Emil Boc a anuntat prioritatile PDL pentru 2012 – Dupa ei potopul.

Emil Boc a anuntat prioritatile PDL pentru 2012:

Revizuirea Constitutiei – Parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si limitarea deficitului si datoriei – Adica: Transformarea Parlamentului in MICA Mare Adunare Nationala care sa voteze toate „reformele” noului geniu carpatin Basescu Traian. Limitarea deficitul structural anual la 0,5% din PIB-ul nominal, in conditiile in care dezvoltarea Romaniei depinde aproape exclusiv de capitalul strain inseamna condamnarea la subdezvoltare si transformarea Romaniei in colonie a tarilor ocidentale.

Reorganizarea administrativ teritoriala a tarii – Dupa ei potopul. Daca vor ceda insistentelor UDMR si nu m-ar mira deloc sa o faca ne vom trezi cu Regiunea Har-Cov ca isi declara independenta.

Reforma in domeniul sanatatii si adoptarea Legea Sanatatii – Sa terminam o data cu romanii saraci si bolnavi care se incapataneaza sa se insanatoseasca in spitalele de stat. Daca nu au bani sa se trateze la Viena sau la spitalele particulare sa moara, rectific sa iasa din sistem.

Reforma companiilor de stat – companiile de stat trebuie sa aduca bani la buget, nu sa consume bani de la buget – Eu propun sa se voteze o lege prin care noi toti cei care nu suntem membrii PDL sa ne donam tot castigul lunar, salariul, pensia la bugetul statului ca sa scapam de griji si la companiile de stat sa lucreze doar membrii PDL si rudele acestora.

Crearea de locuri de munca – sutinerea investitiilor si absorptia fondurilor europene – Absorptia fondurilor europene nu se va realiza deoarece de acolo NU SE POATE FURA. Sustinerea investiilor adica parcuri in comune parasite, terenuri de fotbal in panta, patinoare de 4 ori mai scumpe decat in Ungaria, bazine de inot fara apa si caldura, este necesara deoarece oamenii de afaceri apropati PDL-ului trebuie sa fie rasplatiti cumva.

Proiectele PDL de modernizare a Romaniei si de asigurarea locurilor de munca se vor realiza in parteneriat cu presedintele Traian Basescu, aceasta fiind „cheia succesului” a declarat Emil Boc.

Chiar nu poate nimeni sa ii opreasca pe astia sa nu ne mai „modernizeze” atat?

Nu de alta dar pana la alegeri s-ar putea sa ne rarim serios in urma acestor modernizari si reforme.

Va invit sa cititi si aici:

Opţiuni ferme – Vania

și vatmanul… – Mesterul Manole

omul de zapada – Rokssana

Câteva minute bune cu Dire Straits – Mirela Pete

A life lit…- Androxa

De sub masa a plecat si tot acolo e! – Basarica

Euro Trip – Venetia – Masti venetiene – 2011-2012 (2a) – Cosmin Stefanescu

Dor de duca – innerspacejournal

Anticomunist, mandria tarii! – Motanul

matinale – 34 (nu tocmai matinale) – Coltu de muzica

Mistreţul (c)u-rât de argint – Teo Negura

Publicitate

56 de gânduri despre „Emil Boc a anuntat prioritatile PDL pentru 2012 – Dupa ei potopul.

 1. Piticul ăsta atomic, parcă zici că nici n-a murit tasu` ieri alaltăieri. Iese ca boul într-una la televizor şi mănâncă rahat după rahat, tot ce-i „vâră” chiombăilă prin aburii alcoolului.
  Sincer Theodora, eu am ajuns din ce în ce mai mult să cred că ăştia nu vor muri nici acasă şi nici în patul lor. Ai văzut ăştia … dictatorii arabi cum au sfârşit ?
  Eeeeeeee, eu sunt sigur că cel puţin Băsescu şi încă 2-3 acoliţi de-ai săi, nu vor muri în patul lor : ori va sfârşi violent într-o refulare a poporului, a urii, ori îl va arde focul prin puşcăriile mioritice.
  Ştii ce ? Mai devreme sau mai târziu, fiecare pasăre, pe limba sa piere.
  Acum văd că le-a suflat nenorocitul ăla de regionalizare, iar au început ăştia să iasă şi să orăcăie că vrea regionalizare. De nu le-aş da eu o regionalizare la 2 metri sub pământ la nenorociţii ăştia. Scuză-mă, dar mi-am făcut nişte draci azi când l-am văzut pe pitic şi pe cotoi că vor regionalizare … când am venit de la serviciu, am deschis televizorul pe antena 3 şi erau idioţii ăştia … mi-au stricat toată după amiaza.

 2. E super man acest poc-boloboc-trompeta cârmaciului matol.N-ar fi de mirare să şi realizeze toate ce şi le-a propus cârmaciul!La cât se opune poporul împreună cu opoziţia (sau invers că-i tot una!),visele portocalii devin realitate.
  Nu le-ar muri mulţi înainte!!!

 3. iar Boc??? astuia nu ai ce sa-i ceri!! papagal educat la scoala de partid PCR latra ca prostu niste texte puse in fata de seful lui psihopat!!
  de altfel chiar ca poate veni potopul, important este ca grangurii portocalii sa nu paraseasca guvernarea cu pungutza goala. iar pulimea sa zbiere: cucurigu boieri mari, dati pungutza cu doi bani!!!
  prevad ca indiferent cat de greu ne va fi in anul asta , ne vom distra copios pe seama prostilor

 4. Pingback: innerspacejournal
 5. I-a uitati ce am gasit pe net:::

  Stimate concetatean!
  Va rog sa ne ajutati in a posta urmatoarele acete de coruptie si pentru a mediatiza cat mai mult aceste lucruri infioratoare ce se petrec la CEC Bank Ram VALCEA ce au dus la omorarea unui om, o victima colaterala a acestor masinatiuni infernale banca-insolventa-director-administrator!
  Cu respect
  Un grup de oameni de bine din cadrul CEC Bank Rm VL
  PS; totul este adevarat iar dosarele si infractiunile pot fi verificate si investigate!
  ——————————————————————–

