Cum se mimeaza lupta impotriva evaziunii fiscale

Iar au fost prinsi cei mai mari evazionisti din Romania?

Ieri dimineata, politistii de la Serviciul de Investigatii a Fraudelor sector 6 Bucuresti au descins  in 15 sedii de videochat-uri.

Mai multe fete frumoase dar sarace, care lucrau in cateva studiouri de videochat erau angajate cu salariul minim desi castigurile lor erau mult mai mari, aducand in acest fel „mari pagube” la bugetul statului.

Asta in timp ce adevaratii mari evazionisti ai Romaniei sunt prin Parlament, prin Guvern si printre cei mai bogati oameni de afaceri.

Asadar fetelor daca vreti sa fiti niste „evazioniste serioase” si sa nu mai aveti probleme cu politia inscrieti-va in PDL, candidati pentru un loc in Parlament sau dati din coate si din ce mai puteti 🙂 ca sa ajungeti in Guvernul Romaniei.

Ce naiba!

Ori sunteti evazioniste ori nu mai sunteti!

Va invit sa cititi si aici:

Ancheta – 1 – Vania

Ancheta – 2 – Vania

Poveste de vis (47) – Teo

Viata e frumoasa… – Luna patrata

life in pictures 3 -Nothing – Rokssana

Life in pictures (III) – Furnicar – Papornita cu vorbe

Nec spe, nec metu – Per aspera ad astra

timp muzical  – Freestyler

S-au facut verzi-albaştri. Săracii… se îneacă! – Atitudini

Time .. I need more time…. – Androxa

Domnul Boc face, încă o dată, „dovada” cunoştinţelor sale de drept – Bibliotecarul

Life in Pictures – 3. Roads – Cristi Milla

Cometa Elenin se spulbera in spatiu ? – George Valah

De la capitan(r) de justitie militara in 1993 la General activ in 2001-simbolul tradarii in armata si in politica – Plano 10

Istoria proiectului Roşia Montană – DE CE TREBUIE OPRIT PROIECTUL “ROSIA MONTANA” – Vlad

Parfum de ploaie – Vis si realitate

Muzeul Naţional de Artă al României celebrează muzica în pictură – Supravietuitor

Publicitate

59 de gânduri despre „Cum se mimeaza lupta impotriva evaziunii fiscale

 1. Mai…vrei sa sti parerea mea sincera ? …Daca ar depinde de mine…TOATE aceste ” studiouri ” de video chet ar trebuii desfiintate, rase de pe fata pamantului! de fapt ti-am mai spus chestia asta atunci cand imi cautam de servici …prin ziare si erau …sute de asemenea anunturi de angajari la video chat la…cateva pentru locuri de munca serioase.Dupa parerea mea aceste video-chat-uri fac parte din drumul spre distrugere , din drumul spre pierzanie al fetelor noastre este prima treapta pe drumul prostitutiei. asta e ce ne-a adus noua romanilor capitalismul: patoni si ” angajate ” la …video-chat!sa dea Dumnezeu ca cel ce a scornit asa ceva sa putrezeasca in Iad!Acum despre…evaziunea fiscala ce se practica acolo…pai de ce dracu sa se ocupe de evaziunea din portul Constanta ?! Cum sa indrazneasca asa ceva ?!mai bine impoziteaza …curvele, manca-le-ar….” trandafirul” lunar!Da mai frate …din cauza alora de la video-chat-uri nu avea cine sa contribuie pentru asigurarile mele sociale! bai …mai nemernici oameni ca-n tara asta cred ca nu exista nici in ….Papua sau in Libia lui { pana de curand} Gaddafi!Dar despre …Blejnar…ce se mai aude ? A lui a fost ” ideea ” ?Tin minte ca mai anii trecuti se discuta …in parlament parca despre …impozitarea castigurilor „fetelor” de pe centura. Astia …nu sunt sanatosi la bila !Ma bucur ca eu am fost primul ce a ” comentat” ! Acum sa te tii… injuraturi !!!

