Plimbarea de la ora 18:00 – Mersul pe jos imbunatateste starea de spirit si activeaza capacitatea de socializare – Sa ne plimbam impreuna in jurul Palatului Cotroceni in fiecare zi la ora 18:00

plimbare cotroceni ora 18

plimbare cotroceni ora 18

Ghise Cotroceni plimbare ora 18

Micea Badea plimbare Cotroceni ora 18

Ieri, urmand exemplul senatorului PNL Ioan Ghise, aproximativ 1000 de persoane s-au plimbat in jurul Palatului Cotroceni.

Mersul pe jos imbunatateste starea de spirit si activeaza capacitatea de socializare pentru ca, nu-i asa, de cele mai multe ori ne plimbam in grup.

Pentru cei care nu stiu inca despre ce este vorba, demersul a fost initiat de senatorul PNL Ioan Ghise care, impreuna cu un consilier de-al sau, s-au plimbat marti, in jurul Palatului Cotroceni.

Miercuri Ioan Ghişe a fost acompaniat in plimbarea sa de aproximativ 200 de persoane.

Senatorul PNL Varujan Vosganian a mers  miercuri, in fata Palatului Cotroceni, in semn de sustinere fata de colegul sau de partid.

Joi, la ora 18.00 la plimbarea în jurul Palatului Cotroceni a venit si realizatorul tv Mircea Badea.

Deci, sa ne plimbam impreuna in jurul Palatului Cotroceni in fiecare zi la ora 18:00

Unii plimbareti au scandat:

„Poporul a decis, Băsescu e demis”

„Ieşi afară, javră ordinară!”

„Demisia!”

„Jos Băsescu!”

„USL, USL votul nostru unde e?”

„Zegrean de la Curte, fură pe rupte”

„Zegrean e infractor, nu judecător”

„Solidaritate”,

„Băsescu nu uita, Jilava-i casa ta!”

„Zi de zi, aici vom fi”

„Dacă vă pasă, ieşiţi din casă!”.

Publicitate

60 de gânduri despre „Plimbarea de la ora 18:00 – Mersul pe jos imbunatateste starea de spirit si activeaza capacitatea de socializare – Sa ne plimbam impreuna in jurul Palatului Cotroceni in fiecare zi la ora 18:00

 1. Draga Theodora
  Va recomand sa nu faceti galagie , puteti fi amendati pentru conturbarea linistii publice , unii vor poate sa doarma sau sa se …
  Plimbati-va ! , ca medicii recomanda miscarea in aer liber ca metoda de profilaxie a bolilor .
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil.

  P.S. Imi pare rau ca nu pot inca veni si eu la Bucuresti sa fac o plimbare !

 2. Theo. Uite aici ce declara USL, prin gura lui Ponta, pe data de 27-05-2012. Si te asigur ca mai sunt si alte promisiuni desarte (intentii) pe care le-au uitat imediat dupa ce motiunea a trecut. Articolul ste luat de pe net, din arhive, simplu de cautat si gasit. Am inteles cum sta treaba cu link-urile, asa ca nu dau link-uri, sa nu se spuna ca sunt partinitor. Asta ca sa-ti expplici de ce sunt atat de anti-USL-ist.
  Citez:

  Uniunea Social Liberala intentioneaza sa creeze un milion de locuri de munca, potrivit programului economic pe termen mediu si lung, prezentat vineri.

  Social-democratii si liberalii vor sa realizeze acest obiectiv in patru ani dupa ce vor putea sa puna planul in aplicare, prin reducerea costului muncii, stimularea sectorului privat, scaderea fiscalitatii, incurajarea capitalului national, atragerea investitiilor straine, absorbtia fondurilor europene si cresterea productivitatii, se arata in programul economic al USL, prezentat de presedintele PSD, Victor Ponta.

  „Exista perceptia ca mai rau decat acum nu se poate. Vrem sa dovedim ca se poate mult mai bine, sa ai o gandire pe termen mediu si lung, obiective pe care ti le propui si mijloace concrete care pot duce la indeplinirea obiectivelor”, a declarat Victor Ponta, in cadrul unei conferinte de presa de vineri.

  „Aceasta viziune cuprinde o serie de idei, masuri, propuneri, asa cum au fost sintetizate de un colectiv din cadrul USL. Nu este o dogma de la care nu mai exista nicio posibilitate de a imbunatati ceva. Ne propunem sa declansam un dialog real referitor la solutii”, a adaugat liderul social-democrat.

  Ponta a adaugat ca „nu are nicio teama” ca ideile bune vor fi preluate de actuala guvernare, precizand, in acelasi timp, ca alte idei aduse de Opozitie au fost preluate, in trecut, insa aplicate prost.

  Potrivit spuselor sale, nu statul creeaza locuri de munca, insa statul poate ajuta, prin mixul de politici economice aplicate, mediul necesar cresterii ocuparii in economie, acesta fiind si motivul pentru care programul economic al USL se adreseaza, in primul rand, mediului de afaceri.

  Printre masurile propuse de social-democrati si liberali se numara reducerea contributiilor la asigurarile sociale cu 5 puncte procentuale pentru angajatori si reducerea integrala a platii CAS datorate de angajatori pentru 1 an de zile, pentru crearea de noi locuri de munca.

