Se intampla in Romania, 10 februarie 2012, stat membru UE si NATO, aproximativ 65.000 de oameni din Vrancea si Buzau sunt izolati, 57 de romani decedati, morti neinmormantati de 8 zile, oameni fara electricitate, apa, alimente, medicamnete, lemne pentru foc si peste 2 zile revin ninsorile in toata tara

Romania - Orasul Tecuci sub zapada

Asa arata drumul spre Tecuci

Nametii de zapada ating inaltimi intre 2 – 8 metri inaltime.

23.200 de oameni din Buzau sunt izolati.

41.000 de oameni izolati din cauza zapezii în judetul Vrancea

http://www.realitatea.net/40-000-de-oameni-izolati-din-cauza-zapezii-in-vrancea_912721.html

Apel disperat al lui Marian Oprişan către Băsescu: Declaraţi stare de alertă în Vrancea!

Consiliul Judeţean Vrancea anunta:

DN 2 N, sectorul Chiojdeni-Jitia, este închis, ceea ce înseamnă că satele Chiojdeni, Mărăcini, Seciu, Lojniţa, Luncile, Poduri, Cătăuţi, Tulburea sunt izolate.

DN 2R Jitia Vintileasca este complet blocat, astfel că sunt izolaţi şi locuitorii satelor Jitia, Jitia de Jos, Cerbu, Măgura, Dealu Sării, Vintileasca, Tănăsari, După Măgura, Neculele, Bahnele, Poiana Stoichii.

În zona DN 23-Focşani-Galaţi sunt blocate şi izolate localităţile Boţîrlău, Vulturu, Hînguleşti, Maluri, Vadu Roşca, Năneşti, Călienii Noi, Călienii Vechi, Măicăneşti, Belciugatele, Tătaru, Râmniceni, Slobozia, Boteşti, Stupina,

In zona pe DN 23 B Măicăneşti-Ciorăşti sunt izolate localităţile Ciorăşti, Spătăreasca, Codreşti, Mihălceni, Satul Nou, Băleşti, Ciauru, Corneşti, Găvăneşti, Rîsova, Stolojani, Tălpăşeşti, Tămăşeşti, Voingeşti.

Pe DN 23 A Focşani-Ciorăşti sunt blocate localităţile Tătăranu, Bordeasac Veche, Bordeasca Nouă, Mărtineşti şi Vîjiitoarea.

Mai sunt izolate localităţile Voetin, Bogza, Caiata şi 12 sate din comuna Dumitreşti, precum şi localităţile Faraoanele şi Ciuşlea.

„Sunt localităţi în care mai multe case sunt complet acoperite de zăpadă şi la care nu mai răspunde nimeni”, a susţinut Marian Oprişan.

78 de localitati izolate

57 de romani decedati

13 decese în ultimele 24 de ore.

Peste 3.000 de scoli sunt inchise în întreaga ţară.

Sute de sate acoperite de zapada.

Situatie critica in judetul Calarasi.

În satul Izvoru, comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu sunt oameni înzăpeziţi de 7 zile şi nimeni nu a luat nici o măsură să-i ajute.

Oamenii nu mai au lemne sa faca focul.

Sunt localitati unde sunt morti neinmormantati de 8 zile – localitatea Lopatareasa, comuna Bisoca judetul Buzau.

Oamenii nu au electricitate, nu au apa deoarece puturile sunt ingropate in zapada, nu alimente, nu au medicamente, nu pot sa ajunga la medic.

O situaţie critică e în Insula Mare a Brăilei. Acolo oamenii sunt blocati de mai bine de 2 săptămâni: magazinele alimentare au rămas cu rafturile goale. Toate comunele si satele sunt izolate, pe Dunare nu se poate trece, drumurile  sunt infundate toate. Sunt sute de oameni care au nevoie de alimente, dar mai ales de medicamente!!! Au fost luati doar cativa bolnavi gravi cu elicopterul. Au nevoie oamenii batrani de medicamente, nu sunt doctori, asistente, nimic!

Localitatea Cotorca, judeţul Buzau, com Glodeanu Silistea, nametii ating firele de electricitate, oamenii mor pe capete.

