Mars de solidaritate cu medicul Arafat la Targu Mures – „Solidari cu SMURD”, „Respect pentru SMURD”, „Fatal error 404: Democracy not found”, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, „Raed Arafat suntem alaturi de tine”, „Respect pentru Raed Arafat” „Afară din ţară cu javra ordinară”, „România, trezeşte-te”

Targu Mures - solidaritate Arafat

Miting Targu Mures - solidar SMURD

Miting Targu Mures - solidar Arafat

Mars de solidaritate cu medicul Arafat la Targu Mures in urma unui apel la solidaritate lansat pe Facebook – „Respect şi solidaritate – SMURD pentru noi, noi pentru SMURD”

Participantii au strigat: „Jos Băsescu”, „Murim, luptăm, SMURD-ul îl apărăm”, „Arafat, nu uita, Mureşul e de partea ta”, „Haideţi cu noi”, „Afară din ţară cu javra ordinară”, „România, trezeşte-te” si „Anticipate”.

Actiunea pentru susţinerea lui Raed Arafat nu a fost autorizata si a fost  initiata pe reteaua de socializare Facebook

Participantii la mitingul SPONTAN au purtat pancarte:

„Solidari cu SMURD”, „Respect pentru SMURD”, „Fatal error 404: Democracy not found”, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, „Raed Arafat suntem alaturi de tine”, „Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu”, „Nu ne luati dreptul la viata”, „Raed Arafat un model de urmat, Basescu un model de…. Unul construieste de 20 de ani, celalalt darama de circa opt ani”, „Nu ne luaţi dreptul la viaţă”

Astazi, 13.01.2012 la ora 18:30 si maine 14.01.2012 la ora 14 la Piata Universitatii din Bucuresti s-au anuntat pe facebook marșuri de solidaritate cu medicul Raed Arafat.

Sa vedem astazi solidaritatea bucurestenilor

Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare = SMURD

Va invit sa cititi si aici:

Ispita – Vania

Cultura – Ilarie

Scufiţa Roşie – Caius

Foto-Video / Ianuarie – Alex Mazilu

Revolutia antiportocalie a inceput astazi la Tg Mures. Se striga „ANTICIPATE” – Plano 10

Marş de solidaritate cu Raed Arafat şi SMURD – Alexandru Marin

Prima scânteie: Târgu Mureș! – Nea Costache

Balonu` de ……….. cacat ! – Basarica

Broaştele care cer un împărat – Teo

Despre salarii – Motanul

peisaj – Mesterul Manole

mă iertaţi, dar – Coltu

Marele Masturbator Si-o Va Face Cu Mana Lui – Marcus

CAINELE LUI MIRCEA BADEA ESTE HARTUIT DE ADMIRATORI! – Vlad

CAINELE LUI MIRCEA BADEA LOVESTE DIN NOU! – Vlad

Publicitate

28 de gânduri despre „Mars de solidaritate cu medicul Arafat la Targu Mures – „Solidari cu SMURD”, „Respect pentru SMURD”, „Fatal error 404: Democracy not found”, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi”, „Raed Arafat suntem alaturi de tine”, „Respect pentru Raed Arafat” „Afară din ţară cu javra ordinară”, „România, trezeşte-te”

 1. Ca de obicei jandarmii …au fost scrofulosi la datorie.De unde dracu vor astia sa scoata cineva autorizatie pentru miting spontan si la ora aia ?Azi la 18 …nu ies din casa nici de frica…ca inca sunt racit insa maine la ora 14 voi fi in Piata Universitatii…macar de curiozitate. Ar fi cazul ca ” organizatorii ” sa capete o autorizatie valabila de la doctorul Oprescu, nu de alta dar…maine poimaine ….va fi nevoie de ei pentru al sustine pe Doctor in lupta contra unor javre.La targu mures am vazut ca n-au fost numai tineri, au fost si destui purisani asa ca ….noi draga Teo, ceea ce demonstreaza ca romanii …nu sint totusi asa de prosti cum ai considera Basescu & comp, iar asta ar trebui sa dea de gandit multora dintre cei ce doresc sa conduca acest neam de aici inainte.Sint curios daca liderii USL-asilor vor face si ei….un gest. Daca cei ce au fost votati ca reprezentanti ai poporului , respectiv senatori sau deputati , vor cobora si ei in strada priintre oameni, sa fie alaturi de cei ce i-au votat. Poate ca in acest fel{ de fapt in mod CERT} jandarmii vor fi mai putin….scrofulosi, si-i vor amenda numai pe …liderii USL!Ar fi o chestie nu ? Lasa ca au aia bani , nu le plang eu de mila pe chestia asta.Sper ca n-ai sa te superi si sa-mi spui ca-i ” atac ” pe USL-asi…

   1. Cred că din contră,mişcarea nu numai că trebuie politizată dar trebuie organizată chiar de OPOZIŢIE!!!Prin asta demonstrează că sunt cu totul împotriva măsurilor imbecile luate de putere şi se folosesc de toate mijloacele pentru a se manifesta!!!

