Asemanari intre Cristian Diaconescu, Augustin Zegrean si Ioan Rus

Cristian Diaconescu a tipat ca in gura de sarpe ca a fost santajat fara sa spuna de cine si cu ce.

Augustin Zegrean acuza si el pe unde poate (citeste la Comisia de la Venetia) ca asupra judecatorilor de la CCR se fac presiuni. Sigur ca nu spune nici el cine sunt cei care fac presiunile si in ce constau ele.

Ioan Rus se dovedeste mai „barbat” si acuza presiuni din partea lui Basescu Traian si din partea presedintelui interimar Crin Antonescu. Atat poate.

Ce presiuni a facut Basescu Traian aspura lui Rus am vazut si am auzit cu totii.

Presedintele interimar Cin Antonescu neaga ca a facut presiuni asupra fostului ministru Ioan Rus.

„Ştiu următorul lucru, că fostul ministru de Interne a procedat incorect, că fostul ministru de Interne a minţit. Deci în momentul în care a ieşit şi şi-a dat demisia ieri (luni, n.r.), şi-a dat demisia pentru că nu a fost demis, dar nu e treaba mea. În momentul în care a vorbit în public despre presiuni pe care le-aş fi făcut eu asupra domniei sale sau asupra MAI sau asupra oricui altcuiva, punându-mă pe acelaşi nivel cu Traian Băsescu, care îl ameninţase cu puşcăria, precizându-i şi durata în public, eu ştiu că în acel moment ministrul de Interne minte, că ministrul de Interne are de ascuns ceva, şi e foarte bine că ministrul de Interne a plecat. Dacă a plecat, sper că a plecat…”,

„Eu am respins o acuzaţie aberantă, o calomnie, de fapt, a domnului Rus, l-aş putea da şi în judecată, dar am altă treabă acum, privitoare la vreo presiune de vreun fel pe care eu aş fi făcut-o domniei sale”

este o minciună sfruntată care se integrează perfect, cu voia sau fără voia lui Ioan Rus, în tot atacul propagandistic al lui Traian Băsescu

Publicitate

8 gânduri despre „Asemanari intre Cristian Diaconescu, Augustin Zegrean si Ioan Rus

 1. „REFERÉNDUM, referendumuri, s. n. Consultare directă a cetățenilor, chemați să se pronunțe, prin vot, asupra unui proiect de lege de o deosebită importanță pentru stat sau asupra unor probleme de interes general.”
  Ma intreb ce ratiune exista in faptul ca tocmai cei care NU se pronunta stand acasa pentru ca sunt fie dezinteresati, fie ingonrati, fie de rea credinta, fie iresponsabili sau fara capacitate de exercitiu sau fara discernamant, fie din alte motive obiective sau subiective care ii impiedica sa participe la vot, au totusi caderea, puterea , forta sau privilegiul de a decide soarta unei tari ? Este nedrept si irational, anti-democratic si in consecinta anti-constitutional din moment ce democratia, suveranitatea tarii sau siguranta nationala au fost in mod premeditat prejudiciate sau chiar puse intr-un grav pericol. Echilibrul unei tari este grav afectat prin incalcarea drepturilorsi vointei celor care se prezinta la vot si respectiv privilegierea celor care nu se prezinta la vot !

 2. @ROX
  Aveți dreptate, efortul unei mari părți din popor de a veni la vot și a-și exprima opțiunea este ignorat, avînd cîștig de cauză cei indolenți, cei care au pus mai presus interesele personale de moment sau cei interesați. Cei din urmă au profitat de o regulă strîmbă, o regulă care în niciun sport nu este acceptată, anume ca cel care nu se prezintă la joc să fie declarat cîștigător! Dacă această regulă ar fi fost aplicată în sport, Lucian Bute ar fi rămas campion pînă la moarte.
  Să mi se comunice și mie unde în Europa se va aplica o asemenea regulă de desfășurare a unui referendum.

 3. Nu am fost niciodata de acord cu cei care spuneau ca Rus tradeaza, ca este omul lui Basescu. Nu vroiam sa cred as ceva! Il banuiam doar de o slaba implicare in conducerea PSD Cluj. Acum insa mi-am schimbat complet parerea. Acum sunt convinsa ca Rus a facut jocul lui Basescu. Rusine sa-i fie! Conducerea centrala a PSD are trebui sa puna in discutie cazul lui Rus si sa-l excluda din PSD. Pe Geoana, pentru o vina mult mai putin vizibila (pe care de fapt eu nu am inteles-o nici pana acum) l-au exclus imediat.
  In alta ordine de idei: in ce tara suntem in care parchetarii (cei de la parchet) jud.Constanta ancheteaza o plangere a PDL Constanta asupra lui Radu Mazare pe motiv ca „a instigat oamenii (respectiv cele 25 de fotomodele) sa participe la vot”? Dar asta este chiar sarcina principala a partidelor politice si a liderilor lor, sarcina inscrisa in legea partidelor (pe care PDL bine-nteles ca a incalcat-o)! Chiar in halul asta de lingai sunt cei de la parchet? 😦
  Apropo de fotomodele, mie mi-a placut foarte mult grupul lor, iar costumele lor de baie erau foarte frumoase si chiar foarte decente, tinand cont ca am vazut in imaginile de la televizor cel putin o persoana (cu suncile de pe solduri revarsate cu generozitate si cu niste sani mai mult decat generosi) care s-a prezentat la vot TOPLESS! O imagine complet dizgratioasa!
  Traim intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna…

 4. Pentru Zegrean nu am nimic de spus. Este omul lui Basescu. Se comporta ca atare. Ca locul lui nu este la CCR este alceva. Aici fac presiuni aspra lui, ca sa se justifice scrisorile trimise de pe plaja tocmai la CE si la Comisia de la Venetia ca sa-i mai acorde cvorumului de 50% inca 999 persoane. Sau 9999. Ori mai mult, ca sa se simta bine domnul din garaj.
  Cu Cristian Diaconescu este altceva. Are dosar, este santajabil, din omul agreat a devenit papusa tradatoare. Papusa lui Basescu! Deci nici aici nu avem sa ne asteptam la ceva normal.
  Un gind mai aparte ma indeamna la alte asteptari de la dl Ioan Rus. El l-a tradat pe Ponta, se pare ca a repetat actul de tradare din 2004, cind impreuna cu ardelenii lui i-au dat gir lui basescu. Pe prietenie!? Poate. In orice caz functia lui nu-i permitea delasarea si nici tradarea asteptarilor romanilor. Chiar daca Crin Antonescu ar fi pus presiuni asupra lui (Crin pe sleau ca este o minciuna) Ioan Rus a lasat sa se inteleaga ca nu este din aceeasi echipa, neexplicabil.
  De cine, de ce se teme Ioan Rus?? Dosar, afaceri, santaj, comportament de tradare, invidie, nemultumire de functie, voia postul de premier, de vice-premier?? Ce zici domnule RUS? Ne dumiresti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s