De pe site-ul Antena 3:

Situaţia e grea la:

Roşioru, comuna Cochirleanca, în satul Macrina,

comuna Puieşti, judeţul Buzău,

comuna Săgeata, judeţul Buzău,

comuna Bobocu, sat Târlele, judeţul Buzau,

Heliade Rădulescu, comuna Jiduri, judeţul Buzău,

satul Fotin, comuna Râmnicelu, judeţul Buzău,

sat Arcanu, comuna Scutelnici, judetul Buzău,

comuna Brădeanu din judeţul Buzău,

comuna Balta Alba Judetul Buzau,

comuna Ghergheasa, judetul Buzau,

satul Salcioara, la 9 km de Rubla, judetul Buzau

localitatea Balta Alba judetul Buzau,

satul Grindasi, comuna Valea Macrisului, jud. Ialomita,

comuna Bradeanu judetul Buzau,

satul Mosesti, comuna Robeasca, judetul Buzau

comuna Boldu, judetul Buzau,

comuna Movila Banului Judetul Buzau,

comuna Sageata judetul Buzau,

localitatea Lopatareasa, comuna Bisoca,judetul Buzau

satul Piscu Corbului, comuna Nicoresti judetul Galati

comuna Grindu, Jud Ialomita,

comuna Balta-Alba judetul Buzau,

localitatea Rîmnicelu judetul Buzau,

satul Movila Oii,  judetul Buzau,

localitatea Salcioara , comuna Ghergheasa judetul Buzau.

Gabriel Berca, noul ministru al Administraţiei şi Internelor a trimis astazi pe chestorul de poliţie Ioan Dascălu şi pe adjuncţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Ca sa faca ce? Intreb eu … De ce nu a trimis oameni, jandarmi, pompieri, armata si utilaje sa deszapezeasca oamenii?

Mesaje impresionante primite de www.antena3.ro : „Suntem PRIZONIERI în propria casă! Ne-am scris biletele de ADIO!”

Intre timp papusarul Basescu si papusa lui de ocupa de ceremonii de predare -primire a ministerelor si de depuneri de juraminte.

Papusarul

54 de gânduri despre „Se intampla in Romania, 10 februarie 2012, stat membru UE si NATO, aproximativ 65.000 de oameni din Vrancea si Buzau sunt izolati, 57 de romani decedati, morti neinmormantati de 8 zile, oameni fara electricitate, apa, alimente, medicamnete, lemne pentru foc si peste 2 zile revin ninsorile in toata tara

    1. @ Bmarinescu41
     Va-ti fi asteptat la altceva de la Basescu? A schimbat un lingau insignifiant, cu altul, cu o spoiala de prestanta, atat!

 1. inimaginabil, cretinii astia asteapta sa se decreteze starea de necesitata ca sa-si ridice fundul de pe scaun.auzi, le trebuie o soliciatare.eventual scrisa. aia nu vad lumina zilei si trebuie sa faca cereri . sa-i ia dracu.

 2. @Theodora
  Poate gresesc, nu zic nu, dar mie mi se pare ca e vorba de o slaba, foarte slaba lipsa de reactie din partea autoritatilor. Atata vreme cat sunt prognoze meteo si se stie din timp ca vor urma ninsori puternice intr-o zona, trebuie sa te pregatesti din timp si sa actionezi imediat, nu sa lasi sa ajunga zapada la 8 metri! Unitatile de dezapezire drumuri trebuie sa fie ACOLO, la post si sa intervina imediat, inclusiv armata acolo unde e cazul. Apoi oamenii de prin sate, intr-un astfel de caz de calamitate naturala majora (ca asta e) trebuie sa fie pregatiti cu lopeti si sa inceapa sa dea zapada. Prefectura, Consiliul Judetean, Primariile trebuie sa organizeze din timp deszapezirea si, cand aceasta incepe, sa se actioneze imediat conform unui plan foarte clar, ca situatia sa se rezolve repede.

  „Nametii de zapada ating inaltimi intre 2 – 8 metri inaltime.

  23.200 de oameni din Buzau sunt izolati.

  41.000 de oameni izolati din cauza zapezii în judetul Vrancea”

  Eu stau si ma intreb: cati din acestia sunt barbati zdraveni, in putere? Ca doar n-or fi toti femei, copii, bolnavi, batrani, oameni care sa nu poata puna mana pe o lopata (ca nu se poate sa n-aiba, la tara, in gospodarie, o lopata!) si sa inceapa sa dea zapada la o parte. Inteleg ca e vorba de mai multe sate. Atunci ar trebui ca primariile sa organizeze deszapezirea, cu oamenii din sat. Asta e: in caz de calamitate, de dezastru din asta, ar trebui sa puna cu totii, cei in putere, sigur, mana pe lopeti si sa inceapa sa dea zapada la o parte. Comuna X, apoi urmatoarea comuna Y si tot asa, cu totii sa inceapa sa faca ceva. Pentru ca altminteri poate ajunge zapada si la 20 de metri si se uita toti cum ninge. Si, dupa cum spuneam, din timp autoritatile din judet trebuie sa aiba planul de deszapezire facut, organizat tot cum trebuie. Altminteri se ajunge la tragedii, intr-un caz de o asa calamitate.

