Vladimir Tismaneanu a fost decorat de Basescu cu Ordinul pentru merit în grad de Mare Ofiter

Vladimir Tismaneanu, eternul pupator de buci prezidential, cel platit din bani publici ca sa ii atace pe cei care sunt adversarii lui Basescu Traian a fost decorat cu Ordinul pentru merit în grad de Mare Ofiter.

Distinctia i-a fost acordata la propunerea presedintelui Institutului Cultural Roman adica a lui Horia Roman Patapievici si este motivata de eforturile depuse de Tismaneanu pentru promovarea democratiei.

La împlinirea vârstei de 60 de ani, în semn de apreciere deosebită a prestigioasei activităţi profesionale, pentru eforturile susţinute în promovarea democraţiei din România, preşedintele României decretează: se conferă Ordinul Naţional pentru Merit în grad de Mare Ofiţer domnului profesor Vladimir Tismăneanu” se arata in decretul publicat in Monitorul Oficial.

Eforturile susţinute în promovarea democraţiei din România = Atacuri imunde asupra adversarilor politici ai lui Basescu Traian

Cateva informatii despre Tismaneanu Vladimir, fiul lui Enea Leon Tismeneţki:

Dosarul 10.947 – volumul 9

Arhiva SRI, Fond “D”, Dosar nr. 10.947, vol. 9, la pag. 369-370, prezintă un scurt “curriculum vitae” al lui Vladimir Tismăneanu.

Născut la 4 iulie 1951, la Braşov, Vladimir Tismăneanu a absolvit “Facultatea de Filosofie” din Bucureşti, având profesia de sociolog şi cunoscând ca limbi străine franceza şi engleza.

Înscris la facultate în 1970, Vladimir Tismăneanu absolvă studiile în 1974, cu examen de stat.

Din 1974 până în 1976, Vladimir Tismăneanu a funcţionat la Institutul de Proiectări “Proiect” Bucureşti. Că filosof, Vladimir Tismăneanu a reuşit să ocupe un post la “laboratorul de sociologie” al institutului. Aşadar, din facultate, Vladimir Tismăneanu este angajat – direct – fără stagiu în provincie la un institut principal din Bucureşti. La vremea respectivă, stagiul în provincie era obligatoriu.

Ulterior, Vladimir Tismăneanu se transferă la “Institutul de Proiectări pentru Construcţii Tipizate” – tot ca sociolog – până în noiembrie 1981, când fostul membru PCR (din 1973) pleacă în străinătate cu mama şi nu mai revine în ţară.

Conform Fişei din 13 august 1987, Vladimir Tismăneanu beneficiază până la fuga din 1981 de “mai multe călătorii peste graniţă, ca turist, în ţări socialiste şi capitaliste”, se notează în Fişă.

Leonid Tisminetchi, tatal lui Vladimir Tismaneanu  a fost şeful catedrei de marxism-leninism a Universităţii “Constantin I. Parhon” şi şeful catedrei de “Istoria Partidului Comunist al URSS”, la “Şcoala Superioară de ştiinţe Sociale A.A. Jdanov”.

Ceea ce dezvăluie Fişa din 13 august 1987 este un fapt neaşteptat: Vladimir Tismăneanu a plecat din România, în noiembrie 1981, cu ajutorul U.M. 0617, unitate a Securităţii!

U.M. 0617 nu este însă alta decât codificarea “Direcţiei a II-a” a Securităţii, specializată în contra-informaţii economice.

Un “sociolog” putea acţiona foarte bine în această “Direcţie”, ca “ofiţer acoperit”.

Mai multe informatii despre Tismaneanu Vladimir, fiul lui Enea Leon Tismeneţki AICI

_______________________________________________________________________________________________________

Va invit sa cititi si aici:

Durata medie de infiintare a unei firme se va reduce de la zece la trei zile – Cine mai vrea sa isi deschida o firma?