  Va aducem la cunostiinta fapte de natura penala ce il leaga pe Dl. Stanescu Vasile, om de afaceri din Ramnicu Vâlcea, cu relatii si legaturi in mafia a orasului Ramnicu Valcea, fosta grupare GORUN, de conducerea CEC Bank SA Sucursala Ramnicu Vâlcea, si anume fostul director Dobrisan si actualul director Mariana BARBU, dar si de directorii FNGCIMM, sucursala Craiova, familia regelui local LAPADAT
  In fapt :
  Pe rolul Tribunalului Ramnicu Vâlcea se afla dosarul 3890/90/2010 in care Dobrisan Dorin si Ciogescu Ovidiu sunt acuzati de fapte de coruptie, luare si dare de mita si alte infractiuni.
  Dorim sa va aducem la cunostinta ca nu numai aceste doua persoane se fac vinovati de aceste fapta de coruptie, ci si actuala conducere a Sucursalei CEC Bank SA Ramnicu Vâlcea, Dna Mariana Barbu impreuna cu Dl. Claudiu Ciocarlan, director Contencios CEC BANK SA Bucuresti si omul de afaceri Stanescu VASILE, administrator SC MAECLO SRL Ramnicu Vâlcea
  In anul 2007, Stanescu Vasile (C.N.P. 1690625384202, – nascut la data de 25.06.1969) si fostul director al CEC Bank SA Sucursala Rm. Vâlcea, Dorin Dobrisan s-au intalnit in prealabil in vederea negocierii comisionului pe care Stanescu trebuia sa il plateasca pentru banii pe care ii va accesa ca si credit
  Cateva saptamani mai tarziu, prin conturile SC ElectroVâlcea SRL au fost virati in contul SC MAECLO SRL pentru MATCON SA Bistrita in jur de 300.000 de euro pentru achizitionarea unor instalatii si echipamente de productie a materialelor de constructie.
  Transferul a fost aprobat de Dorin Dobrisan fara acordul celor de la Centrala Bucuresti iar banii au fost virati fara nici o garantie si/sau contract semnat in prealabil, ulterior urmand a fi semnate contractele de credit pentru MAECLO SRL de catre Directorul CEC Bank Suc. Vâlcea, Dl.
  Dobrisan Dorin si Administratorul SC MAECLO SRL Stanescu Vasile
  In continuarea anului 2007, dupa ce firma isi achizitionase materialele de productie, administratorul firmei decide, dupa discutii prealabile cu noul director Mariana, sa intre in insolventa pentru a nu mai fi nevoit sa returneze sumele de bani împrumutate de la CEC Bank SA. De mentionat ca Administratorul SC MAECLO SRL nu a participat nici macar cu 10% aport pentru obtinerea
  acestui imprumut.
  In Noiembrie 2009, Stanescu Vasile se intalneste cu directorul CEC Bank Sucursala Râmnicu Vâlcea, ii ofera 10.000 de euro si este aprobat pentru un nou credit in valoare de peste 400.000 lei, desi multi dintre consilierii bancii s-au opus.
  Noi nu am avut insa un cuvant de spus contra cuvantului directoarei bancii, Mariana Barbu, care ne-a explicat ca: „ este cea mai buna solutie si ca bancherii adevarati sprijina investitorii mici si mijlocii care acum in aceste momente de criza, au probleme” citand dintr-un discurs al dnei Iovu
  In contra, i s-a explicat dnei Mariana Barbu ca acesta firma a avut probleme din momentul in care i s-a acordat creditul initial si ca problemele acestei firme nu tin de criza financiara ci de prostul management al societatii. Administratorul este un tepar care ne-investind nimic in
  societate o va dori pana la urma in faliment.
  Aceste argumente insa nu au ajuns la timp iar Mariana Barbu a acordat societatii inca un imprumut.
  Directorul FNGCIMM este convins la randul sau de catre Dna Mariana si Dlul Stanescu sa ii aprobe acest credit pentru o „spaga” mult mai mica, de doar 5.000 de euro. Suma oferita cadou de catre Dl. LAPADAT societatii MAECLO SRL este de peste 800.000 de lei (ron) in garantii de stat, chiar daca societatea era in acel moment in executari silite!
  Ce este foarte interesant este structura si destinatia acestui nou credit accesat de la aceeasi CEC Bank SA Râmnicu Vâlcea.
  Destinatia initiala a acestui credit este continua retehnologizare a fabricii in 2010, însa din cauza datoriilor si a zecilor de propriri pe conturi in favoarea Directiei Generale a Finantelor Publice, banii vor fi folositi in mare parte la plata datoriilor
  Acest nou credit este „împachetat” intr-o refinantare a vechilor credite, dar surpriza, cu aceleasi garantii, deoarece adm. societatii nu are de unde sa aduca noi garantii, si de fapt, in contul sumei platite ca mita directorului sucursalei CEC si a directorului contencios Ciocarlan, nici nu ii este cerut acest lucru.
  Tot statul roman este cel care este pacalit din nou, prin intrarea in joc a FNGCIMM, care cere in plus aceleasi garantii ca si CEC Bank SA
  BANII unei banci in care Statul este actionar majoritar sunt folositi pentru plata datoriilor unei firme private tot la stat iar garantia acestui credit este data tot de statul roman, prin FNGCIMM
  In total, paguba pe care a creat-o acest administrator, Stanescu Vasile societatii CEC Bank SA este de peste 40.000.000.000 de lei vechi (patru zeci de miliarde de lei vechi) sau de aproape un milion de euro
  Toate aceste sume pot fi verificate in contractele de credit acordate catre MAECLO SRL de catre Dl. Dobrisan si Dna. Mariana BARBU
  Deci, modulul de actionare al lui Stanescu a fost urmatorul:
  1) Împrumuturi negarantate de la CEC Bank cu complicitatea Directorului de Sucursala si a celor din Centrala CEC BANK Bucuresti, in special al Directiei Contencios
  2) Garantarea cu un teren personal si cu o garsoniera a caror valoare nu mai acopera acum nici macar 5% din valoarea creditului initial, nu mai vorbim de creditele urmatoare
