Victor Ponta despre acuzatiile de plagiat: Domnul presedinte Basescu trebuie sa stie ca merg la Bruxelles

Victor Ponta raspunde acuzatiilor

Cateva vorbe despre despre acuzatia de plagiat adusa de o sursa necunoscuta (citeste Funeriu Daniel consilier prezidential) primului-ministru Victor Ponta.

Ultima poveste despre acuzatia de plagiat adusa prim-ministrului Victor Ponta este o dovada clara ca Basescu Traian trebuie urgent suspendat si demis.

Expertul in lucrari de doctorat trebuie oprit.

Aceasta persoana care a ajuns prin minciuni, santaj si furt de doua ori in functia de presedinte al Romaniei este in stare sa distruga tara numai ca sa dovedeasca ca el este cel care conduce Romania, ca el este seful.

Este clar o incercare de  compromitere a premierului, o incercare de distrugere a carierei lui politice.

Specialistii din serviciile secrete care continua sa il sprijine pe Basescu Traian in atacurile murdare indreptate impotriva adeversarilor politici ar trebui sa isi aduca aminte ca au jurat credinta fata de tara. 

Am speranta ca lucratorii din servicii sa aleaga tara si nu pe Basescu Traian chiar daca, dupa cum spun unii, Basescu ar fi unul de-al lor.

Ce incearca sa faca Basescu Traian?

Incearca sa il foteze sa demisioneze pe Victor Ponta si sa renunte sa reprezinte Romania la  Bruxelles.

Acuzatiile de plagiat au aparut in revista Nature (!!!!!)

http://www.nature.com/news/romanian-prime-minister-accused-of-plagiarism-1.10845

Ce as putea sa scriu despre mizeria asta?

Acesta este un articol stiintific?

Cum naiba o publicatie care se ocupa de natura si stiinta se ocupa de teze de doctorat in drept?

De ce intra publicatia Nature in jocuri politice murdare si isi risca reputatia?

Au uitat cei de la publicatia Nature de deontologie sau foamea de bani este mult mai puternica?

Stiu cei de la Nature ca, prin publicarea acestui articol, fac jocul unui securist cu tendinte de dictator?

Cum naiba o publicatie care se ocupa de natura si stiinta a acceptat sa faca asemenea jocuri murdare sau a cazut in plasa unei josnice manipulari ?

Ce stiu cei de la publicatia Nature despre realitatea politica din Romania?

Pot sa scriu ca ma asteptam dupa hahaile lui Basescu si satisfactia cu care rostea cuvantul „Dottore”

Ce scrie in Nature:

„If the charges are substantiated, they could spark public pressure for Ponta to resign, say political insiders.” (!!!!)

„Nature has seen documents compiled by an anonymous whistle-blower indicating that more than half of Ponta’s 432-page, Romanian-language thesis on the functioning of the International Criminal Court consists of duplicated text. Moreover, the thesis was republished with very minor amendments as a Romanian-language book in 2004 (ref 2), and also forms the basis of a 2010 book on liability in international humanitarian law3. A former PhD student of Ponta’s, Daniela Coman, is named as co-author of the books.”

„“The evidence of plagiarism is overwhelming,” says Marius Andruh, a chemist at the University of Bucharest and president of the Romanian council for the recognition of university diplomas. If the allegations are borne out, “a serious discussion is needed in Romania and abroad to prevent this in the future,” says Andruh.

Acest Marius Andruh de ce nu ne spune nimic despre cum a plagiat Kovesi????

„I understand that in law studies it can be necessary to copy extensive legal articles and definitions,” says Paul Dragos Aligica, a Romanian political scientist at George Mason University in Arlington, Virginia. But Ponta’s alleged plagiarism “goes way beyond that. It’s astonishing”, he adds. ” – Uluitor cum apar prietenii lui Basescu la nevoie.

„There is very clear evidence in these excerpts that the matter should be investigated further, says Vlad Perju, a Romanian political scientist and director of the Clough Center for the Study of Constitutional Democracy at Boston College in Chestnut Hill, Massachusetts.”

Cine este acest domn Vlad Perju????  Banuiesc ca este un admirator a lui Basescu Traian sau chiar un ofiter al SIE acum mai putin acoperit.

Atentie!!!! – Dupa doar cateva minute de la ridicarea pe site-ul nature.com a articolului in care Victor Ponta era acuzat de  plagiat  postul propagandistic LA B1 prezenta in direct articolul.

Cine vorbeste despre valorile morale?

Basescu Traian care, atunci cand a fost ministru Transporturilor, a lasat Romania fara flota.

Ce se mai aude despre doctoratul lui Kovesi ???

Victor Ponta ar trebui sa reduca bugetul presedentiei. Este criza si multi consilieri prezidentiali platiti din bani publici au ca ocupatie atacul asupra adeversarilor politici ai lui Basescu Traian.

Din declaratia premierului Victor Ponta:

„Nu ştiu de ce preşedintele nu s-a obişnuit cu mine, eu nu cedez în faţa acestui gen de atacuri

„Băsescu întotdeauna mai scoate un bileţel roz, un dosar. Traian Băsescu cred că a făcut o greşeală. Era atât de fericit că-mi pregăteşte ceva şi l-a luat pe dinainte nerăbdarea de a vă anunţa pe dumneavostră”

„Sursa foarte anonimă e domnul consilier prezidential Funeriu care s-a dus personal la Munchen, a discutat cu o persoană de la revista Natura şi i-a spus cum am plagiat eu acum 10 ani lucrarea de doctorat. Faptul că asta e preocuparea unui consilier prezidential ar fi anormal dacă n-ar fi vorba de Traian Băsescu

Nu-i uşor să fii prim-ministru cu Traian Băsescu preşedinte, dar ştiam la ce să mă aştept

„Presedintele probabil ca a imbatranit, nu-si mai pregateste atat de bine incercarile.”

„Aşa s-a condus România in ultimii 8 ani: cu şantaj, dosare

„Bunul simţ şi obrazul mă determină să-i cer preşedintelui să inteleagă că la acest Consiliu European trebuie să meargă premierul, nu preşedintele.”

Eu, spre deosebire de preşedinte, sunt responsabil. Domnul Băsescu atâta ştie, atâta face. Dacă-i dai o carte preşedintelui Băsescu s-ar putea să se simtă jignit”  😀  😀  😀

Știu și locul unde trebuie să stau, între primul ministru al Finlandei și cancelarul Austriei. Nu sunt locuri de președinte acolo

Pe aceeasi tema:

“Dottore!”

Ori România, ori băsescu!

Atentie, mizerie maxima!

PONTA: TOT O SĂ MERG LA CONSILIUL EUROPEAN 🙂

Ponta: Băsescu a înscenat scandalul. Dacă am greşit, voi răspunde

Publicitate

293 de gânduri despre „Victor Ponta despre acuzatiile de plagiat: Domnul presedinte Basescu trebuie sa stie ca merg la Bruxelles

 1. Este uluitor pe ce ajungem sa ne punem – influentati sau nu – focusul: ca este o revista ca „nature.com” si nu una ca „thehackersnews.com” care publica plagiatul, ca este facatura presedintelui Romaniei, ca whistleblowerul a ramas deocamdata anonim (ati auzit vreodata de Wikileaks?), ca presedintele a imbatranit sau nu, ca dovada facaturii ar fi apelativul „dottore”, ca unele ziare sau posturi tv sunt aservite unuia sau altuia sau nu, etc.. Daca ne-am aplica un filtru general pentru asemenea ineptii, publicatii precum „Click” sau „Libertatea” vor dispare cat de curand de pe orizontul mioritic… si doar nu este intentia noastra sa facem rau altora, nu?

  Ramane un banal fisier pdf cu similitudinile frapante ale plagiatului, si poate si intrebarea de ce un prim-ministru raspunde la acuzatia de plagiat cu diverse glumitze si nu cu o pozitie ferma de genul „vom lamuri acuzatia asta pe cale juridica”. Nici macar in cursa electorala americana nu se depasesc nepedepsit anumite liimite, numai aici, „la est de Viena, de unde incepe Balcanul”.

  1. @moshu
   Este uluitor cat de departe a ajuns Basescu Traian … este capabil sa distruga Romania doar ca sa demonstreze ca el este cel care conducere tara.
   Acuzatia de plagiat este o mare mizerie.

    1. Nu exista functia de Sef al Statului sau al Tarii , acest furibund Basescu este efemer si pentru inca putin timp si…din pacate pentru noi , Presedintele Romaniei , alta marire nu mai exista pentru el , eventual cand va ajunge la Gherla , va avea un numar cu care sunt identificati detinutii , fie ei orice ar fi fost in viata libera , acolo sunt toti egali ! Dar mai intai trebuie suspendat si dupa cum observ drumul catre aceasta procedura este chiar liber……Restul va fi foarte simplu……………

    2. @Gheorghe Roibu
     Eu stiu ca nu exista in Constitutie functia de sef al statului … dar sunt altii care NU VOR sa afle … se fac ca nu stiu … si ii canta in struna lui Basescu … multi din televiziunii fac acesai greseala cand vorbesc despre basescu … seful statului in sus seful statului in jos … sau poate o fac intentionat … da trebuie suspendat si demis … si pe urma respiram usurati ca am scapat de necaz

   1. Bai Teo …si daca ar fi asa , daca s-ar dovedii plagiatul , numai pentru raspunsul pe care Ponta l-a dat matrozului chior , betiv si tradator de tara …pai acest ” mic Titulescu ” merita TOT RESPECTUL ! ” Spuneti-i domnului Basescu ca….voi merge la Bruxelles ” asta merita scrisa cu litere de aur ….pe mormantul lui Ponta , atunci cand nu va mai fi ! Al imbolnaveste pe javra aia de Basescu de nervii capului si al baga in boala lu’ Calache ! Eu daca eram in locul lui Ponta ai raspundeam lui Basescu prin celebrul citat din Freud : Da-te-n ma-ta ….domnule Presedinte !!!

    1. @marian
     Hai mai Mariane … de ce ma superi si tu … sigur ca nu au ce sa dovedeasca … ai uitat cand Basescu a spus ceva despre un dosar a lui crin antonescu … cu numele Porumbacu … a aruncat mizeria si dupa aia liniste … joaca la cacialma

    2. Teo ! GAGIUL E PE DRIC !!! Asta ti-o spune fratele tau …de data asta chiar am certitudinea ca…vom scapa de bandit…cat de curand !

    3. Vedea-l-asi la Berceni II langa tata-l meu …sa-i incalzeasca …picioarele !!! Vezi de treaba Teo ca dupa ce vor lua USL-asii si parlamentarele in toamna…parca vad ca se va redeschide dosarul „Flota” . Sti tu : ” La un caz…pac :la Rasboiu !” Ce-ar fi sa-i faca uslasii un ” cacadou”, chiar de Craciun ? A….ce zici ? Doamne …bine ar mai fi …Sa-i arunc chiftele printre gratiile de la Jilava …cu ciorapul …sa dea Dumnezeu !!!

  2. @ Moshu
   Aveti idee ce inseamna o lucrare pentru examenul de doctorat? Nu o confundaţi cu o invenţie sau cu o operă literară. Este o compilaţie de cunostinţe adunate de autor din diferite surse, inclusiv din publicaţiile pe care trebuie să le editeze pe durata doctoraturii. Autorul lucrării de examen are datoria să menţioneze, la capitolul Bibliografie, toate sursele şi autorii lor. În unele cazuri, există obiceiul introducerii între ghilimele a pasajelor citate exact, iar la sfârşitul pasajelor, între paranteze drepte, printr-o cifă se face trimitere la bibliografie.

   Nimeni nu se asteaptă ca o lucrare de doctorat să fie o premieră mondială. Ce ar fi dacă medicii ar trebui să vină cu premiere la fiecare examen de doctorat? Ar fi declaraţi direct savanţi de renume mondial. Nu, lucrarea de doctorat trebuie să dovedească faptul că tematica a fost studiată temeinic, inclusiv prin citări din lucrări de referinţă. Dacă ar fi vorba de căutarea unui vinovat, acesta ar fi exact conducătorul de doctorat, care nu a atras atenţia doctorandului la modul de editare. Din câte am înţeles, acesta este chiar autorul lucrărilor „plagiate”. Penibil!

   Pentru mine este clar. Dar, presupunând că românaşii vor cădea în capcana basistă, ce relevanţă are cazul Ponta? Era o condiţie a postului de premier? A încasat venituri necuvenite pe baza diplomei de doctor? Şi cine acuză? Preşedintele, care n-a reuşit să termine Levantul de 8 ani şi sluga lui, Funeriu, care n-a reuşit să prezinte diploma de bacalaureat! Mai jos, adică hoarda de lătrăi portocalii-verzui, nu mai contează pentru mine. Cei mai mulţi (inclusiv Eba) au studii îndoielnice (Spiru Haret, cursuri fulger pe la diferite universităţi comerciale) sau diplome cumpărate pe Internet. E suficient să deschidă gura ca să auzi … studiile.

   Concluzia? Dacă vrem să ieşim din mocirla actuală, Băsescu trebuie suspendat şi demis cât mai repede! Acţiunile acestuia amintesc uluitor de ultimele zile ale lui Hitler!

   @ Theodora
   Nu vă faceţi probleme cu „serviciile”. Dacă nu ar fi loiali ţării, Victor Ponta n-ar fi ştiut nimic despre manevrele marinarului. Mai degrabă, să ne uităm la „telectualii” care roiesc în jurul lui Băsescu, ei sunt cei care au puricat lucrarea de doctorat, comparând textul cu bibliografia. Ei sunt cei speriaţi că-şi pierd stipendiile de la ICR! Ei sunt cei mai gureşi acum!

   În final, să vă spun un „secret”. Daca aş avea atătea hărtii de 100 de euro, câte persoane cunosc că au susţinut doctoratul cu lucrări scrise de alţii (nu cu câteva pasaje copiate), aş putea face o vacanţă pe cinste în Bahamas …

   1. @ALM
    Unii dintre cei care lucreaza in servicii … nu toti
    telectualii sunt cu papion .. eu am basca
    Vreau si eu in Bahamas dar nu am bani sa ajung nici macar pana la Mogosoaia

  3. Faptul ca Ponta aspus ca merge la Bruxel la adus pe Basescu in pragul delirului.De la Tariceanu in coace nimeni nu ia mai suflat in ciorba

   1. @ ZOZO
    Basescu este intepenit de uimire (sper sa ramana asa :D) ca exista cinvea in Romania care sa-l infrunte pe fata, fara nici un fel de dubiu si indoiala!
    Si se pare ca loviturile lui Ponta la adresa lui Basescu si a acolitilor sai continua: schimbarea legii referendumului, limitarea atibutiilor Curtii Constitutionale doar la legi si ordonante, nu si asupra hotararilor Parlamentului, plafonarea salariilor nesimtite in intreprinderile de stat, insolventa Hidroelectrica, fapt ce poate duce la rezilierea contractelor cu „baietii destepti”…
    Ponta, tine-o tot asa!

 2. Domule Ponta, nu renunta la nici un titlu”doctor”, aceasta atitutudine a domului Basescu este una de disperare, renuntand la acest titlu cred ca ii faceti jocul.El nu mai are ce pierde, acum loveste in stanga si in dreapta exact ca un om care se ineaca., intotdeauna a fost viclean si razbunator , acum mai mult ca oricand.PDL-ul este distrus ca si el de altfel.
  Va doresc PUTERE in lupta cu aceasta fiara numita Basescu, noi va sustinem, votand!!!!!!!!!!
  Abia astept sa apara dosarul domnului Basescu , acela „disparut”! Spunea hahaind ca el nu a fost securist se poate verifica in dosar „dar ce sa fac daca dosarul meu a disparut”, va asigur ca dosarul exista si intr-o zi va aparea..
  Cred ca in viata mea nu am urat pe cineva mai tare ca pe acest om simt ca nici nu il pot numi om, atat de mult rau ne-a facut si nu ma refer la masurile luate pe timpul crizei, oricare ar fi trebuit sa faca acest lucru, ne-a umilit, ne-a trimis la munca in alte tari, a jignit ziaristi”tiganca imputita”, a pocnit copilul acela, a ucis caini in perioada cat a fost primar, a pus-o pe Ritzi sa fure bani pentru ca incompetenta aceea de Elena sa ajunga parlamentar european(cu astfel de oameni ne prezentam noi in europa?). Ce face justitia in cazul doamnei Ritzi?de ce nu o judeca? trebuia arestata de atunci, un amarat care fura o gaina imediat il aresteaza. VAI IN CE TARA TRAIESC!!!!!!!!!!

 3. Problema se pune gresit. Nu este vorba de care mai hot, Ponta sau Basescu? Victoras a comis’o indubitabil si trebuie sa plece, impotriva lui nu vorbeste marinarul, ci evidenta. Iar Traian, dupa ce i se va termina mandatul (fie el la termen sau prin suspendare), trebuie sa raspunda de asemenea. Revenind la micul titulescu, atrag atentia doar asupra precedentului Guttenberg, un politician carismatic si un om bine pregatit: nici el nu putea fi acuzat de rea-credinta, dar si-a recunoscut greseala, urmeaza sa raspunda in fata comisiilor de specialitate, dar totusi si-a depus demisia de onoare. Nu conteaza cine te-a dat in vileag, conteaza ce ai facut, mai ales cand prin afectarea prestigiului tau decredibilizezi o institutie si pana la urma o tara. Si ca sa fim cinstiti pana la capat, astept ca cineva sa il dea in vileag si pe basesc negru pe alb, ca sa fie toata lumea multumita.

  1. Mai Lucius, de unde stii ca a comis-o? Că a zis ăla? Nu sunt de acord că trebuie să plece. Pentru România de acum cred că este foarte bun, pentru cea de mâine va veni unul şi mai bun. Ceea ce vreau însă este ca specimene ca cei care au contat în ultimii 4 ani, să nu mai aibă vreun loc să se strecoare. Poate ca trebuie să treacă o generaţie dar de undeva va începe. Nu sunt neapărat iubitor de Ponta dar crede-mă nu se compară cu cel mai bun care ar fi putut scos în faţă de pdl. Hai să fim măcar serioşi.

   1. Pai sa ne ajute al de sus daca pleaca Victor sa nu revina pedeleii, ca invartitul in cerc duce la verij, greata etc. Cum adica de unde stiu ca a comis’o? Pai vazut’am docomentele care vorbesc de la sine, era ieri pe tvr.info, nu pun eu linkul ca nu vreau sa le fac reclama. Guttenberg era mult mai capabil si mai abil decat ar fi Ponta pentru noi, si totusi a plecat. Exista o chestie care se cheama „onoare”, ar trebui sa o scoatem din DEX. Si revenind la teza in cauza, buna practica in cercetarea stiintifica exclude ce a facut domnul procuror. Chiar si atunci cand citezi fara sa uiti ghilimelele, esti taxat daca depasesti mai mult de un paragraf, darmite pagini intregi. Si pe deasupra, concluziile tezei trebuie sa fie ale tale, acolo nu se admite nici macar sa dai referinte, chiar daca citezi corect. Revin iar la Guttenberg: si el sustine ca a uitat sa puna referintele respective, dar tot a putut sa plece. La fel si presedintele Ungariei luna trecuta, hai sa le aratam ca si noi putem sa ne asumam greselile. Sa ramana psd din partea mea, dar sa imi arate Ponta ca are onoare si pleaca.

    1. @Lucius Fascius
     Hai sa fim seriosi 🙂 … este clar ce vrea sa faca Basescu … il vrea pe MRU premier … nu ai vazut cat de tare plange ca nu mai are guvernului lui …. daca ar fi sa ii verifice cineva lucrarea de doctorat a lui MRU ce crezi ca ar gasi?
     De ce naiba Marius Andruh nu spune nimic de lucrarea de doctorat a lui Kovesi?
     Dar analfabeta Elena Basescu nu are si ea doctoratul? daca nu poate ii verifica cineva lucrarea de licenta … si Funeriu parca nu a aratat diploma de bacalaureat

    2. eu am facut galagie si cand au prins’o pe codruta, mai ales ca este vorba de o universitate din orasul meu si as dori ca lucrurile sa se clarifice. imi este cel putin la fel de antipatica ca si victoras. Eba nu are doctorat, sunt convins ca a platit bine pe cineva sa ii faca o licenta bunicica…Cat despre Funeriu, teza de doctorat a acestuia am vazut-o cu ochii mei la München, unde este foarte respectat ca cercetator (desi mie ca om nu imi place) si, atat timp cat a fost facuta sub indrumarea unui laureat Nobel , iar eu sunt orice numai as in chimie nu, cred ca nu imi pot permite a’l critica in materie de titluri academice.

    3. @ Theodora: cand ajungi sa faci un doctorat cu un premiant nobel, ai nevoie de ceva mai mult decat o diploma de bac. Nu stiu de ce nu o arata, poate e doar bou sau vrea sa para misterios. Sau la belgieni cand iei bacul cu nota mare iti scrie ca esti homosexual, cine stie…Oricum, Funeriu daca e sa fie atacat, nu trebuie pe probleme de natura academica, ca oricine ar face’o iese prost. Are el hibele lui… Ce nu imi place insa e sciziunea asta in sanul populatiei, care numai de profitat nu a avut de pe urma tuturor guvernelor din ultimii 22 de ani…Cum sa il sustii pe Basescu si PDL? really…Dar cum sa ii sustii pe PSD? Ce naiba, doar atat putem? Sa ne invartim intre unii si aceeasi plus urmasii lor? De ce nu vine unul care sa nu aibe legatura nici cu afacerile din energie, nici cu flota, nici cu UTC, nici cu PCR, nici cu securitatea….

    4. @Lucius Fascius
     Avea obligatia sa o arate.
     Ai uitat cum a calculat el viteza punmului lui Basescu?
     Ma intreb daca Traian INgas … braNconierul care are vreo 3 facultati nu este si el doctor in ceva .. sigur este

    5. @Theodora
     A calculat pe dracu’! Vorbea ceva despre milisecunde pe cuvânt de „om de stiinţă”, despre limitări bio-mecanice. Iată că există un om (precis mai sunt şi alţii) în Japonia care este capabil să taie cu katana un glonţ tras dintr-o armă. Dacă ne gândim că viteza glonţului este supersonică, deci tipul nu aude împuşcătura în momentul în care glonţul a ajuns lîngă el, toate elucubraţiile Funeriului sunt apă de ploaie! Doctoratul lui în bio-mecanică probabil că s-a bazat pe studiile lui Leonardo da Vinci …

     Igaş este doctor în bairamuri ţărăneşti!

    1. @Theodora,nu cred ca faci bine,dandui replici acestui lucius,asta este un basist notoriu,daca nu-o fi kiar funeriu.
     Vine el si afirma ca a vazut documentele la TVR,careTVR?televiziunea aia care are audienta 0,sa fim seriosi.
     Basescu,acum se afla in deriva atat el cat si slehta lui de hiene.

  2. @Lucius Fascius
   Sigur ca nu asa se pune problema … singur hot este Basescu …a facut sa dispara Flota Romaniei
   Cred ca acuzatia de plagiat este o mare mizerie.
   Cel care trebuie sa plece este Basescu … nu, nu la Bruxelles … acolo pleca premierul Ponta … sa plece de la Cotroceni si dupa aia sa se [regatreasca sa dea explicatii

   1. Basescu nu este singurul hot, daca el ar fi fost singurul, atunci azi o duceam cu totii mult mai bine. Unii au facut sa dispara flota, altii industriile, resursele, exporturile, padurile etc. Si baietii astia toti sunt cam prin toate partidele. Cat timp noi vom urla numai la basesc, nu vom rezolva nimic. Toti trebuie sa raspunda, Theodora! Si revenind la acuzatia de plagiat, nu vad de ce ar fi o mare mizerie, atata timp cat doua propozitii sau 200 de pagini care seamana nu pot fi negate. Eu as vrea sa traiesc intr-o Romanie in care Basescu a dat seama pentru flota si Ponta vorbeste despre cum si-a dat el demisia de onoare pentru ca a uitat sa citeze calumea o lucrare de doctorat, la care chiar daca nu tine, a folosit-o in CV. Ce ziceti? Hai sa plateasca toti…

    1. @Lucius Fascius
     Nu, Basescu nu esre singurul hot … dar probabil este unul dintre cei mai mari hoti din tara.
     Sunt de acord ca toti trebuie sa plateasca …. nu am vazut si nici nu cred ce a aratat tvr.info … nu am incredere deloc in ei.

    2. Theodora, daca doresti iti trimit eu in format pdf, subliniat frumos pe culori in functie de sursa de inspiratie si cu sursa alaturata….Este o chestiune evidenta, nu are rost sa dam vina pe basescu pentru un caz clar. A, ca incearca marinarul sa i’o coaca, nici nu ma mira, astea sunt jocurile pe care si le fac unii altora de atatia ani. Acum daca vine Voiculescu cu o poza si un document in care Basescul preda flota, trebuie acceptat si ar fi culmea sa strige careva ca e o facatura de’a lui felix. Am mai spus, eu vreau corectitudine in toate taberele si raspundere din partea tuturor.

    3. @Lucius Fascius
     poti sa trimiti dar daca documentul provine de la tvr info sau de la Cotroceni nu ma intereseaza … oricum in momentul asta blogul este sub atacul postacilor portocalii … il citesc pe seara

    4. Văd că se discută aprins despre un aşa zis „plagiat”. Dragii moşului, TOATE lucrările de doctorat sunt susceptibile de „plagiaturi”. Doctoratul nu implică invenţii, inovări şi/sau alte produse protejate prin copyright. Lucrarea de doctorat, cum am mai spus, este dovada că doctorandul a parcurs toate informaţiile publice legate de tema doctoratului. Dacă doctorandul a reuşit să descopere ceva nou, sau are o viziune nouă, atunci el este dator să o publice într-o revistă de specialitate, urmând ca în lucrarea de doctorat să facă referiri la ceea ce a publicat şi să specifice publicaţiile în bibliografie.Deja am bătut câmpii mai mult decât era nevoie!

     Acum, eu stau şi nu prea înţeleg poziţiile unor îngeraşi de pe aici. De ani de zile avem tot felul de şulfe la conducerea statului, majoritatea cu diplome cumpărate la bazar, şi nimeni n-a cerut demisia lor! De exemplu Boc, doctor în drept constituţional, cel care a avut cele mai multe legi şi ordonanţe lovite de anticonstituţionalitate din istoria României! Nu este clar că „doctoratul” lui a fost cumpărat? Este exact ca în cazul unui doctor chirurg care nu ştie anatomie!

     Eu zic să abandonăm subiectul sau, dacă ne place mangealâcul, atunci să-l alungăm pe Ponta şi să-l înscăunam pe MRU. E o tradiţie a epocii portocalii ca să pună în funcţii premieri alungaţi cu moţiuni de cenzură. Apropo, ce funcţie mai are MRU de este păzit de sepepişti? SPP-ul ăsta nu ştie că MRU nu are nevoie de pază, el fiind regretat de toată România 😆 (adică, ce-mi plac glumele mele hă, hă!).

    5. @ALM
     Basescu vrea ca Ponta sa isi dea demisia … sigur ca asta nu o sa se inatmple
     da .. este o traditie …. cand Parlamentul a votat impotriva lui boc … si basescu l-a desemnat tot pe el

  3. Cartile sunt scrise de oameni. Lucrarile de Licenta, de Masterat sau Doctoratele sunt scrise cu citate ( indicandu-se sursa) din carti: dupa niste autori. Daca crezi ca tezeel de docorat nu pot avea citate, fragmente din carti, tratate etc, atunci te inseli! Acesta nu se poate numi plagiat ! Roata a fost inventata odata; ea nu se mai poate inventa, dar se poate imbunatatii, si atunci te intreb eu , cine pe cine fura… Basescu este un parvenit, si cand nu mai are ce sa spuna … baga un dosar… care poate este facut de ai lui! Daca era cinstit ( ceea ce nu este cazul ! ) dadea publicitatii dosarele pe care le avea; dar este un las, un mincinos si mai rau un p…… . Avem un prim ministru caruia nu-i este frica de Basescu, care nu il lasa pe Basescu sa mai conduca dupa bunul lui plac, si pe care noi ( poporul ) il iubim. Domnule Ponta, nu va plecati urechea la toti misoginii, vedeti-va mai departe de drumul care l-aveti de urmat!

 4. Forţa de centru – dreapta. Găselniţa pe care cei ce şi-au tras zeciuiala din buget au găsit-o pentru a părea măcar intelectuali. Şi pentru a-i face pe cei mai săraci cu duhul să se uite spre ei cu acea uimire tâmpă. Centru-dreapta, pe toate televizoarele, prin toată presa doar, doar uită lumea de faptul că ei au centrat şi tot ei au stat la dreapta tatălui să recepţioneze. Acum e adevărat că „adrisanţilor” nu prea le pasă, atâta vreme cât îi văd la costume şi cu dinţii albiţi, dacă dreapta e în centru sau centrul e în dreapta, pentru ei oricum e giratoriu, întrucat îngrijorările sunt demult peşte aşteptări. Pe româneşte, mergeţi cu Dumnezeu că va avea El grijă să vă dea şi în centru şi în dreapta.
  Pe de altă parte, asemuindu-l tot mai mult PNŢCD-ului trebuie ca cineva să spună răspicat că situaţiile diferă. Acolo „sistemul” s-a îngrijit din interior şi din exterior să-l scoată în decor, pe când la „triumfaliştii înfrânţi” de acum, cauza pentru care e „case closed” stă doar în rapacitate şi lăcomie, ambele duse la mantinelă.
  Acum, acelaşi sistem scoate la suprafaţă (pentru că de fapt asta e specialitatea) lucruri „uimitoare”. Ponta, (nu sunt fanul lui, dar nu sunt nici Gică Contra), zic cei de care, trebuie să recunoaştem cu greu vom scăpa, a plagiat. Fain. Asta îi doare tare mult pe purtătorii de cupoane A17, sau cât or mai fi după recesiunea PDL, MC-L. Pentru ceilalţi, pentru care plagiatul este într-adevăr un termen lizibil şi inteligibil, o să treacă precum flatulaţia vacii pe lângă spinii ocoliţi. Problema este mai gravă, că mereu ne pricopsim cu „săritori de servici” care trebuie şi gura lor să „mănâncă”, şi spurcă atât de lamentabil încât te poţi întreba ce rol o fi avut şcoala la vremea lor? Dar, dacă i-ar pune cineva să scoată banul, i-am mai auzi noi bălind? Aiasta-i întrebarea, cum ar zice unul…

  http://www.newsar.ro/stiri-arad/primim-spre-publicare-forta-de-centru-dreapta

  1. @Florea
   Acuzatia de plagiat este o mizerie … o regie murdara fabricata la Cotroceni … se doreste provocarea demisiei si eventual renuntarea lui Ponta de a reprezenta Romania la Bruxelles

   1. da Theodora, nu stiu amanunte, dar se vede ca domnul Ponta trebuie sa-si continuie mandatul si munca, a inceput bine….noi ne-am saturat de instabilitate, certuri si injurii…numai rautatea si invidia vorbesc la noi, daca ar sta putin sa judece si cu inima, lumea care blameaza ar vedea ca domnul Ponta e chiar norocul nostru, e om tinar, are viata inainte, e din generatia pro,e inteligent , nu a plagiat nimic, a dat citate mai lungi, a folosit o bibliografie,a trecut prin comisie cu oameni de stiinta, judecati si voi….OAMENI BUNI, ROMANI, VA ROG LASATI-L IN PACE PE PONTA. ALTUL MAI BUN NU VOM MAI AVEA….VA RUGAM NOI OAMENII DE RIND CARE L-AM ALES DUPA ATATA ZBATARE NU NI-L LUATI PE DOMNUL PONTA…SA FIE LUMINA SI PACE SI LA NOI….DUMNEZEU SA NE AJUTE!

