Tara membra a UE si NATO impreuna cu 7.5 milioane de locuitori cauta urgent justitie independenta si impartiala. Rugam seriozitate!

In atentia domnului José Manuel Durão Barroso

In atentia doamnei Angela Dorothea Merkel

In atentia comisarul european pentru Justitie, doamna Viviane Reding

Tara membra a UE si NATO, stat naţional, suveran si independent, unitar si indivizibil, care isi doreste sa ramana democrata, impreuna cu 7.5 milioane de alegatori care au votat DA la referendumul din 29 iulie cauta urgent justitie independenta si impartiala. Rugam seriozitate!

Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au ridicat de la Autoritatea Electorala Permanenta listele electorale permanente si cele suplimentare cu semnaturile alegatorilor in original, gest care poate fi considerat o tentativa de intimidare a cetatenilor care au votat si a reprezentantilor Administratiei Locale.

Procurorii de la Parchetul General ne vor chema pe toti 7.5 milioane de romani la audieri?

Parchetul ataca MAI?!

Sa ii anunte cineva pe cei de la CSM ca 7.5 milioane de romani asteapta cu nerabdare ca ei sa se intoarca din concediu.

Avem nevoie urgent de un ministru al Justitiei!

Cat o sa mai continuie razboiul interceptarilor si chemarilor la parchet?

De ce nu se autosesizeaza procurorii cu privire la faptul ca presedintele suspendat Basescu Traian si PDL-ul au indemnat romanii sa nu se prezinte la vot si ii ameninta pe primari sa nu actualizeze listele electorale?

Basescu Traian da instructiuni procurorilor prin intermediul conferintelor de presa din garajul de pe strada Comanita numarul 9 !!!???

De ce nu se autosesizeaza procurorii cu privire la actiunile si deciziile unor judecatori de la CCR?

In conditiile in care Parlamentul Romaniei este in vacanta, doamna procuror general Laura Codruța Kővesi a solicitat Parlamentului României, prin Ministerul Justitiei, avizul pentru anchetarea domnului Victor Paul Dobre, ministru delegat si demisionat al Administratiei???

Cum poate fi inteles gestul procurorului general al Romaniei altfel decat o actiune de intimidare politica, o incercare de inspaimantare a celor care se opun domnului presedinte suspendat Basescu Traian?

„Fără declanșarea acestei proceduri, doamna procuror general nu ar fi putut să dispună lansarea în presă a „stenogramelor” discuțiilor telefonice purtate de miniștrii internelor și admnistrației.”

Este Romania condusa de procurorii de la Parchetul General?

Publicitate

30 de gânduri despre „Tara membra a UE si NATO impreuna cu 7.5 milioane de locuitori cauta urgent justitie independenta si impartiala. Rugam seriozitate!

 1. Draga Theodora
  Titlul articolului are o „hiba” nu trebuia sa scrii : ” Rog seriozitare ” ci ” Neseriosii sa se aPtina ” .

  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 2. suntem niste batjocoriti,inselati, mintiti in propria tara… din pacate foarte multi dintre noi au ajuns si ei ticalosi si mincinosi….a cui o fi vina oare??? unii s-au adaptat, au vazut ca asta e ,,modelul de succes”si l-au prins din zbor…dar, pana la urma nu-i decat ceva care tine de coloana vertebrala a fiecaruia…..ceva ce ai sau nu ai…..iar la noi sunt al draq de multi care nu o au…

 3. ..cu lacrimi ti-as scrie batrana mea tara
  un cantec facut dintr-un lut absolut
  copii sa-ti creasca, dusmanii sa-ti piara
  sa ai viitor si prezent si trecut..

 4. Va supun atentiei niste paragrafe din Codul de Procedura Penala, pentru a va da seam ca, kovesi face niste abuzuri flagrante sub comanda directa a lui basescu.
  Domnii parlamentari ar trebui sa stie ca nu au de ce sa-i ridice imunitatea parlamentara lui Paul Dobre deoarece nesimtita de kovesi fabrica dosare peste noapte si intercepteaza oamenii in afara cadrului legal.

