Intr-o tara normala gestul chestorului Manoloiu ar fi trecut neobservat – Din fericire nu sunt suficienti procurori sa ne ancheteze pe toti 8.5 milioane de votanti

Chestorul Constantin Manoloiu

Intr-o tara normala gestul chestorului generalului Manoloiu, seful Serviciului de Evidenta a Populatiei ar fi trecut neobservat.

Dar noi nu traim intr-o tara normala si gestul domnului chestor general Manoloiu a devenit intr-un fel un act de eroism.

In Romania a devenit un act de eroism sa spui adevarul, un adevar care nu ii convine lui Basescu Traian.

Chestorul Constantin Manoloiu, a fost pus oficial sub acuzare, impotriva lui fiind declansata urmarirea penala pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.

Ce a facut de fapt generalul Manoloiu?

A recunoscut ca nu poate sa isi asumne  veridicitatea numarului de persoane inscrise in listele electorale permanente, aceasta atribuţie revenind exclusiv Autoritaţii Electorale Permanente.

„Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor arată că există posibilitatea ca în listele electorale permanente să fie înscrise persoane decedate al căror deces să nu fi fost comunicat “de către ofiterii de stare civilă din cadrul primariilor” sau ale căror date să nu fi fost operate “de către personalul serviciilor publice comunitare de evidenţa a persoanelor din subordinea consiliilor locale.

De asemenea, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor mai scrie că e posibil ca în listele electorale să mai apară persoane decedate al căror deces să nu fi fost comunicat “de către familie sau autorităţile străine” sau din cauza “neîndeplinirii sau îndeplinirii defectuoase de către primari a obligaţiei de actualizare a listelor electorale permanente“.

Ce a declarat Basescu Traian:

„Decizia de ieri a CC a fost generată de un chestor – să nu ne facem iluzii că ministrul de Interne nu a ştiut şi nu a fost aranjată cu el – i-a scris ministrului de Interne că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine, domnul chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Or, un chestor… Mă tem că eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor”

Printre altele chestorul generalul Constantin Manoloiu, a declarat ca în evidentele Primariei sectorului 4 Bucureşti exista neinregistrate 2.400 de decese, intre anii 2010-2012. (!!!!!)

Sincer nu cred ca domnul chestor general Manoloiu nu a stiut ca nu o sa ii fie bine.

A stiut sigur ca a stiut. Este un om matur, cu experienta, un adevarat profesionost. Si totusi a spus adevarul, a declarat ca nu poate sa isi asumne  veridicitatea numarului de persoane inscrise in listele electorale permanente.

Multumiri domnule chestor general Manoloiu!

Noi cei 7.5 milioane de romani care au votat DA pentru demiterea lui Basescu Traian nu putem decat sa ne bucuram ca nu sunt suficienti procurori sa ne ancheteze pe toti.

Pentru ce sa ne ancheteze?

Pe cei mai multi pentru participarea la „lovitura de stat” si pe unii dintre noi si pentru participarea la protestele din iarna.

Pentru ca in Romania „lovitura de stat” a fost data de  Parlament, in cardasie cu Guvernul, cu complicitatea a 8,5 milioane de indivizi organizaţi în bande contra-revoluţionare si cu aprobare de la Curtea Constituţionala. – Toni Antonius

În cazul chestorului Manoloiu, Parchetul a făcut, vorba secretarului de partid de pe vremuri, duminică normală de lucru şi l-a pus sub învinuire în numai două zile, la ordinul, e drept, al preşedintelui suspendat. – Vot şi boicot – Varujan Vosganian

8 gânduri despre „Intr-o tara normala gestul chestorului Manoloiu ar fi trecut neobservat – Din fericire nu sunt suficienti procurori sa ne ancheteze pe toti 8.5 milioane de votanti

 1. Il cunosc personal pe Costica Manoloiu! Am fost,ani buni ,colegi!Este un om demn,un profesionist in domeniul sau! Desi politistii activi nu au voie sa se implice in politica,gestul sau profesionist capata mai multa valoare,daca avem in vedere ca b,din cate stiu eu,avea simpatii pro Basescu(fiind numit in functie de catre acesta!).Cu bunul simt si competenta ce il caracterizeaza,contrar simpatiilor sale,si-a facut datoria profesionala si nu a cedat presiunilor suspendatului! Bravo lui!

 2. Am lucrat in planificare de ramura la nivel national, trei ani cu studii medii,apoi m-am haladit, m-am chinuit cinci ani sa le fac superioare. Cind am ajuns pe post in 1976, sefa mea de serviciu,directorul meu adjunct,directorul general stateau in pixul meu, apoi directorii din minister, adjunctul de ministru de resort si ministrul!
  Eram doi, pe atunci cu studii medii, ce-l informam pe Ceausescu pe baza de documente primare mult mai complexe decit actul de identitate de la politie ce se elibereaza in zilele noastre si atunci raportam din zece in zece zile,adica decadal!
  Daca la MAI nu este ordine si evidenta eu ma pis pe el de ordin.E facatura.

  1. @Florea Nita
   Nu ati inteles bine domnule Florea … la MAI este oridine si evidenta …. MAI inregistreaza doar pe cei care obtin CI … la primarii se inregistreaza nasterile si mortii … la MAE se inregistreaza cei care obtin si cei care renunta la cetatenia romana si cred ca si pe cei care isi declara domiciliul in alta tara … deci nu MAI raspunde de toate inregistrarile

   1. Regret nespus!Va rog cititi siteul MAI si veti vedea ca orice document privind identitatea individului si miscarea in functie de domiciliu se inregistreaza la Evidenta Populatiei MAI,Starea Civila,deci inclusiv decedatii.
    Domnul Ioan Rus e un las ori complice cu Basescu si camarila lui!Domnul Dusa ori Duse a confirmat ieri acest lucru,precum ca MAI dispune de toate datele sa comunice intr-o ora citi romani sunt inregistrati cu domiciliu in Romania.In mod cert nu stie cit sunt plecati,daca nu sunt inregistrati la frontiere,ceea ce nu cred,chiar daca in Europa se pleaca doar cu buletinul ori cartea de identitate.Daca MAE ii are in evidenta e si mai clar.Eu inteleg bine,Basecu nu vrea sa inteleaga si toti nemernicii ce au distrus aceasta tara.

 3. Nu stiu dara daca Basescu revine ,sintem o tara de kkat,cum poate un gunoi cu doi procurori sa faca ce vrea in tara asta ,sa anuleze 8,5 romani,si ei care au stat acasa sa fie invingatori.? Jos Basescu !!!!!!!!!!!!

 4. Pe saitul AEP www roaep.ro/ro section.php sunt afisate „listele electorale permanente”la data de 09.o7.2012,acestea au doua coloane:1)numar de alegatori total=18 308 612 si 2)numar de alegatori cu carte de indentitate=15 714 403.Comparand cele doua cifre rezulta ca 2 594 209 persoane din „listele permanente”nu au carte de indentitate si pe cale de consecinta nu pot vota.Nu cumva aceste persoane fara indentitate sun plusul care” umfla „,mareste qvorumul?

  1. de cite ori sa folosit diferenta? romanul ,plictisit,obosit, nu zice nimic? cind iese in strada? 7,5 trist. mai intoarce doamne roata…….tic tac tic tac

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s