USL este si va fi un esec electoral zice Basescu Traian presedintele „The esec”

USL-ul functioneaza si asta il deranjeaza pe Basescu Traian.

Il deranjeaza atat de rau incat nu scapa nici o ocazie sa spuna poporului ca “USL este si va fi un esesc electoral” dar, daca va reusi totusi sa castige alegerile, Basescu promite basistilor ca nu o sa desemneze primul ministru din USL pentru ca nu-i asa, „el este ala care hotaraste”.

Ieri intr-un interviu la TVR 1, Basescu a amintit din nou de articolul 103 din Constitutie, articol care se refera la desemnarea primului ministru, amenintand ca nu va desemna premierul din cadrul USL.

Dacă un partid din cadrul USL va avea 50% plus unu din mandatele de parlamentar, voi da premierul acelei formațiuni. NU USL-ului, ci acelui partid

„Dacă USL va avea 70% sau 30%, pentru mine este acelaşi lucru. Însă, dacă vreun partid din această alianţă va avea peste 50%, atunci din partidul respectiv va fi numit premier”

doar partidul care obţine majoritatea, nu alianţele care „azi sunt, mâine nu mai sunt”, poate pretinde să desemneze premierul

Nu-i asa ca este emotionanta grija lui Basescu pentru PNL?

„L-am atenţionat amical pe Antonescu, deşi eu îl consider la fel de imatur ca Ponta, de ce vrea să rămână în opoziţie şi după 2012, pentru că totuşi îmi pasă de liberali, mi-ar părea rău să îi văd în opoziţie în continuare. I-am spus-o, pentru că, totuşi, îmi pasă de liberali. Mi-ar părea rău să-i văd în opoziţie în continuare. (…) I-am invitat în 2008, eu i-am trimis la ei pe Emil Boc, pe Blaga să-i roage să vină la guvernare. Au vrut în nişte condiţii inacceptabile: dacă li se dă premier, după ce premierul îi dăduse afară de la guvernare, Tăriceanu. Deci a fost imposibilă condiţia. Va trebui, însă, să vină cu picioarele pe pământ şi să vadă cât fac electoral. Dacă vor să guverneze, dacă vor doar să vorbească din opoziţie, au toată perspectiva şi după 2012

USL-ul functioneaza chiar daca este doar in treapta 1 de viteze si ca noi toti cei care ne-am pus speranta in acesta alianta ne-am fi dorit sa fie deja in viteza a treia.

Eu ma asteptam la victorii clare in ambele colegii cu procente de peste 60%

Va invit sa cititi si aici:

Revoltator – Andrei Placinta vrea sa ceara trimiterea in judecata a celui care l-a impuscat cand isi lovea prietena si calca un barbat cu masina

Basescu a rezolvat problemele Romaniei. Acum este preocupat de formarea Statelor Unite ale Europei

Nostalgii – Vania

Trafic cu Hituri (runda 80) – Teo

Parfum de levantica…. – Luna patrata

D-ale perfecțiunii – Rokssana

PNŢCD Maramureş, un nou început – Razvan

Ca un fum de ţigară, sufletul – Papornita cu vorbe

0 REMAIN, DEAR ONE… Mihai Eminescu – Androxa

BA(N)C – Cristi Milla

BESTIILE SECURISTE STAPANESC ROMANIA IN CONTINUARE, PRIN FIX ACELEASI METODE CRIMINALE DIN ANII ’50! – Vlad

Publicitate

50 de gânduri despre „USL este si va fi un esec electoral zice Basescu Traian presedintele „The esec”

 1. Sfartecarea trupului tarii :urmeaza pasii marunti ai Germaniei+Ungaria pe de-o parte si Israelului pe alta parte,care si-a indeplinit misiunea: ne-a cumparat deja. Prim-ministrul Israelului a raportat in kneset ca misiunea de a cumpara Romania a fost indeplinita.