  Prevederile art. 911 alin. 1…stipulează că interceptările se realizează cu autorizarea judecătorului, “la cererea motivată a procurorului care efectuează sau supraveghează urmărirea penală”. Această formulare lasă să se înţeleagă faptul că aceste autorizări pot fi date de către judecător doar în cursul urmăririi penale, la solicitarea motivată a procurorului care efectuează sau supraveghează urmărirea penală. Dacă discutăm de “efectuarea sau supravegherea urmăririi penale”, în mod necesar procesul penal trebuie să fie declanşat, ceea ce impune începerea urmăririi penale.

  O excepţie de la principiul autorizării interceptărilor de către judecător este prevăzută de art. 912 alin. 2 Cod procedură penală în care este reglementată situaţia specială care permite procurorul însuşi să autorizeze interceptările pe o durată de maxim 48 de ore.
  Autorizarea provizorie dată de procuror se dispune prin ordonanţă motivată, ceea ce din nou impune existenţa unei urmăriri penale începute, aşa cum reiese în mod explicit şi din conţinutul art. 203 alin. 1 Cod procedură penală ce reglementează actele întocmite de organele judiciare în desfăşurarea urmăririi penale.

  Ca atare, prin raportarea dispoziţiilor art. 912 alin. 2 la prevederile art. 911, la care de altfel se şi face trimitere expresă, rezultă că pentru a putea fi autorizate interceptări şi înregistrări audio/video este necesară o urmărire penală în fiinţă.
  Interceptările audio/video realizate în afara unui cadru procesual, anterior începerii urmăririi penale, în faza actelor premergătoare, nu pot constitui mijloace de probă în sensul art. 64 Cod procedură penală în procesul penal demarat ulterior. Interceptările realizate în astfel de condiţii pot fi apreciate, eventual, ca indicii temeinice în sensul art. 681 Cod procedură penală, însă în niciun caz nu pot fi considerate probe legal administrate în procesul penal şi nu pot sta la baza fundamentării unei hotărâri judecătoreşti de condamnare.

  1. Nu trebuie sa cautam solutii de rezolvare afara a acestei crize politice interne declansata cu buna stiinta de Traian Basescu.Acest om ales la limita presedinte al Romanei are o judecata simpla si anume crearea unei clase mijlocii,conform cerintelor democratiilor occidentale,capabila sa rezolve situatia eonomica pentru intregul popor roman.Pina aici este perfect.Modul de conceptie si actele primare de declansare ale acestui amplu proces s-au desfasurat in obscuritate pe principii de formare de grup,initial bine intentionat,ulterior extins ca orientare de dreapta si impus impotriva vointei poporului roman exprimata prin opozitia liberala de centru dreapta si social democratia de centru stinga,precum si prin conservatorismul de centru ce a unit practic opozitia.Dupa aproximativ doi ani de lupta ideologica si de desconspirare a intentiilor presedintelui Traian Basescu si a modului lui de actiune de a-si pastra statutul de prim om in stat prin acordarea de foloase si privilegii unor grupuri restrinse,inclusiv minoritatii maghiare din Romania,dovedindu-se ulterior ca este sustinuta de autoritatile de la Budapesta,
   esecul camarilei pede-liste,ce l-a sustinut pe Traian Basescu si reciproc,s-a produs in conformitate cu normalitatea.USL a devenit putere dar inca nu a preluat puterea!!!Mafia lui Basescu este atit de bine concentrata in plan intern si extern,pe bani foarte multi,peste o suta de miliarde de dolari din averea nationala a Romaniei,incit pare de neinlocuit.Problema este simpla caci infractorii au facut orice pentru a impune legi favorabile lor.Actiunile fatise ale lui Traian Basescu impun deferirea acestuia justitiei,dar justitia si procuratura sunt controlate de el si subordonate lui in speranta ca va reveni ca presedinte al Romaniei.Ruptura fatala pentru Traian Basescu tocmai s-a produs:unul ori mai multi judecatori de la CCR au introdus un document neregulamentar,desconspirat de trei judecatori de la CCR,in favoarea reinstaurarii lui Traian Basescu pe postul de dictator,dar si de
   protector al celor ce au participat la cel mai mare jaf din istoria omenirii,oprimind astfel nu numai contemporanii dar si generatiile viitoare ale Romaniei.