  3) Intelegerea cu functionari publici inalti, in special directori de sucursale sau de la centrala, in acest caz dl. Dobrisan, Dna. Barbu Mariana pentru accesarea creditelor
  4) Intelegerea cu director FNGCIMM Craiova, LAPADAT, pentru garantarea acestor credite
  5) Folosirea de contracte falsificate de catre administratorul firmei MAECLO SRL pentru a dovedi o sursa de venit care de fapt este inexistenta
  DOVADA: Societatea putea livra in 2007, in jur de 700mcb materiale de constructii/luna potrivit descrierilor in scopul si finalitatea contractelor de imprumut, iar contractele incheiate de
  societate si „depozite, distribuitori”, depuse la CEC Bank SA insumeaza peste 3000 mcb/luna. Aceste contracte au fost „verificate” de catre oamenii apropiati dnei Mariana Barbu
  6) Intrarea in insolventa apoi faliment pentru a nu mai rambursa creditele accesate
  7) Intelegere prealabila cu SC. Dinu Urse si Asociatii (administratorul judiciar) si vânzarea activelor societatii unor interpusi si lasarea pasivului in seama statului, adica in seama CEC Bank, FNCGIMM si a altor creditori
  Pentru verificarea a celor de mai sus, rugam organele abilitate sa verifice urmatoarele:
  1) Baza in care a fost acordat creditul initial pentru SC MAECLO SRL in vederea achizitionarii utilajelor de la SC MATCON SRL Bistrita, bani care au fost rulati prin contul SC ElectroVâlcea SRL
  2) Contractele fictive care au fost încheiate intre SC MAECLO SRL si respectiv alte firme de “distributie” pe valori si sume fictive pentru a dovedi o capacitate de plata mai mare decât o putea sustine firma
  3) Scopul pentru care au fost acordate aceste credite si maniera in care au fost folosite, adica in loc de extindere si retehnologizare fabrica in mod fraudulos si in numele administratorului Stanescu Vasile
  4) Garantiile oferite pentru aceste credite si care nu acopereau nici macar 30% din valoarea creditului acordat de SC CEC BANK Râmnicu Vâlcea
  5) Garantiile personale oferite de administrator/asociati
  6) Baza pentru care a fost aprobata garantarea acestor sume de catre FNGCIMM prin folosirea acelorasi garantii personale
  7) Motivele refuzului conducerii CEC BANK Suc. Vâlcea si Centralei CEC BANK Bucuresti de a verifica starea de solvabilitate a societatii SC MAECLO SRL, inainte de a acorda credite si/sau refinantare
  Motivele refuzului Dnei. Barbu Mariana din conducerea CEC BANK Suc. Vâlcea de a începe executarea silita a activelor MAECLO SRL in momentul in care era clar ca situatia societatii este dezastruoasa, dar înainte ca aceasta sa ceara protectie prin legea 85/2006
  9) Motivul pentru care nu i s-a cerut adm. Stanescu Vasile sa aduca un aport personal in acesta investitie, lasand tot riscul in seama CEC Bank SA si permitadu-i acestuia o perspectiva frumoasa in ceea ce priveste jafuirea statului de niste active in valoare de milioane de euro
  10) Motivele pentru care directoarea Barbu Mariana a acordat credite in continuare societatii MAECLO SRL, desi era evident ca societatea nu isi va putea plati creditorii care incepusera executari silite
  11) Motivele pentru care directoarea Barbu Mariana a ignorat notificarile executorilor judecatoresti din Ramnicu Vâlcea ce ii anuntau de inceperea executarilor silite impotriva MAECLO SRL si a continuat sa crediteze aceasta societate, adancind si mai mult paguba bancii noastre, CEC BANK SA
  12) Motivele pentru care Mariana Barbu nu doreste efectuarea de plangeri penale la parchet pentru toate biletele la ordin avalizate si fara protest pe care le are de la asociatii MAECLO SRL ?
  Este evident ca administratorul societatii, Stanescu Vasile, a actionat cu rea credinta in intentia de a crea un mare prejudiciu creditorului principal al societatii MAECLO SRL, CEC Bank SA si a celorlalti creditori ai societatii
  Insa acest lucru nu se putea realiza decat cu sprijinul direct al Dnei Directoare BARBU Mariana si al Directorului Dep. Contencios Bucuresti, Claudiu Ciocarlan
  Dl Stanescu era dator fata de CEC Bank, datorita contractelor semnate, la urmatoarele actiuni preemptive:
  1) Sa informeze banca de orice actiuni deschise in instanta împotriva sa;
  2) Sa nu determine prin conduita sa actiuni judiciare si de alta natura care sa duca la prejudicierea CEC Bank S.A.
  3) Si multe altele mentionate in contractele incheiate cu CEC Bank in scopul prevenirii unor astfel de situatii, cum ar fi cecuri si/sau bilete la ordin fara acoperire
  CEC Bank SA era obligata in cazul incalcarii cauzelor contractuale la executarea silita a activelor societatii in termen de cel mult 7 zile.
  Însa, desi au fost deschise mai multe actiuni de executare silita împotriva SC MAECLO SRL, Dl. Stanescu nu a atentionat banca, a mintit si a dezinformat in continuare CEC BANK SA
  In schimbul anumitor favoruri, directoarea Mariana Barbu a acordat societatii un alt credit de “redresare” pe care societatea trebuia sa il foloseasca pentru a-si plati toate datoriile fata de creditori
  Dl. Stanescu a incalcat toate aranjamentele, contractele si obligatiile sale fata de CEC Bank SA si a folosit o mare parte din acesti bani in interesul sau personal si al directorului Mitroi Nicolae
  Dorim sa se raspunda la urmatoarele întrebari:
  Care este motivul pentru care Dl. Stanescu nu este anchetat alaturi de Dl. Dobrisan pentru aceste acte de coruptie, de mituire a functionarilor publici pentru obtinerea de favoruri personale?