    1. @bmarinescu41
     Intra pe facebook sa vezi ce este acolo …. au treaba multa serviciile astazi si maine … si nu doar in Bucuresti …. nu, nu trebuie politizata miscarea … este reactia societatii civile

   2. „Miscarea ” este politica…orice ai spune! Cat despre” fata acoperita”…pai n-am avut figura acoperita in decembrie ’89 si vrei s-o am acum ??!De fapt sa sti ca nu ” ies” pentru …sustinerea lui Raed Arafat! Ies pentru mine si ai mei . Ies pentru ca m-am SATURAT! Unii ar zice ca…m-am saturat de ” bine”.Nu frate…m-am saturat sa fiu considerat doar un …oarecare nesemnificativ.Ma gandesc ca…poate , poate o fi fost aprinsa vreo …scanteie la Targu Mures { vorba lui nea Costache} si o lua foc aici la Bucuresti. Cat despre …liderii USL ei ar trebui sa fie in frunte. Orice ai zice tu ….ei trebuie sa fie in frunte , altminteri oamenii vor avea senzatia ca sint parasiti, ca sint tradati de clasa politica , de cei in care -si pun sperantele , vor avea senzatia ca cei in care-si pun sperantele…ai tradeaza ca de obicei si….vor devenii iar acea masa amorfa de care se tot ” plingea” Radu Tudor sau…Mircea Badea…la televizor.In orice caz voi avea un fular …pentru orice eventualitate si ma voi inbraca gros…ca nu se stie. Poate …o vrea Dumnezeu!

    1. @marian
     Ca sa nu platesti amenda prietene …. si oricum esti racit … nu toata fata doar gura … ca ochii trebuie sa fie liberi ca sa vezi pe unde mergi 😀

     De pe facebook:
     In articolul 3 din legea adunarilor publice nr. 60/1991 republicata in 2004 http://www.jandarmeria-caras-severin.ro/documente/lg_60_1991.pdf scrie simplu si clar ca sa inteleaga toata lumea: Art.3: „Nu trebuie declarate in prealabil adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile culturalartistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum si cele care se desfasoara in exteriorul sau in incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. […]”

     In Constitutia Romaniei se stipuleaza ca orice cetățean al României are drepturi fundamentale:

     1. Dreptul la apărare (garantat prin Constituție – art. 24)

     2. Dreptul la liberă circulație (garantat prin Constituție – art. 25)

     3. Dreptul la liberă exprimare (garantat prin Constituție – art. 30)

     4. Dreptul la informație (garantat prin Constituție – art. 31)

     5. Dreptul la participarea la întruniri publice (garantat prin

     constituție – art. 39)

     In cazul in care veti primi amenzi, va puteti preleva de articolul nr. 3 din legea 60/1991 republicata in 2004 precum si de articolele nr. 24, 25, 30, 31, 39 din Constitutia Romaniei, in motivarea din contestatii, argumentand ca manifestatia din orasul dumneavoastra a fost: 1. Fie manifestare culturala – in desfasurarea careia bannerele / portavocile si alte instrumente constituiau decorul unui act cultural contemporan, fie 2. Se comemorau 3/4/5… zile de la demiterea domnului Raed Arafat sau de la anuntul public de distrugere a sistemului de urgenta in sanatate din Romania sau 3. Daca manifestarea are loc in fata Ministerului Sanatatii, atunci manifestarea se desfasoara in fata unei institutii publice, adica a unei persoane juridice de interes public. In acest fel manifestarea din orasul dumneavoastra poate fi considerata ca intrand sub incidenta art. 3 (Legea 60/1991), coroborat cu articolele mai sus mentionate din Constitutie, drept pentru care, aceasta manifestare nu trebuia declarata in prealabil la primaria orasului dumneavoastra. De asemenea, pentru cei care vor avea/au probleme cu amenzile din partea Jandarmeriei sau Politiei, ca urmare a participarii la acest eveniment minunat: Model de contestare a amenzii: http://www.infomg.ro/storage/Photos/contestatie_standard.doc. Contestatia standard trebuie modificata cu datele dumneavoastra si datele orasului dumneavoastra. Contestatiile trebuie depuse la Judecatoria orasului dumneavoastra. In cazul Bucurestiului trebuie depusa la Judecatoria din sectorul in care are loc manifestatia.

