si termene: infiintarea rapida a unui comitet anticriza Putere-Opozitie-BNR, schimbarea guvernului cu unul tranzitoriu care sa puna in aplicare aceste masuri si sa organizeze in aceasta toamna alegeri parlamentare. Modificarea legii electorale si organizarea alegerilor parlamentare in baza noii legi pana in 2012, si sa incepem cu un parlament votat sa discutam revizuirea Constitutiei, iar referendumul sa aiba loc odata cu alegerile locale din iunie 2012″, a declarat Victor Ponta jurnalistilor.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Va invit sa cititi si aici:

Ce a mai ramas din relatia de prietenie dintre Romania si China sau Cum isi permite Basescu Traian sa distruga o relatie de prietenie veche de peste 70 de ani

Eşafodaj – Vania

A fi viu….. – Luna patrata

Grecia – noul “om bolnav al Europei”? – Razvan

Trafic cu Hituri (runda 73) – Teo

Masurarea saraciei – Starea Natiunii

Ziua muzicii europene, 21 iunie – Supravietuitor

BĂSESCU MĂNÂNCĂ NECOMESTIBIL. CA DE OBICEI – Roxana Iordache

Vot fraudat de pedelei, in Camera Deputatilor, la legea de adoptare a OUG nr.1/2011 – PLANO 10

După negocieri – Matilda

Revolta din Grecia in imagini ! (galerie foto) – George Valah

Abia acum intru la idei – Bibliotecarul

40 de gânduri despre „Consultarile de la Cotroceni au fost castigate clar de USL – Liderii USL au dovedit maturitate si responsabilitate

 1. Daca tu zici ca e asa…te cred ! Insa [ poate este ” devreme ” si asta poate fi un motiv de nimeni n-a „intrat” sa-si spuna parerea] asi fi al dracului de curios ce spun si alti ” corespondenti d-ai tai draga Teodora.Poate ” Bibliotecaru'” , poate ALM, …poate Olompius 65…sau altii…Asa cum am spus de …maine incepand fac ” economie ” la TV si la nervii capului ! Ma plimb [ ca tot caut servici …] ma distrez cu nepotiii [ nu stiu daca ti-am spus insa am patru baieti si o fetita …valeti cu…dama in coada…] citesc, rog pe careva sa-m ” bage ” ceva shooter-e pe calculator si pana sambata sau chiar duminica…pana atunci…ma c….in el de TV ca azi cel putin mi-am facut 1.000.000 de nervi!!! A si poate ” intra si stimabilul…capitan [ r] DIN sau DIM ca si oamenii lor au fost azi la Parlament si n-amm auzit sa se arune careva de la balcon .

    1. Theo, văd că pomeneşti mai jos despre un anume „ajutor”. Declaraţia ambasadorului american, pe care n-am citit-o, ştiu doar ce-a comentat M. Badea, miroase a băgare a nasului acolo unde nu-ţi fierbe oala. Cred că imixtiune e termenul corect.
     Subiectul cu pricina ar merita un post întreg pe blogul tău…

 2. Recunosc ca m-a „uns la ficati” confruntarea USL-Base! L-au scos din sarite in asa hal incat i-a cazut masca indiferenta si a trecut la mârlanii. Dar, „ficatii” e una si „creierii capului” e alta. La „impresia artistica”, scorul USL-Base e 1-0, dar la „figuri impuse”, dupa parerea mea, scorul este 0-0! Adica, fiecare a ramas cu ideile lui. Ce poate va scapa este faptul ca in acest meci, pe viata si pe moarte intre doua echipe mari (USL – Base+PDL+transfugii), arbitru este o formatiune de 5-6%! Da, UDMR-ul este in pozitia din care poate influenta scorul si nu pe gratis! Pentru prima data in istoria postdecembrista, UDMR-ul are chinta royala si poate plusa mai mult decat poate duce. Este posibil sa obtina de la „aliati” un macro-judet cat cel capatat prin Dictatul de la Viena. Intr-un fel, stau „cu sufletul la gura” pana luni sau marti. E un fel de a spune, fiindca logica imi spune ca ungurii vor bate palma cu portocaliii! Dupa aia va urma siluirea Constitutiei si permanentizarea guvernului maghiaro-portocaliu prin fraude „legale”. Boc & Co forever!