  Subject: Reactie la Rosia Montana – trimiteti mai departe

  Pentru ca urmasii nostri sa mai afle vreodata cine au fost stramosii al caror sange le curge in vene , Trimiteti mai departe !
  Doina Cociorvei

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  Mai jos este un material care TREBUIE SA CIRCULE. E singura forma de protest deocamdata. Sunt informatii despre Rosia Montana si despre valoarea ei fizica, despre valoarea spirituala a zonei si mai ales despre valoarea romanului si a Romaniei, aici si in lume. Am decis sa anexez citeva fotografii facute de subsemnatul in zona acum circa 3 ani. AM VAZUT GALERIILE DACO-ROMANE DE PESTE 2000 DE ANI! EXISTA! NU SUNT O MINCIUNA!
  Acolo se ascunde un tezaur urias ce nu va putea fi masurat nicicind in bani! Am gasit ghidul local recomandat (clandestin, in soapta, la ureche! – dureros!) care stie foarte multe (nu din presa!) si care ne-a dus in adincurile pamintului. Si mai ales ale istoriei. Si cind am iesit la suprafata ne-am dat seama in ce hau fara fund de fapt suntem pe cale sa fim aruncati.
  Cezar Aanicai
  Iasi , mai 2010
  ” …Rosia Montana este cea mai veche localitate din Romania , atestata de la anul 131 dupa Hristos.
  ..De-a lungul istoriei, ispita aurului a atras aici toate neamurile Europei, facand din Rosia un orasel cosmopolit.
  ..Din Rosia s-au ridicat, de-a lungul timpului, multi luptatori ardeleni, cum au fost Simion Balint, George Gritta, luptator in revolutia de la 1848, alaturi de Avram Iancu..
  ..In Rosia, stradutele inguste si pietruite, casele de patrimoniu, construite in stil baroc de arhitecti italieni (Strada siciliana), in urma cu aproape doua sute de ani, te transporta in alt timp..
  …Ultimele 330 de tone de aur si 1680 de argint vor sa fie exploatate, pana la ultima roca de minereu, de compania Gold Corporation, careia i-a fost concesionata exploatarea.

  ..Doar douazeci de mii de dolari pe an plateste statului roman compania Gold Corporation, chiria pentru concesiunea a 520 de kilometri patrati, inima de aur a Apusenilor.
  Concesiunea s-a facut pe 20 de ani, din 1997, deci ar mai fi inca sapte ani de-acum incolo.
  ..Vedem zilnic cum angajatii companiei intra in galerii, sub pretextul ca iau probe si fac masuratori, pana ce vor incepe oficial exploatarea, dar nimeni nu-i controleaza daca iau sau nu iau aur de-acolo…
  ..Uraniul ni l-au exploatat rusii in totalitate, iar acum vom ramane si fara aur, daca romanii nu se trezesc la timp.

  De la Bucuresti sau din alta parte a lumii nu-si dau seama de dimensiunile reale ale tragediei de la Rosia Montana , iar cand vin aici si afla adevarul, sunt izbiti de anormalitatea acestei situatii, de lipsa de reactie a Guvernului si a administratiei locale, fata de aceasta stare de lucruri.
  Toti scriu acolo ca nu-si pot inchipui ca vestigiile istorice, galeriile romane, bisericile si cimitirele istorice, bucati intregi de munte s-ar narui intr-un iaz de cianura.

  Toti ne incurajeaza sa rezistam! Toti vor sa fie de folos cu ceva, un lucru cat de marunt. Solidaritatea aceasta de la om la om face mai mult decat orice gest politic din departare, si acesta indelung asteptat.

  „Rezistati! Rezistati!” ne indeamna toata lumea, dar nu e usor, sa stiti, sa-ti traiesti viata ca in vitrina, observat, filmat si fotografiat tot timpul, pandit din fata casei, spionat obstructionat in orice faci sau ai intentia sa incepi. E o tensiune continua care slabeste numai de vineri dupa amiaza pana luni dimineata, atunci cand „observatorii” Gold-ului se aduna de pe ulite, unde se plimba in costumele lor spilcuite si cu ochelari negri la ochi,
  plini de emfaza (vezi Doamne, au cumparat aproape tot si ei sunt stapanii Rosiei), si pleaca cu masinile lor scumpe in week-end. Abia atunci, noi putem sa lasam garda jos si sa traim, sa ne strigam bucuriile sau sa ne plangem necazurile, pe un ton de normalitate.

  Si cum sa nu ravneasca la aurul Apusenilor, cand in el sunt, in procente mai mari decat oriunde in lume, si metalele rare atat de cautate de industria constructoare de nave spatiale: titan, vanadiu, wolfram, molibden.