  De asemenea, USL propune sa nu existe nicio taxa pentru angajarea in regim part-time pentru tinerii sub 25 de ani si a persoanelor cu varsta mai mare de 55 de ani. In vederea reducerii ratei somajului in randul tinerilor, se propune conditionarea participarii firmelor la licitatiile pentru lucrari publice de existenta a minim 10 la suta angajati tineri (pana in 25 de ani), care sa fie angajati de minim un an la firma respectiva.

  Un alt obiectiv al Uniunii il reprezinta si majorarea salariului minim pe economie la 800 de lei pe luna, de la 670 lei/luna, cat este in prezent.

  Cum ar trebui modificat sistemul fiscal

  In ceea ce priveste sistemul fiscal, USL intentioneaza sa pastreze un plafon de 16 la suta a impozitului si sa introduca un impozit diferentiat pe venitul salarial, cu deductibilitati fiscale dupa cum urmeaza:

  – Cota 8% pana la 800 lei/luna.
  – Cota 12% ce depaseste 800 lei/luna pana la 1.600 lei/luna.
  – Cota 16% ce depaseste 1.600 lei/luna.
  Dupa un mandat de patru an, TVA ar trebui sa revina la nivelul de 19 la suta.

  Persoanele care platesc pensie privata (pilonul III) si asigurari private de sanatate ar urma sa beneficieze de deduceri din impozit cu jumatate din sumele platite, cu un plafon stabilit.

  De asemenea, ar urma sa fie introdusa o suprataxa pentru tranzactiile speculative si sa ne aliniem la media europeana a redeventelor incasate de stat ca urmare a concesionarii activelor statului.

  Stimularea sectorului privat, prin agricultura si scutiri de impozit

  Social-democratii si liberalii propun dezvoltarea de retele nationale de colectare, depozitare si prelucrare a produselor agricole, in vederea dezvoltarii agriculturii.

  Productia de cereale, paine, carne proaspata, lapte, legume si fructe proaspete ar urma sa aiba o cota redusa de TVA dupa cum urmeaza: TVA 24%, din care 9% catre buget si 15% dedus producatorului.

  Se va pastra, insa, optiunea platii de 16 la suta impozit pe profit sau 3% impozit pe cifra de afaceri, pentru microintreprinderi.

  In schimb, va exista o scutire de impozitare, pe o perioada de 5 ani, a dividendelor care vor fi reinvestite in utilaje si echipamente tehnologice, cercetare – dezvoltare, sub forma majorarii capitalului social la societatile unde sunt actionari sau sub participarea la capitalul social al altor societati comerciale si care conduc la crearea de noi locuri de munca.

  Mergand pe o tema des auzita in ultima perioada, USL propune atragerea de investitii din tarile emergente precum Brazilia, Rusia, India si China (BRIC), precum si realizarea de parteneriate comerciale cu tari din zona BRIC.

  Potrivit proiectului USL, IMM-urile ar urma sa beneficieze de un card de credit, cu valoare cuprinsa intre 5.000 si 100.000 de euro, iar Fondul de Garantare pentru IMM-uri ar urma sa fie recapitalizat, astfel incat sa sprijine intreprinderile mici si mijlocii aflate in dificultate, prin instituirea unei scheme de ajutor de stat, care sa includa si folosirea fondurilor europene.

  De unde va lua USL bani pentru program?

  Suplimentarea veniturilor la bugetul de stat ar urma sa fie realizata prin cresterea gradului de absorbtie a fodurilor europene, reducerea cheltuielilor bugetare cu 50 la suta, combatarea evaziunii fiscale si imbunatatirea colectarii, inclusiv prin audit international.

  Se mai prevede si incheierea unor contrate de performanta in sistemul public, precum si revizuirea sistemului de vanzare a drepturilor de poluare.

  USL intentioneaza sa renegocieze un nou acord cu Fondul Monetar International, in 2013, in baza obiectivelor asumate in acest program.

  Opozitia sustine ca primul buget pe care il va realiza, in cazul in care USL va castiga alegerile, ar fi un buget multianual, care va contine toate masurile enumerate mai sus. In plus, ar contine si un obiectiv de crestere a veniturilor bugetare de la 32 la suta la 38%, avand in vedere ca, in prezent, Romania are cea mai slaba colectare raportat la produsul intern brut.”
  Am incheiat citatul

  1. Theo, cate din aceste „intentii” le-au aplicat? De ce nu? Ce i-a oprit sa inceapa macra sa aplice din aceste masuri? Nu cumva o dorinta acuta de a prelua cat mai repede puterea? Eu intreb, dar e mai mult retoric, pentru ca eu sunt convins deja.

  2. @Sorin-securistu basist

   Ba! Esti mai rau ca raia.

   Cine ti-a scris comentariul? Tu l-ai citit?

   Bine ar fi sa-l stergi repede sa nu intre – din greseala – vreun aurolac pe blog si sa te faci de ras daca-l apuca brusc pasiunea cititului.

   Daca iti dadea CC-ul (Cocina Centrala) sa postezi Promisiunile electorale ale basedintelui Traian cel Javra Ordinara – prim ministru al celor 5 guverne „Muc cel Mic” si al celui al securistului MRU – avand alaturi si toata lista samavolniciilor asupra Parlamentului , justitiei, salariatilor bugetari, pensionarilor, mamicilor si copiilor, somerilor, facute sub pretextul crizei dar in beneficiul exclusiv al pupatorilor de bas ca tine?

   Citeste ba baiatule, citeste ca intr-o zi te trezesti ca pui pe com. propriu-ti autodenunt.

