Puterea lor sta in teama noastra si in lipsa noastra de reactie

plimbare la Cotroceni cu Ioan Ghise

plimbare la Cotroceni cu Ioan Ghise 2

plimbare la Cotroceni cu Ioan Ghise 3

plimbare la Cotroceni cu Ioan Ghise 4

Atat timp cat cei multi, necajiti, jigniti, mintiti, infometati, condamnati la analfabetism si la moarte din cauza lipsei de medicamente, alungati din tara in cautarea unui loc de munca si a unui trai decent, inghetati iarna in propriile case pentru ca nu au bani sa isi plateasca intretinerea, disperati ca isi pierd casele pentru ca nu au cum sa isi mai plateasca ratele la banca, nu reusesc sa se solidarizeze intre ei si nu reactioneaza atunci cand sunt furati si cand viata lor si a familiior lor este in pericol nu au cum sa spere la o viata mai buna.

Atat timp cat cei enumerati mai sus accepta statutul de sclav si asteapta rezolvarea problemelor lor numai de la politicieni si de cei  bogati nu le ramane decat sa isi astepte linistiti iesirea din sistem adica moartea.

Avem drept de vot si dreptul la protest.

Suntem multi deci suntem puternici.

Trebuie doar sa intelgem puterea noastra si sa ne trezim din amorteala si nepasare.

Nu trebuie sa asteptam mila nimanui pentru ca este foarte putin probabil ca o vom primi.

Doar Bunului Dumnezeu ii este mila de noi.

Publicitate

9 gânduri despre „Puterea lor sta in teama noastra si in lipsa noastra de reactie

  1. Uite baieti un subiect demn!Reflecta realitatea celor multi.Care-i solutia problemei, solutiile problemelor?
    Pensionari cu experinta voastra de o viata, va rog, veniti cu solutii.Voi sunteti cei mai afectati de problemele economice ale tarii si la polul opus sunt tinerii,copii nostrii care termina o scoala .

  2. E posibil ca inconstienta sa fie mai mare si mai puternica decat instinctul national de conservare ? N-A AJUNS CUTITUL INCA LA OS ? CE-I CU ANESTEZIA ASTA GENERALA ? I N NATURA ASTA E CALEA RAPIDA SI SIGURA SPRE EXTINCTIE .

  3. E posibil ca inconstienta [ „anestezia „] sa fie mai puternica decat spiritul national de conservare ? Nu se admite ca s-a atins masa critica pentru actiune ? IN NATURA ATITUDINEA ACEASTA DUCE RAPID SI IREVERSIBIL CATRE EXTINCTIE . Natura nu iarta niciodata .

  4. suntem prea lasi si comozi si astia , uzurpatorul , pdl ) profita si joaca tontoroiul pe capul nostru. Probabil cand ne va ajunge cutitul la os, se va misca in tara asta, daca nu, ne meritam soarta.Problema e, ca din cauza celor mai multi indiferenti si comozi sau inconstienti sufera toti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s