  Daca macar un singur om va ramane aici si nu-si va vinde proprietatea, compania nu va putea sa treaca peste el. Cred cu tarie ca nu ne luptam cu morile de vant si ca lupta noastra nu e in zadar.Nu se poate sa scoti o localitate in afara existentei, pentru ca vrea o companie straina sa le ia acest drept in numele lacomiei. Daca litigiul cu Gold ar mai tine o suta de ani, rezistenta Rosiei s-ar stinge, treptat. Probabil, asta urmareste compania. Poate daca romanii si-ar lua un petic de pamant pe dealurile acestea si nu l-ar ceda in ruptul capului, atunci ei nu vor avea sorti de izbanda, in vecii vecilor. Iata, membri ai organizatiei mondiale „Green Peace” si-au cumparat loturi fie si de cativa metri patrati in Rosia Montana, pe care nu le vor vinde companiei cu nici un pret, ba chiar au confectionat tablite pe care scrie: „Aceasta proprietate nu este de vanzare”, pe care le-au impartit rosienilor, ca sa descurajeze orice tentativa a companiei de a-i ispiti sa ii vanda casele. Acum, Gold Corporation (Gabriel Resources si alte companii subsidiare dupa care se ascunde) si-a angajat cea mai mare companie de publicitate din Bucuresti, a regizorului Bogdan Naumovici, ca sa le faca propaganda proiectului minier de la Rosia Montana. Chiar daca mult prea tarziu, reclama a fost oprita,
  in cele din urma, pentru minciunile continute in ea. O lovitura dura pentru companie.

  Avem nevoie de exprimarea solidaritatii cu lupta noastra. Sa vina aici cei care cunosc drama noastra, sa ne sprijine moral, sa aratam Gold-ului ca nu suntem asa putini, ca avem si pe altii de partea noastra. Sa facem si noi actiuni de intimidare, asa cum fac ei, nu doar sa tacem si sa inghitim. Noi suntem vreo 20 de familii, ultimii luptatori impotriva Gold-ului, care nu vom pleca nici in ruptul capului. Oricati bani ne-ar da, cu orice ne-ar tenta, noi nu plecam. Mie sa-mi dea America toata sa fie a mea, si eu nu plec din Rosia Montana .”
  Eugen Cornea, capetenia rezistentei antigoldiste de la Rosia Montana

  am fost astazi la o intalnire cu profesori universitari si alti oameni pregatiti in diferite domenii care-si bat capul cum sa salveze muntii Apuseni de explatare si de distrugere totata. Sincer, nu pot sa stau nepasatoare la ce se intampla si simt ca daca eu nu ma ridic,tu nu te ridici, ala nu se ridica, nu ne ridicam cu totii, tragedia se va intampla si nepasarea de acum ne va costa enorm. Oamenii sunt constienti de amploarea situatiei de faptul ca astia care ne conduc stau sluj in fata banilor,ca au vandut tara pe nimic

  in principiu, s-a recunonsut ca sunt multi Romani care vor bine, dar care nu il pot realiza, pentru ca, urmare a manipularii, au reusit astia sa ne demoralizeze si sa ne dezbine
  fiecare invitat, specialist pe felia lui a vorbit despre efectele, numai negative , ale explaotarii miniere pe care vor sa o inceapa la Rosia Montana
  prof. univ. dr. Ion Brad – membru al Academiei Oamenilor de Stiinta, biochimist a explicat clar care sunt efectele cianurilor rezultate din exploatare asupra organismelor vii: moarte sigura pentru mediu plante, animale si oameni pe o raza de sute de km (inclusiv in tarile vecine)
  din cauza vaporilor de cianura care se ridica in aer

  prof. dr. Vasile Boroneant, istoric, a povestit despre valoarea siturilor dacice, a galeriilor romane vechi de peste 2000 de ani si despre pierderea identitatii Poporului Roman si a intregului sau certificat de nastere Dacic

  s-a vorbit despre faptul cgea asta este rezarva strategica de aur a Romaniei, de care se stie de mii de ani, pe care dacii au exploatat-o cu masura
  si pe care au lasat-o mostenire urmasilor pt gestionaterea independenta a Poporului Roman si despre faptul ca in Muntii Apuseni pe langa cea mai mare rezerva de aur si argint din europa, aur de o calitate ridicata, mult superioara, ar fi si o rezerva uriasa de wolfram metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, foarte necesar, in industria militara si spatiala si in economie in general

