U de la Udrea – Udrea are un urs negru din plus – Udrea nu este multumita cu ursul – Udrea vrea o tara cu care sa se joace

 

U de la Udrea - Udrea are un urs negru de plus

Jurnalistul Vlad Craioveanu a postat pe contul de Facebook o poza cu un fragment dintr-un manual de limba romana pentru clasa I, unde la litera „U” este dat ca exemplu numele Udrea.

U de la Udrea  – Udrea are un urs negru din plus

Eu cred ca Udrea nu este multumita de ursulet – Udrea vrea o tara cu care sa se joace

In urmatorul manual propun urmatoarele exemple:

A de la Ariton – Ariton Ion este ministrul economiei???!!!

B de la Basescu – Basescu ne asigura ca Romania nu intra in criza si ca nu imprumutam bani de la FMI

sau

B de la Boc  – Boc este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei moderne

sau

B de la Baconschi – Baconschi asigura un vot la 3 secunde

I de la Igas – Igas lupta cu braNconierii

O de la Oprea – Oprea este un om de stanga 🙂

V de la Videanu – Videanu are marmura, case care par mari dar sunt mici si a reusit in viata pentru ca nu bea si nu fumeaza.

F de la Flota – A fost o data ca niciodata ca daca nu ar fi fost nu s-ar fi povestit si bine ar fi fost daca ar mai fi fost FLOTA ROMANIEI

Astept completarile dumneavoastra.

Va invit sa cititi si aici:

Noiembrie – Vania

Fantezie la un ceai… – Luna patrata

Poveste de vis (57) – Teo Negura

trafic, griji… – Mesterul Manole

La multi ani, Nadia! – Supravietuitor

Adrian Nastase ne-a raspuns pe blogul personal – Starea Natiunii

Aroma ceaiului tău, parfumul ceaiului meu. Poveste parfumata – Mirela Pete

fluturele – Rokssana

Drum de seară – 21 – Coltu’ cu muzica

FLOWER OF LIFE… – Androxa

Publicitate

42 de gânduri despre „U de la Udrea – Udrea are un urs negru din plus – Udrea nu este multumita cu ursul – Udrea vrea o tara cu care sa se joace

 1. Eu aş vrea să-i văd pe autorii ăia libidinoşi ai acestei cărţi ! Probabil că editarea, avizarea şi publicarea acestui abecedar, a fost posibilă şi cu ceva bănuţi de la … „doamna cu urşii” … că de … cocoşii nu-i mai ajung … E de bine … suntem o ţară „minunată” !
  Aşteptăm abecedarul în variantă „Eba” – Sugestie de propoziţie pesntru cei mici :
  Eba are multe succesuri la alegeri, dar nu vrea să vorbeşte despre asta.

  1. @Matilda,
   Extinzând logica, ajungem la concluzia că nu contează organizarea politico-economică, scărpinatul porcului pe burtă fiind o „ocupaţie” perenă pe plaiurile mioritice. La alte capitole, neo-capitaliştii dâmboviţeni, tind către perfecţiunea metodelor de împilare a poporului pe care-l evocă atunci când vor să-şi justifice acţiunile demente. Partea proastă este că, în secolul XXI, există suficienţi tâmpiţi care pun botul la efectele cultului „personalitaţii” (de fapt tupeişti lipsiţi de cultură) şi, prin acţiunile acestor lingăi, este prelungită supravieţuirea politică a lăcustelor ajunse vremelnic la conducerea Ţării.

   Astăzi, toată Europa fierbe, numai la noi este linişte, ca-n sânul lui Avraam. Linişte la suprafaţă deoarece prin debarale aproape toţi românaşii protestează. Mă întreb (cunoscând răspunsul), pentru ce nu ies la aer să protesteze? Pâna mai ieri se justificau cu existenta „cumplitei” Securităţi. Astăzi, prin tăcerea lor, mecanismele de represiune au fost reînviate sub alte „firme”, au devenit mai puternice la adăpostul legilor ambigue. Ca şi defuncta Securitate, mecanismele de represiune au prins putere sub ochii noştrii adormiţi, întărind dictonul „mămăliga nu explodează”!