Penibil – Sondaj de uz intern al PDL pentru linistea lui Basescu si cu Elena Udrea la 16% din intentiile de vot

Garsoniera – Vania

Cafea cu riduri – Teo

Ca in filme – Intre vis si realitate

The deadly kiss….. – Androxa

L-a dat în judecată pentru că i-a rupt inima pe Facebook – Cristi Milla

Stiati ca s-a “terminat” razboiul in Libia ?!  -Geoge Valah

Locuitorul cu numarul 7 miliarde al planetei!  -Motanul

Posibilităţi – Rokssana

Viata pe un peron-fragment (marea) – Luna patrata

Publicitate

65 de gânduri despre „Vladimir Tismaneanu a fost decorat de Basescu cu Ordinul pentru merit în grad de Mare Ofiter

  1. @Marian din…Berceni
   da click pe ultima fraza daca vrei sa citesti mai multe informatii despre Tismaneanu … ajungi la un articol mai vechi in care, la sfarsit gasesti informatii despre el si familia lui de „anticomunisti”

 1. Jigodia la jigodie trage! (Scuza-mi limbajul, dar cind Romania are oameni de cultura, adevarati istorici, oameni care trec in nefiinta fara a li se da recunostinta binemeritata, dar jigodiile primesc astfel de „omagii” imi vine sa vomit pur si simplu!)

 2. mi-am propus sa nu injur intelectuali care se remarca in spatiul public, chiar daca eu am alta opinie si ma aflu in alta tabara. din mai multe motive, nu voi aminti ceea ce cred fata de germanistii primului razboi mondial: Marghiloman , PP Carp sau indragitul Caragiale, exilatul Caragiale. Las placerea …. celor care o au, sa strige Huooo!!!
  Istoria judeca diferit fata de….contemporani care isi aroga dreptul!!

  1. @olimpiu
   Aici nu este vorba de opinie diferita …. filozoful asta se vine pe bani …. este un om fara caracter. care il linge in base pe basescu ca sa ii fie bine

   1. si pe Ion Iliescu!!! si???? de aceea traiesc eu rau in Romania??? ca un intelectual asa crede de cuvinta ca isi poate crea o mai mare expunere, ca poate profita si el de pe urma stiintei lui de carte??? un analfabet ca Igas raspunde soarta a mii de politisti si indirect de securitatea mea, o fosta fotomodel nu are greturi cauzate nici macar de faptul ca fura in vazul tarii la o lege de care depinde soarta parintilor mei… si pot continua, dar eu ma ocup de un sinecurist care oricum are de 10 ori mai multa stiinta de carte ca mine , ca sa nu mai zic ca are mai multa vacanta decat scoala pe care o au cei care striga HUOOO????
    da, intr-adevar e marea prolema a Romaniei ce medalii da asimetricull!!!

    1. Domnule Ovidiu ! Chiar nu realizezi faptul ca aceasta ” medalie” acest titlu reprezinta o jignire inclusiv la adresa dumitale ?Am ” strigat” huoo este adevarat., dar numai pentru ca am vazut ca ” hotul „care care striga in gura mare :” Hotiii.”…tocmai a fost ridicat la nivelul dumitale ! Este adevarat ca Tismaneanu are mai multa vacanta decat am eu si [ de ce nu ? ] dumneata scoala…dar nu uita ca atunci cand eu sau dumneata invatam , ce eram pusi sa invatam , de catre unii ce au fost tovarasi, cu tatal domnului Tismaneanu , acesta isi pregatea odrasla TOCMAI, pentru aceste vremuri .Marea problema a Romaniei nu consta in ” medaliile „, pe care le da ” asimetricul”, ci in faptul ca suntem dispusi [ uneori prea repede ] sa uitam , ca cel ce ” da ” medalii si cel ce ” primeste „, apartin acelei ” clase ” sociale ce ne- au transformat de-a lungul anilor, din popor in populatie, iar ” asimetricul si medaliatul”, pot solicita cu fruntea sus sa fie cap de afis, al acestei clase sociale: CLASA TRADATORILOR , CLASA LINGAILOR ,CLASA MANCATORILOR DE ….C….T !Daca ai tendinte masochiste….du-te pe blogul lui Ponta si scrie ce ai scris pe blogul Teodorei .Te asigur ca vei avea frigiderul plin….cu de toate!

    2. Olimpiu ! Doresti sa-ti aduc aminte de Sadoveanu , de Arghezi, de George Calinescu ? Sau doresti sa-i asezi pe aceeasi treapta cu Tismaneanu ?Nu de alta dar si acestia au ” pactizat ‘” la un moment dat cu ….”puterea ” de atunci , cu , comunistii …Sa sti totusi ca diferenta este de …3 secunde …lumina!