     De asemenea, daca cunoasteti numele si functia organului de ordine care a redactat procesul verbal / amenda, este recomandat sa ii faceti o plangere penala pentru abuz in functie. Model Plangere Penala: http://www.infomg.ro/storage/Photos/plangere%20penala.pdf. Este mentionat in model unde se depune plangerea penala. Jandarmii sau politistii care va abordeaza trebuie legitimati (cere-i numele si prenumele, precum si functia). In acest fel, veti obliga organul sa mearga si sa dea cu subsemnatul la Procuratura, creand astfel precedente pozitive in respectarea drepturilor cetatenesti la exprimare libera.

     Legitimarea! Daca un politist sau un Jandarm doreste sa va legitimeze, aratati actul de identitate, fara a-i urma la sectie sau fara a le inmana actul dumneavoastra de identitate. Fiti pregatiti cu actele de identitate la voi, si nu refuzati legitimarea dumneavoastra, pentru ca organele de ordine mentionate (doar acestea) au dreptul sa va legitimeze.

     Pentru a va pregati cat mai bine, va rog sa consultati Kitt-ul de Nesupunere Civica redactat de activistii campaniei Salvati Rosia Montana, care au peste 11 ani de experienta in actiuni directe: http://www.infomg.ro/storage/Photos/kit%20de%20nesupunere%20civica.pdf

     Pentru cei care se intreaba de ce nu e mai elegant sa se faca o cerere de autorizare a manifestarii publice: Manifestarile publice nu se autorizeaza, pentru ele nu se solicita cereri de autorizare. Legea adunarilor publice nr. 60/1991 nu prevede in textul sau asa ceva. Va rog sa cautati cu ‘search’ termenul ‘autoriza’ in textul legii si nu il veti gasi. Daca, in continuare, va intrebati totusi, de ce sa nu declaram in prealabil o manifestare publica, raspunsul este: In primul rand ca nu primesti niciodata locatia pe care o soliciti, pe varii motive de securitate, apoi ca vor fi schimbate toate conditiile in care va avea loc manifestarea, ti se solicita j-de mii de informatii inutile si se intarzie data evenimentului, sau mai rau, acesta nu se ‘autorizeaza’. Intrebati va rog pe oricine are experienta in solicitarea de autorizatii pentru manifestari publice, mai ales cand acestea se intampla de azi pe maine. Deci de aia nu are rost sa recurgi la solutii elegante.

     Oamenii din Bucuresti au o responsabilitate cu mult mai mare, decat cei din orasele de ‘provincie’. In orasele de provincie (vezi Cluj – unde de ani de zile se organizeaza proteste ‘fara autorizatie’ si unde Jandarmeria / Politia nu indrazneste sa amendeze cetatenii liberi sau vezi Tg. Mures care in 12 ianuarie 2012 au organizat o manifestatie de 4500 de oameni – conform cifrelor Jandarmeriei Tg. Mures – fara ‘autorizatie’ si fara amenzi). Asta deoarece in Bucuresti sunt toate institutiile centrale si acolo trebuie sa existe cea mai spectaculoasa masa critica. Se pare ca doar in Bucuresti exista acest mit al ‘autorizarii’ si controlului cetatenilor. Acest mit trebuie demontat cat mai repede cu putinta, pentru ca la anul pe vremea asta sa nu ne mai confruntam cu aceleasi abuzuri. E o chestiune de principiu. Nu soliciti sa ti se autorizeze un drept, atunci cand acesta exista si ti-l poti exercita, obligand autoritatile sa ti-l respecte la randul lor. Cum vrem sa ne fie respectate drepturile? Credeti ca va veni la noi Jandarmeria sa ne intinda un covor rosu pentru a putea demonstra mai bine? Ce le veti spune copiilor vostri atunci cand va vor intreba: ‘Tu ce ai facut pentru a schimba sistemul in bine?’.

    2. EXCELENT!!!
     Acest comentariu trebuie printat şi distribuit TUTUROR,la toate colţurile de străzi,în staţiile de metrou,autobuz,troleibuz şi tramvai,pus în toate cutiile poştale de la toate blocurile,citit la toate televiziunile libere şi profesioniste,etc.!!!!!!
     Să afle TOATĂ LUMEA CĂ ESTE UN DREPT CONSFINŢIT PRIN CONSTITUŢIE PARTICIPAREA LA O MANIFESTARE PUBLICĂ SPONTANĂ (FĂRĂ NICI UN FEL DE AUTORIZARE PREALABILĂ)!!!!!
     Păi dacă e spontană,ce autorizaţie mai trebuie???
     Iată că i-am găsit de lucru opoziţiei!!!Să deschidă ochii prostimii!!!