   …Si daca ai sa-ti iei o pauza, sa si gandesti, macar sa iti aduci aminte,

   Basescu are o trambulina porcotalie – o simpla scandura pe un butuc de lemn – numita PDL, pe care din cand in cand, printre flatulatii, tranteste pe un cap al scandurii cate un rahat cu mot, apoi, ca sa se distreze, calca violent pe celalalt capat al scandurii si motatul se desprinde, se inalta, se face activist, se face securist, se face sef de securisti, prim ministru, dar, cand cade se face tot ce-a fost – dar fara mot.

   1. @incognito
    Sorin zice ca este liberal din aripa PNL care inca mai crede in doctrina PNL si in crezul PNL.
    eu aici nu ma bag … ca nu sunt membra PNL … vezi tu ce este cu crezul si doctrina

    1. Theo, vrei si un nr de membru PNL. pe mine nu ma intereseza si nici nu ma deranjeaza apartenenta politica a cuiva, atata timp cat da dovada de un comportament civilizat si decent. Nu pot fi critic cu cei din PNL, doar pentru ca sunt membru?

   2. Incognito.
    Intre citez si incheiat citatul, de regula se afla un text preluat din declaratia cuiva, sau dintr-o publicatie, adica NU SUNT CUVINTELE MELE.
    Asta pentru a te ajuta la imbogatitrea culturii genarale.
    te salut.

 3. Domnul Ponta tocmai ce ne anunţă despre Jocurile Paralimpice. Mi-am permis o mică glumă amară la articolul respectiv:

  „ALM August 31, 2012 at 9:41 pm

  Personal, credeam că o să ne comunicaţi că tot USL-ul a plecat la jocurile Paralimpice! Mi-am dat seama că nu se putea: cineva trebuia să-l întâmpine pe Honorius Prigoană şi pe Găbiţă Oprea cu detaşamentul lui de colonei pe puncte. Mă întreb, Cristian Diaconescu, actualmente şeful cancelariei prezidenţiale, mai este uneperist? Dacă da, atunci e bine, dacă tot n-aţi reuşit să ne scăpaţi de preşedinte, măcar aveţi un om lângă el.

  Your comment is awaiting moderation.”

   1. Domnule Incognito,

    Hai să aşezăm lucrurile în matca lor. Deziluzia faţă de Ponta şi Antonescu este infinit mai mică decât faţă de USL în corpore. Să nu-mi spuneţi că au fost cuminţi şi au ascultat ordinele ca nişte soldaţi bine instruiţi fiindcă nu merge! Îi contrazice Ghişe! Nu pot crede că Antonescu accepta ca loaza lui Prigoană să intre în PNL. Cu UNPR-ul este altă poveste, tot neplăcută, dar acceptabilă pentru aritmetica parlamentară.

    Aseară am ascultat motivările lui Ponta în legătură cu Referendumul, plauzibile dar lipsite de substanţă atât timp cât nu spune clar ce ameninţări au proferat „democraţii” euro-americani. Aceste jeguri „democrate” nu se deosebesc cu nimic de comisarii sovietici ai anilor 50′. Nu văd nici o deosebire între Barosso şi Vâşinschi, între Merkel şi Ribbentrop şi între Viviane Reding şi Rudolf Diels. Barosso se duce în Bulgaria şi declară fericit că această ţară poate fi acceptată în spaţiul Schengen! Mă bucur că nu i-au furat maşina! Dar bulgarii, faţă de noi, au fost suficient de deştepţi ca să înţeleagă rolul Germaniei în UE şi i-au încredinţat multe domenii economice pentru dezvoltarea de afaceri. Mişcare deşteaptă, care a adus profit ambelor ţări, atât economic cât şi politic.

    Deocamdată e linişte. Eu cred că este liniştea dinaintea furtunii. Băsescu musteşte de venin şi, în curând, va trece la represalii, combinat cu manevre pentru schimbarea majorităţii în Parlament. Cu toate ezitările USL-ului, eu nu văd la ora actuală altă formaţiune politică demnă să preia guvernarea României. Cu Preşedintele este altă poveste. Urnele pot aduce orice surprize, dar este puţin pobabil ca să mai apară un derbedeu de calibrul lui Băsescu!

    Poate nu aţi observat dar, din punct de vedere politic, suntem ca după alegerile din 2004. Băsescu versus „socialişti”! Diiferenţa este că „socialiştii” au învăţat lecţia şi Băsescu nu mai poate merge „cu căciula în mână” la GRIVCO pentru „soluţia imorală”. Va fi obligat să amalgameze legionarii cu securiştii, în speranţa că românaşii vor mai pune botul la făcăturile lui. Numai că nu prea mai are timp şi „rănile” Referendumului sunt încă proaspete. În plus, toată pletora băsistă din Justiţie, CCR, servicii „secrete” şi Jandarmerie „şi-a dat arama pe faţă”. Spre deosebire de 2004, acum ştim bine care sunt factorii interni şi externi care distorsionează voinţa populară!

    Sunt multe de spus dar nu prea am chef de scris editoriale. Rezumând, voi urmări cu atenţie „mişcările” USL-ului în următoarele luni. Au dovedit că sunt buni la sprint, să vedem cum se descurcă cu maratonul …

    1. Domnule ALM

     reusiti sa risipiti o buna parte din deziluzia mea. As vrea sa pot sa fac la fel cu cea a dvs.. Daca deziluzia mea, la intensitatea ei, nu afecteaza cine stie ce pe nimeni (cred ca nici macar pe dvs), deziluzia dvs. clamata poate afecta grav o stare de spirit necesara sustinerii fortei (buna/rea, puternica/slaba – si mai gasiti dvs antonime daca doriti) – unica in acest moment si care trebuie sa ramana UNITA.

     Este, poate, criticabila ambiguitatea conducerii USL dar nu e momentul condamnarilor. Acum trebuie sa avem toti o directie. Degeaba suntem multi daca suntem dezbinati. Uitati-va cum stiu sa profite de cea mai mica ezitare a noastra profesionistii lui basescu. Va veni si vremea „razboiului rece” intre cei ce sunt aliati acum contra firii (PSD si PNL) dar pana atnci, ca si Churchil si Stalin, trebuie sa folosim deviza (nu stiu daca 100% romaneasca sau adusa cu tancurile sin est, dar valabila si azi) „TOTUL PRNTRU FRONT< TOTUL PENTRU VICTORIE" impotriva unui individ care proportional, la scara Mondial/Romania este un Hitler mai mic dar la fel de rau.

     Va cer mult, avand in vedere scopul? Nu va cer sa fiti machiavelic. Sunt de acord cu absolut tot ce ati scris dar imi pare rau sa vad cat rau faceti cu afisarea sentimentelor dvs, sentimente care prin prospetimea lor le acopera pe cele vechi fata de porcul care acum, cu ratu-n boabe, tace.

     Domnule ALM, cu un apel la propria constiinta, puteti (cel putin pentru mine) redeveni omul pe care l-am cunoscut, si cu care chiar m-am ciondanit la inceput, inainte de coagularea USL, avand in vedere deosebirile de convingere doctrinar-politica dintre noi.

     Faceti si dvs,, va rog, sa revina acea vreme in care sa le putem relua SUSTINAND idei si nu COMBATAND – de voie/ de nevoie – "corpuri straine" (solide, lichide sau gazoase) in firescul cotidian, respinse (insuficient, cu o capacitate imunitara prea scazuta dupa parerea mea) dupa cum se poate vedea.

     Nu stiu ce pregatire aveti (daca imi aduc bine aminte ati fost militar) dar cred ca va mai aduceti aminte macar din liceu ce sunt vectorii si cum se aduna ei si mai ales cum se prioecteaza fiecare sau rezultanta pe o directie data.

     Directia e clara dar, pentru a avea o proiectie cat mai mare pe aceasta directie e bine ca ungiul cu aceasta directie, al rezultantei, sa fie cat mai mic. Asta presupune si ca fiecare componenta a rezultantei sa faca cu rezultanta (la randul lor) sau cu directia insasi, un cosinus de alfa cat mai apropiat de 1 (unu).

     Imi cer scuze daca v-am suparat cu sinceritatea mea si va promit ca am sa va mai supar.

    2. Domnule Incognito,

     Fiecare dintre noi are zile mai bune sau mai rele. Pentru mine, ziua de luni a fost extrem de rea! Cu toate că ştiam că „zarurile fuseseră aruncate”, mă aşteptam la puţină dârzenie în susţinerea propunerii senatorului Ghişe. Un pic de troc, „facem cvorum dacă discutăm puţin propunerile!” Sigur că rezultatul nu se schimba dar se separau mai bine apele.

     Cu toate că sunt flatat, nu cred că starea de coagulare a susţinătorilor USL-ului stă în hachiţele mele.Eu nu mă schimb prea repede, aşa că nu am la ce reveni. Mi-am vărsat năduful şi acum privesc înainte. Deocamdată nu avem date noi şi nu-mi place să toc istorie. Să vedem ce se întâmplă de săptămâna viitoare. Ca să vă mai liniştesc, în continuare cred că o soluţie social-liberală este perfectă pentru România!

     După cum ştie multă lume, eu nu mă supăr uşor sau repede. Aşa că puteţi să mai insistaţi …

 4. Au trecut 3 luni si iata ca deja caruta USL-ista incepe sa scartie. Cand spuneam ca PSD-ul e piaza rea, pentru oricine, unii nm-au injurat, altii m-au luat in ras.
  Daca imi pare rau de ceva, imi pare rau de situatia dificila in care a ajuns PNL-ul.
  Theo, mi-ai spus odata ca sunt: „aripa PNL care e impotriva lui Crin”.
  Eu spun ca sunt in aripa PNL care inca mai crede in doctrina PNL si in crezul PNL. Cata nesimtire politica din partea guvernantilor va mai trebuie sa va lamuriti?
  USL a angajat avocati ptr cei chestionati in legatura cu fraudele de la referendum (ca acolo ii doare si ii poate atinge) dar nu i-a interesat nimic despre cei luati de jandarmi pentru proteste. Cum vine Theo asta? Zi-mi tu, cum se vede din partea ta? Au fost pe acolo si distinsi parlamentari, dar n-am auzit ca unul sa le asigure asistenta juridica celor agresati de jandarmi.
  Inca mai credeti in cavaleri pe cai albi?
  Sunt de acord, il dam jos pe Base, si pe cine punem? Pe Crin? Pe Iliescu? Ce figura politica iti inspira incredere?
  De ce sa ma condamni pe mine cand spun ca NU AM CE SA ALEG? CA M-AM S ATURAT SA ALEG RAUL MAI MIC.
  Toti promit pana isi ating scopul, dupa care …. Dumnezeu cu mila.

   1. Dora,

    Esti culmea… Culmea si atat!

    Nu vezi Dora cum amesteca basistul asta securist minciunile mai dihai decat Dom Profesor al lui Omar Haisam.