  „“Sunt localităţi în care mai multe case sunt complet acoperite de zăpadă şi la care nu mai răspunde nimeni”, a susţinut Marian Oprişan.”

  Ma intreb: satele acelea au un primar? Si daca da, el ce face? Ar trebui sa mobilizeze oamenii, sa inceapa sa dea zapada la o parte. Ce inseamna ca nu mai raspunde nimeni? Case parasite? Sau ca au murit oamenii aceia? In cazul unei inundatii nu prea mai ai ce sa faci. Dar in cazul ninsorii abundente ai avea ce sa faci: pui mana pe lopata si dai zapada, aduci districtele de drumuri impreuna cu utilajele de deszapezire, inclusiv pluguri si actionezi imediat! Chemi la nevoie si armata ca sa contribuie la acest efort. Asiguri aprovizionarea cu alimente. Numai ca la noi toate astea sunt doar pe hartie. Pe hartie totul e perfect, ca la carte. Ca in practica…

   1. Eu asta si spuneam: o proasta organizare pe toata linia! Pentru astfel de situatii, in asemenea cazuri de calamitati TREBUIE sa ai bani pentru motorina si trebuie sa ai rezerve. Asta pe de o parte. Dar organizarea in astfel de situatii grave trebuie sa insemne si mobilizarea oamenilor din state la actiunea de deszapezire! Barbatii in putere trebuie sa participe cu totii la o astfel de actiune. E o necesitate. Iar statul trebuie sa asigure cele necesare, inclusiv motorina si tot ce trebuie, inclusiv alimente pentru o perioada de cateva zile, pana se deszapezeste drumul. Unitatile de drumuri, echipate cu pluguri, trebuie sa intre in functiune si sa inceapa cat mai repede actiunea de deszapezire. Dar toate acestea trebuiau puse la punct inainte, ca atunci cand se intampla ninsorile abundente sa se actioneze imediat, chiar de cand incepe sa ninga! Nu stat si asteptat asa… Nu stiu, dar mie mi se pare ca e vorba de o pasivitate care, cel putin pe mine, ma lasa masca, fara cuvinte. Nimeni nu face nimic, zapada ajunge de 8-10 m, incep sa moara oameni, si toti dau din colt in colt ca si cum n-ar sti ce trebuie sa faca. In loc sa intervina imediat ce incepe ninsoarea. In loc sa echipeze din vreme, de cand inca nici nu ninge, drumurile cu parazapezi, ca totul sa fie pregatit. Pentru ca au prognozele meteo in fata!
    Fiecare primarie trebuie sa aiba proceduri clare in care sa se scrie pas cu pas cu se actioneaza in astfel de situatii si sa aduca la cunostinta oamenilor, succint ce trebuie sa faca. Trebuie lucru organizat, sistemic. Trebuie sa existe un sistem unic la nivel national de cum se procedeaza in astfel de situatii. Trebuie sa existe conceptia. Altminteri degeaba ne tot miram…

    1. A, ba da, si-ti multumesc din nou. Emoticonul se referea la ceea ce ai zis si anume ca la noi toate lucrurile merg prost, inclusiv alea care incep sa mearga bine si pana la urma tot prost merg. Eu un lucru, o realitate care nu se poate sa nu te intristeze… : 😦
     Asta am vrut sa spun aici, la postarea aceasta, prin emoticonul folosit. Este intristator sa constati o asemenea stare de lucruri, o asemenea lipsa de organizare si, in general spus, asemenea MARI lipsuri, daca se poate spune asa, si care au efecte, dupa cum se vede si acum, cu nametii astia de zapada, catastrofale!!