  Faptul ca Stanescu are rezidenta in Paris, Franta desi domiciliul sau este in Ramnicu Valcea, i se poate permite sa infaptuiasca acte de coruptie care duc la pagubirea multor creditori si implicit a economiei romanesti?
  Care este motivul pentru care Directorul Sucursalei CEC Bank Dna Barbu Mariana nu este anchetata pentru aceste fapte de mituire?
  De ce nu verifica nimeni conturile Societatii ELECTROVÂLCEA SRL pentru a vedea transferurile catre SC MAECLO SRL, ambele firme fiind protejate de Dl. Dobrisan Dorin?
  De ce nu este anchetat Dl. LAPADAT, care a garantat foarte multe dintre creditele neperformante ale bancii noastre si care a fost de acord cu toate conditiile cerute de Dna. Directoare MARIANA?
  De ce nu se iau masuri pentru stoparea acestui JAF din banii CEC BANK SA, bani ai statului si poporului roman ?
  Lasam prin aceste fapte si manifestari ale raului sa ne patrunda in casele noastre pana si crima si nimeni nu zice nimic?
  Cine sunte acesti oameni care se cred d-zei locali: Mariana Barbu, Ciorcalan, Stanescu Vasile si Dobrisan ?
  Cine este in spatele lor? Este cu adevarat Dl. Radu Sterian GHETEA si/sau Dna Mirela Iovu ?
  De ce nu anchetati moartea paznicului de la societatea MAECLO care se face vinovata de faptul ca dupa atatea credite si sume de bani primite in contul sau de la CEC Bank nu avea nici macar factura de curent electric platita la zi; ceea ce a dus la moartea paznicului, un copil de 19 ani din Lungesti, ce s-a incalzit intr-o cuseta de PVC si s-a axfixiat ? S-a scris putin despre acest caz, in click magazin, nu s-a mentionat nici numele societatii nici numele firmei de paza datorita anchetei, dar societatea vinovata este MAECLO SRL si persoanele care au impins societatea in aceasta groapa a datoriilor ce a dus la moartea unei pers. nevinovate
  Solicitam sa luati atitudine si sa investigati aceste fapte de coruptie deoarece prejudiciul adus Statului Roman si in mod special Sucursalei CEC Bank Rm. Vâlcea va fi foarte mare
  In acest moment se pregateste falimentul societatii MAECLO SRL prin Adm. judiciar DINU URSE SPRL si judecatoarea mituita Paicu Mihaela care va da pana la urma hotararea sa vanzare a activelor unei firme prietene a dlui Stanescu si va lasa CEC Bank si alti creditori cu pagubele?
  Daca se va interveni intr-o maniera cat de cat rezonabila se v-a putea opri un prejudiciu de cel putin 30.000.000.000 (treizeci de miliarde de lei vechi) bani pe care societatea MAECLO SRL nu ii va mai achita datorita întelegerii cu directoarea CEC Bank Valcea, Barbu Mariana
  In acest faliment urmeaza vânzarea activelor catre o firma fantoma controlata prin Administratorul Judiciar Dinu Urse si Asociatii
  Dovada acestui lucru este simplul fapt ca in momentul deschiderii procedurii de faliment al societatii SC MAECLO SRL, CEC BANK SA a fost singurul creditor care a fost informat oficial de acest lucru si care ar fi putut sa îl opreasca pe Stanescu in goana nebuna dupa distrugerea patrimoniului CEC Bank SA
  Insa Dna Barbu Mariana, fiind „unsa” de dl Stanescu Vasile si-a neglijat in mod grosolan atributiunile de serviciu si
  – Nu a depus opozitie in cele 7 zile premergatoare deschiderii procedurii generale a societatii MAECLO SRL
  – Nu a trimis nici un reprezentant al CEC Bank in instanta (in cardasie cu Directorul Ciocarlan, aceasta fiind o atributiune a dansului, fiind director directia Contencios
  – Nu are nici un interes in a opri acest jaf, initiat de Stanescu Vasile si Dorin Dobrisan, la care si dansa si-a adus o mare participatiune crescand potentialul pierderii bancii cu peste 20 de miliarde de lei vechi
  Nu numai atât, dar banca noastra, prin cardasia celor doi directori, Mariana Barbu si Ciocarlan, CEC BANK nu si-a trimis nici macar un reprezentant si nu a mentionat nici macar pentru un moment ca NU ar fi de acord cu intrarea societatii MAECLO in faliment si posibilitatea pierderii a peste 40 (patruzeci) de miliarde de lei?
  Intelegem deci ca cei doi directori ai CEC BANK SUNT de ACORD cu falimentul clientilor lor din moment ce noi nu am vazut nici un gest care sa ateste contrarul?
  Daca in Romania bugetarilor simpli li-i se taie salariile iar bugetarilor de lux cu salarii nesimtite, cum sunt Mariana Barbu, Dorinel Dobrisan, Claudiu Ciocarlan si altora nu li-i se face nimic, atunci noi vom merge pana la capat, pana la Presedintele Romaniei si pana la CEDO!
  Daca nu vom gasi dreptate in aceasta tara, atunci sa ?titi ca toata EUROPA va auzi de acesti tâlhari care au pagubit si pagubesc in continuare statul si poporul, Barbu Mariana, Dobrisan Dorel si Claudiu Ciocarlan!
  Daca nu s-a facut acest lucru, si anume anchetarea Marianei Barbu si a lui Stanescu Vasile, care din surse neoficiale ar fi sustinut de catre însusi Dl. Radu Sterian GHETEA si Vicepres. CEC BANK Dna Mirela IOVU, asa cum se zvoneste, insemna ca nu se vrea, deoarece ar cadea si alte capete importante!
  DAR! Pana aici! De la jaf si nepasare, s-a ajuns la CRIMA!
  Este banca noastra, a romanilor, si nu vom permite ca aceasta banca sa fie urmatorul BANCOREX, oricat ar vrea unii si altii, chiar multi din conducerea acestei banci!
  Nu numai atata, dar acesti oameni si aceste fapte pun intr-o lumina urata si falsa pe toti lucratorii cinstiti si onesti ai CEC BANK SA!
  De aceea suntem decisi sa continuam pana la final demascarea acestor tâlhari, impostori si jefuitori ai avutiei nationale, a statului Roman, a viitorului acestei tari si a noastra a tuturor!
  Semneaza:
  Un grup de oameni de bine din cadrul CEC Bank Râmnicu Vâlcea