    E la fel de liberal ca Valeriu Stoica, Stolojan, Boureanu si altii, care au gasit in PDL extrema dreapta – adica fascismul.

   2. Theo, nu eu ma cert cu acest „cetatean de bine” care este „Incognito” in viata, el se cearta singur. El nici macar nu citeste cuvant cu cuvant (era sa spun „silabiseste”), ca in acest caz ar fi vazut ca ceea ce am scris mai sus, este UN CITAT, preluat din media, cu „ghilimelele” de rigoare, cu „cites” si „inchei citatul”. Din cate stiu eu, nu-ti trebuiesc 12 clase ca sa ai cunostinta de aceste reguli.
    Tasteaza in Google „Crezul PNL” si-ti apare imediat. e vechi de tot, ca si doctrina liberala.
    iar de Crin, ce sa zic, in afara de a „arata cu degetul” comportamentul sau de acum, nimic.

    1. @Sorin-securistu basist

     Mai jigodie portocalie ordinara, eu vad bine ca te deranjaza faptul ca sunt in viata.

     Dupa ce m-ai amenitat subtil, la stilul „Nu e bine domnule chestor! Nu e bine….!”, acum ma ameninti – la fel de subtil – cu moartea?

     Ce inseamna
     „Theo, nu eu ma cert cu acest “cetatean de bine” care este “Incognito” in viata, el se cearta singur.” ?
     Observi cred ca te-am citat.

     Ba, ce scoala imputita poti sa ai in tine!… Esti tare!

     Mai ai frati pe-acasa?

     Nu inteleg de ce te oftici ca n-am fost colegi la acelas pension si n-am deprins aceleasi metode de citare.

     Ce-ai fi vrut? Sa fim doi?

     Inteleg ca in sclavia ta la democratii liberali esti singur dar, aici, pe blogul asta, pana acum, ai fost UNIC.

     Ca veni vorba:
     Citate sau necitate, cu ghilimele sau fara, deschise sau inchise, acele preluari din media ti-au fost bagate sub nas de superiori (daca iti poate fi tie cineva superior, la cata scoala si ce scoala ai facut), asa cum se face acum – stick, CD,etc.

     …Si pana nu-mi luati viata afla ca am vreo 42 de ani numai de liberalism si cu ce mai trecusera pana sa aflu ce si cum e cu liberalismul, afla ca nu-mi faceti mare paguba si abia ma scapati de scarba pe care mi-o produceti.

    2. @incognito
     Gata !!!!
     S-a terminat … lui i-am sters doua comentarii .. ti-l sterg si pe al tau
     mergeti sa va jigniti pe blogul tau sau pe al lui daca are

    3. Theo.
     Daca esti intr-adevar corecta, asa cu pretinzi, te rog sa citesti side-by-side comentariile mel si ale lui Incognito si sa-mi spui cu ce l-am jignit eu? Din cate observ, jignirile sunt unidirectionale, de la el spre mine. Eu, recunosc, am fost sarcastic in ceea cel priveste, dar fara a iesi din limitele bunului simt.
     Daca isisti totusi sa ma acuzi pe mine de jigniri, inseamna ca nici tu nu esti atat de principiala precu te pretinzi. Edreptul tau, e blogul tau, dar asa cum amspus, risti sa cazi in derizoriu, iar blogul tausa fie un fel de append la site-ul antenei 3, unde toti frustratii, toti analfabetii care au acces la o tastatura, isi debitraza ineptiil si dejectiile. Aia au macar o scuza, RATINGUL SI NR DE ACCESARI! care in limbajul lor inseamna bani. Tu ce scuza ai?

    4. Si ca sa fie clar, aliniatul 2 din comentariul de mai sus ar fi trebuit sa sune asa:

     Dupa ce m-ai amenitat subtil, la stilul “Nu e bine domnule chestor! Nu e bine….!”, cu aflarea adresei (E-mail? Domiciliu?) si anumarului de telefon si mi-ai si dovedit ca mi-ai ascultat convorbirile, acum ma ameninti – la fel de subtil – cu moartea? Ai aflat deja adresa de domiciliu jigodie?

    5. Na de citeste Dora (ii apartine):

     „Theo, nu eu ma cert cu acest “cetatean de bine” care este “Incognito” in viata, el se cearta singur.”

     Il deranjaza ca sunt un „incognito” in viata? Si cum are de cand el sa scape de faptul ca sunt in viata?

     Ti-a dovedit el insusi ca subtilele lui amenintari nu raman „neonorate”, ca de altfel nici ale mentorului sau.

     Asta ma ameninta subtil cu pierderea vietii si tu ma intrebi ce am?

     Cred ca e deja prea tarziu sa-l mai blochezi. Vad ca i-au crescut gheare pe blogul tau mai mari decat ale lui Basescu la Cotroceni.

     Are stilul „Lasa-ma pe pres, lasa-ma pe prag, lasa-ma sub pat, lasa-ma in pat”.

     Nu stiu daca n-ai sa-mi blochezi si comentariul asta asa cum mi l-ai blocat pe cel la care cel ce mi l-ai publicat este numai o completare. Daca nu-l publici si pe acela, cel pe care l-ai publicat deja il pot socoti doar o trunchiere a comentariului meu, ceea ce nu accept. Ori imi publici tot ori imi stergi tot.

     In fond si la urma urmei, daca blogul e al tau si poti face ce vrei pe el, comentariul e al meu si nu poti face ce vrei cu el. Mi-l publici sau nu dar nu mi-l masacrezi.

     Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta, M-am socotit intotdeauna un virtual prieten, chiar daca brutal de sincer, vad insa ca incep sa-ti placa prietenii cu „scoala”.

     In cazul asta, supararea ta pe Ponta si pe Antonescu cum ca ne-au tradat dandu-ne in primire Europei, incepe sa fie ipocrita.

     Cine a spus?… Cineva a spus… De fapt, cel ce a spus nu mai conteaza chir daca nu e un „incognito”. Nu mai e in viata.

     Important e ce a spus fiindca spusa lui ramane valabila peste timp.

     PUTEREA CORUPE

    6. Theo, apelez la dreptul la replica, pentru ca deja acest individ depaseste orice limita de bun simt.
     Incognito.
     Modul in care tu interpretezi ceea ce spun, imi demonstreaza ca tu chiar nu gandesti. iata ce spune DEX-ul:
     „INCÓGNITO adv. Făcând tot posibilul de a nu fi recunoscut; fără a fi recunoscut; sub nume fals. /<fr., it. incognito"
     Asa ca: “Incognito” in viata, inseamna NECUNOSCUT in viata, nicidecum ceea ce absurd insunuezi tu. Ceea ce ai tu, se numeste mania persecutiei.
     Intelege odata pentru totdeuana, eu, tu, ceilalti posteri, suntem prea mici ca sa interesam pe cineva, atat timp cat nu proeferezi amenintari directe. In alta ordine de idei, TU nu ma interesezi pe mine subt nicio forma. Esti prea mic si insignifiant pentru a-mi trezi interesul, asa ca las-o moarta cu isteriile, ca nu te omoara nimeni, in afara de boala ta. Si inca ceva, "scoala" nu este boala. Ce ai tu este boala.
     Sa fii sanatos!

    7. Domnule Sorin

     E bine _ _ _ _ ?
     Sorry! Am vrut sa-ntreb
     Es’mui bien?

     Stiti asta e sa n-ai scoala de Bruxelles… Intelegeti si dvs…

     La romani e o votba veche; in versuri; ce sa-i faci?; romanul s-a nascut poet.
     citez (asta de la dvs. o stiu):
     „A fi domn, poate orisicare…
     A FI OM e lucru mare”.

     Iertati-mi introducerea!…

     Reiau:

     Domnule Sorin
     Va promit dvs. dar mai ales Dorei ca n-am sa mai folosesc decat cuvinte existente in DEX, dar totodata nici n-am sa va las sa aiuriti lumea cu mitomanii, cu DEX-u-n brate.

     De pilda: Nu cuvantul „icognito” m-a deranjat in comentariul dvs PDL-ist, ci faptul ca imi atrageti atentia asupra vietii mele. Mai trebuia sa spuneti „fiecare pasare pe limba ei piere” si „Nu e bine Incognito!… Nu e bine”.

     Probabil ca n-as fi cazut in mania persecutiei daca v-ati fi exprimat – sa zicem – astfel:

     “Theo, nu eu ma cert cu acest “cetatean de bine” care este in viata de toate zilele, un “Incognito”, el se cearta singur.” ?

     Ar fi fost – cu siguranta vorba de viata – la modul general – si nu de viata mea.

     Astept scuze public (aici, pe blog) ca sa inteleg ca totul nu a fost decat o exprimare regretabila de Bruxelles. In cazul in care ele vin, eu promit sa le accept punctual, la obiect.

     Nu pot sa uit totusi faza cu „IT-ul bun”, si nu pot accepta mitomania (multi n-or sa stie ce e aia, imi pare rau dar asta e… daca dvs. nu va puteti cobora la nivelul nostru, al celor „varza” de Baragan, vom incerca noi – pe ici/ pe colo – sa ne ridicam la nivelul celor de Bruxelles).

     N-am sa mai fac analiza pe text pentru ultima parte a ultimului dvs com. desi, concluzia ar fi ca versatilitatea dvs, imi poate face favoarea de a va face mic daca (DACA) eu o sa stau in banca mea si nu va voi mai manji firma cu sputa.

     In speranta ca am reusit s-o dau cu dialogu’ pe brazda dvs. (acum de Bruxelles), chiar am sa

     Va salut

    8. Dora, draga,
     E tot ce am putut face pentru tine.

     Nu eu am inceput si nici Domnul Sorin.

     Base a-nceput.

     Naspa e ca acolo unde sare Domnul Sorin sa pupe eu sar sa dau un sut si unde dau eu un sut, Domnu’ Sorin sare sa pupe.

     Daca ar fi invers poate as lua eu o ghata-n gura dar asa… sunt dezavantajat fiindca, desi fotbalul se joaca cu piciorul, nu cu buzele, tu – in calitate de arbitru – sari pe mine cum ca eu am faultat’.

    9. Dreptul la replica 🙂
     Joven Incognito. En primer lugar, en español „muy” se escribe con Y MUY no I.
     In al doilea rand, daca dumneata poti sa-mi reproduci un singur post in care am folosit cuvinte injurioase la adresa dumitale, am sa-mi cer scuze, dar putin probabil. Nu confunda sarcasmul cu injuriile.
     Pentru a te ajuta, iata mai jos definitiile:

     INJÚRIE, injurii, s.f. 1. Infracțiune care constă în atingerea adusă onoarei sau reputației unei persoane prin cuvinte, gesturi sau acte jignitoare; insultă, jignire (gravă), invectivă. 2. (Rar) Acțiune cu efect vătămător. – Din lat. injuria. Cf. fr. i n j u r e.