    2. @Motanul Incaltat
     tot ce este bun este de scurta durata … parca ne-ar urmari cineva si ar zice … cum, astora le merge bine? sa ii pocnesc un pic
     intristator …. revoltator chiar … bieii oameni … nu as vrea sa fiu in locul lor

 3. SUNT UN OM DE TELEVIZIUNE SI FILM :

  PROPUN UN PROCES VIRTUAL BASESCU LA ANTENA 3
  CU JUDECATORI, BANCA ACUZATILOR, DOCUMENTE ETC.
  ACUZAREA GENOCID SI SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALA.
  PANA LA EXECUTIA REALA…..MACAR UNA VIRTUALA !

  1. @ROBERT
   Si de ce nu propui pe site-ul Antena 3?
   Crezi ca imi citesc blogul cei de la Antena 3?
   Ti-am spus ca am avut cateva conflicte … in sensul ca unii de acolo si-au permis sa ma jigneasca si eu a trebuit sa le raspund.

 4. VOICULESCU M-A INTERZIS . SUNT BAMAT, CENZURAT , STERS.
  AZI AM POSTAT
  DECE MARIN CEAUSESCU A STRIGAT ; DECE TRAGI TOVARASE VOICULESCU
  NU MI-A RASPUNS DEOCAMDATA. ASTEPT

 5. Dupa o executie destul de sumara fara prea multe onoruri . Foc la tinta si urale…..

  CANONIZAREA SFANTULUI TRAIAN CEL CHIOR BATATOR DE COPII !

  Corpul celui mai popular si mai controversat sfant al vremurilor moderne a fost expus public in Biserica Cotroceniului .20.000 de pelerini au stat la coada ore intregi pentru a arunca o privire corpului sfant cunoscut mai mult drept BASE sau Marinarul cel chior. Liturghia celebrata inainte de dezvelire, a fost transmisa live de televiziunea romana de stat, si de multe alte canale, printre care si CNN
  Prefectul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor, PLANO 10 a declarat: „Astazi veneram corpul sau TRAIAN nu este numai un corp mort. Privind la ramasitele sale pamantesti ne aducem aminte de tot binele pe care l-a facut”, il citeaza ziarul britanic The Independent, monitorizat de Rompres.
  Traian Basescu a fost sanctificat de Papa Ioan Paul al II-lea, acm cateva zile in fata celei mai mari multimi pe care a vazut-o vreodata Piata Sfantul Petru din Roma. A fost salutat de milioane de oameni din lumea intreaga drept facator de minuni, iar micul oras
  din sudul Dobrogei in care a trait si murit a devenit locul unui pelerinaj in masa si a prosperat deja in mare masura in urma acestui eveniment. La acest eveniment a participat si tovarasa sa de viata Elena Udrea.
  SFANTUL TRAIAN a murit in dureri In cursul zilei de ieri a fost exhumat, astfel ca starea in care se afla corpul sau sa poata fi certificata inainte de a-si gasi locul permanent de odihna. Cauza mortii este neclara, certificatul medical mentionand doar, o cantitate minima de sange in alcol.
  Oficialii care au examinat corpul au declarat ca se afla ”in stare buna”, cu exceptia capului, o mare parte din acesta fiind redus la os. O echipa formata din oameni de stiinta din domeniul medical si biochimisti au lucrat de la exhumare pentru a aduce corpul la o stare prezentabila. Fata a fost acoperita cu o masca de ceara, comandata companiei care furnizeaza produsele de ceara Muzeului Madame Tussauds.
  Traian este ortodox.Care este pozitia Bisericii Catolice? Dupa nopti nedormite ,indoieli si suspiciuni, conducerea Bisericii a adoptat pozitia ca nu trebuie combatuta reputatia si faima colosala si fenomenala a sfantului TRAIAN, iar singurul lucru ce trebuie facut este ca el sa fie BINECUVANTAT IN CERURI
  IN VECII VECILOR !

 6. Asta mai lipsea, zapada de 5metri si geruri la minus 30 de grade,ca pe aici la poplul nord unde ma gasesc in Edmonton.Presupun caci ghioceii la sfirsit de februarie vor astepta citeva zile sau mai mult.

  1. @yogoshima
   Nu poti sa iti imaginezi Adrian prin ce trec oamenii din judetul Buzau si Vrancea.
   Sunt batrani care nu au iesit din casa de 3 zile.
   Nu mai au apa, lemne pentru foc, paine, medicamente … zapada le-a acoperit casa cu totul.
   Astazi vad ca lucrurile au inceput sa miste mai bine

 7. @ Eu nu atac ci al ironizez extrem de fin. Se pare ca treci cu vedere cand el
  ma sictireste nemilos. El a inceput atacul. …..si a pe limba lui.a pierdut.
  Ma facut spion, securist si basist. Eu din intelectual de elita si de om extraordinar nu-l scot. Am obiceiul prost sa exagerez cateodata.