   1. @ Marian Din … Berceni
    No amu ni daca vrei sa fii „injurat” eu o fac: Sa-ti dea Dumnezeu sanatate !
    In portul Constanta , Ioan. Rus fost ministru de interne in guvernarea Nastase a vrut sa faca „ordine” si s-a trezit ca este otravit, a scapat in urma unui tratament facut intr-o clinica din Viena.
    Sa fii iubit…
    Cu stima Emil

    1. @Emil Vulcanescu .Asa ” injuraturi”…sa tot primesc !Te rog sa ma crezi { si dumneata si Teo …si ceilalti vizitatori ai bloggului} ….o spun din toata inima: video-chat-urile reprezinta ce poate fi mai pervers pe lume!Si spun asta nu ca asi fi eu vr’-un puritan sau ca am anii pe care-i am, insa perversiunile de acest gen…ma ingretzosaza !in plus de asta, fiecare fata ce doreste { ca asa vede ea…cine stie pe unde} niste toale mai acatari sau vr’un „mobil” mai de fitze{ ca I-pod…” are tot romanul” vorba lui…Boc}, sau BANI si ….un ” nume” lasa dracului si scoala si parinti { care s-au chinuit cu ea atati ani s-o creasca ….omeneste } si se ” angajaza” sa faca….Rusine!O tara demna de parlamentarul …Prigoana sau de „presedintele ” Basescu !Cred ca daca cineva ar indraznii sa faca ” ceva” cu adevarat ” inopinant ” in port la Constanta…a doua zi ar dispare si el si toata familia lui.Daca asi avea posibilitatea i-asi lua pe Basescu cu toata gasca sa si inpreuna cu cei 5 milioane ce l-au votat , i-asi parasuta pe o insula pustie…sa se bucure unii de altii…sa ne lase pe noi in pace.Este adevarat video-chat-urile n-au inceput pe timpul lui insa….

 2. Bai, sa va explic eu prostia cu videochat-ul erotic (sau nu), ca sunt in tema: ideea e ca alea puteau sa stea si 24/h acolo, daca intra in privat (adica pe bani!) un bou si sta 3 minute, practic au stat degeaba la scarbici in ziua aia! Din 100 de dolari platiti de vizitatorul in privat, modelul ia vreo 15 😉 – daca mai pui si la astia taxe, impozite, etc, practic se prosteste gratis.

  Videochatul este o prostie, singurul mod prin care mai scot ceva bani este cersetoria („vai, trebuie sa plec cateva zile, am o problema, etc”, si daca ai prins un client mai fidel, poate iti trimite ala ceva $ de mila).

   1. Ei …DA ! Cersetoria…ca aia …au de unde!Mai ales aia de cersesc prin Anglia , Franta, Spania sau aiurea prin lume!De parca aia s-au dus la cersit doar de dragul de a face ..turism!Nivelul de trai din orice tara se masoara si-n numarul de…cersetori. Multi cersetori …inseamna nivel de trai …scazut. Daca sint putini { asa ca la noi…ca au plecat sa-si faca ” meseria” prin alte tari} …inseamna nivel de trai ridicat!Traiasca Udrea si ai sai!Sa dea Dumnezeu …cersetoare sa ajunga…s-o „impoziteze”… Blejnar!

   2. Nu, mai, la videochat bagi texte d-astea 😉 . Prinzi in timp cativa clienti si te apuci de cersit. $ real se mai face doar din intalnirile cu clientii, dar aici deja e incriminat de codul penal si oricum n-ai voie sa faci schimb de date personale (nici email, nici nimic, cu clientii – teoretic, practic baietii si fetele din domeniu au gasit metodele).

 3. OFF TOPIC, dar ceva ce ma doare:

  http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/80722-Comunicat-de-pres-Marius-Marinescu.html

  CÂINE PEDEPSIT PENTRU CA ÎŞI APARA STAPÂNII
  Acum trei zile, în centrul Ploieştilor s-a petrecut un incident al cărui protagonist a fost un căţel ceva mai mare decât o pisică, metiş dintr-o combinaţie cu rasa Pitbull.

  Pentru că speculaţiile pe marginea subiectului au escaladat, consider imperios necesare câteva precizări, în numele informării corecte a publicului. Relatările de mai jos urmează discuţiilor purtate cu persoane competente şi abilitate, implicate, în mod direct, în soluţionarea cazului. Mă refer la domnul Gheorghe Emacu, secretar de stat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, la domnul Mircea Şerbănoiu, preşedintele Ligii pentru Apărarea Drepturilor Animalelor din România (LADAR),la doamna Elena Badicu şi domnul Vlad Craioveanu, reprezentanţi ai Asociaţiei ‘Prieteni fără Grai, şi, nu în ultimul rând, la domnul Mircea Chiriţescu, medic veterinar la adăpostul de animale din Bucov, judeţul Prahova, aparţinând Primăriei Ploieşti.

