Acasă » Anunturi » Ionuţ Vulpescu este candidatul USL, la alegerile parlamentare, in colegiul 13 pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 3 – Bucureşti

Ionuţ Vulpescu este candidatul USL, la alegerile parlamentare, in colegiul 13 pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 3 – Bucureşti

Start here

Ionut Vulpescu candidat USL la alegerile parlamentare in colegiul 13 pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 3 – Bucureşti

Ionuţ Vulpescu este candidatul USL, la alegerile parlamentare, in colegiul 13, pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 3 – Bucureşti.

Ionuţ Vulpescu s-a nascut  pe 17 iunie 1976, la Targoviste, este absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universităţii din Bucureşti (2000), doctor în Filosofie, la aceeaşi universitate (din 2008) si din 2011 este secretar executiv al PSD.

Il sustin pe Ionuţ Vulpescu in acesta campanie electorala pentru ca avem nevoie in Parlament de oameni cu adevarat valorosi.

Anunțuri

6 comentarii

 1. Impreuna cu Eugen Nicolaescu,Coca Andronescu si ceilalti candidati ai USL,vor castiga detasat alegerile parlamentare in Sectorul 3!

 2. victoria friedmansky spune:

  Multa bafta !

 3. rasvanmitea spune:

  abia astept 9 dec pentru a introduce in urna votul meu pentru ionut vulpescu!!! fie ca intelepciunea sa le lumineze mintea si celorlalti. bafta!

 4. […] dar daca Basescu ar face acest pas ar insemna ca si Basescu ar intra in USL, nu? Deci nu ar mai avea motive sa critice USL… Atunci as vrea sa-i vad pe cei de la PDL/ARD sub […]

 5. moromete spune:

  ARD de nerabdare , sa nu-i mai vad pe PDL-isti prin parlament ––
  cit mai putini .

 6. RaduRadu spune:

  Daca Coca Andronescu a candidat la senat , ma intreb unde a candidat Octavian Cotescu , domnule Marcu Gheorghe . Eu le doresc mult succes atat lui Ioan Vulpescu cat si Ecaterinei Andronescu ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: