20 de gânduri despre „1 Martie Martisor- La multi ani!

 1. LA MULŢI ANI THEODORA ŞI TUTUR DOMNIŢELOR CARE VĂ VIZITEAZĂ BLOGUL!

  Am căutat un loc unde să nu risc să apară … ştiţi dvs cine. Deoarece am o veste mare: se pune de un nou partid, Uniunea Democrată a Dacilor Liberi! Şi dintre iniţiatori nu face parte Jean Lorin Fortuna! Este un oarecare Ioan Porumb, dac liber, probabil cu strămoşii rebotezaţi după anul 1500 când porumbul a ajuns în Europa. Era un banc cu Ştefan cel Mare, care, în timpul unei bătălii, a primit o porţie de apă de la un copilaş:
  – Mulţumescu-ţi ţie! Cum te cheamă pui de dac?
  – Iţic Ştrul, Măria Ta!
  – …

 2. La multi ani si tie!

  La noi aici nu exista aceasta traditie. Nu am ami vazut un martisor adevarat, de cind am plecat din tara. Atunci aveam cu sutele (eram profesoara de fizica la u liceu din Bucuresti.

 3. MULTI ANI TRAIASCAAAA , MULTI ANI TRAIASCAAAA,LAAA MULTIANIII , MULTI ANI TRAIASCAAAA, MULTI ANI TRAIASCAAA, LA MULTIANIII ….CINE SA TRAIASCA , CINE SA TRAIASCAAA LA MULTI ANIII TEO SA TRAIASCA , TEO SA TRAIASCA LA MULTIIIIII ANIIII !!!!! LA MULTI ANI TEODORA MARINESCU ! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA, SA FI SANATOASA SI SA AJUNGI SA -TI VEZI VISELE CU OCHII ! SA TRAIESTI LA MULTI ANI CU SANATATE DRAGA PRIETENA TEODORA MARINESCU !!! TEO- DUMNEZEU DORA- DRAGOSTE .SA TE IUBEASCA DUMNEZEU SI SA AIBA GRIJE DE TINE SI DE SANATATEA TA SI A CELOR DRAGI TIE…CEL PUTIN CA SI PANA ACUM .LA MULTI ANI TEODORA MARINESCU ! Considera ca am ciocnit amandoi un pahar cu sampanie in cinstea aniversarii tale . Aceasta luna este luna in care sarbatoresc ziua de nastere a doi dintre copii mei { pe 2 si pe 20 } si a unei excelente prietene , adica matale TEODORA MARINESCU ! Petrecere frumoasa stimata prietena alaturi de cei dragi, alaturi de cei ce te iubesc, alaturi de cei ce te pretuiesc !Multa sanatate si parintilor tai si le urez sa se bucure cat mai mult de tine si de dragostea ta ! FELICITARI TEODORA MARINESCU !!! MULTI ANI TRAIASCAAA , MULTI ANI TRAIASCAAA, LA MULTIII ANIIIIII !!!!!!

  1. @marian
   Multumesc frumos!
   La multi ani si copiilor tai!!!!
   Nu fac petrecere ca nu este „loc” … chiar cred ca o sa petrec 1 ora in Piata Universitatii
   Multa sanatate si tie si familiei tale!
   Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s