 6. Inamicul public numarul unu, beşinosu’, a sărit astăzi, în mod public şi la oră de maximă audienţă, la gâtul lui Raed Arafat. Exact ca un activist al anilor 50′! I-a aplicat mare parte din spectul lui cultural: mincinos, dezinformator, stângist, bun de pus pe liber etc. Mai lipsea să-l facă găozar şi ţigan împuţit! Acum, dacă ne gândim bine, beşinosu’ este îndreptăţit să-l muştruluiască pe Arafat, în cei 7 ani de preşedinţie, prin măsurile impuse, a omorât mai mulţi oameni decât a salvat SMURD-ul în 21 de ani de existenţă! Cu cheltuieli minime, fără ambulanţe şi helicoptere!

  În definitiv are dreptate: să preia comunităţile locale şi cheltuielile serviciilor de urgenţă, să rămâna mai mulţi bani de spart de către borfeta lui. Ne vedem pe pârtia fără zăpadă de la Gura Humorului (fără humor) …

   1. Normal, iese Arafat, se pregăteşte de intrare un honved. Viaţa merge înainte, n’aşa? Până când? Grea întrebare, dacă eram în altă ţară, puteam să răspund …

    1. @ALM
     Astia nu vor pleca de buna voie, asta este clar …. vor face ORICE sa se mentina cat mai mult la putere …. cat mai mult in mintea lor poate sa insemne vesnic … si poporul rabda … se inclina ca o trestie …. de ce rabda generatia tanara nu inteleg … cei care au 20 – 25 – 30 de ani … cum au invatat ei sa rabde?

 7. Daca nu veti iesi acum, pana la alegeri, in strada, sa afle toata lumea ce se intampla la noi in tara va fi rau de noi………
  Treziti-va odata, ca astia vor sa ne omoare, sa ne distruga, ca sa scape cu averile furate……..!!!!!!!!!!!!!

 8. „Reforma companiilor de stat – companiile de stat trebuie sa aduca bani la buget, nu sa consume bani de la buget”

  Pai si pana acum ce-a facut? Din 2009 pana acuma n-a fost o prioritate? Pe mine ma frapeaza demagogia asta. Iar daca ma gandesc si la posibilitatea de a frauda alegerile… Adica sa se impuna in detrimentul vointei populare, o putere ancorata in demagogie… este prea mult!

  Absorbtia fondurilor europene. Iarasi intreb: pana acum ce-au facut? Ei vor sa faca intr-un an ce n-au reusit in trei!!!! Nu este de mirare ca increderea cetatenilor in PDL a scazut drastic!

  1. @Motanul Incaltat
   Pe mine nu ma mai frapeaza … stiu la ce pot sa ma astept … daca scriu, scriu pentru ca vreau sa le arat si celorlati … poate printre cititorii mei sunt si persoane care inca nu s-au trezit de tot … pentru ei nimic nu este prea mult ca sa isi atinga scopul …. increderea a scazut si din alte cauze ca nu e asta singura

   1. @Theodora
    Lucrurile nu sunt chiar asa de simple. Ca tu iti dai seama mai bine, ei… bravo, atunci! E foarte bine ca scrii! Dar, te rog, fii atenta numai la urmatorul articol din Gandul:
    The Guardian a găsit UN MAGHIAR care vrea să se reîntoarcă în România din cauza crizei de la Budapesta

    Da, tot citesc despre situatia din Ungaria. Ce-ti voi spune nu e un off topic. Iata ce arata, printre altele articolul:

    „Forintul a scăzut dramatic săptămâna trecută, iar criza ar putea conduce la demisia ministrului Economiei, Gyorgy Matolcsy, sau chiar a premierului Viktor Orban.
    Guvernul ungar a venit la putere în 2010, cu promisiunea de a crea un milion de locuri de muncă în viitorii zece ani, însă şomajul continuă să fie o problemă gravă în Ungaria. În plus, cuantumul TVA a fost majorat la 27%, cel mai ridicat nivel din spaţiul UE.
    În acest context, numeroşi unguri reuşesc cu greu să îşi achite ratele la bănci.”

    Ei au promis 1 milion de locuri de munca. Iar din promisiunea asta s-a ales praful si pulberea, Ungaria avand o situatie economica foarte dificila. Cand oamenii au votat cu FIDESZ, au votat pentru ca sa le fie tuturor mai bine. A vota e un act democratic si, ca orice lucru democratic, trebuie sa se bazeze pe incredere. Si iata ca s-a intamplat exact invers.

    Multi din cei care au votat cu Basescu, au votat din aceleasi ratiuni: ca lucrurile sa mearga mai bine pentru toata lumea. Si, iata, nu e asa. Dar daca dispare increderea si alternanta la Putere, poti sa spui ca dispare si democratia. De aceea cel mai rational e sa-i blamezi pe cei care incearca sa castige alegerile cu orice pret, chiar cu cel al demagogiei si minciunii, decat pe cetatenii care i-au votat si care se simt inselati de fiecare data. Eu nu cred ca Boc si Basescu n-aveau informatii despre criza economica ce tocmai incepuse atunci si despre efectele pe care le-ar putea avea in Romania. Cand s-au redus salariile cu 25%, chestia asta a venit pe nepregatite, ca un soc pentru cetateni. N-au vorbit in campanie de treaba asta: reducerile salariilor, ci de cate sute de km de autostrazi vor face. Si n-au facut nici 50 km!! In rest, „Sa traiti bineeee!!”.