    1. @Eli
     Basescu nu o sa il lase in pace sa se ocupe de guvernare … nu cred ca exista alta solutie decat suspendarea si demiterea … daca vrem sa nu ne prabusim in abis.
     Doamne ajuta!

   2. Incetati cu gogoritza asta cu demisia…Ponta sa isi dea demisia pt. ca a pus la sfarsitul tezei bibliografia , in loc sa o puna pe pagina in cauza…???!!!??? Nu pot decat sa citez un contemporan , din pacate inca in viata , CITAT (sa nu fiu si io categorisit drept plagiator) ,,Terminati , băăăăă , ce dracu…” :))))))))))))))))))))))))))))

   3. Sti pentru ce-mi pare rau ? Imi pare al dracului de rau ca, n-ai cum sa expui toate commentariile de pe bloggul tau….la televiziuni…sa fie publice, sa le vada si javra aia mizerabila ce locuieste inca la Cotroceni !

 5. jenant! cel mai infect premier de dupa1990! Un guvern adevarat? Deja al treilea ministru la educatie intr-o luna. Si aldoilea in curand la Cultura. Un prim ministru hot? Dar si prost? Pai orice student care se respecta stie sa foloseasca aparatul critic la o simpla lucrare de licenta. Asta a furat pana si la doctorat? Halal tara! Acum inteleg de ce postacii uselisti sunt asa cum sunt… Un cretinoid ne-a facut de ras in toata lumea! Bravoooooooooo.

  1. @VP
   Aveti un tupeu fara margini …. voi vorbiti? … ati avut cei mai analfabeti ministri … un singur exemplu este Train INgas … braNconierul … ai uitat cum repeta boc ca papagalul? … toti repetati acelasi fraze … parca va interzice cineva sa gabditi … basescu vostru a furat o FLOTA intreaga … si ne face de ras prin toata lumea … nu il baga nimeni in seama la intalnirile cu liderii europeni … RUSINE!!!! .. ar trebui sa faceti implozie … un dezastru ati fost pentru tara.

   1. Nu stiu care -voi -! Eu sunt eu, nu fac propaganda nici la unul nici la celalat. Nu pup in fund pe nimeni, asa cum faci tu, cu deosebita placere. Este adevarat, Igas … Nu era singurul habarnambist din guvernul PDL. Dar mai multe adunaturi infecte ca in actualul …. In ceea ce-l priveste pe premier, nu exista nicio scuza. Imi pare interesant insa gandirea ta, de uslinos adevarat.Deci – daca Basescu a furat, inseamna ca si Ponta are voie, da? Daca un pedelist a furat sau a gresit, voi uslinosii trebuie sa furati si sa gresiti de 100 de ori mai mult? Ai dreptate cand spui de „recunoasterea” lui Basescu in Europa. Dar iti dai seama acuma,ce bineo safim vazuti, candtoatepresa importanta din lume scrie despre cretinul care a plagiat cu sutele de pagini. Nu? Trebuie sa fim mandriiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Plagiatul asta inseamna furt. Si e cu atata mai jignitor cand vine din partea unuia care se crede destept, care e premier si sef de partid. Intrebare -in USL (care e pe val si majoritarin parlament), exista macar un om curat? Atunci de ce nu este acel om curat premier?
    Cat priveste chestia cu implozia si dezastru pentru tara, cred ca vorbesti despre seful tau,nu?Eu nu-s pedelist, nu-s uselist, sunt cetatean simplu, corect, care face ceva pentru tara, nu fura de la tara.

    1. @VP
     Unde vezi tu ca pup in fund pe cineva?
     Bai frate daca in actualul guvern sunt adunaturi infecte ce parere ai despre guvernele Boc?
     Ponta nu a furat nimic … cei care fura tara de 8 ani sunt basescu si sleata lui de mincinosi si incapabili.
     Da, de aia nu mai pot liderii europeni ca nu a trecut Ponta in josul paginii biblografia
     Repet (asa zice boc din 2 in doua minute) nu este vorba de nici un plagiat
     O da … te si cred ca nu esti pdl-ist … mirosi a portocaliu dela 1 km

    2. @VP Cetatean simplu, corect, care face ceva pentru tara, nu fura de la tara…si nu-i nici pedelist, nici uselist { apropo , asta-i o uniune de trei partide }…pai nu vezi ca-i contradictie in termeni stimate domn ? Cat despre Victor Ponta , stai linistit dumneata …cate flegme si-o fi luat si asta …chiar pe acest blog atunci cand a meritat …ce chiar ai crezut c-ai nimerit pe un blog portocaliu { sau mai nou …verde ] unde commentatorii sint pedelepre ? Problema e ca….de ce abia acum s-a descoperit acel „plagiat ” ? VP chiar nu-ti pute nimic in toata aceasta afacere ? Sau apartii aceleiasi FAMIGLII …politice ?

    3. Ciudat este altceva: de ce un presupus furt de acum se justifica cu „si ceilalti au furat” sau „aialalti au furat mai mult”? Au furat pedeleii? Foarte bine, sa ii bage la parnaie, daca au dovezile si instrumentele necesare, ca acum ei detin puterea. Dar la fel si ei sa raspunda pentru magariile pe care le fac. Cat despre mica greseala a lui Pona: oameni buni, trebuie sa ne bagam mintile in cap, daca vrem sa fim competitivi pe plan international. Sunt lucruri care se fac, si lucruri care nu se fac. Uite, de exemplu, sa bagi catea sute de pagini copiate (da, chiar si de ar fi citate cu ghilimele) intr’o teza de doctorat pe care apoi o vinzi ca originala, nu se face. Cu riscul de a repeta, Guttenberg a procedat exact la fel, a uitat sa citeze, desi copiase doar cateva paragrafe, nu zeci de pagini. El a plecat, Germania inca exista…

    4. @Lucius Fascius – greseala ca a pus bibliografia la sfarsit? GRESEALA? Sfinte Sisoie – eu cataloghez zeci, repet, zeci de lucrari pe zi la biblioteca unde lucrez (in NY) si bibliografia apare in egala masura atat la sfarsitul lucrarii (eu trebuie sa mentionez in bibliographic record paginile intre care este tiparita bibliografia), sau ca subsol, si atunci nu mai trebuie sa mentionez paginatia bibliografiei. Dau aceste detalii pentru ca sa stiti ca NU este o greseala.

     In lucrarea mea de masterat am pus bibliografia la sfarsit. Punct. Nu este lucrare doctorala, ce-i drept, dar tot am fost obligata sa respect forma. Corecte ambele forme, subsol, sau la final.
     Cei care l-au acuzat de chestia asta pe dl. Ponta sunt niste japitze.

    5. Mizerii sau nu, azi deja am fost intrebat de 3 ori la institutul dintr’o tara din UE, cu mai putini oameni destepti decat avem noi in Romania, in legatura cu plagiatul evident din lucrarea domnului premier, si multa lume din mediul academic se va uita chioras la cercetatorii din Romania. Si ei nu au auzit de Basescu, dar au vazut teza, pasajele etc si se intreaba acum ce drac de doctorate se fac in Romania?

    6. Draga @Doinamanea: nu ma intereseaza nici cine si nici de ce a gasit inadvertentele in cauza. Va rog insa sa ma ascultati si sa ma intelegeti, vorbesc acum in cunostiinta de cauza, am scris o teza de doctorat in tara celui tot amintit de mine azi, Guttenberg. Sa explic cum este vazuta chestiunea cu citatele: ORICE idee pe care o expui in teza si NU este a ta, se CITEAZA. Si anume, daca ai reformulat in cuvintele tale, atunci pui doar o referinta (numar de ordine etc) cu nota fie la subsol fie la finalul capitolului sau chiar fie doar la finalul lucrarii. Daca nu ai folosit cuvintele tale, atunci adaugi si ghilimelele de rigoare. Sa vedem care este greseala de care aminteam in cazul Ponta: exista o idee, o fraza, un paragraf, o pagina etc care evident nu sunt ale lui (dupa cum se poate observa in sursele de inspiratie) si nu este facuta nicio referire la acestea nici ca note de subsol nici ca trimiteri bibliografice. Daca eu, cititor, vad la final undeva aruncat numele lui Diaconescu, ei bine, unde pot eu vedea inapoi in teza exact unde a fost omul citat, care era ideea lui si care a autorului acestei teze? Pai nu pot vedea. Deci autorul si-a asumat indirect ceva ce nu ii apartine, din moment ce nu a facut referirea exacta. Daca citezi pe cineva de 100 de ori, e voie, dar de 100 de ori trebuie sa faci trimiterea bibliografica. Acum referitor la o teza de doctorat, ca am auzit pe cineva aici spunand ca este o colectie de texte: partea in care faci o multime de referiri la idei din cercetarile trecute, se numeste „Literature Review” si este doar un capitol al tezei de doctorat. Citate se pot da bineinteles pe tot parcursul lucrarii, respectand conditiile expuse mai sus. De asemenea, chiar daca citezi ceva, un citat prea lung, pagini intregi de exemplu, nu are niciun sens si nicio valoare stiintifica. Teza de doctorat trebuie sa aibe o motivatie, un punct de plecare si un obicectiv, minim. Adica tu pornesti de la ce exista, expui problemele, apoi iti propui sa aduci minim o contributie proprie la State of the Art, nu trebuie sa reinventezi stiinta. Desigur, fiecare autor poate gresi, urmand ca ulterior sa raspunda in masura greselilor facute, lucru de care se ocupa comisia si conducatorul de doctorat. Multumesc daca ati avut rabdare sa cititi aceste explicatii si va rog sa faceti propria judecata de valori, in conditiile regulamentelor date, acceptate si aplicate international.

  2. Basescu si daca punea un bostan, desi a pus destui, nu-l schimba pentru ca asa avea el chef. Cine nu greseste? Toti gresim, dar capacitatea de a recunoaste nu o au decat oamenii intelepti. De data asta Ponta, desi e tanar se dovedeste oricum mult mai inteligent si mai ales intelept decat multi care scriu aici. De ce nu vreau sa duc aceasta comparatia cu vremelnicul nevolnic Basescu? D-aia, pentru ca el nu se poate compara cu ceva ce oamenii normali asimileaza la capitolul homo sapiens.

   1. @Florea Virgil
    VP este un postac portocaliu
    Ce crezi ca face Basescu acum?
    Ii ii decoreaza pe judecatorii de la Curtea Constitutionala
    Stii ca in mandatul lui CCR este cel care conduce Romania … si o conduce asa cum vrea Basescu … care are majoritate acolo.
    Basescu este terminat daca pierde CCR

    1. Basescu este oricum terminat de cand l-a facut ma-sa. Problema e, ca el a terminat si o gramada de oameni care acum isi dau cu capul de pereti. Pe mine nu m-a pacalit asa cum nu m-a pacalit nici Iliescu nici P. Roman si toata clica ce si-a batut joc de tara.

    2. Pai nu trebuie si ei rasplatiti pentru modul in care au „servit…patria ” ? La cat rau au facut acesti „judecatori ” de la CC acestei tari , acestui popor…macar o decoratie acolo…si ei…ca tot romanu’….imaprtial…Le-a cam luat jucariile, Ponta …mai ramane senatul…dar acolo stiu ca USL-asii au majoritatea asa ca nu-mi fac griji ca nu le-or rupe botu’ o data pentru totdeauna ! Ce au devenit si astia putere in stat ? In statul lui Basescu…chiar orice-i posibil ? E…acum l-i s-a infundat …ramane CCR…doar cu …decoratiile !

  3. VP-ule , sau WC-ule , ciocu mic , noi suntem la Putere , PDL-ul tau este deja in Lada de Gunoi a Istoriei , urmeaza curand si preșul tau…Am auzit ca se baga curse directe Tarom spre Kinshasa si Nairobi sa nu mai trebuiasca sa mergeti pe Ataturk… 🙂

    1. oauuuu, da multi prostalai mai sunteti pe aici! hmmm, nici nu ma mir de ce e atata jeg pe malurile Dambovitei. spor in continuare!!!:))))

    2. @VP
     Poftim? Aaah, am inteles, dvs. veniti din Marte. Dar cum se face ca ati descins in jegul Dambovitei? Nu serios, sunt curioasa. Poate ne invatati ceva ce noi nu stim. Si fiti atent, jegul e contagios, si doare.

  1. Am citit si eu o parte din comentarii – din nou, cum am scris mai jos, ne facem de ras, mi se ridica sangele la cap. Ma pun in pielea unui redactor de la revista, incerca sa ghicesc ce-ar gandi el/ea despre comentarii si comentatori.
   Bunica mea era pline de vorbe intelepte – tara piere, baba se piaptana. Oamenii asteapta cu speranta ceva. Nu un alt scandal.
   Probabil nu va fi ultimul, sunt curioasa sa vad cu ce vor mai aparea pe tape. Nu-i vorba de Ponta sau un anumit partid … este (pentru mine cel putin) o chestie de moralitate (sau lipsa ei.)

   1. @doinamanea
    Am comentat in romana pe site-ul nature.com
    Englza mea nu este suficient de buna.
    Oamenii normali asteapta cu speranta … cei anormali se gandesc cum sa scape de cei normali.

    1. As pune si eu un comentariu acolo dar crede-ma, vin aici pe fuga mare, sunt la serviciu acum si am de lucru. Poate diseara de acasa. Ai facut bine. Daca scriu voi scrie tot asa, in ideea ca nu a fost normal, corect, cum s-a procedat. Ceva e fishy acolo – pute. Dar stim noi cum e cu pestele care se impute …

    2. O vorba, doua: Acum agentiile de presa au preluat scandalul, se va intinde ca focul salbatic. Scandalul a plecat din afara – de aici lovitura (pentru tara) e mai josnica decat pare la prima vedere. Diabolic. Diabolic.

