Intrebari de actualitate la care cetateanul Basescu Traian, presedintele suspendat, trebuie sa raspunda urgent

Hai ca se poate

Rugam reporterii acreditati sa participe la conferintele de presa din Bucuresti, strada Comanita numarul 9, conferinte de presa cu care ne “onoreaza” zilnic cetateanul in tricou albastru Basescu Traian sa il intrebe pe presedinte suspendat urmaroarele:

 1. Cum isi explica Basescu Traian faptul ca toti cei care sunt amenintati de el sunt chemati de urgenta la Procuratura si anchetati?

 2. Cum isi explica reactia prompta a procurorilor?

 3. Pe cati procurori se bazeaza?

 4. Cum isi explica aparitia „Eratei” a doua zi  dupa ce a dat el indicatiile pretioase din garajul vilei din strada Comanta nr. 9?

 5. Daca „Erata” a fost publicata pe site-ul CCR la ora 6 dimineata la ce ora a avut loc sedinta judecatorilor CCR si cati judecatori au fost prezenti la acesta sedinta?

 6. Ce parere are despre voturile celor 7.5 milioane de alegatori care au votat pentru demiterea lui? Cum isi explica aceste voturi si de ce nu intelege ca este obligat sa tina seama de ele?

 7. Cum isi explica aparita in presa a „stenogramelor” discutiilor telefonice dintre doi ministri?

 8. Crede ca in acest moment in Romania avem o justitie independenta si impartiala?

 9. Intelege ca declaratiile lui sunt percepute ca presiuni la adresa judecatorilor de la CCR si aspura procurorilor precum si ca actiuni de intimidare politica la adresa primarilor care trebuie sa actualizeze listele electorale?

 10. De ce se cramponeaza cu atata disperare de putere?

35 de gânduri despre „Intrebari de actualitate la care cetateanul Basescu Traian, presedintele suspendat, trebuie sa raspunda urgent

 1. opriti mafia politica din romania.
  pdl si basescu organizatie securisto -mafiota.parchetul si serviciile noua securitate din romania.
  va trebui sa decupam dinou drapelul in mijloc si sa ne cerem dinou pe strazi „libertate-democratie” „jos securitatea”.
  democratia inseamna superioritatea majoritatii asupra minoritatii cine nu respecta acest lucru numai democrat nu se mai poate numi.
  traian basescu dupa 29 iulie a devenit un exponent al dictaturii ,un tiran care cu ajutorul parchetului si serviciilor secrete (noua securitate dupa 1989 fara nici o exagerare) sa impuna punctul de vedere al unei minoritati in defavoarea majoritatii.
  MESAJ PENTRU SUA SI UE. cei 7,5 milioane au decis,traian basescu e demis.
  mai clar de atat nu se poate spune, cine se face ca nu pricepe sa-si asume ce va urma .

 2. O intrebare si mai importanta ar fi, procurorii aia sunt bolnavi psihici?
  pai se vede de la o posta ca usl va face peste 50% si va conduce, de ce isi risca procurorii aia, libertatea si painea (a doua zi dupa ce vine usl aia zboara de acolo) pentru cea mai urata (si la prorpiu si la figurat) persoana din romania?

   1. pai, santajabili,nu au cum sa fie,atata timp,cat ilegitimu ii demis,cu ce poate sa ii santajeze o persoana,care va fi bagata la puscarie?

    1. @ANDU
     Da …. dar pana atunci? …. pana in momentul in care o sa fie demis? …. il cred in stare sa incerce sa faca presiuni si dupa

 3. Perfect! Cu permisiunea dumneavoastra as avea si eu trei intrebari:
  -Ce crede ca mai are de oferit acestei tari si oamenilor ei, care in majoritate nu-l mai doresc, de se agata cu atata tenacitate de putere?
  -In ce scop vorbeste zilnic din fata garajului? Ce vrea cu aceasta? Pentru cine vorbeste deoarece campania s-a incheiat?
  -In ce etapa a carierei sale politice crede ca se afla?

 4. Referitor la listele permanente de vot, daca cei din strainatate nu au fizic posibilitatea de a vota decat intr-o proportie infima, fapt recunoscut de toate partidele si constatat la fiecare vot, acestia nu pot fi luati in calcul la stabilirea unui cvorum.
  Altfel peste 2 milioane de voturi apartinand celor care nu pot efectiv vota in strainatate nu din vointa lor, ci a unor cauze obiective, vor trece automat de partea celor care nu sunt de acord cu supunerea problemei unei decizii prin referendum national.
  Au fost atatea refrendumuri, in care au votat maxim 40.000 persoane din peste 2.500.000 milioane de romani aflati in strainatate. Punct.