    3. @marian
     vezi-ti de postarile tale, nu da indicatii care unde sa mergem.vad ca scoala de pe timpul tovarasilor lui Tismenitzki v-a priit tuturor pt ca aplicati cu succes: cine nu-i cu noi e impotriva noastra!
     raman la parerea mea ca sunt subiecte despre care merita sa ne dam cu parerea,nu inteleg placerea Theodorei de a-i injura pe Tismaneanu, Cartarescu etc!
     eu citesc operele lui Sadoveanu si Calinescu, poeziiile lui Aghezi , imi plac si le admir , las istoriei dreptul de a judeca persoanele publice care au fost si…m-am saturat de ura de clasa si sa vad ca se adeveresc vb lui Victor Hugo care arata ca relele omenirii vin mai ales din lipsa de educatie!

    4. @olimpiu
     Unde ai citit tu injuraturi?
     Nici pe basescu , baoc si udrea nu i-am injurat…. desi ar fi meritat cu varf si indesat

  2. In ce” tabara ” te afli mai omule ? Chiar nu vezi ca esti adus in situatia sa te desparti de conditia de OM si sa ajungi in cea de ….?

   1. @Marian din…Berceni
    Eu am crezut initial ca este liberal …. pe urma cand am vazut ca loveste (cu vorbele) si in unii lideri ai liberalilior … mai prescis in Crin … m-am gandit ca ii ataca portocalii calculatorul …. de stanga sigur nu este

    1. Pe mine ma deranjaza tocmai faptul ca un intelectual ” rasat ” asa cum este Olimpiu nu se revolta ca , un alt intelectual …la fel de ” rasat” este decorat iar el…nu.Probabil inca …mai spera si daca-si ” face treaba ” asa cum trebuie…este posibil ca pana in 2012 s a primeasca si el o medalie. Dupa calendarul mayas atunci se va ” sfarsii Pamantul „….in 2012!

    2. Sti ce ma oftica ? Nici nu-i poti identifica, sa-i cunosti adresa sau adresele si sa te duci la ei si sa-i intrebi :” Ce poftesti mai musiu ?!” Si daca-i inviti sa te intalnesti cu ei sa ai un dialog civilizat , un schimb de opinii….te lasa cu ochii-n soare, insa se pricep al dracului de bine sa arunce cu ” bolovani „…cand sunt acoperiti de ID-uri.Vino mai frate daca ai sange in instalatie sa discutam…iti spui punctele de vedere , mi le spun si eu p’al;e mele si ajungem la un punct comun de intelegere.Eu cel putin asa vad lucrurile …cu mintea asta putina pe care mi-a oferit-o…Natura.Poate gresesc insa atunci…de ce dracu’ mai vorbim pe toate” drumurile ” despre dumnezeu sau Iisus Hristos ? Doar asa ca sa vada cineva ca suntem….intelectuali …ca ne folosim creierul ?Vorba lui Vlad cel Groaznic ” cacat , nu creer” !

    3. @Marian din…Berceni
     Asta cu intalnitul este mai greu …. noi bloggerii ne mai intalnim pe la mitinguri … si sigur ca putem sa va anuntam si pe voi cei care ne cititi si comentati la noi pe blog unde ne intalnim

    4. Da frate…voi bloggarii va mai intalniti asa cum spui pe la mitinguri…dar sti precis ca ala de-si da ca ID…Ovidiu sau …Labistain este chiar el ?Ca sa fiu al dracului de n-asi venii la mitingurile voastre doar pentru ” placerea ” de ai vedea la fata pe acei ce apara din rasputeri , sa nu mai spun , cu disperare [ de ce …nu stiu ca doar multi dintre ei…sunt mai amarasteni ca noi doi] pe niste indivizi ce nu le sint nici frati , nici parinti si cred ca nici rude foarte apropiate.Pentru ” placerea de al ” cunoaste ” pe Ruddyfoller asi venii la un miting d-al vostru…insa ma tem ca cei ca ei…vor fi mai degraba vis a vis de noi, sau in cel mai bun caz pe margine…

    5. @Marian din…Berceni
     Da …. stiu cum arata o parte dintre bloggerii din blogrollul meu… .. si pe cativa dintre comentatorii de pe blog ii stiu … cu unii m-am intalnit chiar la mitinguri
     Pe Olimpiu nu il stiu si nici pe Ruddyfoller …ultimul nu este in tara iar primul nu s-a intalnit cu noi (bloggerii) niciodata