 2. Inca odata ne convingem de rolul si importanta retelelor sociale. Si la bine si la rau (uneori). Cred ca reactia devine fireasca , si orice om , ca fiinta superioara, simte pericolul si reactioneaza. Ce au facut mureseni constienti (CA MAI SUNT SI ALTE CATEGORII) este o lectie de civilizatie, de responsabilitate pentru viata noastra viitoare. Intreaga lege, condamna 85% din romani sa nu-si permita decat pachetul minimal….doua trei aspirine, o frectie si ceaiuri cat mai multe . Nu mai vorbesc de o apendicita, ceva amigdale sau vre-o piatra la fiere ..ca de astea costa ! Oricum, am doua mari intrebari pe care mi le pun si nu gasesc raspuns; unde voi suna pentru salvare …. si cum voi fi taxat….probabil ca la taxi! Restul problemelor sunt ca si rezolvate… Basescu spune. , vuvuzeaua Boc isi asuma raspunderea….Roberta o voteaza…!. Ce simple sunt lucrurile in Romania de azi. Lumea lor, acelor care privesc viata in portocaliu (oricum rozul e depasit ) Nu stiu in ce masura opzitia poate specula situatia , sanse nu prea sunt, interese nu stiu….. oricum barometru increderii puterii a inregistrat o scadere dramatica, ceea ce ma duce cu gandul la represali sau masuri dure…… bineinteles tot impotriva populatiei, …..ca ei nu inteleg binele ce ne asteapta ….. ca guvernul lucreaza numai pentru binele tarii……. si alte lozinci. Cat ma va costa oare O plomba???

  1. @mircea roth
   Intra pe facebook sa vezi ce se intampla … sunt insi care incinta la violenta … altii care sfatuiesc bucurestenii sa nu iasa … altii anunta ca mitingul de astazi nu mai are loc …. SERVICIILE SUNT CU NOI …. multumim serviciilor ca ne sunt aproape! 😀

 3. Băsescu şi ai lui vor încerca să intimideze manifestanţii, dar este foarte important să nu cedăm !
  Astă seară nu pot, dar mîine fii sigură că voi fi în Piaţa Universităţii. Nu mi-e frică de ticăloşii ăştia.
  Îmi doresc să iasă tot mai mulţi oameni, să arătăm că suntem, încă, o forţă !

 4. Buna seara.Ne bucuram ca D-nul Arafat a invins.Multumim celor carea fost alaturi de dumneavoastra in marsul de solidaritate.Nu trebuie sa ne lasam intimidati de legile propuse de niste guvernatii cu interese ascunse.

 5. Ceea ce a facut Basescu este o alta manifestare a perpetuei lovituri de stat pe care a brevetat-o Basescu de cand a ajuns sa dezonoreze functia de presedinte al Romaniei! El n-are competenta si nici autoritatea sa “ceara” sau sa impuna premierului ceva, el e mediator si tot ce trebuia sa faca este sa sustina dezbaterea publica pe aceasta tema si cooperarea intre toate puterile statului pe baze democratice.

  DACA VRETI SA APARATI DEMOCRATIA SI STATUL DE DREPT DIN ROMANIA, NU O PUTETI FACE DECAT OPUNAND VIOLENTEI SI EXCROCHERIEI BASISTE O VIOLENTA SI O DUPLICITATE SI MAI MARE!
  Tacticilor basiste trebuie sa le opunem tactici basiste!
  Acest om nu stie decat limbajul FORTEI! Fie ca prin FORTA sa dispara, el si ulterior toti cei ca el!

  Astazi, 14 ianuarie 2012 de la orele 14:00 cu plecare din Piata Universitatii spre Palatul Cotroceni, sunt asteptati toti cei care doresc eradicarea crimei organizate care stapaneste Romania in cel mai odios stil medieval!

  MII DE CETATENI AI ROMANIEI S-AU ADUNAT IERI IN PIATA UNIVERSITATII SI AU MARSALUIT SPRE SALASUL ODIOSULUI TIRAN PENTRU A CERE DEMISIA LUI BASESCU TRAIAN SI PUNEREA LUI SI A CLICII DE CRIMINALI DIN JURUL LUI LA DISPOZITIA JUSTITIEI!

  Toti cei care doresc sa inceteze stapanirea gruparilor de crima organizata a criptocomunistilor de cea mai dezgustatoare factura bolsevica sunt asteptati in Piata Universitatii!

  BUCURESTENI, CETATENI AI ROMANIEI CARE CITITI ACEST MESAJ, INDURATI-VA SA NU TRAITI ADEVARATA REVOLUTIE ROMANA LA TELEVIZOR!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s