    1. N-am plecat nicăieri! Pur şi simplu nu mai am ce comenta. Mă uit la evoluţia evenimentelor şi, cu părere de rău, constat că iar am avut dreptate: neobolşevismul se consolidează! Macar părinţii bolşevismului erau oameni de cultură, ăştia … Acum, a mai dat strechea şi în pesedişti. Sigur că Geoană este un oportunist şi nu m-ar mira să aflăm că clocea ceva cu băsiştii, dar modul în care au mediat conflictul este jalnic. Deocamdată i-au arătat pisica, nu cred că-l vor exclude din PSD. Decât dacă au spirit sinucigaş …

 2. Nu-mi place cu ursul de pluş.Mai bine puneau textul:
  Udrea a apărut pe lume dintr-un „cârnat” de Pleşcoi!!!Hă,hă,hă,ce v-am ţepuit!V-am ciuruit dar pe Nutzi o salt mai sus,tot mai sus,tooooot mai sus,înfiptă în catargul cârmaciului vestit-wiskit care a îngozit şi Vestul şi Estul în mod egal să nu iasă zâzanie şi să-nceapă vreun rezbel mondial!!!
  Dar,având în vedere originea etnică a demoazelei,cred că i se HÂRLÂNDÂ de toate ce le zicem despre divă,ca de altfel şi cârmaciului vestit-wiskit!!!
  Câinii latră,boii îşi văd liniştiţi de drum!!!

   1. Theodora
    La cum văd că pregătesc ăştia fraudatul alegerilor, la cum văd că încep să fiarbă noi şi noi coalţii politice, la cum văd că aderă aproape toate instituţiile statului la nemerniciile lui Băsescu şi scopul lui mârşav de a deveni stăpânul aceste ţări, şi la cât de lipsiţi de reacţie suntem cu TOŢII, mă tem că decăderea Udrei n-ai s-o vezi curând. Dar nu-i exclus, că în momentul în care se va petrece acest lucru, că odată şi odată se va produce, sfârşitul lui Ceauşescu să fi fost doar un simplu „divertisment” pe lângă sfârşitul pedelacilor. Toţi … şi Udrea şi Băsescu şi care dracului să ia, mai sunt ?

   2. Eu nu sper,eu sunt convins ca o sa asistăm (participăm) la decăderea actualului!!!Marius Mina are un motto tare :
    „Cel vinovat nu trebuie să se bizuie pe încetineala cu care vine pedeapsa. Rar s-a întamplat ca vinovatul sa scape nepedepsit” – (Horaţiu)
    Cred cu încăpăţânare diabolică în vorbele lui Horaţiu şi aştept cu mult calm şi multă încredere să se împlinească!!!

 3. Theodora, propozitia, este incompleta, zic eu,.. Bine , bine, Boarfeta Nationala avea un urs negru, dar n-o vad eu p-asta tinand ceva , asa inutil care ori sa nu produca bani ori sa nu „se joace” cu el,..asa ca Udrea are un urs negru, care la randul lui, areeee, de exemplu……., baterii noi,..duracell..:D.. Oricum, una peste alta, ii doresc sa se sufoce cu blana lui, cand i-o „pune ursul mustata”….

 4. „Boc este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei moderne”
  TOTAL GREŞIT!!!
  BOC NU ESTE PRIM-MINISTRU,BOC ESTE PURTĂTORUL DE CUVÂNT (TROMPETA) AL PRIM-MINISTRULUI DIN DEALUL CUCUVELEI!!!AICI ESTE LABORATORUL UNDE SE FABRICĂ ŞI SE DAU ÎN PIAŢĂ TOATE NENOROCIRILE DENUMITE EMPIRIC,FALS ŞI MÂRŞAV „LEGILE GUVERNĂRII BOC”!!!
  DAR DE SUB „J.F.-PANTOFUL CU TALPA RUPTĂ” CARE TE APASĂ PE GRUMAZ NU PREA POŢI FACE ALTFEL!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s