     SARCÁSM, sarcasme, s.n. 1. Ironie aspră, usturătoare; batjocură necruțătoare. 2. Vorbă, frază, expresie sarcastică. 3. acrimonie, (fig.) causticitate, incisivitate. (Un pamflet plin de ~.)– Din fr. sarcasme, lat. sarcasmus.

     Eu am folosit sracasmul, deoarece „acest blog este un pamflet, atunci cand nu se scrie serios pe el”, nu-i asa.
     Si ca sa terminam in aceeasi nota erudita pe care ai vrut D-ta s-o dai:
     Por favor póngase en contacto con Theo por un mensaje en caso de que no aparezca en el blog.
     Adiós y todo lo mejor.

    10. @Sorin
     imi pare rau dar chiar nu reusesc sa recuperz ultimul mesaj
     wordpressul mai are erori .. am vrut sa il scot din cosul de gunoi si a disparut … nu este nici in asteptare nici in cosul de gunoi

    11. PS
     Brussel nu e in Olanda, deci … n-am inteles „spiritul de gluma”
     Vezi ca i ceva probleme cu topica, asa ca intreaba un prof de roamna daca am scris bine sau nu.
     daca nu chiuleai de la orele de romana, acum ai fi stiut ca m-am exprimat corect gramatical. Sau ai fost coleg cu ‘primarele care este”, de-ti place atat de mult aceasta formulare „care este”. dar nu ai cum, ca Vanghele a facut liceul in Bucuresti
     Cu stima tinere.

  1. @Sorin

   Nu, „căruţa” USL nu scârţie ci scâşneşte! Ceea ce este altceva. Şi eu, din lipsa unor informaţii, m-am declarat dezamăgit. Şi eu, mă aşteptam la şicane în Parlament, după modelul PDL, aşa, de ambâţ! Într-adevăr ar fi fost o prostie, jocurile erau făcute. Totuşi, USL-ul n-a jucat foarte prost cartea „reîntronării”. Au asigurat cvorumul cerut de comisarii sovietici, după care au părăsit sala, lăsând aplauzele în sarcina pedelacilor şi honvezilor.

   Spuneţi că aţi fi liberal. Adică? De care? Naţional sau „democrat”? Dacă aţi fi liberal aţi fi constatat că extrem de multe facilităţi pentru libera iniţiativă au fost adoptate de combinaţia PSD-PNL. Începând cu facilităţile pentru microintreprinderi, distruse de pedelaci şi terminând cu plata TVA-ului după încasarea facturilor. Între ele nu trebuie omise facilităţile promise pentru firmele care angajează şomeri şi pentru cele din domeniul cercetării-dezvoltării.

   Întrebarea dvs în legătură cu cine punem în locul lui Base m-a cam bulversat! Adică el e miezul din dodoaşcă, incoruptibil, cinstit şi iubitor de naţie? Ei bine, eu pot să vă recomand pe cineva muuuult mai bun: tomberonistul de la blocul unde locuiesc! Mi-a plăcut alăturarea Crin-Iliescu. Liberal, ai? Afară de faptul că ştiţi bine că Iliescu nu mai poate candida, alăturarea nu este decât o şopârlă (dar ce zic eu şopârlă că este ditamai varanu’), menită să-l discrediteze pe Crin. Cum procedează toţi liberalii, nu?

   N-aţi reţinut că într-o democraţie nu trebuie să conteze persoanele ci linia urmată de acestea. Nu-mi fac probleme în legătură cu cine va fi viitorul preşedinte. Îmi fac probleme cu colaborarea sau coabitarea, între Preşedinte, Parlament şi Guvern! Ori, acum, aşa ceva nu există (şi nici în ultimii opt ani nu a existat)!

   Spuneţi că sunteţi obligat să alegeţi răul cel mai mic! Alt varan pedelist! În primul rând nu aveţi date ca să faceţi o comparaţie şi vă bazaţi pe supoziţii sugerate de EvZ. Nu ştie nimeni cum va arăta guvernarea USL în condiţii normale! Ideea asta, că derapajele PSD-ului (sau PNL-ului) se transmit din generaţie în generaţie, este falsă şi găunoasă. Ar trebui ca să aplicaţi metoda Irod ca să tăiem răul din rădăcină! O prostie! De fapt, dilema dvs are o rezolvare simplă: la următoarele alegeri nu mai este nevoie de cvorum, aşa că puteţi să lipsiţi şi nimeni nu o să vă ducă dorul …

   1. ALM
    reiau:
    „Sunt de acord, il dam jos pe Base, si pe cine punem? Pe Crin? Pe Iliescu? Ce figura politica iti inspira incredere?”
    Care ar fi raspunsul dvs, la intrebarea mea? De acord ca ilici nu mai poate candida, contrar vointei sale.
    Aveti macar un nume care sa intruneasca calitatile dorite de dv?
    Sustineti ca nu sunt derapaje in interiorul USL, va respect pararea, dar va spun ca va inselati.

