Nici o fapta rea nu o sa ramana nepedepsita, doamna ministru Elena Udrea

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita a declarat Elena Udrea cu privire la huiduielile pe care le-a primt la gala de box de ieri.

”Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Foarte mulţi dintre spectatori nu au înţeles că mulţumirile nu erau adresate unui politician, ci unui om care s-a implicat pentru ca acest meci să fie posibil la Bucureşti”

Elena Udrea minte dar nu cred ca asta este o noutate.

Multumirile nu erau adresate unui om care s-a implicat pentru ca meciul sa fie posibil la Bucuresti ci politicianului Elena Udrea.

Nici o fapta rea nu o sa ramana nepedepsita, doamna ministru Elena Udrea

Va invit sa cititi si aici:

Tokes insista sa infiinteze un partid politic maghiar in Romania – Un partid politic si NU un NOU partid politic pentru ca UDMR nu este un partid politic.

Elena Udrea a fost huidiuta – Se astepta la altceva?!

Alibi – Vania

Inocentul – 13 – Ilarie

Rondul de noapte – Caius

Stiri scurte: 10.07.2011 – George Valah

Ganduri pozitive… – Luna patrata

BUTE l-a facut KO pe Mendy in repriza a 4-a (VIDEO) – Plano 10

aripi – Rokssana

Afizé”, un nud de Tonitza, scos la licitaţie pe 17 iulie, la Mamaia – Supravietuitor

Poveste de vis (39) – Teo

Seara de muzica – Intre vis si realtitate

JANDARMERIA – O RUSINE PENTRU SOCIETATEA ROMANEASCA – Vlad

Către auroră – Per aspera ad astra

“Braila curata”, o actiune de care Braila avea nevoie ca de aer – Razvan

Somalizarea Brailei (Romaniei) – Razvan

Muzica si muzichia… – Luna patrata

Doi pasi in urma ta… – Luna patrata

Publicitate

14 gânduri despre „Nici o fapta rea nu o sa ramana nepedepsita, doamna ministru Elena Udrea

  1. Pingback: Orfeo « Ioan Usca
  2. Pingback: Proba | Caius
    1. Nu cumva iti faci iluzii nea Costache ?Cine sa fie cel ce va :”cerne ” bunele si relele ?Stiam ca voi minerii credeti in ” duhul minei” , nu si in cel al… apelor.Nu esti cam in varsta pentru a mai crede in asa ceva ?Si daca n-ai avea varsta pe care o ai…bunul simt si ce se vede cu ochiul liber, fara binoclu’ de vreo douazaci de ani incoace [ lasa ca nici inainte de ’89 nu-mi era rusine cu aia ” mari”…aia mici plateau …intr-un fel sau altul ] este clar ca toti sunt o apa si un pamant!Daca iesim la vot si votam USL-asii, o facem si mai ales o fac, pentru ca m-am saturat de moacele astora, nu ca i-as considera …niste discipoli ai lui Hristos .

  3. Oare? Şi chiar în lumea noastră? Sau într-o viaţă viitoare? Uf! Cunosc atâtea fapte rămase nepedepsite, atâtea nedreptăţi strigătoare la cer rămase la fel de strâmbe cum au făst făcute!!!!

  4. Oare chiar nu intelege nimeni cat de detestata este aceasta Elena Udrea ? Banii foarte multi pentru Romania au intrat in buzunarele [ majoritatea ] lui Obreja conform declaratiei proprii, si oare chiar nimeni n-a vazut cum acesta al indemna pe Lucian Bute sa se duca sa pupe mana Elenei Udrea ca datorita ei s-a putut aceasta performanta …sa fie o gala de box profesionist ca-n Vegas ? Chiar crede cineva ca atunci cand facea acest indemn , oamenii din sala n-au auzit ?Mai ales ca uitase Obreja de microfoanele prezente peste tot tocmai datorita acestei gale .Pana atunci NIMENI n-a huiduit-o pe madamme ministru, abia dupa indemnul slugarnic al lui Obreja [ rusine ! ] au inceput oamenii cu huiduiakla !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s