  Ineditul eveniment a produs vâlvă în mass media şi a avut parte de o interpretare exagerată doar pentru că cineva a surprins imagini de la faţa locului. Însă filmul dovedeşte că bietul animal, în vârstă de nici un an de zile, scos la plimbare de cei doi tineri stăpâni ai săi, frate şi soră, a căzut victimă panicii neîntemeiate, create în jurul unui conflict canin. Ce s-a intamplat de fapt? Ţipetele ca din gură de şarpe ale unei femei, iesită şi ea să-şi plimbe căţeluşul de talie mică, animal asupra căruia aşa-zisul pitbull, cu botniţa pusă, tăbărâse instinctiv, au atras atenţia celorlalti trecători. Un jandarm cuprins, brusc, de vitejie s-a năpustit asupra stăpânei câinelui mai mare şi a agresat-o nejustificat. Acelaşi purtător al hainei militare nu s-a mulţumit cu atât: l-a bătut măr pe bărbat, până i-a umflat ochii.

  Acţiunea violentă şi provocatoare a jandarmului a determinat câinele să sară în apărarea stăpânilor, animalul repezindu-se la agresor. În ciuda bătăii încasate, proprietarul pitbullului a intervenit şi şi-a liniştit patrupedul. Cu toate acestea, sosiţi la locul ‘faptei’, vigilenţii hingheri, trimişi, la apelul jandarmilor, de edilii ridicol de zeloşi, au ridicat câinele, servindu-se, inutil, de crosă, l-au tranchilizat, l-au confiscat nelegal şi l-au transportat, abuziv, către un adapost. Investigaţiile medicale au demonstrat că metişul este perfect sănătos, că nu prezintă zgârieturi, că se bucură de îngrijire exemplară.

  După agitaţia descrisă, televiziunile au anunţat că trei persoane ar fi ajuns la Spitalul Judeţean fără răni, doar speriate, în măsura în care conflictul de orgolii dintre un metiş de pitbull şi un pekinez poate însemna o scenă de groază. Deşi divergenţa canină s-a încheiat ‘amiabil’, stăpânul a fost amendat de politişti şi, stupoare, s-a mai ales şi cu un dosar penal, dosar lipsit de bază legală, de vreme ce, prin Decizia nr.903/06.07.2010, Curtea Constituţională a României a declarat ca neconstituţional Art. 11 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.55/2002, care prevedea, pentru situaţii similare, sancţiuni penale aplicabile proprietarilor de câini.

  Să citim cu atenţie, in acest sens, extrasul din textul Deciziei menţionate, unde se specifică argumentaţia adusă:

  ‘…Pentru considerentele expuse mai sus, in temeiul art. 146 lit. d) si al art. 147 alin. (1) si (4) din Constitutie, precum si al art. 1-3, al art. 11 alin. (1) lit. A.d), al art. 29 si al art. 31 din Legea nr. 47/1992,

  CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

  În numele legii

  D E C I D E:

  Admite excepţia de neconstituţionalitate ridicată de Aurina Bodea în Dosarul nr. 1.598/187/2008 al Tribunalului Bihor – Secţia penală şi constată că prevederile art. 11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi sunt neconstituţionale.

  Definitivă şi general obligatorie.

  Decizia se comunică preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului şi Guvernului şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

  Pronunţată în şedinţa publică din data de 6 iulie 2010.’

  Iată şi conţinutul articolului 11 din OUG nr.55/2002, desfiinţat de Curtea Constituţională:

  ‘ART. 11(1) Neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

  (2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.’

  În realitate, aşa după cum se vede limpede în imagini, câinele şi-a apărat stăpânii, ceea ce corespunde prevederilor Art. 17 din aceeaşi Ordonantă, articol rămas în vigoare:

  ‘ ART. 17

  Nu se pedepsesc infracţiunile prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă dacă victima actelor incriminate a pătruns fără drept, în orice mod, într-o proprietate privată sau publică protejată de câine ori sau a deţinătorului dacă intervenţia câinelui a fost determinată de apărarea proprietarului temporar, victimă iminentă a unei infracţiuni de violenţă săvârşite împotriva sa.’