     Nu pot intelege cum este posibil ca oameni inteligenti sa aprobe asa o marsavie. Interesul personal, partinic este mai presus decat al tarii asteia, care are probleme majore acum? Ce v-au facut oamenii voua? Cu ce v-a gresit mama mea care nu se poate descurca cu pensia pentru care a muncit o viata intreaga, de la 17 ani? A trecut prin razboi, prin schimbare de regim, a pierdut, a supravietuit mizeria de dupa razboi, fara apa curenta si fara incalzire, trimisa iarna la munca voluntara (sortat cartofi, ca si mine de altfel). Ce rau v-a facut femeia asta careia i s-au redus fondurile lunare (taieri de la buget) pentru ca beizadelele intelectuale sa sa fatzaie in jeturi in toate colturile lumii, sa bea coctailuri prin barurile New-York-ului (stiu ce spun, nu scriu din burta), pe banii vostri? Ai vostri. Voi aveti ultimul cuvant, nu ei.

     Guvernul asta nou poate nu va e pe plac din motivele voastre – dar nu va bucurati de o noua instabilitate politica => economica. Investitiile nu vor veni intr-o tara instabila, companiile nu-si vor deschide portile sa angajeze romani daca nu au garantia unei stabilitati economice si legislative. Dar nu, e de preferat ca un nou guvern sa cada, pentru ca asa suntem noi, rai rai rai, si ne place. Faceti spume la gura ca jurnalistul Dan Tapalaga. N-am nimic cu el personal ci cu lipsa lui de moral si scrupule, pur si simplu spumega in jegul lui de articol din Contributors – chiar o prietena de-a mea care-i admira pe cei de la Contributors mi-a scris ca a simtit dezgust cand a citit articolul respectiv. Domnule Tapalaga, cred ca ai nevoie de tratament psihiatric, ceva nu-i in regula acolo, in creierasul dumitale.

     [scuze,scriu cu pasiune pentru ca nu pot altfel, nu doresc sa insult pe nimeni dintre contribuitorii acestui blog, am folosit persoana a II-a plural si/sau singular generi. Nu m-am adresat nimanui in particular, dar doresc ca adversarii politici sa lase biciul din mana si sa zica, la unison cu ceilalti, haideti sa vedem ce se poate face acum, sa ne unim in al 14-lea ceas pentru oamenii astia amarati din jurul nostru. Vorba gazdei noastre, Haideti ca se poate. Curaj]

    3. @doinamanea
     Intodeauna interesul lor a fost mai mare decat interesul national … de fapt interesul national nici nu prea a contat.
     Mama ta nu a gresit cu nimic … nci parintii mei nu au gresit .. au fost unii care s-au lasat pacaliti si au votat basescu .. au fost altii care au colaborat in sensul ca au executat tot ce li s-a cerut … indiferent ca nu era bine pentru tara

 6. Este doar o noua razbunare basista care spune tot desper cat de bine este pus la punct sistemul sau politienesc; din pacate acesti mizerabili, de genul Funeriu, sunt platiti din bani publici, fac deplasari pe bani publici si confectioneaza „dosare” din banii nostri publici !!!!

  1. @Yvonne C. Macdougall
   Da, sunt platiti din bani publici .. si sunt platiti foarte bine … este clar ca Basescu nu va accepta sa respecte atributiile care i le confera Constitutia …. va trebui sa fie suspendat si demis … nu avem alta sansa … este sansa noastra de a ne salva.

 7. LA PUSCARIE CU MAFIA PORTOCALIE!

  Criminalii PDL-prosi din administratiile publice locale (Ploiesti/Prahova…) continua sa terorizeze populatia, sa comita abuzuri si sa aduca injurii cetatenilor!

  CEREM DE URGENTA ERADICAREA INTREGII CIUME „PORTOCALII” DIN ADMINISTRATIA LOCALA SI DIN INSTITUTIILE STATULUI!

   1. Sigur ca nu pleaca. Peste tot exista ticalosi, dar la noi si-au gasit conditii pentru ca politica de dupa 1990 a fost sa ne tina in saracie si total dependenti de Stat. Pentru ca atunci nu s-a vrut decat Iliescu iar lui Ratiu i-au facut semne de duca. Este si un rezultat pe masura. In orice caz va ramane voua tinerilor, sa puneti mana pe tara si sa o duceti unde am vrut noi in 1990.

 8. @VP spus, vrei sa-ti zic ceva? e pagina doamnei ca meriti sa-ti fi spus ceva mai de dulce…dupa monitor esti viteaz, du-te in fata domnului Ponta sa-i zici ce scrii, esti un… gunoi de om, ca tine mai sunt citiva, care ne-au facut ani de cosmar…pana aici a fost cu mizeria, pana la domnul Ponta…pe el poporul il vrea, l-a ales, l-a scandat, e privit ca un salvator, nu-l va lasa iti zic eu..el e din generatia tinara, ce aveti ma cu el?…ma uitam acu la stiri cum el a zis” sa-mi dau demisia?” Doamne, nici 10 zile nu are de cind e priministru si citiva locuitori ai Romaniei au tupeul sa zica sa-si dea demisia…nu-mi revin,imi vine sa plang, romanii adevarati sunt f suparati pentru ceea ce vad in presa si la tv…@.VP spus never domnul Ponta nu va pleca, are treaba ,e ocupat mai @VPspus…cauta-ti alt priministru ,noi nu te vrem, da cu banul si vezi pe unde ajungi

  1. @Eli
   tu crezi ca lui Basescu ii este usor sa il vada pe Ponta prim-ministru?
   Asta este doar inceputul … o sa vezi … va mai fi atacat … basescu nu cedeaza de buna voie … si este in stare de orice.

   1. Daca stia Basescu ca ia plasa asta…mai curand asi baga un bat in cur { vorba lui ….Demostene } decat sa-l desemneze Prim Ministru pe ” micul Titulescu ” . De unde se vede ca…” nici o fapta buna nu ramane ….nepedepsita ” !!!

    1. Ei….n-o lua si tu asa…ad literamm ! ” Citez” si eu sa vada lumea ca …sunt ” intelectual …cu papion ” . De unde sa stiu eu ce a facut cu adevarat …Demostene ? Ce ala-i …. bucurestean ca noi ?

    2. Marian Onorabile !
     Satanail Cotrocensis il va folosi pe post de bat pe Patapievici , cel care a scris ” ca se se pise pe Romania ” si vor ajunge cat de curand acolo unde le este „locul” .
     Tucu-te

   2. Asta face razboi civil doar sa ramana la putere!

    O sa vedeti! Anastase a incercat sa faca rascoala la Ploiesti, ca nu i-a iesit otreapa de Gogosevici – primar! Au dat mesaje din seara votului, pe telefoanele mobile, in care indemnau simpatizantii lor sa „iasa in strada”, ” sa forteze” si sa isi „impuna primarul” care „a facut atatea pentru orasul nostru”! Noroc ca nu-s atatia prosti printre noi, ploiestenii!

    1. @Vlad cel groaznic Maria Ta …Mita Baston a fost una singura ! Borfeta e cel mult Mita….Biciclista !

 9. Copiate din comentariile mele publicate in pagina mea din Facebook, sa le citeasca cei interesati – Theo, ma scuzi dar n-am acum timp sa fiu mai originala. Copy&Paste – ma autoplagiez!!

  Articolul din Nature: http://www.nature.com/news/romanian-prime-minister-accused-of-plagiarism-1.10845

  Comentariul meu:

  Yes, and then Mr Quirin Schiermeier sent the allegations to … Mr. Agilica who writes for … guess? Contributors! Mr. Agilica being an expert on plagiarism.
  = Dl. Quirin, autorul articolului, a trimis supozitiile de plagiarism, cui? Domnului Agilica, contribuitor la … Contributors, expert in plagiarism.

  Chiar, de ce dl. Shiermeier l-a ales pe acest jurnalist „neutru” drept confident?

  Mai departe: Un fragment din articol:

  „Nature has seen documents compiled by an anonymous whistle-blower indicating that more than half of Ponta’s 432-page, Romanian-language thesis…”

  – A WHISTLE-BLOWER.

  = Stiti cum i-as numi eu pe astia, Whistle-Blowers, mai pe romaneste? TURNATORI. Sa explic. Trimiti materialul uneri reviste straine,iti speli rufele murdere pe la straini, ca sa apara acest articol vatamator nu numai pentru un premier (o persoana) dar si pentru Romania (o tara), ca i-au scazut standardele academice. De-asta sunt studenti romani la Columbia University si in alte universitati prestigioase din lume? Ca au scazut standardele academice? Ca avem elevi castigatori de olimpiade, cercetari primiti in diverse institute din afara Romaniei? Nu zic ca totul e roz-bombon, dar nici chiar asa … desi daca ne reprezentam arta romaneasca cu penisuri roze si zvastici … incep si eu sa ma indoiesc. In fine …

  RUSINE PENTRU TURNATOR, FUNARIU SAU CINE-O FI EL. AI FACUT TARA DE RAS, NU PE PONTA, PE NOI TOTI.

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12564072-furat-procurorule.htm

  Iata o mostra de condamnare prin presa, condamnare facuta peste noapte, fara a se astepta apararea atat a invinovatitului cat si a expertilor. HotNews, Contributors … si altele … fac tara de ras, pe toti romanii cinstiti, muncitori, cu bun simt. O sa le dau si lucrarea mea de masterat s-o ia la puricat … poate si eu am plagiat. Lurare la care am fost co-autor cu o prietena si colega de facultate, unguroaica din Romania (se poate si asa, sa fii prieten cu un reprezentant al altei grupari etnice). Vorbesc serios, o sa le spun ca intru in politica, sa se uite pe lucrare sa vada daca nu am plagiat „to be” and „to have” care apar si in alte lucrari. Abia te astept, THE ANONYMOUS WHISTLE-BLOWER. Credeam, in naiivitatea mea, ca a trecut epoca turnatorilor marunti, dar ei exista, bine merci, printre noi, ba chiar si la nivel mai inalt. Sunt foarte „mandra” de ei si de speta lor. Si de cei care ii sustin.

  Ne-ati facut tara de ras, de rusine, nu pe Ponta – se va apara el si singur – dar pe noi toti, din tara si din afara tarii. Ati aruncat cu noroi in studentii romani din tara si din afara, in taranii muncitori, in intelectualii corecti, care au si etica si morala, nu ca teribilistii nostri, purtatori de papion sau nu

  [apropo de papion, am purtat si eu unul la o camasa abla, asa, la misto, cand m-am dus la un bar cu niste prieteni, am purtat si cravata de matase … nu, nu sunt lesbiana, daca asta v-ar trece cumva prin cap … chestie de costumatie, asa ca sa stiti ca n-am nimic cu papionul.)

 10. Bai frate dar….Funeriu ala …cum dracu-si permite asa ceva ? Oricine…chiar si EBA dar….Funeriu !?? Apropo : si-a echivalat …studiile ? Stie cineva ? Poate ca acum cand nu mai are pe umeri ” povara ” Ministerului invatamantului …si-o gasii timp si pentru asta .

 11. parerea mea este ca atunci cand cineva devine incomod, se aplica urmatoarea formula, citez: titlu „Denigrare, minciuni, manipulare”
  „Dacă mai apare totuşi cineva care vrea să ne atace şi să arate realitatea acţiunilor noastre, avem multe mijloace de liniştire a lui. Ele încep totdeauna prin lansarea unei ştiri false, negative, despre acea persoană, pentru că noi controlăm foarte bine mass-media. Cititorii află despre acele lucruri false, negative. Chiar dacă în zilele următoare apare o contrazicere a ştirii, o dezminţire, faptul deja a fost consumat. În primul rând nu e obligatoriu ca cel care a citit ştirea falsă să mai citească a doua zi şi dezminţirea. În al doilea rând, noi speculăm tendinţa vicioasă a omului de a se orienta mai ales spre ştiri senzaţionale cu caracter negativ.” din “Planurile iluminatilor si ale masonilor”

  1. @Alexandrina – asa este. Vezi cazul dnei Ana Birchall. Stiam de Ana de mai multi ani, ca dintr-o data sa apara jegul acela … chiar daca a fost fals, dezmintit, si eventual un proces castigat … cariera politica a dnei Birchall s-a spulberat. O femeie inimoasa, inteligenta, cu suflet pentru programul ei. S-a terminat. Cand te duci in Google sa o cauti, apare scarnavia aceea de youtube. Asa va fi si cu Ponta – sper, din suflet, sa nu am dreptate. De aceea, insist prin a sustine ca lovitura a fost miseleasca, iar victimile, in final, sunt oamenii. Repet ce-am scris, instabilitatea economica = no-investitii=dezastru economic=civil unrest=more civil unrest=dezastru. Sunt pesimista.

 12. Eu mi-as permite sa rezum:
  Toate sunt ca efect a ceea ce este foarte probabil sa se intample pana la 01 iulie 2012. Intr-o oarecare ordine ar fi cam acestea: demiterea Codrutei si a Morarului ( incetare de mandat etc), schimbarea lui Blaga si a „adormitei prea vigilente” de la deputati, suspendarea celui cu care ne-am pricopsit de vreo cativa ani prin ulrta ingaduinta poporului. Si sa vezi de maine cate victime papioniste….

    1. @Florea Virgil
     Este frumos ce ai spus tu:
     demiterea Codrutei si a Morarului, schimbarea lui Blaga si a Robertei si suspendarea lui Basescu

 13. Cine a terminat o facultate pe bune şi şi-a dat licenţa la fel, ştie că există un tipic al coafării unei lucrări ştiinţifice, deosebit de trimiterile în subsolul paginii curente, către note explicative, cu care ne întâlnim în beletristică.
  Autorul unei lucrări ştiinţifice are dreptul să citeze la „bibliografie” toate lucrările consultate, cu titlu, autor, editură, an de apariţie, pagini citate.
  Partea teoretică a unei ucrări de cercetare (lucrare de licenţă sau doctorat) conţine informaţii compilate de autor în forma care-i este cea mai convenabilă pentru cercetarea sa. Bibliografia va conţine toate lucrările studiate şi, dacă e necesar, se punctează acolo paragraf şi pagină, folosind o notaţie standardizată.
  Singura chestie necopiabială sunt concluziile. La concluzii nu dai citate, fiindcă AIA E CONTRIBUŢIA TA!!!

  Dacă animalul sperios şi uşor dresabil pe nume Funeriu, e capabil să facă o trimitere la capitolul final – CONCLUZII, în care un număr apreciabil de paragrafe au foat luate cu copy-paste din altă lucrare ştiinţifică, fără a fi amintit autorul, atunci Ponta se poate linge pe bot de titlul de DOCTOR.

  Dacă nu, acelaşi animăluţ cu nume ciudat, Funeriu, poate să-şi sacrifice niţel timp în detrimentul colaborării cu revista „NATURE”, pentru a obţine propria sa diplomă de BAC în fotocopie, plus echivalarea studiilor universitare efectuate în străinătate, spre slava Băsescului. Adicătelea ăla care a analizat viteza pixelului lipsă spre bărbia copilului, era acreditat, când făcea demonstraţia. Precum în Biafra, aşa şi în România, amin!

