Poporul roman este suveran. Daca sunteti de aceeasi parere va asteptam sa va plimbati impreuna cu noi, in fiecare zi de la ora 18, in jurul Palatului Cotroceni. Noi suntem poporul, nu stati in casa daca va pasa. Libertatea de exprimare este un drept fundamental al omului si o componenta esentiala a unei societati democratice.

Poporul roman este suveran. Daca sunteti de aceeasi parere va asteptam sa va plimbati impreuna cu noi, in fiecare zi de la ora 18, in jurul Palatului Cotroceni.

Noi suntem poporul, nu stati in casa daca va pasa.

Libertatea de exprimare este un drept fundamental al omului si o componenta esentiala a unei societati democratice.

”Parlamentul este obligat, în calitate de reprezentant suprem al poporului român suveran să finalizeze procedura de referendum” – Ioan Ghise

„Suveranitatea poporului nu poate fi exercitată de niciun grup şi nicio persoană în nume propriu. Curtea Constituţională a uzurpat suveranitatea poporului” – Ioan Ghise

plimbare Cotroceni 15 septembrie 2012

acest domn se plimba zilnic in jurul Palatului Cotroceni . Daca el poate poti si tu trebuie doar sa vrei si sa intelegi

Acest domn se plimba zilnic in jurul Palatului Cotroceni.

Daca el poate poti si tu. Trebuie doar sa vrei.

HAI CA SE POATE!

Maria Grapini poate si tu poti

Maria Grapini poate. Si tu poti.

Cand sunteti furati aveti datoria de a protesta

Cand sunteti furati aveti DATORIA NU DREPTUL de a protesta

Poporul este suveran

plimbarea la Cotroceni 15 septembrie 2012

Va invit sa cititi si aici:

Pantofii

Catre cel ce “Nu Comentez”

Restantierii…

Mîine, marș uriaș la Chișinău.Răspunsul basarabenilor la planul Merkel de federalizare a R.Moldova.

Firenze…ancora una volta! MFC

Publicitate

14 gânduri despre „Poporul roman este suveran. Daca sunteti de aceeasi parere va asteptam sa va plimbati impreuna cu noi, in fiecare zi de la ora 18, in jurul Palatului Cotroceni. Noi suntem poporul, nu stati in casa daca va pasa. Libertatea de exprimare este un drept fundamental al omului si o componenta esentiala a unei societati democratice.

 1. Draga Theodora
  Ioan Ghise , are dreptate !
  Fapt divers : ” Ne ajunge America din urma ”
  Am mai scris aici la tine pe blog NU eGzista DEMOCRATIE nici in „lumea civilizata” , exista democratia banului.
  Credem in dumnezeu scrie pe dolar ! .
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

 2. Mesajul domnului senator Ioan Ghişe

  PURTĂM TRICOLORUL zilnic, la plimbare, în jurul Palatului Cotroceni, la geamul casei şi al maşinii.
  Arătăm astfel că preţuim suveranitatea poporului şi demnitatea noastră.
  Arătăm astfel că am demis prin votul nostru la referendum un fost preşedinte al ţării.
  Arătăm astfel că vrem să trăim în democraţie şi nu în dictatură.
  Uniţi şi solidari vom împlini voinţa exprimată de poporul român suveran.

  Cu stimă,
  Ioan Ghişe
  Senator liberal de Braşov
  Bucureşti 15 septembrie 2012

 3. Stimată Theodora,
  M-am tot uitat la pozele cu „plimbăreţii” din jurul Palatului Cotroceni, cam la toate care au apărut pe Net. Şi ce am observat? Cu rare excepţii, masa manifestanţilor este formată din oameni de peste 50 de ani, unii „bătând” către 80 de ani. Privind absolut neutru, din exterior, mi-aş pune întrebarea: ăştia sunt poporul suveran? Unde sunt tinerii care ar trebui să fie direct interesaţi de ce se va întâmpla cu România? Noi ăştia, de vârsta a treia plus, am rămas speranţa luptei sociale? Un răspuns am în familie. Băiatul vrea să-şi cumpere o casă şi munceşte cât doi, de la 8 dimineaţa până la 20 seara. Nora trebuie să aibă grijă de nepoţelul de doi ani şi un pic, un ştrengar şi jumătate care nu poate fi lăsat nici cinci minute singur. A fost obligată să-şi reia serviciul şi, dacă n-ar fi cele două bunici, nu ştiu cum s-ar descurca. Să zicem că ei ar avea circumstanţe atenuante. Dar restul? Pe unde te uiţi, pe străzi, prin magazine, prin baruri şi restaurante, e o forfotă non stop de te întrebi cine naiba mai munceşte. Pe toţi ăştia nu-i interesează ce se va întâmpla cu ei peste un an?
  Păi dacă pe ei, pe cei care au viaţa înainte, nu-i interesează, de ce m-ar interesa pe mine? Toată viaţa am fost „informat” că fac parte dintr-o generaţie de sacrificiu. Au urmat şi alte generaţii de sacrificiu. M-am învăţat cu această stare ca „ţiganu’ cu scânteia”. Am avut o perioadă scurtă de „clasă medie” şi acum m-am întors cu şase decenii în timp. Ar trebui să mă simt tânăr, nu? Şi, dacă m-aş simţi tânăr, ar trebui să lupt pentru cei care nu sunt interesaţi de viitorul lor?