   1. @Theodora
    Ghinionisti? Cred ca ati vrut sa scrieti altceva si v-ati autocenzurat. Cumva pe „astia” i-au instalat la butoane martienii? Trupele Tratatului de la Varsovia, NATO, UE? Da, da, ghinionisti …

    1. @ALM
     Domnule ALM …. nu puteti sa negati ca au avut si sprijin din afara …. si cand spun asta nu ma refer desigur la romanii care au plecat in lume pentru o viata mai buna …. l-ati vazut (citit) pe ambasadorul SUA … ce indignat este ca judecatorii de la CCR … au de clarat neconstitutionala „Constitutia” lui basescu?

    2. @Theodora
     Ce spuneti dvs imi aduce aminte de reactiile unor suporteri sportivi: ne-au furat arbitrii! Da, arbitrii te pot fura atunci cand meciul este echilibrat. Dar cand o echipa este net superioara, pot sa se dea si peste cap arbitrii si n-au ce fura! Va propun sa nu va mai amagiti cu expresii-apa chioara: solidaritate, patriotism, dragoste de tara etc.

     Intr-adevar, Marcu Ghitzanstain ala si-a incalcat grav atributiile diplomatice. In orice stat cu „sange in instalatie” ar fi fost declarat imediat persona nongrata! Dar cum sa reactioneze „autoritatile” romane cand Ghitza ii sufla in … panze Basescului?

    3. @ALM
     O .. ba da …. arbitrii pot sa fure chiar si cand meciul este echilibrat…. daca da de la inceput 3 lovituru de la 11 m …. ca sa luam un exemplu din fotbail … s-a terminat cu echilibrul .
     Nu vreti sa scrieti dvs un articol despre dl ambasador …. sunteti mai echilibrat si mai documentat decat mine.

    4. @Theodora
     Nu scriu ca nici macar dvs nu cititi ce scriu eu! Exemplu:
     Eu „Da, arbitrii te pot fura atunci cand meciul este echilibrat.”
     Dvs „O .. ba da …. arbitrii pot sa fure chiar si cand meciul este echilibrat…”

     Apoi, chiar vreti sa scapati de mine? Puteti sa o spuneti direct, fara sa ma bagati in gura lupului …

    5. @ALM
     Nu vreau sa scap …. Doamne fereste! …. nu am fost atenta … scuze! … tocmai am redactat un comentariu a lui TAR … ala caruia i-am scris ca MA-SA este comunista …. continua sa imi trimita jigniri…. sigur ca citesc ce scrieti … a fost o mica neatentie … va rog frumos … eu chiar nu sunt documentata sa scriu despre dl ambasador.

    6. @Theodora
     Stati linistita ca am glumit. Adevarul este ca nu ma simt in stare sa scriu un articol despre Mark Gitenstein. Subiectul este sensibil si ar trebui sa ma documentez serios, ca sa nu ajung in situatia iepurasului, repectiv, sa cioplesc un betisor si sa spun prostii! Credeti-ma, avem o gramada de subiecte stric interne ca sa nu trebuiasca sa comentam declaratiile diplomatului american. In plus, un subiect diplomatic pe un blog, poate genera discutii total nediplomatice (n-am gasit alta rima).