  sunt multe care se invart in jurul regiunii Apuseni pe care vor sa ii distruga e plin de zacaminte, si pe toate vor sa le exploateze, statul roman primeste nimic, adica 1 miliard de dolari in 20 de ani de exploatare, adica 15 % iar explatatorii iau restul de 85 %, si lasa in urma distrugeri istorice, ecologice, umane, NATIONALE , economice inestimabile

  pentru pamantul asta au murit Dacii, au murit marii Domnitori Romani, milioane de Romani de-a lungul secolelor ca sa il apere de asupritori
  si ca sa il dam noi degeaba astazi.

  pasivitatea o sa ne coste scump

  eu cred ca nu putem sta indiferenti fata de mostenirea pe care o avem, care e a noastra.,nu a canadienilor sau a altora. E ca si cum vine unu sa iti ia casa cu tot ce ti-au lasat parintii, pamantul, hainele, amintirile, si tu te uiti la el cum o face si il lasi in pace.

  ce e de facut ? cum putem incepe sa ajutam ?

  cred ca trebuie, in primul rand, ca toata lumea sa afle despre asta sa afle adevarul. oamenii nu stiu ce se intampla. apoi impreuna oamenii trebuie sa spuna NU !!

  pentru asta rebuie sa ne gandim repede, pentru ca nu e timp, la ce anume putem sa facem, cum putem sa contibuim cu resursele pe care le avem,
  si aici ma gandesc sa punem in aplicare totul pentru scopul asta care ne priveste direct. sa punem in miscare pe toata lumea
  pe care o cunoastem, care, la randul ei va angrena mai departe alte roti.

  Doamne ajuta!

 2. oricum, dezamăgitoare prestaţia USL-ului la aceste parţiale; şi nu mă refer neapărat la procente, chiar dacă şi acestea sunt surprinzător de mici, cît mai ales la candidatul propus la Piatra Neamţ; cînd vii cu un asemenea candidat (cum e lubeniţă ăla), mie mi se pare că nu vrei să cîştigi, asta înţeleg eu; adu oameni noi, care să reprezinte ceva, care să nu fie mînjiţi şi atunci ai toate şansele…
  despre delirurile marinarului îmi dai voie să nu mai comentez? nu de alta, dar mi se face greaţă

  1. @papornitacuvorbe
   Si eu zic la fel dar liderii PSD sustina ca Harbuz a fost o alegere buna …. mie sincer nu mi-a placut deloc … bine ca nu a trebuit sa il votez.

   1. echilibru pe bază de Johnny Plimbăreţu’; numai că, din cte ştiu eu, alcoolul nu ajută defel la echilibru 🙂

 3. A ajuns guru si psihopatul asta mai ca Brucan! Se pricepe de minune la prognoze si vad ca mai nou nu-i mai ajunge Romania ,da lectii si la cum trebuie sa arate in viitor constructia europeana…. sursa de inspiratie pt ministrul care nu munceste nimic si traieste din prognoze!!
  Bravo baieti, dati-i bataie!!!
  Una peste alta Crin are si dreptate: USL va lupta cu un intreg sistem reprezentat de institutiile statului aservite dictatorului portocaliu, iar fara ajutorul electoratului antibasist no chance !!!

  1. @olimpiu
   Da …. mi-ai dat o idee … o sa ii spun Mama Omida
   Sigur ca are dreptate Crin … de asta lupa o sa fie deosebit de grea … imi este frica ca avem nevoie si de ajutor extern

   1. Mi-e teama ca Mama Omida le nimerea mai bine decat nemernicul asta, dar mai teama imi este ca am intrat cu totii in jocul lui. Il urmarim, il comentam, il analizam si mai rau vad ca s-a incetatenit termenul nefericit : seful statului! parca e un blestem sau pur si simplu de la institutii pana la jurnalisti ne iau toti de prosti….ceea ce in general si la scara globala in Romania suntem!!!