 8. @ Cand semidoamna Renata ma declara spion inchizi ochii.
  Cand ma distruge sufleteste nu sari in ajutorul meu.
  Motanul meu negru pange ………..cand a-mi spui ca nu suntem prieteni !!!

 9. @ Dupa ce am creiat Scandalul ICR NY balega de T. Morar a scris articolul
  Un papal ungur ataca arta romaneasca la New York. Blogherul ALM mai elegant
  Incheie Hai sictir papagal. Cu sictiritul mai inteleg…..dar papagal nu.

  1. @Robert
   Te rog nu mai pune atat de multe comentarii ca ma obligi sa le bag in spam … imi blochezi blogul … merge foarte greu de cand ai inceput tu sa scrii … am nevoie ca blogul sa fie functional … limiteaza-te la un raspuns … ca pe urma o sa zici ca am ceva cu tine

 10. @ Scuze
  Poza ta cu ochelari este neclara. Poate…..
  Mai am una tare pentru prietena ta Renata. Acum vreo zece ani am lucrat la un film ce purea sa aiba consecinte
  remarcabile pentru Romania. Am descoperit ca actul de la 23 August a fost facut de regele Mihai cu serviciul secret
  american. Imediat dupa discursul Regelui au pornit spre Bucuresti dela Istanbul 8 avione pline de agenti. Dupa
  ocuparea Romaniei a inceput in capitala tarii o lupta la baioneta intre agentura americana si 800 de rusi buni cunoscatori de limba engleza.
  Ideia filmului ….sa duc la Bucuresti pe martorii evenimentelor si impreuna cu regele sa relateze evenimente dramatice
  deloc cunoscute. Am luat legatura cu asociatia pensionarilor servicilui….THE OLD BOYS cei ce au creiat spionajul
  american. Mi-am creiat prieteni buni. Unul din ei a fost chiar sef. Am folosit sansa sa bag o pila nasoala pentru noul
  premier.
  Proiectul a cazut. La aeroport delegatia si echipa de filmare a fost anuntata de plecarea inopinata a majestatii
  intr-un turneu european . Orice comentatii sunt de prisos.
  Alta data despre serviciul francez si chiar japonez.

 11. Theodora
  Domnul @ ALM ti-a spus ca te „aprinzi repede ” , DE CE mai stai de povesti cu un BASIST ???
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  1. Domnule Vulcănescu, haideţi să ne închipuim un scenariu:
   Să zicem că dl RH-, cineast la Bollywood, nu are nicio legătură cu dl Robert Horwath din NY. Pur şi simplu este un Gică transfug, spălător de vase prin SUA, care se dă şi el mare pe bloguri. Există vreo dovadă că n-am dreptate? Îl cunoaşte cineva pe individul care bântuie pe aici? Păi, nu! Există vreo dovadă că tot ce turuie pe aici este adevărat? Nexam! Poveşti cu peşti! Vreun faximil, vreo fotocopie după „corespondenţa” purtată cu FBI, CIA, Obama, Putin şi Mao Tze Dun? Nimic! Acum mai încercă să ne ameţească cu serviciul secret american din WWII. Care serviciu secret? Era cel mai slab serviciu secret din cadrul Aliaţilor, cu principala misiune de a dezinforma poporul american în legătură cu pierderile suferite. Aşa cum a făcut mai târziu cu cafteala încasată în Koreea şi Vietnam. Şi bietul Hoover s-a chinuit vreo 10 ani să insăileze ceva cât de cât funcţional! Putea să-l eclipseze pe Moruzov al nostru? Hai să fim serioşi! Serviciul secret românesc l-a îmbrobodit şi pe Canaris cu Abwehr-ul lui cu tot. Poveşti cu peşti vânduţi drept balene. Mai are puţin şi o să ne spună că Actul de la 23 August a fost făcut de prietenul lui Pacepa. Poveştile astea le-a turuit pe toate blogurile pe unde a scăpat nebanat. De fapt, toate „intervenţiile” sunt simple copy/paste după câteva fişiere agramate, cu uşoare variaţii când atacă sau laudă pe cineva. Dacă ar fi din Marea Britanie aş putea să jur că este Petre Crăete, ţăranul cu Maserati. Limba pe care o înveţi în tinereţe nu se uită! Poţi căpăta accente locale dar dezacordurile gramaticale există numai când nivelul de învăţătură a fost extrem de precar. Cam cum le face Petre Crăete, băsistul incurabil …