  Altmineri, eu, dacă aş fi Ponta, aş solicita o verificare la sânge, în ordine strict alfabetică şi cronologică a tuturor producătorilor de lucrări şi titluri ştiinţifice în România, în ultimii 50 de ani. Şi mie, Ponta, să-mi vină rândul, alfabetic, la „P”.
  Voi fi oale şi ulcele la momentul anchetei!
  Garantez!

   1. Teodora draga, eu pot sa spun ca traiesc in doua tari si atat de mult le pasa austriecilor de Ponta incat au declarat o seara de plans sinonima celei in care s-a plans dupa Stalin.

   2. Iti propun sa deschizi un grup pe fcb cu tema: Ponta, mergi pana la capat, noi suntem aici. Fa-l, si distribuie-ll sa vedem in cateva zile daca ajungi la cateva sute de mii.

    1. Da, ar fi interesant. Dar am constatat o chestie interesanta, sper si temporara. Daca pana ieri primeam zeci de „Likes”la floricele si pisici (ma refer la pagina mea de Faceboo), azi cand am pus niste comentarii (copiate si in blogul Theodorei), referitoarea la scandalul asta mizerabil de doua zile … liniste si pace. Doua persoane au comentat, negativ. In rest, din toti prietenii mei – doar doua persoane au pus Like, dar fara comentarii. Gasesc o singura explicatie. Unii oameni nu doresc sa se implice deschis, in fb, in activitati politice, stiindu-se ca facebook-ul este deschis – un camp deschis unde fiecare poate sa vada activitatea fiecaruia (doar daca nu te-ai setat la private). Nu numai prietenii te vad, dar si cei cu care lucrezi, sefii tai, etc.
     Just a thought.

    2. @doinamanea
     Si eu am observat ca la articolele politice nu am like-uri si doar cateva comentarii … daca pun poze frumoase se schimba situatia …. sa vezi cate like- uri primesc

    3. Da. Am fost presedintele org.jud PNTCD, condus de Radu Sarbu. Sunt in continuare taranist dar nu voi sprijini impostura care este acum la varful a ceea ce a mai ramas din partid. Intre timp, am fondat Asociatia Arad km.zero a carei activitate o piuteti vedea pe net. Acum asteptam hotararea BEC la cererea pe care am depus-o pentru anularea alegrilor in Arad, pe motiv de mita electorala. gata.

    4. @Florea Virgil
     Am inteles …. daca sunteti in acea asociatie atunci suntem prieteni … adica avem prieteni comuni … cred ca v-am vazut si la televozor la postul local impreuna cu alti doi domni … am vazut si protestele cel cu ceasul, cu crenvurstii.
     Stiu ce ati facut in Arad in timpul protestelor si ce probleme au fost cu jandarmii
     Stiu si de cerere … sper sa se rezolve … chiar am suferit cand am vazut rezultatele din Arad … mi-am dorit foarte mult sa castigati
     Doamne ajuta!

    5. Deci asociatia este liantul, nu lupta comuna pentru democratie si libertate? Sau ai prejudecati in ceea ce priveste PNTCD-ul?
     Nu sunt malitios, dar e bine de stiut..
     Oricum, invitatia de a scrie pe blog-ul tau este o onoare pentru mine, indiferent de modul cum vei mixa informatiile pe care le-am postat..

    6. @Florea Virgil
     nu, nici vorba … daca va uitati pe lista prietenilor mei pe Facebook am multi prieteni pntcd … si membrii si filiale … si in viata reala am prieteni PNTCD-isti … sa va spun ceva … dar sa ramana intre noi 🙂 … am glumit … am votat Ion Ratiu si PNTCD – Conventia Democratica

     https://theodora0303.wordpress.com/2011/06/18/la-congresul-pntcd-de-astazi-18-iunie-2011-se-urmareste-reunificarea-partidului-sub-conducerea-lui-victor-ciorbea/

     https://theodora0303.wordpress.com/2011/01/19/aradeanul-care-a-reusit-sa-scape-prin-instanta-de-taxa-auto-se-plange-de-hartuire-din-partea-anaf/

     Dar recunosc ca pentru mine Asociatia Arad km.zero este importanta … cu sufletul am fost alaturi de voi
     Va multumesc ca ati acceptat invitatia … si eu sunt onorata

    7. Ai votat Cd si Ion Ratiu.. Sa nu-mi spui ca ai votat sin in 1946 ca nu te cred… glumesc desigur..ti-am trimis o cerere pe fcb..

    8. Nu am votat in 1946 🙂 nu eram nascuta
     merg acum pe facebook
     chiar nu stiu de ce nu am fost prieteni pana acum pe facebook

  1. @Renata! Brava. Mi-a placut la nebunie comentariul tau. Mai ales finalul – mortal!

   Dar din pacate e vorba de scandal international, si chiar daca, asa cum bine m-a atentionat un domn, cunoscut dintr-o revista online, Romania NU este buricul universului (citat citat, atentie, nu plagiez!!!) cum vor romanii sa se creada … totusi (asta-mi apartine) consecinte negative pot apare la angajarea unor oameni de stiinta romani, la colaborarea cu institutii de cercetare et cetera et cetera . „Animalul sperios si usor dresabil” (observati ghilimele, please) si bosul lui au facut un deserviciu enorm tarii. I-as da in judecata.

   1. @doinamanea
    Offff uite ca la asta nu m-am gandit … ai dreptate …. pot sa apara consecinte negative la angajarea unor oameni de stiinta romani sau la colaborarari … dar ce ii pasa lui basescu?

   2. Puţin probabil ca oamenii de stiinţă adevăraţi să fie afectaţi de scandal. În comunitatea oamenilor de ştiinţă diplomele sunt ultimul subiect de interes. Acolo poţi să te lauzi numai cu numărul de invenţii, cu activitatea în programe de cercetare, cu eficienţa colaborarilor cu industria orizontală (sau alte domenii de interes public). Vă rog să mă credeţi pe cuvânt de onoare, ca individ apreciat de Asociaţia pentru Automatizări şi Instrumentaţie din România (AAIR), asociaţie plină de profesori şi doctori, eu fiind un pârlit de ingineraş …

    1. @Theodora
     Неправилно! După cum spune bulgaru’! Comunitatea oamenilor de stiinţă este deasupra intereselor mărunte. Chestia cu beţele e valabilă pentru firmele care aleargă cu limba scoasă după piaţă. Şi pentru politicieni, evident!

    2. @ALM – probabil aveti dreptate, eu n-am facut decat sa-mi extind pesimismul, credeti-ma, sunt intr-o stare mentala destul de neguroasa in prezent. Si de revolta. La rosu. Dar un comentariu ca al dvs. nu poate decat sa-mi faca bine – cu alte cuvinte, ia-o mai usor cucoana ca nu-i chiar asa. Pentru asta, va multumesc.

    3. @Doinamanea
     Poporul ăsta are o vorbă: nu mor caii când vor câinii! Pedelacheii sunt disperaţi, simt miros de DNA şi se agaţă ca înecaţii de paie. Aşa cum au făcut mereu, nu ţin seama de interese naţionale şi de popor. Dacă, prin intermediul slugilor din ANI, DNA , câţiva de prin servicii şi Justiţie, vor încerca să dărâme construcţia începută de USL, vor avea parte abia acum de adevărata revoluţie! Se va lăsa cu vărsare de sânge! Oamenii se apropie de capătul răbdării şi nimic nu este mai înfiorător decât o mulţime dezlănţuită!

 14. A mai plecat un om bun – Diaconu. Nu reusim sa punem oameni de valoare in posturi cheie. Ce-i porcaria asta cu incompatibilitatea? Sa fie echivalentul a „conflict de interese?” Adica un om competent este incompatibil la cultura pe cand incompatibilitatea … nu mai continui ca ma sufoc (adica imi tremura degetele pe taste)

 15. http://www.newsar.ro/asociatia-arad-km-zero-cere-inlaturarea-lui-basescu-si-punerea-acestuia-la-dispozitia-justitiei

  „Domnule Prim-ministru Victor Ponta,
  respectul pe care cetăţenii ţării îl au pentru funcţia pe care cei mai mulţi dintre noi socotim a fi câştigată pe drept de către d-voastră, vă obligă din ce în ce mai mult; asta pentru că aşteptările noastre, nu sunt neapărat de natură economică (deşi sunt foarte importante) cât de natura a consolida încrederea că împreună putem reporni România. Ştim însă că nimic nu se poate face dacă nu plecăm de la adevăr, cel care ne şi poate elibera. Credem aşadar, că vremea festivismului şi a prieteniilor trebuie lăsate deoparte şi în acelaşi timp cu reparaţiile din mers, trebuie să aveţi în vedere şi tragerea la răspundere a tuturor acelora care cel puţin în ultimii ani au făcut din România o ţară second-hand, o ţară în care greu se poate respira, o ţară a căror locuitori sunt tot mai apatici şi resemnaţi. De asemenea, nu vrem să ascundem faptul că ne dorim să vă fim aproape, dar nu o vom face necondiţionat, ci vom ţine seama de direcţia ce o veţi da ţării prin deciziile pe care le veţi lua.
  Suntem, în aceeaşi măsură, interesaţi de modul cum veţi înţelege să schimbaţi oamenii care au permis spolierea avutului, concomitent cu pauperizarea populaţiei, precum şi tragerea la răspundere fără rezerve şi dezinhibat de posibile acuzaţii de natură politică, a colegilor din Parlament, din fostele guverne şi nu în ultimul rând a celui ce în mod fraudulos ocupă prima funcţie de reprezentare în Stat. Nu credem că motivat de vreo instabilitate politica sau de vreo alta majoritate în Parlament, decizia de înlăturare şi de depunere în custodia Justiţiei a numitului Băsescu Traian trebuie să mai întărzie. Este nevoie, dacă spuneţi ca vă doriţi o schimbare, să începeţi deja să o faceţi şi cel mai corect lucru este tocmai oprirea acestuia de a mai conta pentru România. A făcut mult prea mult rău ca să mai aşteptaţi de la el vreo eroare institiţională. Suntem de asemenea convinşi că se poate foarte bine şi fără el. Nu avem vreo miză personală cu niciunul dintre cei ce presa a arătat cât sunt de nepotriviţi de a administra ţara, vrem să trăim bine împreună cu toţi care vor binele României dinăuntru şi din afara ei şi ne vom opune categoric iertării sau resemnării. Pentru că neplătind, riscul apariţiei şi repetării va exista iar noi ca şi naţiune nu ne vom vindeca.
  Iată de ce, domnule Prim ministru Victor Ponta, vă solicităm, noi cei din Asociaţia «Arad km.zero» să vă folosiţi de toate pârghiile legale pentru a da semnalul cu adevărat că cei care au furat în exerciţiul funcţiilor lor sau cei care s-au aflat în apropierea acestora şi s-au făcut părtaşi împreună cu ei la jaf, nu vor fi lasaţi să-şi consume în linişte anii următori şi vor fi traşi la răspundere, în acelaşi timp cu recuperările atât de necesare.”

  Aceasta este semnată:
  Asociaţia Arad km.zero
  Dan Ciucuriţă
  Virgil Florea
  01 iunie 2012

   1. @Florea Virgil
    Da … am stiu prin el prin tot ce ati trecut dumneavoastra … stiu cat de greu a fost … inteleg cat de greu este si acum
    Cand v-am invitat pe blog nu am stiu ca sunteti acel Florea Virgil din Arad pe care l-am vazut in inregistrari … ce mica este lumea 🙂

 16. Ce articol BOLNAV poți scrie. Nesimțitul a plagiat cuvânt cu cuvânt vreo 40 de pagini și TU AI OBRAZUL SĂ DAI VINA PE BĂSESCU? Ești întreagă la cap?! Vai de tine, ce mentalitate poți să ai.

  1. @Argo
   Bolnavi sunteti voi … sunteti disperati de frica 😀
   Uite cum te exprimi … sunteti jalnici …. nu stiti altceva decat sa jigniti … nu aveti argumente
   Puteai sa intri frumos fara sa jignesti .. sa spui ca, dupa parerea ta, Basescu nu are nici o vina aici … ca a fost o intamplare ca a hahait si a adus vorba de faptul ca Ponta este doctor si ca dupa parerea ta Ponta a plagiat …. nu, tu ai simitit nevoia sa jignesti asa sunteti toti

   Ti-am lasat acest comentariu doar pentru ca am vrut sa le arat celorlati comentatori cum stiti voi sa va exprimati … acum te-am bagat in spam …. pentru halul in care te exprimi

   1. Teo….”Argo” pare grec dupa nik .De ce in loc sa-l bagi in spam nu l-ai bagat in pizda masii sau ca sa arati ca esti o intelectuala { asa ca mine } sa-i fi dat un citat din…Aristotel ?! Era mai simplu …. decat sa-ti faci sange rau …

    1. @ Marian
     Scurt si la obiect, imi place! 😀 😀 😀

     @ Theodora
     E bine ca i-ai lasat comentariul, dar cred ca nu ar trebui sa te obosesti sa-i raspunzi. Leprele astea portocalii trebuie ignorate pur si simplu!

 17. Draga Theodora,in tara lui Vanghelie Almanahe plagiatul nu e grav.De altfel,pe vremea raposatului,o vecina activista si verisoara cu sefa cabinetului 2,se plangea ca bietul Eugen Barbu a fost acuzat de”platonism”.Apelul tau este inutil,pentru simplul fapt ca pe Dambovita persista o confuzie nu numai in ceea ce priveste moralitatea,ci pur si simplu norodul are nevoie de dictionar roman-roman.Presiunea vine de la apus,iar argumentele impotriva ei nu pot fi oligofrene sau patriotarde.

   1. Democratia in Romania a fost ucisa in fasa de Securitate,prin FSN sau infiltrarea partidelor istorice,prin IMGB si mineriade , cu dreptul pumnului.Nu exista PSD,PNL,PDL,USL,nu exista stanga si nici dreapta,ci doar un amalgam politic confuz si abject.In tarile democratice vorbim despre crima organizata,la noi despre Parlament si Senat.Videanu intreaba inocent Uniunea Europeana daca isi poate finanta afcerile ,cu banii …europeni.Nastase e indignat de suspiciunile pe care le trezeste matusa Tamara.Vanghelie il dezgroapa distrat pe generalul Lahovari.In tari normale astfel de situatii insolite transgreseaza politicul si devin fenomene psihiatrice.La noi nimic nu e grav, nimic imputabil,nimic condamnabil.In occident furtul intelectual este privit cu repulsie.Din acest motiv,intr-o Europa unita,in postura de prim ministru ,domnul Ponta este deja istorie.

    1. Ma indoiesc ca veti reusi.Vizitez Romania frecvent,pentru a-mi revedea parintii.In trenurile romanesti,nimeni nu sta pe locul sau,iar daca ti-l revendici,te privesc uluiti,te considera impertinent.La teatru ,doar o minoritate cumpara bilete ,restul intra cu ajutorul plasatoarei.Exista comisii de verificare a eventualelor colaborari cu securitatea,dar in mod paradoxal Dan Voiculescu prin Antenele sale este persoana cea mai influenta in politica.Nu ma mira ca plagiatul lui Ponta este considerat un minor accident de parcurs.Asa cum am mai zis presiunea vine din cercurile academice,si din occident.Daca Romania nu vrea sa se izoleze,sau sa carmeasca spre est,Victor Ponta a devenit istorie.