  Aşadar, din relatarea faptelor şi din imagini reiese că reprezentanţii autorităţilor locale prahovene au comis un şir de abuzuri faţă de cetăţeni şi de drepturile animalelor, încălcând legislaţia în vigoare. Cât despre vaşnicul jandarm, acesta a forţat evident limitele legale de intervenţie fizică, neavând motive să agreseze proprietarii pitbullului, persoane cu comportament defensiv. Conform Art. 180, 181 şi 246 din Codul Penal, jandarmul trebuie cercetat pentru lovire, vătămare corporală şi abuz împotriva intereselor persoanei.

  ‘Art. 180. – Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

  Faptele prevăzute la alin. 1 săvârşite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la un an sau cu amendă.

  Lovirea sau actele de violenţă care au pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  Faptele prevăzute la alin. 2 săvârşite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu închisoare de la unu la 2 ani sau cu amendă.

  Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. În cazul faptelor prevăzute la alin. 11 si 21 acţiunea penală se pune în mişcare şi din oficiu.

  împăcarea părţilor înlătura răspunderea penală, producându-şi efectele şi în cazul în care acţiunea penală a fost pusă în mişcare din oficiu.

  Art. 181. – Fapta prin care s-a pricinuit integrităţii corporale sau sănătăţii o vătămare care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 60 de zile se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

  Fapta prevăzută la alin. 1 săvârşită asupra membrilor familiei se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

  Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilaă a persoanei vătămate. În cazul faptelor prevăzute la alin. 11 acţiunea penală se pune în mişcare şi din oficiu.

  Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală, producându-şi efectele şi în cazul în care acţiunea penală a fost pusă în mişcare din oficiu.

  Art. 246. – Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.’

  Pe lângă neregulile grave subliniate, s-a nesocotit şi Art. 15 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.55/2002, articol conform căruia hingherii nu aveau voie să confişte câinele altfel decât în baza unei Hotărâri judecătoreşti definitive.

  ‘ ART. 15

  (1) În cazul infracţiunilor prevăzute la art. 11 şi 12 câinii se confiscă de către poliţie, cu sprijinul personalului instruit în acest sens, angajat al consiliilor locale, în termen de cel mult două zile de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare.

  (2) Câinii prevăzuţi la alin. (1) vor fi cazaţi în adăposturile Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân, în vederea plasării lor în grija organizaţiilor pentru protecţia animalelor, care vor proceda conform reglementărilor proprii.’

  Dovezile concludente vor scoate adevărul la suprafaţă şi vor demola acuzele nefondate, aduse atât cainelui, cât şi proprietarilor. Interesant va fi de urmărit cu ce se vor alege slujbaşii statului autoritarist din ispravile comise, dacă incompetenţa, necunoaşterea Legii şi abuzurile grosolane vor suporta rigorile actelor normative în vigoare. Oricum, câinele va fi pus la dispoziţia proprietarilor. În eventualitatea că aceştia nu-l vor mai dori, împreună cu doamna Elena Badicu am solicitat deja factorilor de resort adoptarea animalului.

  Marius Marinescu – vicepreşedinte al Partidului România Mare – Autorul Legii nr.9/2008 cu privire la protecţia animalelor

  1. Hai cainii….ca cainii dar javrele de jandarmi …au patit ceva ?Deci ma intereseaza daca …jandarmii au fost pusi sa ” suporte rigorile legii ” ?

  1. Nea Costache
   Video chat-urile care au fost verificate si ridicata aparatura , au avut poate niste inregistrari cu anumite Personaje… , s-a intamplat acest lucru si cu MISA lu’ Bivolaru.
   Sa fii iubit…
   Cu stima Emil

 4. Nu am comentat pentru ca nu am nimic de adaugat la ceea ce a scris Theodora. Sa fim seriosi! Lupta cu evaziunea fiscala, nu? Hai sa discutam serios si sa vedem ce a facut „inteleptul” Guvern Boc cu marirea TVA: pe langa inflatie a condus si la o crestere a evaziunii fiscale!!!
  Va propun sa cititi acest articol Mediafax:
  Cum practică evaziunea fiscală „băieţii deştepţi”. Reţeta secretă a „fentării” plăţii taxelor la stat

 5. OFF TOPIC:

  Tin sa va anunt ca au inceput persecutiile la adresa mea PERSONAL.

