Traian Igas se foloseste de imaginea lui Raed Arafat in campania electorala

De necrezut si totusi adevarat.

Traian Igas, fostul ministru al Administratiei si Internelor zis si braNconierul candideaza pentru un nou mandat de senator si ca sa castige se foloseste de imaginea lui Raed Arafat in campania electorala.

Traian Igas candideaza in colegiul senatorial 3 Arad.

Traian Igas vrea sa obtina voturi de la alegatori si pentru asta se lauda cu buna colaborare pe care a avut-o cu dr. Raed Arafat.

Oare Raed Arafat stie?

Pentru cei care au uitat, reamintesc ca protestele din ianuarie, proteste care au provocat caderea guvernelelor Boc si MRU au inceput ca o reactie de sustinere a doctorului Raed Arafat.

Ce parere aveti despre acest subtitlu?

„O colaborare dincolo de cea insititutionala omul Traian Igas si omul Raed Arafat” !!!!!!

Pe pagina de candidat a lui Traian Igas de pe facebook  https://www.facebook.com/igastraianconstantin  puteti sa cititi urmatoare declaratie:

” Ca ministru de intere am avut o colaborare extraordinara cu dr. Raed Arafat, motiv pentru care dansul a gasit o deschidere totala din partea Ministerului Administratiei si Internelor. Raed Arafat a fost si este un exemplu de profesionalism, un om care are atata daruire pentru munca sa este contagios

Ce trebuie sa intelegem noi de aici?

Ca Traian Igas este si el un exemplu de profesionalism la fel ca Raed Arafat?

Ca Traian Igas s-a contagiat de la Raed Arafat si are o mare daruire pentru munca, daruire pe care nu o poate utiliza eficient decat din functia de senator al Romaniei?

Vedeti aici cum este imbracat Traian Igas la inaugurarea unui centru de ingrijire si asistenta din Pecica, in trening, cu adidasi in picioare. Poate a inteles gresit la ce eveniment urma sa participe si a crezut ca merge la un meci de fotbal.

Dintre perlele lui Traian Igas va reamintesc:

„temperaturi de minus zero grade

„nicio localitate nu este vadita de energie electrica”

„sa nu plece la drum daca nu este impetuos necesar”

Domnul Dorel Popa candidatul USL-PSD Arad in colegiul senatorial 3 “Valea Muresului” a fost primar al Aradului intre 2000-2004 si il are contracandidat pe Traian Igas.

Sa il sustinem si sa il votam pentru ca braNconierii sa nu mai ajunga in Parlamentul Romaniei.

Hai ca se poate!

3 gânduri despre „Traian Igas se foloseste de imaginea lui Raed Arafat in campania electorala

  1. Este interesant de remarcat ca „evolutia” D-lui. Igas pana la nivel de ministru s-a produs in stil „meritocratic”. Domnia sa are acum, din cate inteleg, ambitia sa ajunga senator… 😀
    “temperaturi de minus zero grade“ – este de natura „evidentei” ca domnia sa s-a referit la limita la stanga lui zero, deci in felul acesta putem interpreta aceasta expresie! 😛 Desi multi se intreaba daca domnia sa a absolvit intr-adevar 7 clase primare, observam ca Dl. Igas e capabil de „subtilitati fine”.
    Iata de ce este „impetuos necesar” ca Dl. Igas sa se mandreasca cu „succesurile” sale: buna colaborare cu Dl. Raed Arafat. In felul acesta nu va fi „vadit” de postul de senator pentru ca multi isi vor aminti cu placere de mitingurile din Piata Universitatii care au provocat caderea guvernelor Boc si MRU. 🙂

    😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s