De ce au fugit procurorii de ziaristii de la Antena 3? Procurorii sunt obligati sa se legitimeze. Va sfatuiesc sa verificati daca persoanele care intra in curtea sau in casa dumneavoastra sunt procurori sau nu

procurorii au fugit de presa in judetul Gorj

Este normal ca procuroii sa mearga pe strazile dintr-o comuna, sa ii intrebe cum ii cheama pe nefericitii care au ghinionul sa treaca atunci pe strada si sa completeze citatiile in alb cu numele acestor ghinionsiti?!

Se poate face denunt colectiv pentru toata populatia unei localitati?

Cine a facut denuntul sau procurorii s-au sesizat din oficiu?

In toate sectiile de vot au fost reprezentanti ai PDL care nu au avut nici o obiectie cu privire la modul in care s-a desfasurat referendumul national pentru demiterea lui Basescu Traian.

Daca procurorii s-au sesizat din oficiu pe ce cale au aflat ca s-au savarsit infractiuni?

Sunt suspectati ca au savarsit infractiuni toti cei 7.5 milioane de romani care au votat DA la referendum?

In legatura cu modul de desfasurare a anchetelor in cazul referendumului, mai precis cu anchetele in care procurorii audiaza la gramada toti cetatenii comunelor in care se deplaseaza, am cateva precizari:

In primul rand procurorii sunt obligati sa sa se legitimeze – nume, prenume, locul de munca, sa prezinte legitimatia de serviciu valabila si banuiesc ca ar trebui si o delegatie din care sa rezulte ca este trimis de seful ierarhic superior sa actioneze in localitatea respectiva.

Va sfatuiesc sa ii verificati pe procurorii care intra in curtea dumneavoastra adica sa sunati la institutia care este trecuta pe legitimatie si sa intrebati daca a au angajati cu acel numele  si daca respectivii procurori au fost trimisi in localitatatea in care domiciliati. Un om care nu are nimic de ascuns nu are de ce sa fuga. Nu inteleg de ce au fugit procurorii de ziaristii de la Antena 3?

Atentie!!!! – Nu sunati la numarul de telefon pe care vi-l dau ei. Sunati la informatii si aflati dumneavoastra numarul de telefon al insititutiei la care procurii spun ca lucreaza.

Trebuie sa intrebati daca este inceputa urmarirea penala. Daca nu este inceputa urmarirea penala nu sunteti obligati sa dati declaratii.

Daca urmarirea penala a inceput atunci procurorul trebuie sa va infomeze in ce calitate sunteti audiati:

 • invinuiti – acuzatia inca nu este formulata

 • inculpati – aveti dreptul la avocat  si trebuie sa vi se spuna care este acuzatia de care  sunteti invinuiti

 • martori – daca aveti cunostinta de savarsirea unei infractiuni

Nu sunteti obligati sa jurati pe Bibilie.

15 gânduri despre „De ce au fugit procurorii de ziaristii de la Antena 3? Procurorii sunt obligati sa se legitimeze. Va sfatuiesc sa verificati daca persoanele care intra in curtea sau in casa dumneavoastra sunt procurori sau nu

 1. eu cred ca deja nu mai conteza nici actiunea procurorilor si nici ce va hotari CCR-ul.
  cei ce administreaza justitia au compromis conceptul si l-au golit de continut.
  asa simt in urma experientelor proprii multi cetateni. din ce in ce mai multi si mai vizibili.
  gindeste-te la mircea badea… e un exemplu vizibil. 🙂
  apoi, acest fenomen se produce in momentul in care contractul social dintre cetatean si stat a fost denuntat unilateral de basescu.
  USL nu a dat semne si nici nu a spus cu subiect si predicat ca va restaura contractul social. USl va continua denuntarea acestui contract… o cere fmi-ul, o cere licuriciul, o cere merkle… fiecare vrea sa ne arvunim lor viitorul…
  asa ca cel mai probabil, multi dintre cei nemultumiti vor vedea in basescu, stat- prin institutiile sale si clasa politica in integralitatea sa, inamicul… agresorul, principala amenintare.
  probabil cei ce vor simti asa, vor fi etichetati ca anarhisti, cu toate ca nu sint, sau in cazul represiunii brutale, teroristi…

  ce incerc sa transmit este ca avem o falie enorma care ne desparte si sintem in pragul disolutiei statului asa cum il cunoastem, o disolutie dramatica si violenta ce isi va gasi motorul in lupta de clasa, da in lupta de clasa generata de agresiunea capitalului speculativ, indreptata impotriva muncii.
  nu stiu daca decizia CCR va fi detonatorul…. mai probabil, cresterea preturilor la utilitati si alimente ce va fi dramatic resimtita in iarna, va initia debutul „razboiului”…
  si cred ca daca eu nu ma insel, cam tot ce se petrece acum, va fi in contextul de atunci, rizibil si grotesc.
  poate, cu sanse destul de mici, validarea votului de demitere a lui basescu, va fi doar o supapa de defulare care va cumpara ceva timp pentru guvernanti… explozia sociala, se va produce oricum, inexorabil….