  1. @Mihnea
   Din ca am inteles eu doar in cazul referendmului alegatorii din strainatate nu se regasesc pe listele permanente … deci nu influenteaza cvorumul referendumului …. dar ei au drept de vot … sunt pe listele Diaspora ….nu sunt pe listele permanente … atat

  2. Va rog sa nu cadeti in capcana lui Basescu.Democratia lui este originara,numarand in favoarea lui pe cei care au stat acasa la referendum.Constitutia garanteaza dreptul la vot tuturor romanilor ori unde s-ar afla. Daca si-l exercita, s-au nu ,este la liberul lor arbitru..Un vot este valanil ,se pune cum se spune , daca este exprimat la urna .Pe cale de consecinta aceste voturi neexprimate nu pot fi catalogate nici DA nici NU.Sunt voturi pierdute pentru aceasta ocazie.Cvorumul este o prostie, o gaselnita,introdusa de CCR cu un scop clar de ajutorare a lui Basescu.Toate disputele ulteriore votului sunt o tema falsa de discutii si actiuni in scopul de a distrage atentia de la puterea uriasa a celor 7,4 mil voturi DA valabil exprimate.

  1. @vasile34
   un cadavru politic care inca mai misca ….inca mai baga intrigi …. inca mai ameninta … inca mai face presiuni …inca mai are insi care il asculta si executa ordinele lui

 5. BASESCU SE AGATA DE PUTERE PENTRU CA ESTE IN JOC LIBERTATEA LUI SI A FAMILIEI LUI SI NU NUMAI. DACA AR FI FOST UN OM CURAT NU AR FI AVUT NIMENI NIMIC CU EL.BASESCU ESTE PROMOTORUL SI DEZVOLTATORUL UNEI CLICI DE TIP MAFIOT CARE ROMANIA NU A CUNOSCUT-O NICIODATA PANA ACUM. DE ACEEA BASESCU SI CLICA LUI MAFIOTA PDL TREBUIE SA DISPARA PENTRU TOTDEAUNA DIN ROMANIA. SUB OBLADUIREA LUI MAFIA, LUMEA INTERLOPA, CORUPTIA, UNII DINTRE TIGANI, BOZGORII HORTYSTI, MANELISMUL, NONVALORILE S-AU SUPERDEZVOLTAT SI PUN IN PERICOL ROMANIA, STATUL DE DREP, TERITORIUL TARII SI PE CETATENII CINSTITI. SLUGOIUL BASESCU, PRIN ACTIUNILE SALE SI SLUGARNICIA FATA DE MARILE PUTERI, VREA SA DIVIZEZE TERITORIUL ROMANIEI PRIN CEDAREA TRANSILVANIEI BOZGORILOR HORTYSTI. SI MAI ARE O FRICA FOARTE MARE, PROBABIL CEA MAI MARE SI MAI PERICULOASA PENTRU EL .

  1. @APOSTOL NELU
   trebuie sa fim fff atenti …uite ce continua sa afirma macovei
   „Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav”, a declarat ea, la Realitatea Tv.”

   http://www.realitatea.net/declaratie-socanta-a-monicai-macovei-eu-cred-ca-urmeaza-un-razboi-civil_986668.html

   nu trebuie sa raspundem la provocari …astia asta asteapta ca sa spuna ca este lovitura de stat si razboi civil din cauza USL

   1. Nu cred ca pe noi ar trebui sa ne intereseze Monica Macovei.Este trist pentru o femeie sa fie in acelasi timp proasta si urata,dar se mai intampla uneori.Aceasta genereaza tot felul de frustari si o anumita rautate pe care o revarsa asupra tuturor celor din jur ,cu atat mai mult cu cat este mai instruita.Ce face si ce spune consider ca este problema celor responsabili de reabilitare imaginii Romaniei in lume.Razboiul civil este in capul ei.Nici acum nu a realizat ca romanii nu mai vor cu Basescu si ca sunt extrem de putini fanatici (interesati ),care mai spera ca acesta nu este demis .Practic populatia tarii se imparte in oameni care au curajul sa se exprime si oameni care tac prudent si asteapta sa se confirme demisia luin Basescu.Revolta insa poate fi daca ziua de 31 aug. inseala speranta romanilor.