    1. Şi eu repet: „într-o democraţie nu trebuie să conteze persoanele ci linia urmată de acestea”! Preşedintele nu trebuie să fie o figură politică, chiar dacă acum avem o „figură”! Preşedintele trebuie să fie doar un om cu capul pe umeri, să renunţe la partizanatul politic şi să fie Justiţia politică a statului, intern şi extern. Cam cum s-a comportat Antonescu în perioada interimatului. Am un nume, dar eu nu candidez 😆

     Domnule dragă, derapaje sunt şi într-o familie, darămite într-un partid. Important este ca derapajele să nu provoace disoluţia familiei sau alianţei. Un partid fără voci individuale este un simplu batalion de soldaţi. Eu vreau construcţii politice de tip echipă …

    2. pai Theo, alegand pe cineva, cel ales de majoritate „e pus”.
     ALM, sunt de acord cu ‘linia” de urmat, dar cand vezi ca linia ce trebuie urmat e franta, ce faci?

    3. ALM,
     Eu iau toate informatiile de pe net. las deoparte „interpretarile colorate” si le sortez. sau, daca e sa dam crezare „unora” 🙂 foarte vigilenti, am serviciile mele speciale de unde le culeg.
     Caruta nu scartaie din cauza de ideologii sau convingeri, ci din cauza de „interese”. Acum, prin sanul USL se cam fac acuze, se cauta tapi ispasitori, pentru ca vina le apartine intr-adevar lor.
     Nu vor izbucni chiar acum, ca deh, mai sunt „parlamentarele”, dar cum se vor termina, nu credeti ca toate aceste tensiuni vor rabufni? PNL-ul se cam zguduie.
     Zicea cineva pe un alt blog, foarte cunoscut Theodorei, ceva despre un Cal Troian. A fost o metafora, dar se pare ca se zareste si o umbra de adevar.
     Mai vb prin decembrie
     Eu unul, am sa incep sa am iar incredere in clasa politica, abia atunci cand traseismul politic va fi amendat. Atata timp cat vor mai exista aceste plimbari de la un partid la altul CU TOT CU FUNCTII SI PRIVILEGII, raman la ideea mea ca „TOTI O APA SI-UN PAMANT”. Scap de Dracu, dau de ma’sa, si cad din lac in putz.

   2. Domnule ALM,

    Cu Sorin-securistu basist nu trebuie insistat. El are in loc de cap un cap de inregistrare/ redare (ma rog, ceva de felul asta). Dupa cum puteti observa, o tine una si buna(?) ca un CD. S-ar putea chiar ca un DVD dar marturisesc ca in ce-l priveste stau destul de rau si cu receptia audio. Doar cate un fas si din cand in cand cate un part. Sigur, el se da de muzica simfonica, nu manea, nu mahala, dar puteeee!
    Am crezut mult timp ca e mitoman pecum Boc, dar – de fapt – el (ca si toti pe care i-am auzit si chiar i-am vazut vorbind ca el) e un simplu suport de stocare a memoriei, mai precis al minciunilor memorabile cu care basedintele reuseste din ce in ce mai putin sa-i mai fraiereasca pe romani.

    1. Macar eu am un cap. Referitor la. (imi permit sa citez grandioasele emanatii ale gandirii domeniei voastre) „Doar cate un fas si din cand in cand cate un part”, implica sa ai dupa ce sa le dai.
     Cu respect, sa fi iubit, sanatos si sa nu ai parte de necazuri in viata. 🙂
     Ce bine ca … nu te doare.

   3. ALM.
    Problema nu este daca merg sau nu la vot. Sincer, chiar nu ma afecteaza cu NIMIC daca or sa castige unii sau altii. La fel cum nu ste nici problema celor care isi fac treaba bine in tara asta. La modul cel mai serios, cine MUNCESTE SERIOS in tara asta, si nu face rabat de la calitate, nu are probleme existentiale. Daca cineva crede ca vor avea parte de „pomeni” si dupa alegeri, se insala.
    Asa ca, cu tot respectul, va spun ca nu voi avea de suferit nicicum ‘de-o fi una, de-o fi alta’.

 5. Ce rost avea ca Parlamentul sa mai toarne gaz pe foc cand Decizia CCR avea acoperire legală în modificarile acceptate, sub presiunea populistilor din Comisia Europeana, de USL la Legea referendumului?
  Meciul fusese pierdut inca de atunci.
  Basescu poate demisiona după 9 septembrie astfel incat alegerile anticipate sa fie concomitent cu alegerile parlamentare.

    1. @Lupuș
     In mod normal nu … dar uite ca deocamdata a ramas
     de ce puneti link-ul de la blogul de pe wordpress si nu pe celalat?
     nu mai este al dvs?

 6. De fapt si de drept – citi mai suntem fratilor in tara asta? – dupa spusele
  lui RUS –– peste 22 milioane locuitori –-in 1989 eram 23,7 ??!!.-cu CNP
  Atit de sigur parea de el incit ––-eu ce sa cred – ca suntem ori nebuni
  ori mintiti cu nerusinare ? . Voi ce credeti ?.

   1. Eram convins- si sunt , romani mai suntem in jur de peste 19 mil si atit.
    Cineva vrea sa ne prosteasca pe noi cei 7,4 mil ce i-am spus raspicat
    slugoiului de basescu – DA. DA…………………de 7,4 mil ori DA.
    Ce este mai rau este ca vrea sa ne ingenuncheze fortat cu DNA,
    Parchete -procurori , Curte Constit. ,iar recent a iesit cu mult tupeu la
    *atac* – Vrea sa aresteze *vointa * celor 7,4 mil de votanti dezamagiti.
    Ce onoare mai are decit sa demisioneze !!? –Este *odiosul* nostru
    slugoi al europei *populare* unite !!. Unde este europa *socialista* unita
    – UNDE ??- nu se vede….??.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s