    2. @Lori
     Nu stiu despre ce plagiat vorbesti … daca vorbesti despre minciunile regizate la Cotriceni alea da … sunt istorie
     Presiunea vine din cercurile de ‘telectuali basisti din tata si strainatate care primesc bani mult de la statul roman
     Hai ma … zi sa mori tu ca se izoleaza Romania daca ramane Victor Ponta prim -ministru … cine a murit in est?

    3. Theodora (si restul), poti sa accepti ca exista oameni care ii dispretuiesc in mod egal si pe pedelisti si pe pesedisti? Indiferent care de partea cui sunteti, nu inteleg cum puteti sa faceti partizanat, sa va jigniti si sa va urati intre voi, pentru politiceni care au distrus ce a mai ramas din coloana vertebrala a acestei tari in ultimii 22 de ani, fie ei din PDL, PSD, PNL, UDMR, FSN etc! Invatati va rog din greselile voastre si ale noastre, a tuturor. Intreaga clasa politica este compromisa si corupta, ar fi cazul sa ne ridicam privirile catre noi orizonturi si noi inceputuri. Mai important decat puscaria lui iliescu, basescu sau nastase, este ca noi sa ajungem totusi la o desavarsire. Am vazut atata ura, molipsitoare, pe acest blog astazi, incat imi este scarba, imi cer scuze pentru orice ofensa pe care oi fi adus-o cuiva, din oricare tabara, este ultima mea interventie aici, va salut si va urez tot binele si toata intelepciunea!

    4. @Lucian Blaga
     Da pot sa accept ca exista oameni care ii dispretuiesc in mod egal si pe pedelisti si pe pesedisti
     De ce ne uram?
     Eu pot sa iti spun de ce il urasc pe basescu si pe ai lui … basescu conduce de 8 ani tara … 8 ani …. in perioada Nastse si Tariceanu mie mi-a mers bine … de cand conduce basescu … imi merge groaznic …. da, basescu conduce tara … boc nu a facut nimic de capul lui … de ce ii urasc si pe oamenii lui basescu? pentru ca l-au ajutat … daca nu il ajutau sa isi puna in practica crimele … nu ar fi ajuns atat de departe … a inchis scoli, spitale, a cheltuit bani aiurea pe tereneruri de fotbal in panta si telegondole in zone fara turisti … bazine de inot care acum sunt inchise pentru ca in satele in care au fost construite nu exista canalizare … in timpul asta … oamenii lui au salarii grase din bugetul statului … oamenii de afaceri apropiati puterii se imbogatesc din contracte cu statul … basescu da ordin sa fie condamnati adeversarii politici … tu poate o duci bine si de aia nu intelegi disperarea … EU NU … EU SUNT SOMERA DE PESTE 2 ANI … PENTRU CA un lider pdl m-a dat afara ca sa nu saraceasca …. nu poti sa intelegi ura pentru ca nu esti in situatia mea
     nu vrei sa mai treci pe aici … nu mai trece …. cum sa intelegi tu ura mea … cand tu nu ai suferit de foame si de frig? … iti ete sila … si mie imi este

    5. @Lori -mai sunteti pe-aici? Mi-e greu acum sa gasesc postarea originala a dvs., o copiez din notificarea primita in email.

     ~ „Ma indoiesc ca veti reusi.Vizitez Romania frecvent,pentru a-mi revedea parintii.In trenurile romanesti,nimeni nu sta pe locul sau,iar daca ti-l revendici,te privesc uluiti,te considera impertinent.La teatru ,doar o minoritate cumpara bilete ,restul intra cu ajutorul plasatoarei.Exista comisii de verificare a eventualelor colaborari cu securitatea,dar in mod paradoxal Dan Voiculescu prin Antenele sale este persoana cea mai influenta in politica.Nu ma mira ca plagiatul lui Ponta este considerat un minor accident de parcurs.Asa cum am mai zis presiunea vine din cercurile academice,si din occident.Daca Romania nu vrea sa se izoleze,sau sa carmeasca spre est,Victor Ponta a devenit istorie.” ~

     Este adevarat ca anumiti fosti colaboratori cu securitatea sunt liberi acum si chiar prospera Eu personal urmaresc Antena 3, pe langa alte posturi pentru a afla realitati din tara, realitati dure, despre saracie, despre oamenii amarati, despre situatii aberante. Nu-i agreez pe toti comentatorii (nici la canalele americane nu-i inghit pe toti, unii sunt mai guralivi decat ar trebui, unii bat saua sa priceapa iapa, altii sunt de-a dreptul rau voitori, etc. ) Dar ceea ce urasc mai mult si mai mult pe lumea asta, Lori, sunt turnatorii – si unul dintre ei este cel care a trimis materiale despre presupusul plagiat al premierului Ponta revistei Nature. „Anonymous whistle-blower.” NU asa se procedeaza. Este o lovitura miseleasca, jegoasa. As lua apararea chiar a unui pedelist invinuit in acest fel, si sunt sincera cand sustin acest lucru. Oricui, din orice partid politic, sau ne-partinic. Oricine este invinuit in felul acesta va fi aparat de mine.

     Mai departe: N-am inteles exact chestia cu izolarea Romaniei. Am impresia ca dimpotriva, acum incepe un proces de dez-izolare.

     Iar chestia ca ne indreptam spre est – puteti elabora? N-am prea inteles-o, si ma straduiesc. Eu am trait sub comunism, stiu bine ce inseamna asta. Granite inchise? Centralizarea puterii? (parca asta face actualul presedinte, el taie si spanzura) Religia interzisa? Desfiintarea proprietatii private? (de fapt in comunism am avut o proprietate personala si mai existau niste mici meseriasi in sectorul privat) Confiscarea averilor? Alungarea regelui din tara? (Constat ca regele Mihai si familia o duc bine merci si o vor duce bine merci si in continuare) Securitate exista pentru simplul motiv ca orice tara are un serviciu de securitate.Turnatori? Da, din astia avem. Altceva? Astept completari la teoria ca tara se va indrepta spre est daca ramane Ponta la putere … sunt foarte foarte curioasa. Sper ca nu ati preluat declaratii sforaitoare dintr-o anumita presa, nu? Puteti gandi cu propriul dvs. creier, sper.

    6. Faptul ca turnatoria poate fi o lovitura miseleasca , nu scuza furtul intelectual si nici atitudinea stingaci bascalioasa a premierului.Romania este obisnuita gratie Elenei Ceusescu cu savantii analfabeti,cu promiscuitatea politico-academica.?personalitati,?personulitati ,nu conteaza,”noi muncim nu gandim”.In occident lucrurile stau diferit ,iar Ponta va fi privit cu condescendenta daca nu cumva cu greata.Toti politicienii din vest se vor delimita de el ,asa cum au facut-o cu Severin.Cred ca ati inteles acum despre ce izolare vorbesc.In contextul actual si tinind cont de simpatiile politice ale domnului Marga,Moscova ne priveste cu inters.

    7. @Lori
     asta vrea basescu sa se intample … dar este o mare diferenta intre ce vrea el si ce se va intampla … pana una alta basescu o sa stea acasa si Ponta se va duce la Bruxelles … cred ca ai aflat nu? … este foarte bine daca ne imbunatatim relatia cu Moscova … nu stiu daca ai aflat dar noi cei din tara de colo luam gaze … si iarna ne este foarte greu fara ele … ar fi super daca am revigora si comertul cu Rusia … nu ne-ar strica niste exporturi … ca in UE nu mai avem ce sa exportam … doar importam ..suntem lada de gunoi … toate prostiile pe care cei din Europa ocidentala le arunca le aducem noi in Romania … pe basescu il doare la basca ca noi importam gazul rusesc la cel mai mare pret … Rusia nu trebuie urata … Cu Rusia trebuie sa ai relatii bune … sa lasi intodeauna o portita deschisa … basescu a inchis orice poarta de colaborare economica cu cele 2 mari puteri Rusia si china … ce bine ar fi fost daca puteam sa exportam acum in China … nu am mai fost in dezastul in care suntem … si astea sunt aberatii cu „Ponta va fi privit cu condescendenta daca nu cumva cu greata” … spune sincer cu cat te platesc astia? … se munceste la greu de cateva zile … postacii pdl-isti nu mai dorm. nu mai mananca … fac pipi pe ei ca nu au timp sa se duca la wc … trebuie sa posteze … mult si defaimator … trebuie sa ceara demisia urgenta a lui Ponta 😀 .. trebuie sa le spuna oamenilor ca Ponta nu va mai fi bine vazut in afara … de ce? … pentru ca nu-i asa? doar basescu poate sa reprezinte Romania … ei ce zici … am scris bine?

    8. Vad ca ai sters raspunsul meu.Era sincer si nu ofensa pe nimeni.Doar daca nu cumva adevarul raneste…

    9. QLori
     Tu vezi ce se intampla in tara?
     Nu ma mai inebunii cu prostiile tale
     Daca ajungi in spam nu stau eu sa te caut sa te scot de acolo
     vezi ca ala pe care il pupi tu in dos s-ar putea sa isi fi semnat demisia in noaptea asta

 18. Theodora
  Te rog , dar poti sa nu tii cont de rugamintea mea , lasa comentariile acestor postaci portocalii sa apara . Ti-am mai spus ca ai un blog fain , care este citit iar acum cand le fuge pamantul de sub picioare leprele pdl-iste improasca totul cu noroi simt ca li se apropie sfsrsitul.
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

  1. Sa traiesti atatia ani fara a incerca sa dezvolti bobul de „bine” pe care il ai si cu care te-ai nascut, e groaznic. Voi va ganditi cat sunt de macinati si cum dorm acesti oameni? Priviti-l pe Basescu, cat de mult s-a imprimat „rautatea” ( suma dintre viclenie, minicuna, arivism, trufie, ura, egoism si incapacitatea de a trece admiterea la examenul de maturitate umana), pe fata lui de betiv. Nici nu stiu daca trebuie sa-l uram sau sa ne fie mila de el si de ei.

   1. Florea Virgil
    Nu pot sa am mila de acesti ” Draci in piele de om ” , acesti draci ce lupta impotriva POPORULUI ROMAN !
    Comentariile ce le posteaza ma ajuta sa le cunosc modul lor de „gandire” si cum ii por face sa se distruga singuri.
    Sa fii iubit…
    Cu stima Emil

   2. @Florea Virgil
    Eu il urasc desi stiu ca nu este bine.
    A distrus tot ce a atins
    Dumneavoastra porniti de la premisa ca toti ne nastem cu un bob de „bine” … poate nu toti

    1. Stiti care ar fi paradoxul? Dupa ce ei nu vor mai conta, veti constata ca incet, incet nepasarea, uitarea se va instala iar cand un jurnal va anunta ca „este condamnat pentru… la….” nu veti simti vreo placere sau satisfactie..

    2. @Florea Virgil
     Nu trebuie sa uitam … riscam ca nenorocirea sa se repete … eu nu vreau altceva decat sa se faca dreptate … si da ii vreau in puscarie si cu averile confiscate … si le urez o viata cat mai lunga si cat mai grea … sa traiasca asa cum traoeste acum cel mai amarat roman

 19. Pot fi acuzat de plagiat! Şi nu o dată, de extrem de multe ori. Am scris documentaţii tehnice şi, atunci când am scris, de exemplu, I=U/R, am omis (cu bună stiinţă) să scriu la parterul (sau subsolul, demisolul) paginii că este un extras din opera lui Georg Simon Ohm. Vă daţi seama că nu voi putea ocupa niciodată funcţii publice?

  M-am mai liniştit după ce Adrian Năstase a dat o explicaţie în „cazul” Ponta: „În descrirea unor instituţii apar adesea formulări seci, descriptive care, asemenea formulelor matematice, nu pot fi schimbate”! Aha, dacă e vorba de formule, nu este un păcat de moarte. Ce ar fi fost dacă „telectualii” portocalii-verzui comparau lucrările mele cu nişte teze la fizică din clasa VIII-a de liceu? Bucăţică ruptă! Plagiat 100%!

  Mă uit la labele astea triste de portocalii şi chiar nu-i înţeleg. Să te prostituezi ordinar numai ca să susţii minciunile slugilor băsiste? Stau cu bârna în ochi (Kovesi) şi arată cu degetul (lui Mircea Toader) către nişte paie imaginare. Citesc „opera” acestui Argo (probabil de la argou, dar a halit o literă că n-a mai primit stipendii) şi mă simt minunat: n-am greşit atunci când am exclus portocaliii dintre opţiunile mele. Dacă te bagi în tărâţe (susţinători), te mănâncă porcii (liderii) …

  1. Ce ma fac, si eu plagiez tot mereu;
   pai cand inmultesc 3 cu 7 ca sa fiu original ar trebui sa spun ca fac 23, altfel in josul paginii trebuie sa scriu de unde stiu.. nasol..

  2. @ ALM
   Sanatate multa va doresc .
   Sa stiti ca si mie imi plac glumele dumneavoastra dar „Exista o explicatie ” !
   Sa fiti iubit …
   Cu stima Emil

  3. @ALM De la argou vine acel nik ?Si eu care „cucultura” mea credeam, ca vine de la „ARGOS ” sau macar dela …argonauti ! Atunci draga Teodora…nu mai folosii „citate” din …Aristotel si foloseste limbajul neaos romanesc …eventual ceva din ” folclorul ” bucurestean .Pai ori suntem bucuresteni…ori nu mai suntem ?! ALM ….respect deosebit in continuare ! Este a nu stiu cata oara cand ma intreb …pentru ce oameni ca dumneavoastra nu sint in fruntea tarii …Pentru astfel de oameni….RESPECT !!!

 20. Theodora
  Am primit um mail pe care ti-l dau si tie , poti sa scrii un comentariu pe marginea lui , nu-i MUSAI sa apara ca postat de mine.
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

  „Papionul” a devenit simbolul celor care urasc, denigreaza si tradeaza Romania si poporul

  Printre figurile cele mai reprezentative ale acestiui SIMBOL sunt Basescu – cel cu flota si cu muntii -, MR Ugureanu -cel cu closca cu pui adica cu tezaurul Romaniei si doctorate in religii straine! si fireste Patapievici!…da-s mai multi!…in fruntea lor se afla Ungureanu cel ales de Basescu sa-i continue opera de distrugere a Romaniei!

  Toti cei care si-au pus „papionul” sa apere un denigrator al Romaniei si poporului roman nu sunt diferiti de cei mai sus mentionati! vai de mama lor de artisti!

  Ma intreb de ce intelectualitatea romana – daca cumva Romania a avut si mai are intelectualitate – tace! LASITATE!
  Virgil Ciuca
  material primit pe internet de la cunoscuti, felicitari autorului.