  1. Sunt perfect de acord cu tine. Scindarea populatiei a ajuns la un grad la care cred ca a mai fost doar atunci cand au ajuns minerii la Bucuresti. S-au format taberele pro sau contra si sunt atat de fanatici incat la un semn al unui conducator de tabara, ar iesi toti in strada si s-ar bate ca chiorii fara sa isi puna intrebarea daca cineva merita sau nu. Majoritatea se vor simti bine si vor exulta lovind in mod brutal un semen. Asta doreste clasa politica actuala si, precum se vede, au reusit. Concetatenii nostri nu au capacitatea de a gandi singuri, au nevoie de un „idol” care, cel mai des, este un idiot. Doar asa imi pot explica cum au reusit sa „conduca” tara oameni ca Iliescu, Constantinescu, Basescu si acum interimarul Crin. Din cauza lor statul Roman este implicat in proportie de cca 50 la suta in economia tarii, singurul scop fiind de a putea atribui beneficii majore lingailor sau de a castiga o parte din alegatori. Din cauza lor suntem noi, cei din popor, saraci. Nici un stat capitalist nu are o asemenea implicare in economie!

 2. „Daca procurorii s-au sesizat din oficiu pe ce cale au aflat ca s-au savarsit infractiuni?”

  Cum pe ce cale au aflat? Credeam că știi, n-a zis Philip H. Gordon că s-au săvîrșit fraude masive?! A auzit tot românul!

 3. Mona Pivniceru si-a dat demisia din magistratura! Bravo Mona! Acu’ nu mai au cum s-o opreasca sa fie ministru. Deseara urmaresc depunerea juramantului. Curajoasa femeie!…

  PS: Moldoveanca de-a mea, Theo… 🙂

 4. Au fugit deoarece au inteles, „din oficiu”, ca vor fi intrebati cum si de ce s-au sesizat „din oficiu” pentru a porni o ancheta, plini de zel ,intr-un scop numai de ei stiu Ei stiu de mult ca este mai greu sa raspunzi la intrebari pertinente , decat sa pui intrebari idioate.Asa ca se protejeaza si uite cum reactioneaza Pe mine nu numai aceste nevertebrate ma deranjeaza ci si si cei din CSM si CCR.Este complet neacceptabil modul cum procedeaza cu d-na Pivniceru.Este neacceptabil pentru dansa, pentru guvern , pentru noi si pentru tara aceasta.Eu inteleg ca au niste dispozitii de executat , dar sa procedezi chiar asa pe fata de ostentativ ,mi se pare prea de tot.Mai mult denota lipsa de profesionalism ca magistrat si nesimtire ca om.CCR are maine sansa ,ca printr-o decizie corecta si legala sa se reabiliteze in ochii mei .Pot sa relanseze principiile democratice in Romania si sa redevina credibili.

 5. De ce au fugatara borfasii?? Pai au avut alarma cu iesire in sectorul de alarma. Antrenament. N-a fost decat o simulare a parasirii „navei” de catre sobolani. Mai e putin, putin si-o sa-i vedem „pe bune” cum inoata. Chestia „nashpa” – pentru ei – cred c-o sa fie ca la mal or sa cam fie cei 7,4 milioane cu cate o vasla-n mana si-o sa le cam dea la tzeste.

 6. De ce au fugitara borfasii?? Pai au avut alarma cu iesire in sectorul de alarma. Antrenament. N-a fost decat o simulare a parasirii „navei” de catre sobolani. Mai e putin, putin si-o sa-i vedem „pe bune” cum inoata. Chestia „nashpa” – pentru ei – cred c-o sa fie ca la mal or sa cam fie cei 7,4 milioane cu cate o vasla-n mana si-o sa le cam dea la tzeste.

 7. De ce au fugit? AU INCALCAT LEGEA! SUNTORGANE REPRESIVE.
  EU CRED CA ACESTI”PROCURORI” SUNT CAPITANII FACUTI DE GUVERNUL BOC, I-A INSCRIS IN DIFERITE STRUCTURI ALE STATULUI SI ACUM I-A PUS LA „LUCRU”! AR FI BINE SA FIE IDENTIFICATI, SA STIM SI NOI CINE SUNT!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s