    Spune-mi si mie cum sa-ti dai seama, democratic vorbind, ca asa va fi? Prin diminuarea increderii inca de la bun inceput? Ca nu cred sa existe prooroci printre noi. Nu prea-mi vine sa cred asta. Desi nu e imposibil, teoretic vorbind. Eu nu cred ca oamenii au dormit. Au fost de buna credinta, crezand ca treburile chiar vor merge mai bine.

    1. @Motanul Incaltat
     Prietene, omul il cunosti dupa privire, dupa vorba, dupa reactiile pe care le are …. nu trebuie sa sa fi psiholog sau psihiatru .. … basescu de exemplu si-a dat in petec mereu ….. cine era atent isi putea da seama usor cu cine are de-a face. ……. si cum este basescu sunt toti ….. nici unul nu este mai rasarit.

 9. Theodora, proritatile lor sunt numai ale lor. Asta sa ne fie clar! Oamenii acestia, fac tot ce e cu putinta sa ramana la putere. Este singura solutie pentru ei, si pentru asta sunt dispusi la orice. O prima masura, schimbarea tuturor regulilor in timpul jocului (vezi unicameral, constitutie, reforma administrativa, vot prin corespondenta , cod fiscal sa. ), ca si cand in timpul unui meci,arbitru (adica Base) spune : ,,noi jucam cu 14 oameni, daca va convine,, si asteapta raspunsul. La orice reactie va raspunde ferm (confirmat) ,,Cui nu-i convine poate sa plece! ,, . O alta masura este intarirea disciplinei de partd (a lor ) prin numirea aberanta in functii, consili de administratie, justitie, interne , externe, armata a celor ce fac sluj. Si ce e mai trist, ca amicul Boc, ne vorbeste de crearea de locuri de munca , in conditiile unor disponibilizari masive si inchiderea sau privatizarea unor capacitati de productie. Intamplator, am vazut reactia lui Basescu vis avis de legea sanatatii, si am constatat ca nici cu argumente clare aduse de un om din sistem,cu experienta si rezultate nu-l impiedica sa-si schimbe parerea. Ba mai mult , devine chiar violent in limbaj, autoritar in exprimarea numai parerii sale. Sunt fff.. multe de spus, dar sa vedem reactia opozitie, acum dupa sarbatori, este linia dreapta pentru marea confruntare. Oricum, constat ca sunt un om normal , intr-o tara anormala, in care minoritatile (pambuciene, hunoriene ) imi impun , mie majoritar sa traiesc dupa cum vor ei! Si nunumai atat,dar imi pun valul pe ochi (sau incearca) sa nu vad unde ma duc si ce fac ei..

  1. @mircea roth
   Ai dreptate Mircea
   Grav este ca noi nu reactionam, ne inclinam, ii lasam sa ne calce in picioare si speram ca altcineva o sa ne rezolve problemele.
   Noi nu suntem prieteni pe facebook?
   Am trimis o cerere

   1. Chiar crezi ca „traficul” de pe bloguri nu-i controlat de nimeni ? Chiar crezi ca discutiile { inclusiv de pe blogul tau} trec asa neobservate …chiar de nimeni ?Ca nu exista chiar nimeni care sa faca…un raport ceva ? Te inseli amarnic asa ca nu mai spune ca ” ne lasam calcati in picioare” si ca ” asteptam ca altii sa ne rezolve problemele” deoarece la un moment dat …se va gasii careva care sa …ne rezolve problemele . Stai linistita : „nici o javra n-are viata lunga ” a spus nemuritorul …Kim Il Sen .S-o alege prafu si de astia…cat de curand.Spunea Motanul Incaltat ca ” The Guardian” a gasit UN maghiar care doareste sa se intoarca in Romania , deziluzionat fiind de modul in care evolueaza economia tarii sale de vis , Ungaria ?Doamne Dumnezeule , si eu care speram sa plece dracului cu totii de aici , de pe capul nostru , sa se duca la Orban al lor ..”.sa-l manace de cacat” …vorba lui Kant.

    1. @Marian
     Raport se face dar informatiile nu se utilizeaza asa cum ar trebui
     De ce sa nu spun ca ne lasam calcati in picioare? nu asta facem? nu acceptam noi fara sa deschidem gura toate nenorocirile care ni le fac astia?

    2. Hai ca v-ati certat destul! Problema ar fi, cam ce aderenta avem la toti ce citesc. Important este ca mesajul discutiilor noastre sa fie unul pozitiv, de genul ,, uite ca sunt oameni care vor sa faca ceva,,. Numai asa putem spera la o schimbare, actionand in constinta cititorului ca trebuie sa mearga la vot ca sa schimbe ceva,sa se opuna la tot ce i se pune in carca, sa constientizeze necesitatea votului cinstit, nealterat de pomeni si multe altele.Daca lasam doar TV-urile sa ne mai prezinte cate ceva, sa stiti ca nu e suficient. Si cred ca tara asta are multi oameni de valoare (prof., ingineri, avocati, diplomati, doctori, militari, chiar si politicieni) pe care trebuie sa-i atragem la nevoia schimbari, dar la o schimbare reala, nu o noua reforma statului. Parere personala: opozitia trebuie sa acorde mai multa atentie sindicatelor, sa conlucreze si sa paticipe la actiunile lor – binenteles pasnice. Sa va spun drept ,nu ma intreseaza daca ma monitorizeaza cineva, popular spus, mi se…….(scuze!), cu aia ramane, eu tot aceleasi idei le am. Hai sa le aratam, ca nu mor caii, cand vor cainii!