     In acest caz, pot sa-i gasesc circumstante atenuante ambasadorului american care, prin afirmatia lui, contrazice inclusiv legile din SUA. Parerea mea este ca dl Gitenstein nu a inteles ce a spus CCR, crezand ca o avere obtinuta in orice conditii este garantata, probabil limitandu-se la citirea primelor doua fraze de la Art.44 (1, 2): „Dreptul de proprietate, precum şi creanţele asupra statului, sunt garantate.”; „Proprietatea privată este garantată şi ocrotită în mod egal de lege, indiferent de titular.”
     Daca se elimina paragraful 8 (Averea dobândită licit nu poate fi confiscată. Caracterul licit al dobândirii se prezumă.), fara ca in Romania Fiscul sa actioneze precum cel american, se deschide drumul abuzurilor. Pentru cine nu stie, in SUA fiecare individ sau familie isi tine contabilitatea „domestica”, urmand ca la inceputul unui nou an fiscal sa achite taxele si impozitele aferente veniturilor si proprietatilor obtinute/detinute in vechiul an fiscal. Legile lor fiscale incurajeaza consumul si amenajarea habitatului, Fiscul operand reduceri importante la impozite. Pentru acest fapt, pe langa medici de familie, in SUA exista si contabili de familie, care stiu cum trebuie completate declaratiile si pot calcula datoriile cate Fisc. Dupa cum poate observati, la prima vedere se pare ca in SUA caracterul licit al dobandirii averilor nu se prezuma, Fiscul american executand controale prin sondaj a contabilitatilor „domestice”. Intr-adevar, cei verificati, trebuie sa puna la dispozitia Fiscului toate documentele fiscale cu care dovedesc intrarile si iesirile in/din bugetul familial. Totusi, atat averile celor neverificati, precum si ale celor verificati si gasiti in ordine, sunt considerate licite si sunt ocrotite de legile SUA.

     Daca cineva, unul din informatorii ambasadorului, s-ar fi obosit sa-i explice ca sistemul fiscal din Romania functioneaza putin altfel, ca taxele si impozitele sunt prelevate imediat din venituri sau la achizitia de bunuri si servicii, poate ar fi inteles ca majoritatea averilor sunt licite, cu exceptia celor dobandite fraudulos. Sigur ca dl ambasador poate se mira vazand averile unor potentati ai vremii, dar tin sa-l asigur ca nici macar Fiscul american nu poate dovedi caracterul ilicit al acestora, persoanele in discutie fiind „inarmate beton” cu acte justificative, unele hilare (ex. cesiunea parcarilor), dar acte in regula. Asta, deoarece, fraudele au fost facute la adapostul legilor ambigue, cu acoperire politica si juridica. Ar mai fi cazul celor care „mostenesc” averi importante sau fac imprumuturi uriase de la „tatelu”, fapt care ar trebui sa oblige Fiscul sa adanceasca aria controalelor. N-are rost, ca s-ar infunda cand ar ajunge la anii in care nimeni nu cerea pastrarea facturilor si chitantelor sau, dau peste o tranzactie prin care s-a cumparat un teren cu 2.000 USD, revandut vanzatorului cu 200.000 USD a doua zi. Parca si Basescu a facut o astfel de tranzactie? Cumva cu Popoviciu & Co? Exact, vanzari anterioare …

    7. @ALM
     Eu am inteles ca el nu a inteles …. dar nu are nici o scuza ca nu s-a informat si ca se trezeste vorbind fara sa stie despre ce este vorba.

  1. Stimate ALM…Ce ar fi daca…USL-asii ar juca la cacealma cu cel care detine chinta …? De fapt daca UDMR-istii n-au chinta si au…doar „culoare” ? In aceasta situatie se poate ” arunca „cineva in ” blind ” ? Zic eu ca si UDMR-istii primesc suficiente reprosuri din ” teritoriu”, zic eu ca maghiarii din Romania sint si ei la fel de debusolati , la fel de amariti , la fel de expusi tuturor ticalosiilor ce le face aceasta alianta a raului si a tradarii nationale ca si romanii …indiferent ca locuiesc i Covasna sau in Timisoara sau in Vaslui sau …Bucuresti. Si din rindul ISU covasna se vor face …restructurari, si in Politia Harghita se fac …reduceri de personal, si in Alba sau Sf.Gheorghe …sau Brasov.Poate ungurii sa ceara la finalul saptamanii ” alesilor ” [ asta evident daca ‘” ajung ” sa vorbeasca cu ei ] sa nu mai sprijine guvernul… sa treaca in opozitie si atunci Kelemen Hunor se duce dracului cu tot cu ” culoarea” pe care o are si despre care crede ca-i …imbatabila. S-au vazut si cazuri cind cu o ” mana” de tot rahatul…s-a „batut ” culoarea, caci eu sincer cred ca UDMR-ul nu are chinta…poate chinta…” sparta ” !Acest fapt poate relansa ” jocul ” opozitiei iar UDMR-ul poate spera sa faca parte dintr-un …guvern viitor al USL-asilor. Le spun USL-asi deoarece…ma amuza termenul si …chiar imi place . Macar d-ar fi si ei ca uslasii ! Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. In orice caz de azi …gata cu TV-ul. Pina duminica…fac orice : citesc , ascult muzica…vad eu numai la TV nu ma mai uit. !