   M-am întrebat ce l-a apucat cu Voiculescu. Răspunsul este pe blogul dlui Voiculescu. După ce i-a împuţit blogul cu aceleaşi elucubraţii ca aici, când moderatorul i-a cerut să vină la „cestiune”, l-a lovit amocul (sau uraganul IRENE – prietenii ştiu de ce)! Şi dăi şi luptă cu „cremenalul” Voiculescu, până şi-a luat obişnuitul şut la baza coloanei vertebrale. După care, a căutat alt blog unde să creeze haos. Acum lucrează aici fără Carte de Muncă …

 12. Drept la Replica.
  Emil poti sa ma faci in toate felurile dar basist nu. Pe lista mea se apropie vertiginos de Ceausescu.
  Nu trebue sa faci eforturi speciale. Te -am citit. Baiat si cultura de cartier nu prea central.

 13. Si in timpul asta, romanii (terorizati de peste 6 decenii de ciuma stalinista), se calca in picioare si plang pe la usile institutiilor statului, ca sa-si „plateasca datoriile”…

  Daca macar 60% din cetateni ar avea curajul sa nu isi plateasca taxele, impozitele si contributiile catre sistemul de stat (inclusiv CNASS, impozite locale, etc), intregul aparat al statului terorist roman s-ar trezi secatuit de resursele necesare intretinerii singurului sau pilon real de existenta: structur’le represive. Atunci am putea infaptui Revolutia, epurand societatea de jegul antiuman care o paraziteaza astazi…

 14. ALM. Eroii pricipali ai filmului Razboiul a inceput la Hotel Ambasador a fost
  Seful OSS comandorul Wiesner si Regele Mihai. Operatiunea din Romania sa
  chemat HAMERHEAD. Unul din scenele filmului se petrece intr-o gara.
  Nemtii din Transilvania sunt incarcati in trenuri de vite pentru a fi deportati in Siberia. Intors la Bucuresti scie un cablu catre Presedintele Rosevelt.
  ” astia sunt mai rai decat nazitii. ” Este textul care anuta inceputul razboiului rece.
  Scena finala
  se petrece pe scarille palatulu
  Peles. Wiesner care devenise un bun priten a regelui cu lacrimi in ochi ai spune
  Regelui tanar, si inca curajos: O sa ne reintoarcem majestate !
  Si sau reintors.
  Pentru a scrie scenariu filmului am studiat documente americane, germane si romanesti. Am devenit fara voia un specialist al momentului istoric devenind spaima comisiei Wiesel si a istoricului Razvan Ungureanu.
  Scrierile mele au fost aplaudate de dumneavoastra . Eu nu ma dezic de opinii si prieteni . Dumitale da.

  1. Germanii au expulzat populatia civila de pe linia frontului pe o latime de 20km. Armata Rosie – pe 100km adancime. Germanii pur si simplu ii trimiteau pe oameni in alta parte – eventual la rude, etc. Comunistii ii trimiteau in tundra polara, in camioane si vagoane deschis, cu saboti si bluzoane… „Mai rai ca nazistii” e putin, foarte putin spus!

  2. Domnule Horvath,
   Prietenia înseamnă mult mai mult decât un schimb de amabilităţi în ciberspaţiu. Da, reiterez, am „aplaudat” unele din scrierile dvs şi, mai mult, le-am promovat chiar dacă pentru acea acţiune am încasat câteva cucuie virtuale. Fiindcă atunci aveaţi dreptate şi materialele dvs se intersectau cu speranţele majorităţii românilor. Apoi, aţi început să atacaţi şi în stânga şi în dreapta, aproape fără nicio logică. Din acel moment aţi devenit „persona nongrata” pe aproape toate blogurile.

   Recunosc cinstit că n-am auzit vreodată despre vreo operaţiune HAMMERHEAD. Dar „nobody’s perfect”, aşa că v-aş ruga pentru un link, ca să-mi completez cunoştinţele. Din păcate, astăzi sunt foarte ocupat şi nu mă pot întinde la discuţii. Totuşi, deoarece aţi afirmat că aţi studiat documente în legatură cu actul de la 23 august, îmi puteţi spune cine era şeful Serviciului Secret românesc la acea dată şi care a fost contribuţia lui? Pe scurt, nu vreau o dizertaţie …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s