 6. Monica Macovei a inebunit complet! Dupa ce a inventât “lovitura de stat” (ea a fost prima care a introdus aceasta lozinca), astazi a venit cu una noua “ne indreptam spre razboi civil”! Tipa este IRESPONSABILA! Vad ca armata de turbati pdl-achei o sustin. Sper din suflet ca nu va fi propagata aceasta porcarie si iar sa ajungem subiectul #1 pe toate ziarele! In opinia mea individa trebuie ARESTATA! Sint convinsa ca exista in codul penal un articol unde se incadreaza jigodia.

  1. Va rog nu va enervati! Fiti sigura ca romanii sunt si mai destepti si mai frumosi decat Monica Macovei Ea este doar o exceptie care intarese regula!

 7. Aseară am fost la garajul lui TB și am avut cu el dialogul de mai jos. Îl fac public aici, înainte de a ajunge în mass media de pe surse.

  – Domnule suspendat TB, cum vă explicați că toți cei amenințați de dv. sunt chemați la Parchet și anchetați?
  – Ha, ha, ha…. da ce credeai tu, că dacă stau la garaj nu mai am putere? Doar așa să pocnesc din degete și toți fac ce vreau eu. Păi, ai uitat, cînd am zis că trebuie tăiate salariile și pensiile? Boc s-a executat. Ha,ha,ha… ce naivi sunteți voi! Gîl, gîl…. ia și tu o gură de whiski, că am șterpelit-o din dulapul de la Cotroceni, înainte să pună Crin un alt lacăt.

  – Cum vă explicați reacția promptă a procurorilor?
  – Bă, tu ești prost? Păi nu-i am pe toți la mînă? Crezi că dacă nu s-ar executa prompt nu i-aș înfunda?

  – Pe cîți procurori vă bazați?
  – Tu crezi că sunt prost să-ți dau o cifră exactă? Hă, hă… păi numără-i tu cum numără Ponta morții!

  – Cum exeplicați apariția eratei, a doua zi după indicațiile dv.
  – Bă, în România nimeni nu cunoaște legile! Doar eu le știu pe toate. Păi cînd a auzit Zegrean ce-am zis, crezi că a mai putut să doarmă?

  – Daca “Erata” a fost publicată pe site-ul CCR la ora 6 dimineața la ce oră a avut loc ședinta judecătorilor CCR și cîți judecatori au fost prezenți la această ședință?
  – Asta nu-i treaba mea, băiețică. Treaba mea este să dau indicații. Treaba lor este să execute, ce și cum nu mă interesează. Astea, ce m-ai întrebat tu, sunt detalii fără importanță.

  – Ce părere aveți despre voturile celor 7.5 milioane de alegători care au votat pentru demiterea dv?
  – Ha, ha, ha… asta este cea mai tare întrebare! Niște proști. Hai, să zic, niște naivi, ca să folosesc un eufemism, care mai cred încă în democrație. Ei își închipuie că au contat vreodată voturile lor? Nu, nene, soarta României se hotărăște… hm, dar asta nu spun, că este secret.

  – Cum vă explicați apariția în presă a “stenogramelor” discuțiilor telefonice dintre doi miniștri?
  – Uite ce este, băiețică. Eu sunt bețiv, dar prost nu sunt. Încă de cînd l-am pus pe Ponta prim-ministru am luat măsuri, le-am instalat microfoane, am pus să le fie ascultate telefoanele la toți. Normal că le-am făcut scăpate către mass media, dar ce credeai că le ascultam doar eu seara înainte de culcare, ca pe Alba ca Zăpada? Doar prin mass media ele pot scoate fum cît să-i înspăimînte pe toți și să-mi știe de frică!

  – Credeți că acum, în România, avem o justițe independentă?
  – Da, categoric. Este independentă de guvern, dar dependentă de mine. Îți place? Ha,ha,ha…

  – Întelegeți că declaratiile dv. sunt percepute ca presiuni la adresa judecătorilor de la CCR și aspura procurorilor precum și ca acțiuni de intimidare politică la adresa primarilor care trebuie sa actualizeze listele electorale?
  – Sigur că înțeleg. Păi, crezi că altfel mi-aș mai răci gura degeaba?

  – De ce vă cramponați cu atîta disperare de putere?
  – Băiețică, hai să-ți spun un secret. Tu știi că eu îmi doresc să conduc un vapor din ăla, din flota pe care am vîndut-o pe nimic. Da, mă băiete, dar ăștia din USL m-au luat pe nepregătite, nu mi-am rezolvat toate sarcinile trasate de…, nu spun mai mult, pricepi tu că ești băiat deștept. Dacă ăștia din USL nu mă luau pe neașteptate, pînă la iarnă, pînă la alegeri, îmi rezolvam și ultimele probleme, pricepi tu… Îți dai seama, mai aveam nevoie de cîteva luni. Uite, ca să-ți dau un indiciu, Roșia Montana rămîne în coadă de pește, pricepi? Gata, atîta, că dacă știi prea multe nu e bine. Hai, pa!

