IN APARAREA SIHASTRULUI ONUFRIE

Articol preluat de la Vlad

In dementa ei, lepra basista a ajuns sa persecute chiar si pe acei oameni care au refuzat contactul cu civilizatia moderna!

Sihastrul de pe Postavarul Mare, calugarul Onufrie, este terorizat de bestiile criminale PDLproase carora nu le mai ajunge harta Romaniei pentru a-si varsa preaplinul de rautate, ura si distrugere.

Deja impins la gesturi necugetate, ca acela de a-si abandona bietul caine credincios in oras din cauza hartuielilor continue la care este supus (bietul om, rupt de realitatile crancene ale lumii moderne, si-a imaginat, in buna traditie rurala romaneasca, ca in “oras” este asigurata supravietuirea oricarui suflet iar un asemenea gest ar putea fi benefic!), calugarul Onufrie este in pericol sa fie evacuat cu forta din chilia sa, iar intreaga gospodarie a omului sa fie rasa cu bestialitate de pe fata Pamantului – inclusiv micul helesteu pe care si l-a facut pentru a salva un peste!

Despre scandalul farmaceutic Avandia cititi aici:

Sunt mai hoţ ca tatăl meu!

Va invit sa cititi si aici:

Excursia – Vania

Povestea plăcintarului – Vania

Parfum de ciocolata – Vania

Vremea care trece – Luna patrata

În graba mare – Teo Negura

Facebook ştie tot – Supravietuitor

cu ochii inchisi – Rokssana

Mandeville – Andi Bob

Maestre, muzica! – Augustin

Lungul drum al Egiptului catre reforma statului – Basarica

Suspendarea preşedintelui, un act de (in)crediblă politică naţionala- Bibliotecarul

Stiri scurte: 21.11.2011 – George Valah

Sa fim “noi” cei care am gasit “o cheie” a misterioaselor structuri din Desertul Gobi? – George Valah

De Ce Trebuie Chiombu’ Suspendat? D-aia Si De Tot! – Marcus

Eroul negativ – Matilda

Pink Floyd (2) – A Saucerful of Secrets – 1 – Coltu’ de muzica

Tineret, mândria țării – Per aspera ad astra

Cel mai frumos spectacol – Intre vis si realitate

Publicitate

26 de gânduri despre „IN APARAREA SIHASTRULUI ONUFRIE

   1. Ca in ’89! Daca Iulian Vlad avea taria sa lichideze odiosul cuplu in sediul CC si sa preia puterea/incredinteze direct lui Ion Iliescu (asta era „in carti” de la Moscova, daca ar fi fost promovati altii probabil ca tot s-ar fi ajuns intr-un fel sau altul al violenta), Romania ar fi fost scutita de „fenomenul terorist”, si toata baia de sange aferenta!

    Tot asa, structur’le de forta ale statului roman baltesc in delasare si iresponsabilitate, lasand o grupare de crima organizata construita pe scheletul unei secte de degenerati sa trateze Romania ca terenul lor de joaca!

  1. @Mircea Hamza. Cred ca glumesti ! Pai cum crezi ca au proliferat astia de azi ? Nu cu ajutorul si stiinta ” structurilor ” de care amintesti dumneata ?Sa fim seriosi . Din 25 decembrie ‘ 89 au incep[ut sa se aranjeze ” ploile” …asta daca n-or fi fost deja …aranjate cu ceva ani mai inainte!Au asteptat doar sa-l vada cu ochii lor pe ala ….”pus la fezandat ” la Targoviste iar apoi pus la ” rece” la Gencea si-n plus sa vada in ce ape se scaldau Guse , Iulian Vlad si mai ales ….Militaru si Iliescu.

 1. Actuala putere nu intelege un lucru simplu si anume acela ca, lezarea demnitatii acestui OM al religiei este de fapt o lezare a demnitatii majoritatii romanilor. De ce afirm acest lucru ? Simplu ! Simplitatea (sub toate aspectele ei) pe care acest om si-a facut-o partenera in viata este specifica majoritatii romanilor
  Romanii nu sunt chiar atat de „complicati” privind dorintele pe care le au. Personal cred ca s-ar multumi cu cateva lucruri „simple” cum ar fi:
  1.sa fie tratati cu respect; 2.sa fie informati; 5.sa li se explice in termeni simpli drepturile si obligatiile pe care le au; 3.statul sa le garanteze locuri de munca si un trai decent; 4.indiferent in ce comuna sau sat (catun) ar locui sa beneficeze de confortul minim necesar (curent electric, apa, canalizare, gaze naturale, acces la retele de tipul voce-date etc); 5.sa aiba conditii pentru a-si educa copii in crese, gradinite, scoli, concomitent cu asigurarea transportului la si dinspre acestea; 6.sa le ofere copiilor lor conditii favorabile mentinerii acestora in tara si exemplele ar mai putea continua.
  Cum putem idrazni sa credem ca cei de la PDL vor intelege, canva, astfel de lucruri ! O solutie ar fi aceea de a-i aduce in opozitie si sa-i fortam sa traiasca asa cum am trait noi in vremea lor !