   2. iaca, am nişte obiecţii; dacă mi se permite, dar şi dacă nu mi se permite 🙂 . în primul rînd, pe limba primului bişniţar, nu se spune „the esec”, mai degrabă „ză eşec”.
    a doua obiecţie se referă la ideea ta de a-l boteza; mama Omida a fost cine a fost, s-a bucurat de ceva prestigiu (meritat sau nu, nu-i treaba mea), ăsta e mai degrabă tatăl omizilor portocalii; după ce trec ăştia, nu mai rămîne nimic

    1. ba ramanem noi si mi-e teama ca se fac analize gresite! de pilda: aud pe al televizor remarci gen electoratul rural flamand! de unde pana unde???
     electoratul rural e smecher si trage spuza pe turta lui si daca ne uitam putin back in istorie ne dam seama ca taranul roman stie bine sa profite si sa se fofileze in fata oricarui sistem
     este mult diletantism la USL in ceea ce priveste analiza unui vot si asta e temerea mea cea mare! USL poate invinge tot aparatul de stat dar nu asteptand sa pice para malaiata in gura natafletilor de lideri USL (si nu ma refer doar la Ponta si Crin)!!!
     apropos: cum e posibil ca secretarul general PSD sa stea bine merci in concediu la aceste alegeri?????? si unde s-au ascuns toti guristii PNL in frunte cu Misu Voicu??? dar Ponta si CRIN de ce si-au permis vacante daca isi doresc victoria si sa scape tara de basisti???

    2. @olimpiu
     Nu sunt de acord cu ce spui in legatura cu electoratul rural .. mai merg prin comunele pe unde a mai am rude si chiar ca sunt saraci rau
     Probabil ca au crezut ca nu este nevoie de ei …. ca totul va merge de la sine …. cum sa isi sacrifice concediile?! 😦 …eii au cu ce … eu nu am mai fost intr-un concediu din 2000 – 2001 la inceput pentru ca nu puteam sa imi iau liber si dupa aia din lipsa de bani

 4. Eu nu cred ca e vorba de o prognoza, ci de o decizie. Eu cred ca procentelele sunt deja stabilite pentru anul viitor, se mai lucreaza, poate, la nume, si asta a vrut sa spuna Basescu.

 5. Daca n-as sti ca sunt masluite alegerile, m-as distra pe sistemul „o veste buna, una proasta”: las’ sa fie USL esec electoral, si sa iasa Vadim Tudor cu 90% din voturi 😀 !

  Mananca cacat pe toata linia: daca PNL sau PSD sau USL are 95% din voturi, tot n-o sa accepte premier de la ei, si o sa mearga in continuare pe demonstratia de forta – Boc premier. Na, sa vedem ce puteti sa faceti, mai, „roman’lor”?

  1. Nu domnule Vlad, n-aveţi dreptate. Obtinerea unei majorităţi confortabile (adică acei 60%) de către USL ar schimba complet datele problemei. Poate Băsescu să caute şi pe muchia Constituţiei treaba cu Uniunea, puterea va fi în mâna USL-ului! Orice premier ar „desemna”, prin siluirea spiritului Constituţiei, trebuie să fie validat de plenul Parlamentului. Băsescu poate să se joace o singură dată! La a doua tentativă, în termenul celor 60 de zile constituţonale, majoritatea parlamentară poate declanşa procedura de suspendare a Preşedintelui. Personal, eu nu cred că Basescu va risca, chiar dacă se dă el perechea mareşalului Antonescu. Va tacea mâlc şi va „rade” un raft de sticle cu Chivas Royal …

   1. De ce nu credeti ca va folosi „structur’le” si „serviciile” sa isi santajeze adversarii? TOATA opozitia in Romania (de la ecologisti la PSDisti) ar trebui sa formeze un bloc unitar in fata crimei organizate basiste, si sa-i distruga pe toti membrii acesteia pana nu mai ramane in populatie nici o gena de sectant basist!

    1. Domnule Vlad, v-aş fi recunoscător dacă, în loc de „structuri” şi „servicii”, aţi folosi sintagmele „indivizi din structuri” şi „indivizi din servicii”. Majoritatea lucrătorilor din susnumitele entităţi sunt oameni absolut normali, loiali Jurământului Militar sau condiţiilor contractuale. Un alde Coldea nu inseamnă SRI, ci un individ care foloseşte în scopuri nelegale aparatul subordonat. Nu întrebaţi de ce nu este înlăturat fiindcă ştiţi bine răspunsul. Este similar cu răspunsul la intrebarea „de ce a primit NUP Roberta Anastase?”. Fiindcă Justiţia, mai corect Parchetele, sunt blocate prin numirea la conducerea lor de către persoane obediente şi obligate faţă de „jucător” şi camarila lui.
     De ce vă adresez această rugaminte? Deoarece este posibil ca printre noi să mai fie (sau să vină) şi câte cineva din „structuri” şi „servicii”, bine intenţionat şi, prin această atitudine, să se simtă alungat. Şi, după părerea mea, acum avem nevoie de orice om pentru a găsi în comun soluţii pentru ieşirea de sub robia lăcustelor portocalii.