 5. tot s-a propus un tabel cu semnaturi care sa fie trimis tuturor celor din UE,ne apucam de ceva concret,se pare ca trebuie sa facem ceva si noi,in afara votului….imi place si initiativa celor de la PNL CLUj de a se autodenunta,poate ar trebui sa facem si noi catre justitia lui Basescu o lista de autodenunturi in masa,ce parere aveti?

 6. barbatii de stat adevarati isi arata valoarea in perioade grele de criza politica, sociala, in razboaie si sub presiune maxima. noi nu avem.singurul care a mai tinut steagul, dar vb aia cu o floare nu se face primavara, a fost Crin
  greselile imense facute de guvern si cu directa responsabilitate a primului ministru ne pot costa acest razboi in care oamenii de buna credinta s-au implicat, au sperat, au pus tot sufletul
  daca noi aici nu putem avea lideri adevarati care sa mearga in fruntea noastra, cerem degeaba intelegere buna credinta la UE sau unchiul Sam. sunt convins ca acolo e sprijinit psihopatul chior. doar noi puteam schimba nenorocirea in speranta, dar ce am castigat prin mobilizare la vot au pierdut liderii pe care-i sustinem din lasitate , prostie si uneori rea-credinta

 7. Indivizii astia au interese mari la noi, ca si maghiarii de la noi, sperand ca tb le vor satisface. Parerea mea despre occidentali se adevereste. Banii mananca omenia?

 8. Citez de pe dcnews:”Doamnă comisar european Vivianne Reding, vă scriu în calitate de plătitor al salariului pe care îl încasați de la cetățenii UE. Sigur, eu personal nu acopăr prea mult din cheltuielile dumneavoastră, dar împreună cu cei 7,4 milioane de români pe care îi înjurați constant și nedrept, vă bag în buzunar 150 de euro pe lună (suntem 1 la sută din populația continentului, iar dumneavoastră ramasați cam 15.000 de euro, lunar). Nu am mai luat în calcul costurile personalului, diurnele, chiriile și alte beneficii de care dispuneți, ca ministru european. Pe astea le achităm ca bonus, să vă fie masa bogată.”
  Aici putem sa-i scriem „doamnei” V.Reding : http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/reding/contact/index_en.htm si aici este articolul lui Vlad Valcu,la care subscriu total: http://www.dcnews.ro/2012/08/vivianne-reding-ne-datorezi150-de-euro-pe-luna/

 9. Daca vom cauta justitia cu capu-n tomberoane si cu cururile-n vant ma tem ca vom avea cu totii parte de bas in nas si barosso in gaoz. Vreti justitie? Ei, bine, cand judecatorii sunt bagabonti iar procurorii sunt pirati ramane legea lui Linch si streangul in Piata Revolutiei. O fi si aici Europa – si este – dar treburile romanilor sunt treburile romanilor iar nemtii, italienii, portughezii, austriecii si – mai ale ungurii – sa-si vada de ale lor. Altfel, cel putin asa cred eu, ar trebui sa ne rechemam trupele de pe teatrele straine de beligeranta si sa ne aparam aici impotriva atitudinilor ostile, antiromanesti.

 10. Toate întrebările tale au un singur răspuns: d-aia! Dl. Şerbănescu explică aproape zilnic de ce. Dacă Barosul nu-l pricepe, şi nu mi se pare imposibil, atunci să-i explice STRADA.
  Întrebarea mea: unde e STRADA zilele astea? Stă la televizor, nu?
  Tot timpul m-am temut că Antonescu va face gafe vorbind. Uite că le face Ponta, tăcând…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s