  1. Domnul @ ALM
   Aveti dreptate ! , de multe ori si eu imi pun intrebarea de ce ma „lupt” pentru niste „tineri” pe care nu-i intereseaza nimic in afara de distractie ! .

   Plimbarea face bine pentru sanatate , prin extrapolare putem spune : Basescu = Sanatate !

   Sa fiti iubit …
   Cu stima Emil

  2. Ma gandesc si eu la ceea ce ati spus… si anume „ca plimbaretii sunt majoritar persoane trecute de 50 de ani”! Si ca unul care a fost destul de des la Plimbarea zilnica pot spune ca aveti dreptate! DIn pacate, aveti dreptate! Romanii mai dau inca o data dovada de ingeniozitate (negativa!)… isi trimit doar reprezentatii la proteste! Romania este tara in care un popor este reprezentat nu numai in Parlament ci si la proteste!!!

  3. Raspunsul e cat se poate de simplu! Cat au contat tinerii pentru clasa politica? Zero! Batranii au fost mereu masa de manipulare ptr partide, li s-au mai marit pensiile. li s-au mai subventionat un transport, o caldura. ‘Batranii’ de azi nu sunt altii decat cei care in 90 votau ‘soarele rasare,iliescu apare’, cei care au mancat salam de soia si au bagat pumnul in gura tineritului si firavei elite intelectuale. Majoritatea tinerilor ce au un scop in viata, si-l urmeaza independent de mizeria politica, sau multi dintrei au plecat catre alte zari. Au ramas cei, exact cum spuneti , care umplu restaurantele, barurile…cei ce sunt ‘educati’ astfel de ‘batrani’. Ce ati semanat, asta culegeti! Si nu, nu au sentimentul de apartenenta la o natiune, asa au fost invatati de batrani…politicieni…viata. Ce aia natiune? De zeci de ani li se spune tinerilor ca tot ce vine din occident e mult mai bun decat tot ce-i romanesc….aveti alte asteptari?

 4. avem nevoie de o idee de 7,4 milioane de voturi . IDEE cu care sa il obligam pe IMPOSTOR sa plece. plimbarea zilnica de la COTROCENI e minunata, e sublima as putea spune , dar rezultatele lipsesc cu desavarsire. nu vreau sa mai fiu atentionat zilnic de catre unul din imbecilii de la jandarmerie ” pe trotuar , va rog! mergeti pe trotuar!”. ce facem acum, am inceput sa purtam discutii prietenoase cu unii pe spatele carora scrie NEGOCIATOR , cu zambetele largi de ambele parti ? oare sunt doar eu singurul care observa grotescul acestor imagini? mie unul nu imi vine sa rad . am inceput parca sa ne cunoastem cu cei care NE OBLIGA sa fim civilizati cu UN INFRACTOR .la ce foloseste un NEGOCIATOR? sa negocieze CE? cu CINE ? trebuie schimbata tactica. cum ar fi de exemplu daca la sfarsitul plimbarii , am arunca toate pancartele , micile inscrisuri, tricouri , bannere etc. in fata intrarii principale in palat , odata cu manifestari energice de huiduieli, injuraturi si tot ce se mai poate striga impotriva unui INFRACTOR ? suna violent asa/i? ei bine nu . ba chiar as propune sa dam si foc maldarului format astfel. venim a doua zi cu altele si repetam aceeasi figura. imaginatia romanilor e bogata . AVEM NEVOIE DE O IDEE dragii mei romani. trebuie FORTAT SA PLECE.

 5. CEL MAI TRIST LUCRU II CA SUNT NUMAI PERSOANE IN VARSTA,VAD CA ASTIA TINERI, ISI DAU IN CAP PENTRU O JIGNIRE,DAR CAND UN CHIOR BETIV II UMILESTE,EI STAU ACASA.

 6. Întrebare : Cum cântă un surdo-mut melodia „M-am născut în România”?
  Răspuns : Îşi dă cu pumnii în cap.

  Dorinţe irealizabile în România postdecembristă.
  Aş citi, dar n-am lumină
  Aş pleca,dar n-am benzină
  Aş mânca,dar n-am mâncare
  Aş muri,n-am lumânare.

  – Bulă, ce face tatăl tău?
  – E parlamentar.
  -Şi mama?
  -Nici ea nu munceşte.

  Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat, cu un aspirator in mana.
  – As dori sa va prezint cel mai performant aspirator… , iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand:
  – Daca acest aspirator nu va curata TOT in urmatoarele 2 minute, promit ca restul il voi manca!
  Batrana, dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde:
  – Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!
  TOT AŞA ŞI GUVERNANŢII NOŞTRII,AR FACE CELE MAI PERFORMANTE CHESTII …… DAR …. N-AU CURENT DE LA BRUXELLES !!!!!DECI TREBUIE SĂ ÎNGHITĂ BĂLEGARUL 😀 😀 😀 !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s