 10. Theodora
  Iti multumesc pentru sinteza politica care ai facut-o , timp de o saptamana nu am avut timp sa deschid calculatorul sau televizorul.
  Boc cred ca a fumat niste ” etnobotanice ” sau locatarul de la Cotroceni si-a baut mintile , mai degraba s-au intamplat ambele variante , brusc, concomitent si instantaneu.
  Raed Arafat trebuia sa isi dea demisia mai repede nu acum!!!
  Tot ce se intampla acum in politica noastra , ii batalia pentru regionalizare dusa de UDMR si impartirea banilor.
  Se apropie scadenta si vor plati… , asa cum a spus @Mihaic3001 nu vor muri in pat si nici in spitale….

  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

 11. http://www.ghimpele.ro/2012/01/de-ce-nu-ies-romanii-in-strada/?mid=5761337
  Un mic pasaj:
  In fine, poate cel mai serios motiv pentru care romanii nu ies in strada il reprezinta lipsa de eficienta a protestului. Un protest are sens cata vreme il ia cineva in seama, cata vreme are o anume eficienta, fie si limitata. Ori, in ultimii ani, puterea politica este complet neinteresata de glasul strazii. Si revenim la cercul vicios despre care pomeneam: atunci cand puterea politica renunta la respectul pentru valorile democratice, recursul, chiar sub forma protestului, la acele valori, al societatii, pentru a semnala derapajele, devine ineficient si lipsit de sens. Exact asta se intampla acum la noi. Puterea politica a abandonat orice mimare a democratiei, fie si o democratie formala, lipsita de continut. Societatea, in ansamblul ei, simte ca, in aceste conditii, raspunsul prin apel la formele de protest traditionale, specifice societatii democratice, devine lipsit de sens, complet ineficient. Si, in mod firesc, are loc un reflux, care pregateste forme de protest mai eficiente, adaptate noii nevoi.
  Votul impotriva unei puteri politice corupte si nedemocratice este, totusi, un mod democratic de raspuns. Ma tem ca dupa ce si aceasta ultima resursa va fi epuizata, perioada de reflux va fi incetat. Iar ceea ce poate urma nu poate naste decat neliniste.

   1. Avem în schimb clasa de jos,majoritară covârşitor datorită sloganului „să trăiţi bine!”,şi mai avem şi „societatea civilă” care poate,are dreptul şi chiar obligaţia să sune adunarea!!!Sunt sigur că toată clasa de jos ar răspunde prezent!!!
    „societatea civilă” poate şi trebuie să fie convinsă să sune adunarea!!!
    Convingerea „societăţii civile” este sarcina şi datoria OPOZIŢIEI-USL!!!
    Nu mai e timp de „moţiuni de cenzură” (nu mai ţine nici la ăl cu ţâţa-n gură,nici la ăl cu barba sură!),critică vehementă (dar nu prea) pe sticlă, angajamente în ţâşpe puncte dar „din prima zi de guvernare USL”,şi alte vrăjeli de prostit proştii!

    1. @bmarinescu41
     Aici avem pareri diferite ..eu cred ca nu avem societate civila … sau altfel spus societate civila este sublima dar lispeste cu desavarsire … asa ca nu are cine sa sune adunarea …. as mai adauga si faptul ca poporul roman nu stie ce este aia SOLIDARITATE …. nu stie si nu poate sa fie SOLIDAR

    2. Poporul român ştie „ce este aia” SOLIDARITATE şi a dovedit-o din plin de-a lungul istoriei sale frământate şi zbuciumate.Românii au răspuns PREZENT,SOLIDARI CU LIDERUL,RIDICAT DIN MIJLOCUL LOR,CARE I-A UNIT SUB ACELAŞI STEAG PENTRU ACELAŞI ŢEL!!!
     Poporul român ştie ce-i SOLIDARITATEA,poate şi vrea să fie SOLIDAR,dar poporului român,astăzi,îi lipseşte exact ce este mai important,îi lipseşte LIDERUL !!!!!
     Nu s-a mai născut un alt Avram Iancu,Tudor Vladimirescu,…… !
     Liderii de astăzi sunt,mult prea departe de ceea ce aşteaptă poporul rămân de la ei,nişte bieţi actoraşi care interpretează rolurile scrise de un scenarist care a avut grijă de toate detaliile,filfizoni,farisei şi ipocriţi,care n-au nici o legătură cu necazurile şi durerile poporului român.Şi asta or s-o simtă pe pielea lor la momentul potrivit.
     Mă doare sufletul că trebuie să scriu aceste rânduri,am aşteptat mai mult de la ei,am aşteptat de la ei SCÂNTEIA care să declanşeze SOLIDARITATEA,dar aşteptarea mea,şi nu numai a mea,se pare că este ZADARNICĂ!!!
     UNDE EŞTI TU ŢEPEŞ DOAMNE ….???

   2. Cine-i vinovat de asta ? Ion Iliescu (modificat administrator) era presedinte atunci cand s-a ales praful de toate aglomerarile muncitoresti …gen IMGB, FAUR sau REPUBLICA si asta fara sa mai pomenesc de…mineri. Acum era de ajuns sa faca un semn si, pac, sosea Cozma si ortacii in Bucale, fara sa vorbesc despre aia de la IMGB care …faceau ” ordine” in Piata Universitatii …in ’90.Cat despre ” clasa de mijloc….Pai aici este vina lui….tovarasul Boc…ca el si inteligenta lui neMARGINITA au distrus mai mult de jumatata din aceasta clasa de mijloc ce abia , abia se infiripase.Dar intreb eu….” societatea civila”, grupurile civice”…alea ce pazesc ? Ciuvica se imparte intre televiziuni ca a ajuns mai cunoscut decat Tom Cruise, Alina Mungiu Pipidi { elefanta dracului} la fel ….se doreste probabil transformarea ei in J.Lo. Insa nimeni nu sufla in front. Aaaaa la televiziuni….Pai asa …merci o face oricine. Sa iasa sa incaseze si Val Valcu , sau Ciuvica macar un baston pe cocoasa pentru sustinerea ideilor democratice…si sa vezi apoi cum vor venii si altii.De ce bunaoara nu fac USL-asii un miting mamut cu simpatizanti si mambrii adusi din toata tara si atunci sa vezi cum …dupa o zi doua…se vor alatura si bucurestenii si….poate poate scapam de astia si…dam de ailalti , care oricum , nu cred ca realizeaza cu ce se vor confrunta atunci cand vor lua puterea. De fapt nu ei sint acei ce nu realizeaza ci…noi.Insa …d’al dracului voi vota USL, macar sa crape fierea de necaz in boarfele astea portocalii!!!