  Horia Roman Patapievici (născut 18 martie 1957 în București) este un scriitor, fizician, filosof si eseist român contemporan. Din anul 2005 deține funcția de președinte al Institutului Cultural Român.
  Este fiul lui Denis (Dionosie) Patapievici, ajuns după al doilea război mondial membru al Partidului Comunist Austriac, apoi al Partidului Comunist Român (PMR, la acea dată), director al Direcției Circulație Monetară la Banca Națională și reprezentant al României la CAER.
  Si acum, iată opiniile preşedintelui „Institutului Cultural Român” despre România şi români, despre Cultura şi limba română.
  GEOGRAFIA ROMÂNIEI: „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)

  POPULAŢIA ROMÂNIEI:
  – „23 de milioane de omuleţi patibulari.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag 53)
  – „Un popor cu substanţă tîrîtă. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.34)
  – „Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cât o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag. 64)
  LIMBA ROMÂNĂ:
  „Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau… să o folosim numai pentru înjurături…” (din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.64)

  ISTORIA ROMÂNILOR:
  „In toată istoria, mereu peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoşească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, aşa temeinic au făcut-o.
  Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, şi aşa mai departe, la nesfîrşit.
  Apoi ne-au luat la urină ruşii, care timp de un secol şi-au încrucişat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o băşică a udului mai mare (de, beţiile…) i-au dovedit.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)
  CULTURA ROMÂNILOR:
  „Puturoşenia abisală a stătutului suflet românesc… spirocheta românească îşi urmează cursul pînă la erupţia terţiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconşient, pînă ce mintea va fi în sfîrşit scobită: inima devine piftie iar creierul un amestec apos.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag49)
  -„Cu o educaţie pur românească nu poţi face NIMIC.” (Din „Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.56)
  „România are o cultură de tip second hand” a enunţat în-tr-o emisiune televizată. (după Viorel Patrichi în Revista „Rost” nr.24/ 2005)
  VIITORUL ROMÎNIEI:
  „Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasam dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană.”(după Viorel Patrichi în Revista „Rost” nr. 24 / 2005)
  CELE de mai sus se pot verifica în partea întîia a volumului „POLITICE” apărut în 1996 în Editura Humanitas. Citate şi în Revista „ROST” NR.24 / 2005.
  Mai oameni buni !!
  Acest „intelectual” este platit din banii nostri !!! si in loc sa pasca undeva pe un camp, el este presedinte al Institutului Cultural Român.

   1. Theodora
    Poarta in continuare basca , lasa-i pe alti sa poarte papion , ei sunt „batuti” in cap !
    Sa fii iubita…
    Cu stima Emil

  1. Onorabile Emil Vulcănescu, aţi făcut bine aducând aceastâ sinteză a „filozofiei” patapieviciste. Se poate observa de ce este iubit de Băsescu: vorbesc aceiaşi limbă, au acelaşi „cult” a tot ce înseamnă România …

    1. Pentru un tip de genul lui Patapievici cuvantul onoare exista doar in asociere cu …. un phalus , eventual tatuat cu o zvastica .

 21. Il detest suficient pe acest individ cu apelare de tip ruseasaca sau slava. Are insa dreptate in unele constatari, dar nu cred ca este cel mai potrivit sa le si expuna.

  1. @Florea Virgil
   Nu toti cei care au si sange slav sau rus sunt rai … din partea tatalui am ceva sange sarbesc … eu cred ca de asta sunt un pic mai bataioasa … desi si partea romana (mama) este luptatoare. 🙂

 22. Frankfurter Allgemeinen Zeitung (pe scurt FAZ) un cunoscut ziar de orientare crestin-democrata din Germania este respectat in occident si chiar daca jurnalistul care a scris articolul cu plagiatul este un propagandist al PD-L (si in general al partidelor europene din PPE) impactul este major in Europa dovada ca azi deja mai multe ziare din alte tari europene incep a prelua stirea. din punctul asta de vedere Base si securistii si-au atins scopul de a sapa la credibilitatea premierului roman
  eu nu ma pricep la doctorate in drept international asa ca nu voi comenta nici macar analizele pe care le-am auzit la tv sau citit pe aici, dar voi remarca cu tristete modul gresit in care premierul a comunicat pe marginea acestei probleme
  nu cred ca cineva de buna credinta mai isi face cea mai mica iluzie ca atata vreme cat Basescu este presedinte vom avea parte de altceva decat circ si scandaluri!!!!

 23. basescu e tare ma ragaliilor nu se lasa calcat in piciore vreti pomana toti de la usl lasa k vedem noi la iarna va spali cu ei pe cap ponta a plagiat sa plece asa cum au facut si cei din vest

  1. @pontamaimutoiulplagiatorfruntas
   asta va doriti nu? sa plece … ei bine NU O SA PLECE …. VOI O SA PLECATI CU BASESCU AL VOSTRU IN FRUNTE … SI NU LA BRUTARIE .. LA PARCHETE SA EXPLICATI DE CE A AJUNS TARA IN ASEMNEA HAL

   1. Daaa! Întâi la parchete şi apoi fetiţă la brutărie! Îmi închipui cum o să fie dacă o să petreacă anul nou, în loc de beciul cu vinuri modoveneşti (dacă o mai fi rămas vreo sticlă) de la Cotroceni, în beciul de la DNA, fără Kovesi şi Morar! Ce părere aţi avea de Rodica Stănoiu sau Norica Nicolai ca Procuror General? Eeee, să-i tragă cu mapa profesională în cap! Dar Adrian Nastase în locul lui Daniel Morar? Mai bine, nu-i aşa? Accept să-mi taie şi pensia numai să văd lătrăii portocalii la proţap!

    1. @ALM
     Vai ce rau sunteti!!!! 🙂 🙂 🙂
     Mai bine Norica Nicolai ca dna Rodica Stănoiu mi se pare mai blanda 😀
     Nu m-am gandit la pozitia asta ptr Adrian Nastase … dar pentru o perioada de timp .. ar fi super

  2. Pai dupa cum scrii, probabil ca si vorbesti precum grobianul pe care il sustii. Nici Ceausescu nu avea atata cinism in el cat are cel pe care in curand il vom vedea dusssssssssssss. Si pus la locul unde i-ar fi stat bine cand a incendiat 32 vapoare prin Franta si securitatea l-a laudat. Si apoi cine se aseamna se aduna..

  3. 😆 😆 😆 ! Sunteţi cu mortu’ pe masă şi încă mai zvâcniţi? Să-l schimbe pe Ponta cu Udrea. Că, dacă la Ponta este o chestie de format, la Udrea e copy-paste de la început la sfârşit, fără nicio referire bibliografică! Şi a mai luat şi bani pentru „opera” ei! Nătărăilor, aţi deschis cutia Pandorei şi o să vă cadă pojghiţa de lustru, lăsând să se vadă găunoşenia şi înclinaţia nativă pentru furtişaguri. Mai reuşiţi să murdăriţi câte un om valoros ca Diaconu, dar o să o luaţi în mână mai curând decât vă închipuiţi! De fapt, în prostia voastră, faceţi un serviciu USL-ului: alcătuiţi un guvern inatacabil de către loazele băsiste!

    1. Theodora
     Inainte sa ajunga la „2 metri sub pamant” le infigem un tarus in inima sa nu mai poata „invia” si sa ne bantuie.
     Dupa cum ai vazut am pus si eu ghilimele deci am plagiat !
     Sa fii iubita …
     Cu stima Emil

 24. ma chinui sa inteleg ,,ce inseamna sa fii roman” nu conteaza ca ma batut dar de ce mi-a dat brinci? o fi ori no fi , exista duhul baltii ?

 25. Bai Teo…au inebunit pedeleprele definitiv !!! Niciodata n-am mai vazut un astfel de „trafic” la tine pe blog ! Felicitari ! Asta inseamna ca-i….groasa pentru basisti ! Arde pamantul sub ei . Ooooo daca asi traii si clipa cand tot pe acest blog vei posta si anuntul ca Basescu este suspendat ….. in streang daca se poate !!!

   1. Marian Stimabile !
    I-am mai spus si Theodorei ca are un blog fain , in locul lu’ AN as fi „invidios” pe ea . Au inebunit maidanezii portocalii , cred ca Vlad Cel Groaznic nu s-ar opune eutanasierii acestor maidanezi si cred ca ne-ar dat o mana de ajutor.
    Tucu-te

   2. Cred că, după această „afacere”, marinelu’ o să bea până o să se înece în propria vomă. Dureeeere mareeee! Băsescu off! Hmm, dar dacă pleacă cu o zi mai devreme şi se culcă în sala de consiliu, aşa, ca in clipul ăla cu Loganul Avantaj? Se duce şi cu un carton cu numele lui (făcut de sepepişti) şi-l schimbă pe al lui Ponta, nu ar fi el cel mai tare din parcare? Mâine am să-mi schimb scaunul, ca să stau comod la spectacol …

    Prăvălirea întâiului mafiot a început! Băseşti, băgaţi mare! Ultima ocazie …

    1. @Theodora
     Da, dar muniţia s-a împuţinat. Şi-a făcut damblaua cu Năstase, lingătorii jubilază, oamenii normali se uită năuci la ICCJ, care s-a comportat ca un Tribunal al Poporului din anii 50′, dovedind că într-o ţară din UE încă au loc procese şi condamnări politice. Încă o bilă neagră pentru România lui Băsescu.

     Sigur ca va urma CEDO, dar acolo îmbătrâneşti până primeşti un verdict. Singura soluţie ca să nu facă puşcărie, ar fi să ceară graţiere lui Băsescu, lucru mult sub demnitatea lui Năstase.Din punct de vedere politic, Băsescu n-a câştigat nimic. Sper ca oamenii să se lămurească mai bine ce inseamnă Justiţia românească, DNA, ANI, slugile din servicii şi chiar Băsescu în persoană …

    2. Inadmisibil, de ce? Nu suntem ţara tuturor posibilităţilor? În altă ordine de idei, Năstase avea pentru ce să răspundă, ALRO, SC Băneasa SA etc. Dar alea sunt tabu, că alţi trag astăzi foloasele, mai ales la ALRO. Asta este, derbedeii la Treicoceni şi somităţile la puşcărie sau condamnaţi la interdicţii pentru funcţii publice …

  1. @Adrian Magraon ot Tartasesti
   Sa vezi ce o sa plangi tu magraoane peste cateva luni … sa vezi ce o sa te dai tu cu capul de pereti … si ce multa sila o sa iti fie de tine

  2. Cam in ce masori tu mila, iti pui pleoapa pe pleoapa, iti faci limba fluture?
   Si apoi nefericito? Chiar ai elemente din viata doamnei sa faci aprecieri de acest gen? Ma mir ca nu te-a blocat..

 26. Ponta trebuie sa mearaga pana la capat , cu fermitate.
  Restul…nu conteaza acum.Sa nu pierdem timpul. Anul acesta, e foarte pretios.

 27. Jigodiile, l-au bagat pe Nastase dupa gratii.Mai tineti minte? ” Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii”. Diavolul acesta ne-a oravit natia !

 28. Justitia a dat din nou dovada slugarniciei fata de Basescu : Nastase condamnat definitiv la 2 ani inchisoare cu executare!!
  Rusine, mare rusine!

 29. Condamnarea lui AN va eclipsa toate subiectele. am fost adversarul lui si am votat sa nu ramana PSD la putere in 2004, dar azi il compatimesc sincer si sunt ingretosat de justitia romana
  sunt clipe cand mi-as dori sa emigrez

   1. A povestit episoade din campania din 2004 cand il suna in fiecare dimineata Basescu sa-l intrebe daca se poate astepta la arestare.
    Iar saptamana trecuta vazandu-i figura a spus ca este o buruiana in fruntea statului roman. S-a facut si el responsabil pentru perpetuarea sistemului. Oricum pe cat il detestam, azi l-am aprobat in ce spune.

    1. @Florea Virgil
     asta nu este ala care l-a ajutat sa ajunga presedinte? … care a plecat din PSD la PD? … si pe urma dupa ce a castigat basescu l-a dat afara? ala cu pin-ul si cu Lavinia Sandru … care acum este mare vice la UNPR?

 30. Îmi spuneai că am ceva cu guvernul Ponta, cu ceva vreme în urmă. Da am pentru că şi azi românia este manevrată de băsescu.V cele douâ hotărâri ale ÎCCJ

    1. @Popateapa
     asta este altceva .. si sa nu crezi ca eu nu am zbierat peste tot ca basescu trebuie suspendat si demis cat mai repede

  1. Lucian Bolcas, avocat al lui Adrian Nastase spune ca sentinta s-a dat in lipsa de probe!!!
   http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/avocat-nu-am-mai-vazut-o-asemenea-sentinta-cu-lipsa-de-probe-nastase-mai-are-doua-cai-de-atac-268148.html

   „Fostul parlamentar PRM a mai spus că nu a mai întâlnit o asemenea sentinţă dată în lipsă de probe. „Din anii ’50 nu am mai vazut o sentinţă motivată în condiţiile recunoaşterii unei lipse de probe”, a afirmat Bolcaş, precizând că „există două căi extraordinare de atac: revizuire şi contestaţie în anulare, şi un apel la CEDO”.

   „Este un doctorat în obedienţă”, a spus Bolcaş, comentând sentinţa.

   Acesta a mai spus că judecătorii au ţinut să se menţină „sub orice formă această condamnare”,

   „Adrian Năstase nu are nicio legatură cu acele sume de bani şi nu s-a demonstrat nicio legătură„, a mai spus Bolcaş.”

 31. Teo te pup, bataioasa cum te stiu, dar eu nu cred in niciunul si nici unul nu va mai face ceva bun pentru tara asta, fiindca sunt deopotriva aserviti, FMI-ul si-a luat si acum cota de dobanda majorata, gazele se vor da daca nu-s chiar date, ce va mai fi se va lua, Acta/Big Brother s-a semnat, nimic nou sub soare, doar el, din ce in ce mai desertic

 32. Asta se intampla in tara dusa de bezmeticul de Basescu si de toti care nu inteleg pericolul spre care ne indreptam cu acest nenorocit. Acum ar trebui sa iasa oamenii in strada si sa dea cu el de pamant. Sau poate rezolva USL-ul in cateva zile.

  1. @Florea Virgil
   Adrian Nastase s-a impuscat … a fost lasat singur … und naiba au fost prietenii care il iubeau cand a fost prim-ministru?
   Unde naiba au fost colegii de partid?

   1. Teo…este vorba despre circ de cea mai joasa factura . Nu s-a dorit ca Adrian Nastase sa intre la puscarie in seara asta si atata tot ! In seara asta s-a incercat cea mai masiva manipulare asupra romanilor .Cine are cat de cat cunostiinte de ce inseamna glontul….ce inseamna un glont tras de aproape si mai ales cine are cat de cat cunostiinte medicale…n-a pus botu’ insa…au fost suficienti insi ce au luat teapa !Stai linistita si …nu plange de grija lui Adrian Nastase .

    1. Vezi, din cauza asta nu ne vom vindeca.Sunt astfel de oameni, romani care starpiti de ura si scenarii vorbesc numai prostii. Totusi, in ciuada acestei situatii, nu voi emigra. Voi ramane..