   1. Domnule Marian, ce spuneti dvs este posibil dar putin probabil. Nu v-ati lamurit pana acum care este „target-ul” maghiarilor? De ce ar da ei vrabia din mana pentru cioara de pe gard? „USL-asii” nu vor fi niciodata in situatia sa le ofere cat le pot oferi portocaliii. In plus, maghiarilor le convine de minune reimpartirea teritoriului in macroregiuni, cu conditia ca una din ele, stiti care, sa fie dominata de ei. Populatia de etnie maghiara, cu toate problemele de acum, este solidara cu UDMR si PCM in realizarea dezideratului care-i „macina” de la Trianon incoace. Pentru ca, realizarea acelei macroregiuni-enclava, inseamna credite nerambursabile din partea Ungariei si finantari din partea UE. Ieri, Basescu ne aburea ca ungurii nu pleaca cu Ardealul in spate in Ungaria. Normal ca si „iarna nu-i ca vara”! Vine Ungaria peste Ardeal. Deoarece granita intre Ungaria si macroregiunea respectiva va fi numai pe harta.
    Am spus ca scenariul descris de dvs este posibil dar putin probabil. Este posibil numai daca portocaliii raman incrancenati, cu orice risc, in ideile marinelului. Atunci, UDMR-ul trebuie sa se salveze de la extictie! Si salvarea va fi trecerea in Opozitie si asteptarea altui moment prielnic. Eu, spre deosebire de dvs, nu sunt optimist …

 3. Curat MURDAR, ” măreţe ” caractere….
  Interpelarea nr. 3439B/21-06-2011

  Situaţia îngrijorătoare a membrilor Asociaţiilor de Crescători de animale din Caraş-Severin privaţi de unele primării de locurile destinate păşunatului.