  1. @Asterisc
   Problema este ca nu numai noi stim ca raspunsurile din „interviul” tau sunt cele corecte, ci si vest-eoropenii si americanii. Acestia au insa propriile lor interese, care nu coincid cu cele ale Romaniei si ale poporului roman.
   Totul depinde deci de noi! Pe Facebook circula acest anunt:
   Mihai Liliana · Drept Bucuresti: JOI 16 AUGUST MARSUL LIBERTATII SI DEMOCRATIEI PENTRU RESPECTAREA VOTULUI EXPRIMAT DE ROMANI IN 29 IULIE, DE CATRE CCR. MARSUL VA AVEA LOC INCEPAND CU ORA 18.00 DE LA PIATA UNIVERSITATII PANA LA PIATA VICTORIEI SI INAPOI. CEI CARE DORESC SA PARTICIPE SUNT RUGATI SA AIBA UN TRICOU DE CULOARE ROSU, GALBEN SAU ALBASTRU.

 8. Raspunsuri basescu
  1. Pentru ca stie exact care e legea si ca atare declaratiile lui corespund cu actiunile justitiei.
  2.Poate ca justitia mai are carente, datorate in principal lipsurilor de ordin material. In cazuri exceptionale insa se mobilizeaza.
  3. Pe toti
  4. E foarte bucuros ca a reusit sa indrepte o eroare materiala a ccr. Este plin de intelegere, la urma urmei si cei de la ccr sunt oameni si pot gresi. Faptul ca au inteles insa ca basescu are dreptate dovedeste ca sunt oameni de calitate care vor sa faca lumina.
  5. Sedintele ccr pot fi desfasurate si telepatic. Adevarat ca 3 judecatori nu au prins legatura cu sedinta, este insa vina lor si un rezultat a lipsei de antrenament.
  6. basescu scuza cele 7.5 mil de cetateni care au votat pentru demiterea sa, sunt victimele unor manipulari.
  7. Uselisti infiltrati in sistemul judiciar au dat presei stenogramele pentru a decredibiliza sistemul.
  8. Da. Independenta de scopul pe care ar trebui sa il serveasca. Impartiala ca tot romanul.
  9. Din contra. Actiunile lui sunt menite sa apere ccr de presiunile care se fac. In plus ii ajuta si cu sfaturi juridice. Aceasta nu poate sa fie considerata o presiune, ramane la latitudinea ccr daca intelege corectitudinea acestora si daca le aplica sau nu
  10. Lui nu ii place, pentru popor o face. Nu ii place sa insele asteptarile.

  Ce naiba, tu mai pui intrebari serioase la adresa basescului ? :)))) De ce ?

 9. Va rog sa analizati si daca este ceva ce nu va intereseaza sa anulati!Pe saitul AEP http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=atasamentesection&1ds=119&1dc=15 sunt afisate „listele electorale permanente” pe tara si pe judete la data de 09.07.2012,folosite la referendum.Acestea au doua coloane:1)numar total de alegatori=18 308 612 si 2)numar de alegatori cu carte de indentitate(CI)=15 714 403.Analizind cele doua cifre rezulta ca 2 594 209 alegatori nu carte de indentitate( CI) deci,nu pot sa voteze!Se pune intrebare cine in si baza caror reglementari legale a inscris 2 594 209 persoane fara indentitate in”listele electorale permanente”?Eu cred ca acesta operatiune ilegala a fost facuta cu intenia vadita de a mari numarul de alegatori in cifra absoluta si pe cale de consecinta cvorumul!

  1. Cele 2 594 209 persoane nu au fost introduse in plus,ele nu au fost radiate in ultimii 10-15 ani de pe listele permanente,radierea urmand sa fie facuta in aceasta perioada,conform memorandumului Guvernului elaborat pe baza cererii din 2 august a Curtii Constitutionale.Printre cele peste 2,5 milioane de „alegatori”,se gasesc toti decedatii din ultimii 10-15 ani ,dar si cetatenii romani care domiciliaza de multi ani de zile in alte tari. Aici e pagina de pe sit-ul AEP la care te referi: http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=cauta&termen=Listele%20electorale%20permanente

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s