 3. Bai fata…eu nu sunt …liberal…te rog sa ma crezi ca habar nu am de ce „spune ” programul liberal al lui Antonescu si gasca sa! Nu sunt conservator, la fel n-am habar de ce scrie in programul lui Constantin sau Voiculescu si gasca lor !Nu ma intereseaza nici macar ce spun statutele PSD-ului sau ce gogosi toarna Ponta si gasca sa! Poti intelege tu sau vizitatorii tai blogari asta ? Eu stiu ca viata mea merge incet dar sigur catre dezastru, stiu ca am doi copii la mii de km. distanta de mine chinuindu-se pentru o bucata amarata de paine …amarata, stiu de asemenea ca in momentul de fata eu sunt mai rau decat un sclav in propria mea tara, stiu de asemenea ca de douazeci de ani de zile cei ce au proclamat sus si tare democratia s-au dovedit a fi doar niste mancatori de rahat sau daca doresti mai mult niste Boc-i incompetenti , niste lichele ce nu-i intereseaza decat binele lor si al famigliilor lor. Toti acestia, langa care s-au aciuiat ca ciupercile, o gramada de” intelectuali”, care n-au produs decat …dezastrul pe care-l vedem cu ochiu liber…pastrind binoclul pentru a urmarii…fazele Lunii ! Si ce este mai rau e faptul ca au reusit sa divizeze societatea romaneasca in ei…si restul, sau resturile! Ne-au inrait , ne-au indobitocit si daca se poate ne vor aduce si la un razboi …civil ca la alte razboiaie…deja ne-au dus .Intelectualii! Repet nu sunt nici liberal , nici social democrat si nici conservator [ AUZI DOMNU’ OVIDIU !!!] sunt doar un om necajit ce doreste sa-si traiasca zilele asa cum l-a lasat Dumnezeu sau Dracu’ pe acest Pamant blestemat! Daca ami pun ceva sperante in USL-asi asta o fac deoarece n-am alternativa, nu ca asi fi mare sustinator al acestor partide sau al ideologiilor respective. Asta nu intelege nici Ovidiu si nici cei ca el. Lumea nu se imparte in buni si rai pur si simplu. …ci in oameni ce doresc sa fie lasati sa-si traiasca viata si…in oameni ce le pun betze in roate acestora din urma , dorind ca acestia sa traiasca viata dupa cum le-o programeaza ei ! Credeam ca din Decembrie ’89 am scapat de chestia asta …insa vad ca m-am inselat. Cata vreme exista oameni ce gandesc ca Ovidiu ….orice e cu putinta, inclusiv sfarsitul lumii in 2012 dupa calendarul maya.

   1. Da ba….bine ca ma-ntelegi tu si ca esti de acord cu mine! Bravo! Ce sa zic….Pai de la tine o amarasteanca ca si mine doresc eu intelegere ?!Nu surioara ! Doresc intelegere din partea alora ce dau cu bolovani…in genul lui Ovidiu.Si sa sti ca ce gindesc eu sau tu[ adica sa stie ovidiu si cei ca el mai bine zis !] gindeste 80% din populatia Romaniei!

    1. @Marian din…Berceni
     Sunt unii care o duc mai bine decat noi Marian…. care nu simt criza asta asa cum o simtim noi … cand am scris pe blog ca m-as alia cu oricine ca sa scap de astia am primit mustrari ….. asta este adevarul …. eu una nu mai pot cu astia ….deloc ….. cei care au bloguri sunt in general oameni mai bine situati …. isi fac concediile in strainate … am momente cand ma simt foarte aiurea din cauza asta …… eu nu am mai fost la mare de nu stiu cati ani … nu poti sa ii ceri celui care nu a suferit niciodata de foame sa il inteleaga pe cel flamand

    2. Aici sunt de acord cu tine. Satulul nu va crede niciodata flamandul !Sa fi sigura ca nu mi-am facut niciodata iluzia ca cei ce au blogguri sunt chiar niste nevoiasi. ” Chinezu” am inteles ca-i destul de …instarit .Ce aduce aceasta bunastare unui blggar ? Zi-mi si mie …sa nu mor chiar prost ! Evident daca ai libertatea de a dezvalui cata c eva din ” secretele ” voastre…Mai ma ” culturalizez” si eu , am si eu cu ce ma lauda, la nevasta sau la vecini .