  Un număr de 70 de localnici, membrii ai Asociaţiei Crescătorilor de animale din Domaşnea au blocat zilele trecute traficul pe Drumul European 70. Anterior, un număr de 100 de vaci şi câteva sute de oi au fost aduse de proprietari în faţa primăriei din Domaşnea. Exasperaţi fiindcă nu mai au unde să îşi ducă aproape 3000 de vite – vaci, cai şi oi la păscut, localnicii din Domaşnea au trecut la măsuri extreme. Crescătorii de animale îl acuză pe primarul comunei Domaşnea, Petru Lorinţ, de numeroase ilegalităţi.
  Principala problemă a oamenilor este aceea că edilul refuză să concesioneze asociaţiei 250 de hectare de pământ, loc destinat paşunatului. Consilierii locali din Domaşnea au emis o Hotărâre ( CL ) prin care terenul se concesionează doar persoanelor fizice, nu şi asociaţiilor. Acuzaţiile membrilor Asociaţiei vizează şi aspectul referitor la modul în care au fost cheltuiti milioane de lei din bani publici pe lucrări de întreţinere a păşunilor, lucrări care ar fi putut fi făcute gratuit de membrii asociaţiei, care deţin utilaje corespunzătoare, totuşi, primăria a contractat firme plătite cu sume mari din bugetul local, firme agreate de către acelaşi edil.
  De subliniat şi faptul că de ceva ani localnicii din Domaşnea şi-au tot manifestat nemulţumirile vis-a-vis de primarul Lorinţ şi consilierii PD-L, multe dintre hotărârile consilierilor fiind atacate în Contencios administrativ sau au trezit polemici, conflicte în comună.
  Oamenii spun că primarul a vândut şi concesionat aproape tot izlazul comunal unor oameni de afaceri din afara satului. Ei suspectează intenţia primarului de a desfiinţa Asociaţia Crescătorilor de Animale din Domaşnea. ,,Aceasta numără peste 160 de membri care la un loc au peste 500 de cornute şi cabaline. În această formă, membrii doresc accesarea unor fonduri europene cu care să pună la punct o afacere ce cuprinde toate fazele: de la creşterea animalelor, producţie şi până la procesarea laptelui şi comercializarea cărnii de vită” spune preşedintele Asociaţiei, Petru Izbaşa.
  Protestatarii solicită ca administraţia publică locală să nu-i discrimineze pe membri Asociaţiei şi să încheie şi cu Asociaţia Crescătorilor de Animale un contract pe o durată de cinci ani, în aceleaşi condiţii cu persoanele fizice. De asemenea, protestatarii solicită începerea acţiunii de revendicare a păşunilor alpine pe care sunt coproprietari şi care aparţin comunei Domaşnea. Acest lucru le-ar permite accesarea de fonduri de la APIA, dar se pare că tocmai acest lucru este mărul discordiei în sat. Neexistând Asociaţie, fondurile sunt ridicate de primărie şi distribuite după bunul plac al primarului.
  La presiunea contestatarilor, Prefectul judeţului Caraş-Severin, Ioan Ţunea, a decis constituirea unei Comisii de control, după multe insistenţe şi după ce membrii Asociaţiei au fost puşi pe drumuri să bată şi să se umilească la uşile autorităţilor care dacă manifestau interes s-ar fi evitat astfel de situaţii . Deşi prefectul a promis să fie prezent la întâlnirea cu protestatarii, acesta a preferat Buziaşul, locaţie unde Frunzăverde s-a întâlnit cu ceva primari PD şi oamenii au aşteptat în zadar onorarea promisiunii reprezentantului Guvernului în judeţ.
  În spatele refuzului de prelungire a contractului se ascund mari interese financiare a căror miză o reprezintă sumele care trebuie primite de la Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură. Membrii Asociaţiei doresc, firesc, un loc de păşunat. Reprezentantul Guvernului în teritoriu pare incapabil să găsească soluţii, priorităţile sale sunt de altă natură, iar oamenii au ajuns la limita răbdării. Subprefectul județului, Nicolae Merindeanu, spune că problemele din Domaşnea ” sunt încă în evaluare ”, deşi de mai multe luni oamenii sunt plimbaţi cu vorba şi puşi pe drumuri iar soluţiile şi răspunsuri limpezi lipsesc. Nimeni nu este interesat în a restabili normalitatea într-o localitate în care se trăieşte din creşterea animalelor şi agricultură.
  Zilele se curg… în folosul cui, d-le Premier ??
  Vă atrag atenţia că situaţii similare celei prezentate mai sus se petrec la nivelul judeţului Caraş-Severin , acesta nefiind un caz unic. Recent, Consiliul Local al primăriei Vermeş, majoritar PD-L a adoptat o Hotărâre a CL prin care se ia dreptul de păşunat a 100 crescători de animale, care sunt constituiţi în Asociaţie de creştere a animalelor. Şi la primăria Bozovici sunt nereguli semnalate des iar primarul Aurel Miclea se joacă de-a concesionatul. Ce să înţelegem ? Cărăşenii pun întrebări, nemulţumiţi pe bună dreptate : ” Au găsit primăriile PD-L vreo metodă de-a face rost de bani în acest fel, lovind în crescătorii de animale ? ”, ” În Caras Severin primăriile au devenit focare de coruptie si stagnare economică ? ”
  Prefectura afirmă declarativ doar cum că evaluează şi ar căuta soluţii iar timpul trece în defavoarea cărăşenilor şi repet : favorizând pe cine, d-le Premier ?
  Sunt convins că ne veţi informa cum se va soluţiona situaţia îngrijorătoare prezentată şi veţi face demersurile necesare astfel încât nemulţumirile crescătorilor de animale din judeţul Caraş-Severin să fie rezolvate.