  Cainele pe care l-am dus in pensiune trebuie sa dispara de acolo, intrucat au fost amenintati (neoficial, telefonic) ca LI SE VA INCHIDE PENSIUNEA daca este gasit acolo cainele salvat de mine de la Bucov.

  DSV Ph a pornit prigoana impotriva tuturor celor care au salvat caini de la Bucov, haituindu-i cu politia. Mafia hingherilor trebuie sa isi indeplineasca norma de cadavre, si oricine le sta in cale va fi distrus.

  Maine la 9 trebuie sa-l iau de acolo si nu am unde sa il duc. Ma astept sa faca descinderi si la mine acasa.

  1. @vladcelgroaznic
   Nu am scris nimic astazi … nu mai am putere … nu mai rezist nici fizic nici psihic …. nu mai am resusrse financiare … nu am platit factura pe luna august … cred ca o sa renunt.
   Te rog sa ai grija de tine
   Sa auzim si de bine!

   1. REZISTA FETITZO ! Ce dracu’ te lasi infranta de…nimicuri ?! Eu am fost in situatii…MULT , MULT MAI GRELE SI….AM REZISTAT. Nu UITA: CE NU TE OMOARA…TE FACE MAI PUTERNICA !

    1. Crede-ma …daca ai stii , daca ai fi trecut si tu prin necazurile , prin supararile prin care am trecut si trec si azi{ este adevarat azi…mai putin…am devenit …nesimtit probabil} erai demult trecuta in lumea dreptilor!Nu lasa durerile sa te infranga!Fi tare!!Stiu ca ai probleme dar…nu le lasa sa te infranga!O seara …ceva mai linistita iti doresc!Ma rog cat de linistita …ai tu nevoie sa fie!

   2. Trebuie sa rezisti Teodora! Gandeste-te ca cel mai mare rau care i se poate intampla unui om, nu e lipsa posibilitatilor financiare ci deteriorarea sanatatii lui sau a unui membru al familiei. Pentru orice alta problema
    t r e b u i e sa existe solutii numai ca trebuie gasite! Cum spune si Marian, roaga-te ca Dumnezeu sa-ti calauzeasca gandul si sa te ajute! Doamne ajuta!

   3. Theo… poate pare „nelalocul lui sa dai sfaturi” unora care au nevoie de ajutor concret… Totusi, ca unul ca a trecut si trece prin multe, incearca asta:

    Considera ca TOATE s-au rezolvat! Convinge-te si traieste stiind ca toate problemele iti sunt rezolvate! problemele grave sunt acelea la care nu se gasesc solutii… Schimba optica, schimba-ti pozitia… SCHIMBA!
    Uita-te in sus cat mai des: la nori, la stele… Vei realiza adevarata dimensiune alucrurilor…
    Ai grija de tine… Multi iti sunt alaturi…

 6. Inca o data-ti spun : scapa dracului de hardughia aia de la bloc si …gaseste-ti ceva mai mic…mai…la curte chiar daca pentru asta trebuie sa duci ceva munca de lamurire! Incearca si tu…poate …tine! Eu iti doresc succes in ce vei dorii sa …intreprinzi dar …fara prostii! OK ?

 7. Eu cred ca nu fetele trebuie sa plateasca impozit mai mare, ci aia care detin firmele…Aveti idee ce bani se fac ? Si n-ar fi de mirare ca la vârful reţelei să fie tot niscai politicieni…

 8. Dragi prieteni ai animalelor si ai Naturii,

  Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor se alatura eforturilor societatii civile de a face cunoscute consecintele deosebit de grave pe care le are proiectul minier propus de Rosia Montana Gold Corporation asupra mediului, a faunei si biodiversitatii Romaniei.

  Daca nu v-ati lasat inselati de reclamele minicioase ale RMGC si dezbaterile partinitoare ale televiziunilor care primesc bani de la RMGC prin contracte de publicitate, sigur constientizati ca Rosia Montana si Romania se afla in acest moment sub amenintarea unui dezastru ecologic de proportii asemanatoare accidentului de la Cernobil.

  Va rugam sa semnati petitia pe http://www.rosiamontana.net/ si sa participate la actiunile campaniei “Salvati Rosia Montana” – Impreuna putem opri acest dezastru!