 6. Cum spuneam cu vreo doua postari mai sus : 49 la 51.O s-o aplice si a treia oara si, culmea, o sa-i iasa . Poate Dumnezeu va hotara ca ne-a pedepsit destul si va alunga acesti diavoli dintre noi.

 7. Sa se mute la …Maglavit . Tot spunea ca s-a „saturat” de Cotroceni…sa se mute la Maglavit si sa-si schimbe numele in Petrache Lupu.Tot le ” stie ” el pe toate….tot da el sfaturi tuturor…Apropo, daca se vor infiinta ” Statele Unite ale Europei poate se va gandii sa candideze la presedentia viitorului colos european. Sa-i ” lumineze si pe altii cu …”ideile ” sale stralucite ! Chiar asi fi curios…cand va anunta pe …belgieni sau pe francezi ca le va micsora salariile cu 25%…cam ce moace vor face aia, deoarece precis …tot pe Boc al va sustine ca prim ministru!

 8. Referitor la Rosia Montana…eu cred ca tipul a ajuns la scadenta. Cred ca acum vin” aia ” si-i spun : Jupane atunci cand ai avut nevoie de banii nostrii ti-am dat acum…tine-te si tu de vorba si da-ne OK-iul pentru inceperea lucrarilor ca ….de …”Astia de la Gold Corporation nu sunt aia ce au distrus o intreaga regiune din Canada acum vreo cativa ani in urma ? Iar nenorocirea din Ungaria, atunci cand s-a spart un bazin de decantare de au umplut raurile cu cianuri….nu si acolo a fost vorba tot de ” firma” respectiva ? Nu sunt foarte sigur asa ca intreb si eu pe cei mai bine informati .Fara sa fiu in general un alarmist un adept al teoriilor conspiratiilor…cred ca se urmareste distrugerea TOTALA a Romaniei . De ce ? Astept raspunsuri de la cei , mai informati de cat mine sau de la cei ce au mai mult timp la dispozitie pentru a gasii raspunsul corect .Oricum le multumesc anticipat .

 9. Dl.(?) basedinte Traian cel Javra Ordinara e speriat. El stie bine ce-l asteapta daca in Parlament Majoritatea va apartine USL. Tot ceea ce spune e pentru narodul (narod = unitate de baza a norodului) ce urmeaza sa voteze.
  Ceea ce a obtinut USL la alegerile din Neamt si Mararmures a obtinut fara sa cheltuie un leu. Pentru ce a castigat PDL, pretul e undeva intre sfertul de milion de euro spus de Olteanu si 2 milioane spuse de Ponta (pe care il cred mai aproape de adevar). Neavand suportul material pentru o zbatere cred ca pastrarea fortelor si a resurselor si refacerea nervoasa a opozitiei – in concediu – in conditiile in care Boc s-a facut top-model iar basescu s-a facut la fata verde (din pocotaliu), e un castig mult mai important pentru opozitie.
  Duminica a fost doar asa, o partida de scuipici peste gard in care uslasii maramureseni au castigat au scuipand din „stand in sezut” iar pedelistii nemteni scuipand si cu plamani (ceea ce nu prea e legal, dar…).
  Doua judete din patru zeci si sase inseamna putin.
  Batalia cea mare e in primavara iar calificarea se va juca in toamna, cand va avea loc returul.
  Pana atunci insa n-a trecut inca vara asta si toamna, dar – mai ales – iarna. S-ar putea ca PDL-ul sa iasa din iarna cu bani foarte putini si jigarit rau. S-ar putea chiar sa nu mai iasa si – dupa pasti – sa jucam la parastasul de sase saptamani sau chiar de trei luni… Pentru asta este insa nevoie de mai mult decat de opozitia, oricat de puternica sau de slaba, a USL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s