  Data deputat PSD :

  20 iunie 2011 ION MOCIOALCĂ

  Solicit răspuns scris şi oral
  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=183&leg=2008&cam=2&pag=3&idl=1&prn=0&par=

  2.
  Nu va fi referendum în Caras-Severin
  Stiti de ce ? Curat MURDAR, d-aia !!
  S-a intamplat cum a vrut Frunzaverde
  „Aţi dat dovadă de tărie de caracter“, i-a spus Nicolae Ştefănescu ( PSD ) lui Frunzăverde.( PD )
  În Caraş-Severin, Opoziţia e pe val: îi mulţumeşte lui Frunzăverde!
  Deşi USL a ridicat problema referendumului în acele judeţe în care PNL şi PSD sunt majoritare, iată că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Caraş-Severin cu toate că, din start, se ştia că n-avea nici o şansă să treacă de votul consilierilor lui Sorin Frunzăverde. Propunerea a fost respinsă şi, cu toate acestea, unii consilieri din Opoziţie nu s-au putut abţine să nu-i mulţumească lui Frunzăverde pentru faptul că a fost singurul membru BPN al PD-L care s-a opus propunerii de reorganizare teritorial-administrativă a ţării, în forma avansată în prezent. Nicolae ŞtefănescuŞi cine o putea să o facă – de parcă Frunzăverde i-ar fi fost şef de partid şi nicidecum adversar politic – decât Nicolae Ştefănescu, liderul consilierilor judeţeni ai PSD. Ştefănescu i-a mulţumit pentru faptul că s-a zbătut şi continuă să lupte pentru o regionalizare, dar cu păstrarea judeţelor actuale. Mai mult decât atât, Ştefănescu nu a scăpat ocazia să-i mulţumească lui Frunzăverde şi pentru implicarea sa în organizarea Târgului de Fonduri Europene, desfăşurat la Răcăşdia în urmă cu zece zile. Şi, ca să se ştie cine este jupânul judeţului, liderul social-democrat a avut o remarcă demnă de a intra în istoria şedinţelor CJ, conform căreia, deşi n-a putut veni la Răcăşdia, Frunzăverde a fost prezent spiritual la acest târg!

  Cu un asemenea discurs şi o astfel te atitudine de permanentă căciulire, cu siguranţă că PD-L va câştiga lejer alegerile de anul viitor din Caraş-Severin.

  http://www.argument-cs.ro/content/%C3%AEn-cara%C5%9F-severin-opozi%C5%A3ia-e-pe-val-%C3%AEi-mul%C5%A3ume%C5%9Fte-lui-frunz%C4%83verde
  3
  O-pozitie sau Opozitie ???

 4. Pingback: Mutantul | Caius
 5. Ce maturitate au dovedit?Ca si-au exprimat inca o data dorinta arzatoare de a prelua fraiele puterii ?Ca la ursuleti le e dor de stupul cu miere?O propunere concreta ceva?Ce vor sa faca pana la urma ca nici de „Falangsterul de la Scaieni”nu sunt in stare.
  Niste bieti adolescenti intarziati care vor jucaria inapoi sau ,ma rog,care au gasit niste protexuri si fac baloane din ele.

  1. @un laic
   Cum nici o propunere … nu ai citit articolul … nu ai urmarit transmisia?
   crearea unui comitet anticriza care sa conduca politica economica
   formarea unui guvern de tehnocrati
   organizarea de alegeri anticipate in toamna
   reorganizarea administrativa si revizuirea Constitutiei sa se discute in urmatorul Parlament
   S-au dus cu un document scris … basescu nici macar nu au avut ce sa prezinte …. cica propunerea este la guvern … pai pe ce discutam? ….

 6. Pingback: Texte « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s