  Alaturati-va grupului local „Bucurestiul este eco” pe Facebook, grup ecologic si de actiune pentru Rosia Montana, pe http://www.facebook.com/groups/bucurestipentrurm/

  1. Proiectul minier propune cea mai mare cariera cu crater deschis din Europa si cel mai mare baraj, inalt de 185 m. Acest baraj ar trebui sa sustina un lac cianurat cu o suprafata de 600 ha.

  2. Barajul s-ar situa la 7 km in amonte de Abrud, oras cu peste 6000 de locuitori.

  3. In caz de prabusire posibila a barajului, o parte din continutul iazului va fi deversata in reteaua hidrografica din zona, cu difuziune in Ungaria, Serbia, Bulgaria, Ucraina, Delta Dunarii si Marea Neagra. Un accident asemanator celui de la Baia Mare ar transforma Delta Dunarii intr-un Cernobil al pestilor si pasarilor.

  4. La Baia Mare s-a produs una dintre cele mai mari catastrofe ecologice din Europa, din cauza folosirii cianurii in exploatarea aurului. In anul 2000, in raurile Tisa si Lapus au fost deversate peste 100 de tone de substante otravitoare. Au otravit 1200 de tone de peste si au contaminat sursele de apa potabila a 2,4 milioane de locuitori.

  5. In urma accidentului de la Baia Mare, statul roman trebuie sa sa-i plateasca Ungariei despagubiri de 120 milioane de euro pentru poluarea Tisei.

  6.Proiectul minier prespunne dinamitarea a patru munti din jurul Rosiei Montana – Cârnic, Cetate, Orlea si Jig.

  7. la 5 mai 2010 Parlamentul European a adoptat cu o majoritate zdrobitoare rezolutia pentru interzicerea din 2011 a mineritului pe baza de cianuri in Uniunea Europeana, cu recomandarea catre statele UE sa nu incurajeze noi proiecte de minerit pe baza de cianuri pana la interzicerea totala din 2011.

  8. Pentru extragerea aurului se vor folosi pe parcursul celor 17 ani de exploatare, aproximativ 1.561.000 tone substante periculoase, dintre care 84.000 tone cianura de sodiu.

  Semneaza petitia pe http://www.rosiamontana.net/

  Promovati aceasta petitie prin toate mijloacele posibile, pe retele sociale, bloguri sau site-uri personale!

  Va multumim!

 9. Theodora, acum am aflat ca ai probleme.Stiu cum e sa ti se taie curentul sau gazul.
  Vei trece peste toate astea daca nu te mai gandesti la ele.Intotdeauna se va gasi o rezolvare, intotdeauna se iveste ceva ce te va scoate din necazuri.
  Multa sanatate si sper sa se fi rezolvat problema pana acum.
  Gabi.