    3. @Marian din…Berceni
     Nu stiu daca Chinezul este instarit … l-am intalnit de doua ori parca …. este un om normal … fara ifose si arogante … daca este instarit atunci a reusit prin altceva … sigur ca el poate sa faca bani din blogul lui …. este un blogger putermic dar sunt putini care pot sa faca asta … cei care nu sunt in primii 10 in Zelist nu prea au cum sa castige bani din activitatea asta ….cei ca mine de exemplu pot sa mai scrie o reclama ceva dar banii sunt foarte putini … 20-50 RON pe luna 🙂 … nu poti sa ma compari pe mine cu Ciutacu sau cu Badea … cei care vor reclama se duc pe blogruile vedetelor

 4. Despre jegul Tismăneanu, numai de bine! Mulţi ani, ca morcovu’…
  Dar, dragă Theo, de dragul istoriei învăţământului românesc comunist pe care l-am parcurs, trebuie să facem o precizare: stagiul „în provincie” nu era obligatoriu. Repartizarea se făcea în ordinea mediilor. Dacă Bucureştiul punea două locuri pe listă, atunci le luau şeful de promoţie şi imediat următorul. De obicei, Bucureştiul nu avea locuri de muncă libere. Fiindcă le păstra pentru Tismăneni care luau repartiţie la Şoncuta, acolo primeau „negaţie”, adică nu avem nevoie de tine, tovarăşe stagiar şi stagiarul, disperat, îşi căuta singur un loc de muncă şi-l găsea la vreun Institut de Cercetări din capitală.

  Pe vremea mea circula un banc macabru: cică localităţile unde puteai să-ţi alegi la repartiţia guvernamentală să munceşti erau de trei categorii: a) unde oprea trenul, b) unde nu oprea trenu şi c) unde se auzise de tren.

    1. @incognito
     Da … asta am vrut sa spun …. nu ca Tismaneanu este mason 😀 ….. ci ordinul Mare Ofiter … ma duce cu gandul …. in mod eronat desigur … la masonerie

  1. Mai ramane….Salam ca parca-i dedicase o melodie in campania electorala!Ce ar fi de mirare sa-l vedem pe Salam in postura de …cavaler ? De ofiter sau Mare Ofiter?

 5. Dupa ’90 cand a fost reintrodus acest Ordin al Cavalerilor cu diferite ….ranguri sau grade cum le-or spune au fost acordate o gramada de asemenea numiri, la atati insi ancat ma intreb [ zic eu pe buna dreptate ] daca acel general ce a dezertat la „inamic” Pacepa cred ca se numea, n-ar fi indreptatit sa primeasca o asemenea ….numire.Sau madamme Udrea…ca si ea a facut ” serviciu ” credincios si poate din acest motiv s-o fi suparat si Sftoaica ca nu i-a fost decorat sotul….Elwis, tot asa pentru ” serviciu credincios”…

 6. Olimpiu ! Jura-te …….. ca ai avut rabdare sa citesti ceva din poeziile lui Arghezi ! Daca te referi la ” aia cu Zdreantza „, sa sti ca l-am vazut, si-ti spun si unde : la Cotroceni !Calinescu….parca m-asi mira sa ai rabdarea necesara, nu de alta dar este un autor, de elita …pentru elite si dupa cum dai cu „pietre ” ma cam indoiesc ca faci parte dintre ele.Poate ca-ti doresti…asta-i altceva…sa -ti fie primit!Cat despre ” lupta de clasa ” de care zici ca te-ai saturat…pai stimabile, singura modalitate de a „scapa ” de ea este sa parasesti aceasta lume, sa te duci , intr-o …lume mai buna, la loc umbros si cu verdeata.Fara suparare ! Cred ca in sinea dumitale imi dai dreptate.

   1. din bube mucigaiuri si noroi, creat-am frumuseti si lucruri noi! eu nu sunt in postura sa dovedesc nimic, iar dialog nu poate exista din pacate nici in spatiul public , nici politic si cu atat mai putin in cel virtual atunci cand se doreste doar anihilarea si disparitia altei opinii
    ce-mi ramane?? decat sa va urez sa radeti ca prostii in continuare, sa va bucurati de marile vitejii in lupta pt a epura alte opinii si distruge din fasa orice dialog
    ajung culmea sa dau dreptate unui individ care ma injura la greu: teme rasuflate si tot felul de ..comentatori..blog de mahala!!!

