Sa ii spuna cineva lui Philip H. Gordon ca Basescu este o amenintare pentru independenta institutiilor statului si separarea democratica a puterilor în stat – Se intalneste Gordon si cu cei 7.5 milioane de romani care au votat DA pentru demiterea cetateanului Basescu Traian?

Philip Gordon, asistent al secretarului de stat american, Hillary Clinton l-a vizitat la sediul de campanie de pe strada Comanita numarul 9, pe Basescu Traian, suspendatul Romaniei.

Philip H. Gordon, a venit la Bucureşti „pentru a discuta despre îngrijorarea Statelor Unite în legătură cu ultimele acţiuni guvernamentale care ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului”. (!!!???)

Sa ii spuna cineva lui Philip H. Gordon ca Basescu este o amenintare pentru independenta institutiilor statului si separarea democratica a puterilor în stat.

Philip Gordon se intalneste si cu cei 7.5 milioane de romani care au votat DA pentru demiterea cetateanului in tricou albastru Basescu Traian?

Daca da, insistam sa vina si cu excelenta sa ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein.

Vrem sa ne explice si noua de ce ii crede atat de buni pe seful DNA Daniel Morar si pe Monica Macovei si de ce ne-a transmis ca ar trebui sa fim fericiti ca nu suntem impuscati de pe acoperisuri cum se intampla in Siria.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, il vrea pe şeful DNA Daniel Morar procuror general al României – “Cred că ar fi greu de găsit o persoană mai potrivita”, “va fi la fel de greu pentru oricine este numit, fiindcă va fi comparat imediat cu Laura Codruța Kovesi şi cu Daniel Morar”

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein ne-a anunat ca Monica Macovei este mentorul lui – Pai de ce nu ne-ati spus de la inceput domnule ambasador? Ca sa nu ne mai batem gura de pomana. Noi am crezut ca va puteti indrepta dar acum este clar ca nu aveti nci o sansa

Protestez impotriva declaratiei ambasadorului SUA, Mark H. Gitenstein

Publicitate

5 gânduri despre „Sa ii spuna cineva lui Philip H. Gordon ca Basescu este o amenintare pentru independenta institutiilor statului si separarea democratica a puterilor în stat – Se intalneste Gordon si cu cei 7.5 milioane de romani care au votat DA pentru demiterea cetateanului Basescu Traian?

 1. @Theodora
  Chestiunea ar putea fi alta. Gitenstein a zis:

  “Guvernele vin şi pleacă, atât în România, cât şi în SUA, dar ceea ce este important este parteneriatul dintre cele două ţări”

  (sursa: http://www.gandul.info/international/ingrijorata-de-recentele-actiuni-guvernamentale-administratia-obama-trimite-duminica-la-bucuresti-un-emisar-special-9939767 )
  De unde ar rezulta ca pe americani i-ar interesa situatia parteneriatului, nu altceva. Insa Ponta a facut si unele erori mai demult: chestia cu Che Guevara, faptul ca si-a exprimat indoieli fata de sistem, simpatiile pentru China… Toate lucrurile astea sigur ca i-au pus pe ganduri pe americani. Bine, este si un admirator declarat al lui Tony Blair, adevarat. Exista insa si posibilitatea dezinformarilor, asa cum a precizat europarlamentarul PNL, Ramona Manescu, dezinformari facute de Traian Basescu, PDL si unii din sustinatorii acestora. Acestia au vehiculat in mediile politice internationale teza loviturii de stat, a puciului parlamentar. Uite aici ce scrie Tismaneanu pe contributors.ro:
  http://www.contributors.ro/global-europa/scopul-si-mijloacele-sau-cum-se-poate-distruge-o-democratie/
  si observa ca se doreste crearea imaginii ca USL ar fi, de fapt, un partid comunist, continuatorul PCR. Aceste lucruri ar putea sa fi starnit unele temeri pe la Departamentul de Stat al SUA. E posibil. Monica Macovei vorbeste pe blog de „impostura si miniciuna guvernului Ponta” care „deviaza Romania de la drumul sau European” – o asemenea reactie a fost luata, mai mult decat probabil, in considerare in SUA. PDL a facut si face un imens scandal in continuare pentru ca au pierdut Puterea si pentru ca e foarte posibil ca Basescu sa fie demis.

 2. F.F.F. IMPORTANT : STIMATA DIASPORA,CERETI RADIEREA DE PE LISTELE PERMANENTE! Basescu va anuleaza voturile : daca la o ambasada,50 cetateni romani au votat DA(pe lista suplimentara) si aceiasi cetateni apar si pe listele permanente din tara,rezulta ca aceiasi 50 cetateni au boicotat referendumul in Romania.Fiind numarati de 2 ori (pe listele suplim.+pe listele perm.),cei 50 cetateni reali devin in scripte 100,din care 50 au votat DA,iar 50 au boicotat.Cu 50% voturi DA si 50% „boicoturi”,cvorumul de 50%+1 nu e realizat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s