    1. @Marian
     1. Nu vreau nici un fel de atac asupra liderlor USl pe blogul asta.
     2. Ai uitat ca toti din occident urlau sa se faca privatizare? sa se restituie tot ca altfel nu ne primesc in NATO si un UE … daca nu privatizau atunci ar fi urlat tot occidentul ca noia conducere este tot comunista …. rau asa, rau si invers … eu una nu am foat de acord cu privatizarile alea dar eu nu puteam sa hotarasc … Iliescu s-a opus si faramitarii pamantului dar cine isi mai aduce aminte acum? Nimeni … NU AVEM SOCIETATE CIVILA … Ciuvica chiar face ce trebuie tot respectul … dar el este un singur om …. ce sa ii mai cerem? … in fruntea oamenilor ar trebui sa fie liderii USL … sa stea in strada permanent … sa dea exemplu si pana la urma ar iesi si lumea daca i-ar vedea pe ei in strada

    2. Mai…eu nu fac altceva decat sa-mi aduc aminte de cuvintele ..”.Internationalei „si sa ma gandesc ca , niciodata , dar niciodata , nici un oropsit ” al vietii” n-a iesit in strada singur , de capul lui. : intotdeauna a urmat pe cineva. Asta am sugerat : sa iasa liderul mesianic si sa fi sigura ca acei ce se considera ” oropsiti ai vietii” , si crede-ma sint destui , al vor urma orbeste , pana la moarte si chiar dincolo de moarte.De axemplu anul trecut cand Badea si Ciutacu au initiat acel protest in fata CNA-ului au venit alaturi de ei , din pura solidaritate dar si din convingere proprie cateva mii de oameni, era suficient ca aia doi sa dea o comanda :” Pe ei , pe mama lor.!”…. si sa vezi cum intrau peste aia din CNA!Ideea draga Teo e ca ne lipsesc liderii , lideri care sa fie gata sa moara pentru convingerile lor.Ori , fara suparara , in afara de faptul ca unii dintre acestia ” vorbesc frumos” si datator de sperante{ asta o astept de la preoti nu de la lideri politici} in rest ? L-ai vazut vreodata pe Antonescu sa cheme la un miting de protest pe cineva ? Eu cred ca nu si te rog sa ma crezi ca am fost cam pe la toate intrunirile lor…inclusiv la ” cafeneaua liberala”.Crede-ma , departe de mine sa ” atac ” liderii USL …la tine pe blog.Asi fi ultimul care ar face asa ceva.NHu frate , pun si eu niste probleme niste nelamuriri, deoarece in afara acestor lideri …altceva nu ne-a mai ramas…poate doar injuraturile pe care le rostim printre dinti!…dovedind prin asta….curaj.

    3. Am fost o singura data adus de un amic insa…m-am plictisit si am plecat dupa vreo 20 de minute. Asta a fost anul trecut. Anul acesta poate voi venii singur pe 15 ianuarie.Poate.Oricum mi-ar face placere sa cunosc face to face pe cei ce semneaza pe bloguri cu diferite nik-uri…si-n special pe aia de semneaza „Zoe fi barbata” de la Ponta de pe blog.La asta chiar ca asi avea mare ” placere ” s-o cunosc ca vad ca-n materie de IQ se considera un fel de Dumnezeu.Desii n-asi crede ca un bloggar PSD se va duce la o ” cafenea liberala”…

    4. @marian
     Nu inteleg de ce iti imaginezi ca ajuns acolo toti iti vor spune ce bloguri au ….. cei care semneaza pe bloguri nu sunt bloggeri sunt comentatori … acolo vin in primul rand membri liberali cu sau fara blog … ce sa caute „Zoe fi barbata” la clubul bloggerilor liberali? … confunzi bloggerii cu cei care cometeaza 🙂

 12. http://www.antena3.ro/externe/omar-hayssam-pus-oficial-in-libertate-de-catre-autoritatile-siriene-150932.html
  Avocatul a menţionat că nu are cunoştinţă dacă, în Siria, pe numele lui Omar Hayssam există şi alte decizii de condamnare sau de executare a unor pedepse şi nici **nu cunoaşte unde este, în prezent, clientul său.** SUPER TARE!!!
  Ion Cazacu declara în martie 2011 că deţine o adresă oficială din partea statului sirian în care este informat că Omar Hayssam este încarcerat într-o închisoare din Siria încă din 2008.

  Ratificarea acordurilor cu Siria privind extrădarea şi transferarea persoanelor condamnate, în vederea executării pedepselor privative de libertate, este blocată, din august 2011, la comisiile Parlamentului.***ASTA ESTE ŞI MAI TARE!!!!!!!***
  1.NIMENI NU ŞTIE UNDE E HAYSSAM!!!
  2.PARLAMENTUL A BLOCAT RATIFICAREA ACORDULUI DE EXTRĂDARE!!!
  Întrebare:
  CINE ARE INTERES CA HAYSSAM SĂ NU AJUNGĂ ÎN ROMÂNIA ŞI SĂ FIE OBLIGAT SĂ VORBEASCĂ ?????
  Să nu-mi spuneţi că toate comisiile Parlamentului sunt formate numai cu membrii PDL!
  Deci,cine,în afară de preş-e-dintele meu,mai are acest interes???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s