    2. @Florea Virgil
     surprinzator Marian pana acum a reactionat corect … acum nu stiu ce se intampla cu el … pe un alt blog unii il banuiau ca ar fi fost politist … foarte bine … nici o probelema din partea mea … putem sa fim prieteni … cred ca a cazut in plasa manipularilor pe care le-au aruncat pedelistii … foarte trist

    3. Daca ai posibilitatea sa revezi scenele ai sa vezi ca am dreptate . Te rog sa ma crezi c-am fost FOARTE atent la TOT si mai ales la TOATE gesturile si cuvintele celor de la antena 3 dar si ale alora de la RTV sau Realitatea si ce-o mai fi . Labe1 nu al tin in grila ca …imi strica televizoru’ ! Practic am fost atent , functionand cu doua televizoare concomitent . Parere sincera : manipulare , manarie . Ca gest , dand la o parte scenariul….este normal : un tip de calibrul lui Adrian Nastase nu este saltat pur si simplu de acasa si „depus” la puscarie la….Rahova ! Rogu-te draga Teo revezi acenele ….adu-ti aminte …macar din filme ….ai sa vezi ca …nu exista ca dupa ce cineva se inpusca ….in gat …sa fie dus fara o perfuzie macar , cu fularul la gat….iar politia…adica ala cu salvarea care se vedea clar ca era perfect utilata { pentru orice eventualitate } sa nu fi considerat necesar ca in cazul unei autoinpuscari in zona gatului sa-i puna macar o …perfuzie amarata ? Ai avut { pe vremea cand faceai tir sportiv } d-a face cu armele si sti si singura ce poate face un glont de cal. 5 cat aveai la pusca de tir …ia gandeste-te ce ravagii poate face un cal. 9 ?! Aseara am intrat la Adrian Nastase pe blog { desii stiam ca acesta va devenii nefunctional } si i-am urat sa fie tare …sa aiba incredere . Poti verifica . Faptul ca un asemenea fapt s-a petrecut ” in direct ” nu ma misca …asa cum sant miscat , bulversati atiti insi , si sti de ce ? Am trait si o revolutie …care s-a soldat cu peste 1000 de oameni morti ….tot in direct { si tu la fel …ma mir ca nu te-ai trezit inca }asa ca de atunci ….suflu si-n iaurt . A fost un tip in Franta Piere Beregovoa care a facut acelasi gest ca si Adrian Nastase dar…la ala n-a fost nimeni sa-l ” impiedice ” . Si inca o data …crede-ma : nu sint politai ci ….un muncitor { fost muncitor } amarastean , la fel de amarastean ca si tine !

    4. @marian
     ai spus ca ai urmarit cu multa atentie dar de fapt nu ai urmarit decat cu o jumatate de ochi si un sfert de urecvhe
     adut-ti aminte din filme? .. tu glumesti?
     NU S-A IMPUSCAT IN GAT …. INTELEGI .. NU S-A IMPUSCAT IN GAT …. DESPRE CE VORBESTI TU?
     el a vrut sa se impuste in cap …. te rog nu mai mai supara cu comentarii de genul asta … daca te uiti la realitatea si la b1 sigur ca vorbesti ca ei

 33. Buna Theodora! Ce mai faci? Stii ca nu-s mare PSD-ist… Dar pentru Nastase am o mare stima. Mai ales ca om. Haideti sa facem ceva. Un miting ceva, habar n-am…

  1. @Octavian Radu
   Eu nu stiu nimic … este posibil sa iasa maine oamenii in strada .. am vazut pe facebook cativa tineri acum o ora protestau in fata spitalului

   1. Teo acei tineri pe care i-ai vazut ca s-au adunat la poarta spitalului in semn de protest , mai bine faceau asta ….cu vreo cateva luni inainte ca era vorba despre acelasi Adrian Nastase , era vorba despre aceleasi acuzatii …fanteziste ale DNA sau cine dracu l-a acuzat .

   1. Fiecare are dreptul să-şi expună părerile, fără ca noi să avem dreptul să-l convingem cu forţa că nu are dreptate. Am totuşi un sfat „bătrânesc”, valabil pentru toată lumea: sa nu scriem impresii la „cald”, ca să nu ne fie ruşine mai târziu!

    1. Cu respect, sfatul de mai sus este valabil şi pentru dvs, domnule Vulcănescu. Glanda tiroidă nu este în piept …

  1. Eu n-am facut afirmatia ca nu s-ar fi impuscat, sau macar ca n-ar fi facut o tentativa .Eu n-am facut altceva decat sa aduc in atentia cui doreste niste fapte , niste imagini eventual care fac ” cat o mie de cuvinte ” . Daca ti-am atras atentia ca nu strica sa-ti aduci aminte ” din filme „…era vorba despre modul de procedura medicala in asemenea cazuri .Las la o parte faptul ca Radu Tudor a primit „informatii pe surse ” despre tentativa de sinucidere , a fostului premier . Sa fim seriosi….ce „surse” . A ca madamme Andronescu a ramas siderata …asta o pot crede , chiar nu se astepta la asa ceva saraca femeie …dar ca au existat ” surse” care la mai putin de zece minute dupa ce politia a patruns in domiciliul lui A.N au anuntat …sinuciderea …Si Zincabeiu cu respect stimata doamna dar …doctorul Branisteanu sau doctorul Lascar n-au facut altceva decat sa-i acorde ingrijiri medicale sau cum doresti dumneata sa le spui . Astia au facut doar chirurgie iar declaratiile lor vorbesc doar despre munca lor in acest sens . Chiar nu pot intelege de unde aceasta informatie cum ca Nastase s-ar fi impuscat in piept ? Las la o parte faptul ca de obicei barbatii ce incearca sa se sinucida aleg drept ” tinta ” capul… Chiar nu inteleg . Are dreptate ALM { Respect deosebit stimate domn } mai bine sa lasam sa se raceasca faptele , si sa le judecam la rece . Teo …nu s-a ” intamplat ” nimic urat cu mine dar….m-am saturat sa fiu luat de fraier de catre cineva care se crede mai istet decat toti oamenii de pe lume .Probabil ca vreodata vom afla si cine este acel personaj .

  2. Si pentru ca tot mi-am adus aminte revin .Daca doreste cineva sa se „sinucida ” folosind un pistol Smith& Wetson….este simplu : scoate praful de pusca din cartus iar capsa desii va arunca glontul….nu va putea pastra suficienta forta in el pentru a depasii ghinturile si a si perfora corpul victimei . Altminteri la acel calibru….iti zboara si capul de pe umeri . Este vorba despre o sceneta pusa in scena …cu ceva vreme inainte , ca „alternativa de lucru ” .Repet un personaj ca Adrian Nastase …nu-i omul pe care sa-l care politaii cu catusele la maini si sa-l depuna la arest .Dar….{ vorba lui ALM } sa lasam sa se raceasca treaba . N-are sens sa ne stricam amicitia doar pentru faptul ca parerea mea difera de a doamnei ZIncabeiu sau de a ta draga Teodora Marinescu .Emil Vulcanescu { tucu-te onorabile }….va intelege in cele din urma ca …am dreptate . ALM …pe pariu ca deja imi da dreptate …macar in proportie de 50% !

   1. @marian
    MAI TU CHIAR AI FOST POLITIST … SAU POATE CHIAR ESTI …. NU CONTEAZA … AM SPUS DE LA INCEPUT CA ASTA NU ARE NICI O IMPORTANTA … sa revenim la situatie …. vrei sa spui ca toti cei care spun ca a vrut sa se sinucida MINT?

    1. Teodora ma jur pe viata copiilor mei ca n-am fost si nici nu sunt { din pacate sau din fericire } POLITIST sau macar….COLABORATOR !!! Dimpotriva …nu-i pot inghitii !!! Poate acum iti va iesii prostia asta din gand ! Insa rogu-te sa fie o data pentru totdeauna . Eu am facut apel la puterea ta de intelegere …de discernamant …restul…depinde numai de tine .Este suficient sa-mi spui si nu te voi mai deranja in calitate de ” vizitator” al blogului …daca prietenia dintre noi { chiar virtuala } este umbrita de suspiciune !

    2. @marian
     Nu trebuie sa te juri … nu mai face din astea …. am inteles …. nu ai fost politist … si iti mai repet inca o data ca asta NU CONTEAZA …. de ce crezi tu ca eu nu au putea sa vorbesc si sa ma inteleg cu cineva care a fost poltist … de ce ti se pare ingrozitor?… ce politistii nu sunt si ei oameni?

    3. TEODORA …PENTRU MINE CHIAR CONTEAZA ! Nu nu vreau sa spun in nici un caz ca toti cei ce spun ca AN a vrut sa se sinucida mint ! Vreau doar sa-ti reamintesc tie si mai ales prietenilor pe care consider ca-i am pe blogul tau, dar in special spiritului tau de …fost chioscar ca : ” o minciuna spusa o data ramane doar o minciuna , daca insa este repetata de 1000 de ori devine un mare ADEVAR !”Am spus-o : ma-am saturat sa las pe cineva sa sa se joace cu mintea mea doar fiindca …poate !Pot fi prost …dar nu-mi convine sa fiu luat de prost …adica FRAIER ! Sincer chiar am intrat la AN pe blog aseara pentru a-i trimete un mesaj de sustinere , de incurajare….al poti gasii postat la….10 minute dupa al tau .Chiar crezi ca unul ca mine….poate fi un turnator murdar ….asta chiar imi face suficient singe rau, mai ales daca , asa ceva vine din partea dumitale . Daca te intereseaza …chiar sint de parere ca un lider adevarat ….mai degraba prefera moartea in locul dezonoarei …Pierre Beregovoie in Franta a ales moartea . Deci nici macr nu spun ca AN n-a incercat macar sa -si ia viata dar….Chiar nu-ti pute nimic in toata aceasta …circareala de doi lei ? Pe bune acum !

    4. @marian
     despre ce turnator murdar vorbesti?
     cand am vorbit eu despre asa ceva … hai ca suntem toti stresati si mai este si canicula … nu am spus asa ceva
     Sincer iti spun ca nu simt nimic in neregula … nici mie nu imi place cand cineva incearca sa ma ia drept fraiera … de fapt asta ma deranjeaza cel mai tare … asa ca daca as fi simtit ceva … nu as fi vorbit despre subiect
     plec la Floreasca sa vad ce pot sa aflu de acolo

   2. @Marian
    Din păcate, nu vă dau dreptate. Este vorba de un revolver şi, cum bine cunoaşteţi, la revolvere există scăpări masive de gaze între ţeava si butoiaş. Capsa nu este suficientă (nu degajează suficiente gaze) pentru a scoate glonţul din ţeavă. În „cazul” Adrian Năstase, din declaraţiile medicilor, vorbim de un glonţ care a patruns la baza gâtului, prin stânga, a facut ceva leziuni (inclusiv asupra glandei tiroide) şi a ieşit prin dreapta, fiind gasit de procurori în cameră (birou). Sigur că putem pune la îndoială orice, declaraţiile somităţilor medicale, declaraţiile procurorilor, declaraţiile poliţiştilor etc. Cu toate acestea, poate ar fi mai bine să punem la îndoială capacitatea noastră de a înţelege ce înseamnă demnitate. De aseară, am constatat ca există semeni ai noştrii care încă nu s-au dat jos din copaci …

    1. @Theodora
     Habar n-am, nu mă interesează mediile de „socializare”. E suficient ce aud şi citesc pe unele bloguri. Eram sigur că Adrian Nastase va încerca să se sinucidă. La fel aş fi făcut şi eu! Sunt sigur că nu voi fi înţeles fiindcă demnitatea, ca şi patriotismul, au ajuns un subiect de batjocură. Îl puteţi vedea pe Năstase în zeghe, mişunând printre borfaşi? Mai fac o previziune: dacă Năstase va fi închis, va intra în greva foamei şi o va duce până la exitus! Să aibă Băsescu, printre sutele de anonimi pe care ia ucis cu „măsurile” sale, şi un personaj cu nume şi prenume.

    2. @ALM
     pot sa inteleg …. sigur ca nu pot sa mi-l omaginez in zeghe …. aveti dreptate si cu greva foamei …. vedeti acum de ce am tipat eu mereu ca Basescu trebuie suspendat si demis URGENT … Nastase ar fi avut parte de un proces corect … nu cu judecatori apropiati lui basescu … asta este … dosarul asta chiar este o minciuna … toate cele 3 dosare au fost niste minciuni

    3. @ALM respect intru totul ceea ce spuneti , evident calificat .Eu am spus si altceva : se poate scoate din cantitatea de pulbere cam jumatate si…QED ! SI CU SIGURANTA NU-L VAD PE ADRIAN NASTASE MISUNAND IN ZEGHE PRINTRE BORFASI !!!! NU MI-O DORESC …ESTE TOTUSI …UNTIP CE FACE PARTE DIN ELITA ROMANIEI ! CONSIDER CA ANII ’50 S-AU DUS …CHIAR DACA METODELE NU DIFERA PREA MULT .Pana si pe Basescu nu-l doresc in zeghe …asta spre deosebire de Teodora … EU AL DORESC , EU AL VREAU SPANZURAT , PE BASESCU SI PE INTREAGA LUI FAMILIE SI MAI ALES PE MEMBRII….FAMIGLIEI !!!Las la o parte faptul ca daca eu asi fi fost in locul lui Adrian Nastase ….la ora cand politia venea la usa mea …eram deja …langa stramosi insa…ASTA-S EU !

    4. @ Theodora

     Aud şi citesc comentarii idioate, prin care este acuzată Legea care i-a permis să aibă arme în casă. O prostie fără seamăn. Chiar dacă nu avea o armă de foc, avea o armă biologică: insulina! Năstase este diabetic! O doză triplă de insulină şi într-un sfert de oră totul era ireversibil! Şi aşa, nu sunt sigur că va scăpa cu bine! Este predispus la infarct de miocard şi şocul detenţiei poate să-l termine. Justiţia trebuie să-şi dea jos legătura de la ochi şi să-şi scoată căstile din urechi (legatura directă cu Cotrocenii), ca să constate că nu funcţionează în Belarus! Evident, dacă judecătorii nu sunt de calibrul celor de la Nuremberg, care au spnzurat cadavrul lui Herman Goring numai ca sa duca umilirea până la capăt.

     Vad ca se discuta despre „o tragedie”. Nu sunt de acord, tragedie ar fi dacă un om nevinovat (în făcăturile de dosare) va fi incarcerat, dacă o somitate stiinţifică şi politică va fi aruncată între borfaşi. Nici sacrificiul lui Iisus nu a fost o tragedie. A fost un nou început. După declaraţiile lui Dragnea, de aseară lupta cu PDL-ul şi tartorul şef a intrat într-o nouă fază. Dinte pentru dinte, ochi pentru ochi. Cu legea în mână!

 34. acum cu tragedia lui AN alte vesti trec neobservate. una urata spune ca la Senat USL si-a retras propriul proiect care prevedea interzicerea exploatarii gazelor de sist. una fumezi in opozitie , alta la putere sau pur si simplu vor sa confirme lozinca PD-L=USL=aceeasi mizerie

  1. @olimpiu65
   Te rog sa ma crezi ca nu am mai vazut nimic …. am dormit doar 3 ore … tata s-a simtit rau … fara legatura cu cazul Nastase … nu am urmarit ..nu imi dau cu parerea acum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s