    1. Daca te invit in modul cel mai respectuos sa ne cunoastem personal accepti stimate domnule Olimpiu…sau Olimpiu65 ?

    2. Cu ala care va sta …” la cap de pod”…ca tot a citit [ asta asa rapid sa ia ochii sa se vada ca are ” cultura ” …generala] din Arghezi !

   2. Nu frate …departe de mine gandul …Pur si simplu am afirmat ca doar pe lumea ” cealalta ” nu exista ura de clasa, sau alte asemenea …conflicte. ” Acolo” toti sunt ….DREPTI ! Deci acolo si nu aici ! Ce ma mira e faptul ca desii se jura ca nu se va mai cobora la ” nivelul ” unor bloggari fanatici….fesenisti si ca se va ” retrage ” a revenit …in forta .Arunca nu cu pietre ci cu bolovani.

 7. Ovidiu ! Lasand la o parte ce am postat mai sus te intreb si te rog sa-mi raspunzi sincer : de unde ai dedus din postarile mele ca eu l-asi fi ” injurat ” pe domnul Tismaneanu , eu sau gazda noastra Teodora Marinescu ?De unde ai inteles dumneata ca eu l-asi fi ..”injurat ” pe Cartarescu ? Apropo : sti cumva daca presedintele Basescu a terminat de citit ” Levantul ” ?Vei rade , insa , in cazul domnului Tismaneanu am huiduit gestul si nu omul !, In cazul domnului Cartarescu [ ale carui versuri chiar imi plac ] nici macar o secunda, nu mi-am permis sa-i pomenesc numele si cred ca, nici doamna Marinescu amabila noastra gazda .

  1. @Marian din…Berceni
   Sincera sa fiu imi displac toti intelectualii pupunbasiti …. ca oameni …. asa ca imi displace si Cartarescu … nu vorbesc de operele lor ci de feul in care au hotarat sa castige bani

   1. Mai fata…ai vazut ca am fost sincer si am spus ca-mi plac versurile lui Cartarescu si chiar imi plac. Are stil, are geniu…Insa nu despre asta era vorba si nici macar despre studiile sau ce scoli inalte a ” terminat ” la viata lui domnul Tismaneanu. Asa cum am precizat nu omul ci gestul l-am huiduit , desii era pe undeva ceva normal ca cineva sa-i ” recunoasca munca ” domnului Tismaneanu .” Serviciile ” prin mana domnului Basescu sau domnul Basescu de capul sau …” aiurea si …obraznic „[ e citat din Arghezi asa ca nu te apuca sa-l stergi !] au hotarat sa-i dea o ” recunoastere ” a muncii unui ….om asta este treaba lor si chiar nu ma intereseaza. Repet gestul si nu omul, m-au facut sa huidui.Cat despre cel ce incerca sa ne porcaiasca pe amandoi….nu-i vorba despre acelasi Ovidiu 65 care in 14 iunie la ora 18 , se ” jura ” ca se retrage de pe blogurile fanaticilor ?Eu chiar l-am crezut. Probabil ca …a primit noi directive…Si daca nu ma-nsel matalutza chiar i-ai luat apararea la un moment dat intr-o „disputa ” pe care a avut-o cu un …corespondent d-al tau…

    1. @Marian din…Berceni
     Nici eu nu mia stiu daca este acelasi Olimpiu 😦 … poate ii ataca portocalii sau serviciile calculatorul si scriu ei in locul lui Olimpiu … comentariile lui sunt cand ok cand tind spre porticaliu.

 8. Relaxati-va , nu fi-ti tismaniti de cei trogloditi in ale istoriei – acesti haiosi
  libidinosi se joaca de-a tesutul istoriei – intr-un razboi urzit pe spatele
  romanilor . Mai pardon , sa le fie rusine – Ne-au ciuruit ca popor.
  Coane Iancule – s-a stricat masinaria politicii inguste si desuete – ne arde
  la buzunar prostia acestor guvernanti marunti la propriu si la figurat.

 9. Daca n-a putut sa-i retraga nu-stiu-ce decoratie lui Vadim Tudor, spurcaciunea de Basescu a facut un cacat cel putin la fel de mare, in sens invers: l-a decorat pe gunoiul asta odios de Clismaneanu.

  1. Lui Vadim Tudor sa-i retraga ce i-a dat el !!Moarte , spun spun si eu insa nu ” sclavilor ci….” stapanului” . Sti ca s-a schimbat ” chestia” cu ” Sa moara capra vecinului” cu aia …” Sa moara vecinul sa-i iau….capra” !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s