 10. CARMEN MOLDOVAN, O PARAŞUTĂ PROASTĂ ŞI HOAŢĂ

  Pariem că n-aţi auzit de Carmen Moldovan. Pentru cei curioşi, iată nişte repere: închipuiţi-vă două beţe strîmbe, înfipte într-un par terminat cu o tărtăcuţă ascuţită, smochinită şi chioară. Încolo, nici un cusur. Arătarea pămîntie, un transsexual bocciu, cu nume de femeie, n-avea cum să rateze deputăţia în Parlamentul României, de vreme ce, rea de muscă şi de gură, nu iartă nimic. Deviza? Cîţi au nădragi, atîţia-i sînt dragi! Ca parlamentar, poama e o nulitate. Umblă după bărbaţi cu stare şi funcţii înalte. Şi uite că găseşte fraieri respinşi de sexul cu adevărat frumos, mai proşti şi mai handicapaţi decît ea. Ultima achiziţie e preşedintele UDMR şi ministrul Culturii, ţopîrlanul bozgor Kelemen Hunor. Ce mai „saltea” noduroasă şi-a tras Hunor ăsta! Mai degrabă, s-a pricopsit cu o rogojină puturoasă!
  Jena şi bunul-simţ îi sînt străine paraşutei schiloade, numita Carmen Moldovan. Nici măcar nu e conştientă de reacţiile semenilor din jur la vederea ei. Te trec fiorii spaimei cînd dai cu ochii de mutant. Te scuturi de groază şi întorci privirea cu dezgust. Aschimodia tenace, plină de ambiţii, ţine morţiş să iasă mereu în evidenţă, ca păduchele în frunte. Ce-i drept, hidoşenia nu-i trece neobservată. Cel mai recent „exerciţiu de imagine” regizat de panarama pesedistă se derulează zilele acestea, la emisiunea „Testul Bogăţiei”, transmisă pe canalul Realitatea TV. În cadrul unui experiment de o săptămînă, 8 politicieni, reprezentanţi ai principalelor partide politice româneşti, printre care, bineînţeles, şi PRM, încearcă să trăiască din 200 de lei fiecare, urmare a declaraţiei aberante a ministrului Lăzăroiu cu privire la „bogaţii” ţării. Interesantul demers jurnalistic riscă să fie compromis de această creatură diformă, Carmen Moldovan, participantă din partea PSD. Pentru că sondajul afişat pe site-ul http://www.realitate.net cu intenţia de a măsura popularitatea fiecăruia dintre competitori este, permanent, vizibil denaturat de slugile plătite ale paraşutei năsoase şi ale gagiului ei. După ce, timp de o zi şi jumătate, matracuca a fost codaşa clasamentului, că nu-şi dădea nimeni nici mucii pe persoana ei necunoscută, deodată numărul voturilor sale a început să crească nefiresc, fraudulos, ca Făt-Frumos în copăiţă, cu sutele pe oră! Astfel, deşi reprezentatul PRM, vicepreşedintele Marius Marinescu, cel mai cunoscut dintre cei 8, a condus detaşat, situîndu-se pe primul loc din clipa cînd s-a dat semnalul furăciunii, voturile au curs, pur şi simplu, în favoarea paraşutei escroace. Atît cît va dura, manevra îl va bloca pe locul al doilea pe reprezentatul PRM, în realitate cel mai votat de public. Totul se petrece cu complicitatea oamenilor din culisele postului de Televiziune menţionat. Se vede de la o poştă că hoaţa asta promovează numai pe minciună, curvăsărie şi şparlit. Cei mai vinovaţi sînt însă papagalii care o încurajează şi o propulsează, la schimb cu „nurii” leşinaţi sau „bucuriile” perverse, prestate la cerere. Ce fel de masculi or fi aştia? Nişte stătuţi obsedaţi, respinşi de femei normale. Dar pînă şi aştia, de-alde Kelemen Hunor, au nevoie, înainte, de cîteva duşte zdravene şi de o pernă, să acopere mutra slutei. Anul trecut, un ameţit de la fantomaticul UNPR i-a propus urîciunii funcţia de purtător de cuvînt al partidului. Zis şi făcut; oportunista a demisionat din PSD şi şi-a fluturat, o vreme, fustele pe la UNPR. Numai că minţi ceva mai lucide din partidul-satelit al lui Băsescu au respins ideea, anticipînd dezastrul reprezentării publice prin pocitanie. Drept consecinţă firească, alt personaj feminin a preluat funcţia, iar otreapa Moldovan s-a cărat înapoi, la PSD, bosumflată şi cu coada-ntre picioare („între beţe”, zicem noi). De altfel, şi filialele pesediste s-au debarasat, pe rînd, de ea, ferindu-se ca Necuratul de tămîie să aibă de-a face cu aşa ceva. Ultima oară, Organizaţia PSD Maramureş i-a dat cu şutul tîrîturii. Dar să nu credeţi că se poate scăpa uşor; s-au nimerit nişte perverşi la centru, care au băgat-o pe gît Organizaţiei PSD Buzău. Aşa că, păzea, Naţiune! Vine noua Stea a Galeriei de „LAS MUISTAS”, Carmen Moldovan! Tropăie şi calcă totul în picioare!

 11. @theodora,
  Prezent,impreuna cu Crin Antonescu sio Sorin Oprescu la Realitatea TV.Victor Ponta a facut o remarca plina de umor,la adresa lui Basescu:il anunt pe Basescu,ca maine(adica azi),ma voi maturiza cu inca un an deoarece e ziua mea de nastere”! Replica a venit imediat de la Crin:si eu ma maturizez cu 1 an,poimaine(adica maine)!
  Le transmit celor doi lideri ai opozitiei democrate multa sanatate si succes in lupta pentru eliberarea romanilor de sub regimul antidemocratic,BUBA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s