  1. Romanii au nevoie doar de 3 lucruri: 1. demnitate umana; 2. cultura stiintifica; 4. mediu natural sanatos. Libertatea si fericirea nu se pot cumpara, nu se pot primi in dar. Ele trebuie castigate, cu arma in mana daca este cazul – pentru ca viata in robie e mai rea ca moartea!

    1. Eu am impresia ca este o continuare directa a demersului meu! Daca ni se refuza dreptul la demnitate umana, nu avem de ales decat sa ne opunem, fie si cu arme, sau sa acceptam resemnati dezumanizarea! Este de datoria noastra, ca fiinte umane, sa ne opunem cu tot ce avem RAULUI ABSOLUT!

 2. N-o bagi si partea aia cu abandonul? E cu schepsis acolo (sau cel putin eu asa am intentionat): asa cum ne abandonam cainii si se ajunge la asemenea orori, tot asa ne abandonam si semenii in fata abuzurilor, si vom ajunge cu totii ca si cainii aia – intreaga tara a devenit un „adapost”, un serviciu de hingherit oamenii, asa cum basescozitatea a inceput din 2001 sa incropeasca marea hingherie nationala – putem spune ca, inca odata, s-a experimentat pe animale inainte sa treaca la oameni!

 3. ALTA OROARE: http://www.mediasinfo.ro/masacru-cu-acte-in-regula-vanatoarea-in-delta-dunarii-legalizata/2011/11/21/

  Membrii Comisiei pentru Administratie Publica, Echilibru Ecologic si Amenajarea Teritoriului au aprobat reluarea vânatorii pe teritoriul Rezervatiei Biosferei, dupa ce societatea civila a militat cu success pentru protejarea speciilor ce habiteaza în aceasta zona unica.

  Presiunile politice dar si economice venite din partea DEPUTATILOR vânatori si a agentilor economici care aveau de suferit de pe urma anularii contractelor cu sutele de vânatori straini au condus la reluarea vânatorii sportive în zona Deltei Dunarii!

  UNDE SUNTETI, OAMENI BUNI?! ASTIA DISTRUG TOT, MAI RAU DECAT BOMBARDAMENTUL TERMONUCLEAR!

 4. In orasul Brad primarul a intrat in greva foamei pt ca nu reuseste sa asigure agent termic in casele oamenilro. cum a dat guvernul fonduri stim.

 5. De ce zice Vlad ca aia din PDL sint bestii ? Oare aia de la BOR…aia ce sant ? ” Preafericitul „…ala ce pazeste …sau calugarii….sihastri…. aia nu tin de ” parohia” lui ?!Nu cumva ” preafericitul ” ametit de prietenul si colegul sau de ” arme” ce locuieste momentan…la Cotroceni , si-a cam uitat indatoririle ? A uitat : ” Voi bate pastorul si…voi risipi turma!” „Turma ” se poate aduna la loc sub conducerea altui pastor” insa cel vechi….” Focul Iadului…catranul si pucioasa ai vor fi date ” spune sfantul Vasile Cel Mare!

  1. Aia din BOR sunt niste ZDRENTE IMBACSITE DE PROSTIE! Daca Basescu este calaul populatiei Romaniei, BOR e funia de gatul ei! In timp ce sihastrul Onufrie a fost tarat pe la Parchet (!), amenintat, terorizat si insultat, staretul de la manastirea Cernica a dat 50l de vin bisericesc oricui face „sa dispara” cainii din zona manastirii, indiferent de mijloace, dupa ce in trecut a chemat vanatorii care au impuscat toate animalele libere de pe teritoriul manastirii. Acest criminal sinistru, pus pe capatuiala prin exploatarea naivitatii (vedeti ca inca sunt amabil!) romanilor, a refuzat colaborarea cu ONGurile de protectie a animalelor care au vrut sa preia cainii respectivi. Mai mult, ca sa dea adevarata masura a tampeniei slinoase cu care manjeste fata acestui Pamant amarat, jegurile purulente din conducerea manastirii au interzis hranirea animalelor abandonate in zona – deci, nu-i deranjeaza abandonul, ii deranjeaza faptul ca aceste animale nu mor in chinuri?!. Conform minimelor mele cunostinte despre Apocalipsa biblica, in „vremurile de pe urma” si harul va fi „ridicat din biserica” – se pare ca slugoii cerniti ai celui mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din port vor sa ne asigure de adevarul acestor prorociri prin faptele lor odioase!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s