Cristiana Irina Anghel candidat USL – PC in Colegiul 1 Senat Craiova – mesaj pentru craioveni

Cristiana Irina Anghel candidat USL la Craiova pentru Senat

Craioveni,
Oameni buni,

Sunt Cristiana Irina Anghel şi candidez în colegiul dumneavoastră pentru Senat.
Sunt Cristiana Irina Anghel, omul care a avut curajul să se lupte cu întreg regimul Băsescu, de pe un pat de spital.

Cristiana Irina Anghel candidat USL pentru senat in Craiova

În timp ce unii – cu falsa modestie – îşi pleacă fruntea doar pentru a vărsa peste popor fierea minciunilor şi a promisiunilor de conjunctură, eu – cu fruntea sus – vă privesc in ochi şi am curaj să merg umăr la umăr cu dumneavoastră, cu oamenii în rândurile cărora m-am născut, prin ale căror lipsuri am crescut şi prin ale căror sacrificii am primit educaţia de care aveam nevoie pentru a deveni la rândul meu OM întreg, stăpân pe propria conştiinţă şi responsabil pentru propriul destin.

Acestor oameni, dumneavoastră – mulţi, singuri, obosiţi şi trişti, dar neabatuţi de la calea aspră a demnităţii şi a respectului pentru îndeplinirea datoriei în familie şi pentru munca bine făcută în folosul nostru, al tuturor – a venit timpul sa vă recunoaştem cu voce tare meritele şi performanţa de a vă fi salvat de atâtea ori din capcanele pe care unii ni le-au pus, cu bună ştiinţă şi încăpăţânare, în calea liniştii noastre, a pâinii celei de toate zilele şi a zilei de mâine pentru care, dacă nu vom lupta, pentru copiii noştri, aceasta va fi mai săracă, mai amară şi mai mică decât cea de azi.

Cristiana Irina Anghel candidat USL pentru Senat in Craiova

Fiecare om poate alege să lase în urma sa o pată sau o cale demnă de urmat pentru ceilalţi. Dumneavoastră mi-aţi luminat paşii pe calea adevărului spus drept şi răspicat. Este rândul meu să vă arăt recunostinţă si să va fiu sprijin pentru calea îngustă pe care o urmăm de aici îninte, o cale a dreptatăţii, până la capăt!

Să facem, în continuare, cele mai bune alegeri impreună!

10 gânduri despre „Cristiana Irina Anghel candidat USL – PC in Colegiul 1 Senat Craiova – mesaj pentru craioveni

 1. ,,Una hirundo non facit ver”.Nu pun la indoiala integritatea morala a doamnei dar un singur om nu prea poate face multe nici pe plan local.Sper ca daca stimata doamna comunica cu electoratul si dupa ce va fi aleasa ,oamenii de rand o vor subtine si ajuta chiar daca sunt de alta coloratura politica.
  Mult succes doamna si sa auzim de bine!

  1. Ha!Ha!Ha!
   Ce sa mai incovoaie daca e „aplecat” deja (cred ca acesta a fost sensul – nu? – si nu „dus”).
   Sper ca nu are nimeni pretentia ca a fost enuntat vreun proverb fiinca proverbele sunt de fapt intelepciune ancestrala.
   „Astfel ca…” doar nitzel folclor stupid nascut la marginea bordurii…
   Daca ar fi fost pe marginea shantzului, ar fi fost bine, Ar fi fost de „la mama lui”…

 2. Eu am facut un DENUNT referitor la inclcarea de judecatorii Curtii Constitutionale (cei 6) a prevederilor legale in vigoare. Faceti si voi la fel. schimbati numai datele personale, si trimiteti DENUNTUL prin e-mail. Il puteti simplifica.
  Sa fim cat mai multi!!!

  Iata DENUNTUL meu:

  Catre Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie
  Bucuresti, Bd. Libertatii nr.12, sector 5,
  EMAIL : sesizare@mpublic.ro

  Domnule Procuror General,
  Subsemnatul Tanasa Traian, domiciliat in municipiul Botosani strada Aleea Pacea nr.5, sc.B, et.2, ap.5, jud. Botosani, in temeiul art. 221 din Codul de Procedura Penala, prin DENUNTUL de mai jos, va aduc la cunostinta urmatoarele:
  Judecatorii Curtii Constitutionale, Augustin Negrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan, in mod intentionat, au incalcat prevederile art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), prevederi care au stat la baza motivarii si luarii Hotararii Nr.6 din 21 august 2012, a Curtii Constitutionale a Romaniei.
  La indemnul lui Traian Basescu, ei au introdus cu intarziere si au interpretat aceste prevederi in mod eronat, ca si Traian Basescu, si anume ca „in listele electorale permanente ar trebui trecuti toti cetatenii romani cu drept de vot de pretutindeni”.

  (A se vedea “omisiunea” care a dus la RECTIFICAREA, care a modificat HOTĂRÂREA Nr.3 din 2 august 2012, dupa interventia publica a lui Traian Basescu, rectificare publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 556 / 07.08.2012, care adauga: “În speţă, însă, sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui”.)

  In fapt, insa, aceste prevederi arata ca, din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot de pretutindeni, in listele electorale permanente se trec numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.
  Prin nerespectarea prevederilor de la art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), judecatorii, mai sus mentionati, au hotarat total ilegal la punctul 3, astfel:

  „CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
  în numele legii
  HOTĂRĂŞTE:
  3. Constată că la referendum nu au participat cel puţin jumătate plus unu din numărul
  persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru ca referendumul să fie valabil în conformitate cu prevederile art.5 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.”
  In fapt numarul electorilor care au votat „DA” la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente, in care se trec conform prevederilor legale, numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.
  Denunt deasemenea si faptul ca acesti 6 juidecatori au hotarat la punctul 2 sa echivaleze automat „numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendum” de 18.292.464 („din datele comunicate Curţii Constituţionale de către Biroul Electoral Central, cu privire la referendumul naţional din data de 29 iulie 2012”), cu numarul de „persoane înscrise în listele electorale permanente”. In rezultatul cu privire la referendum, comunicat de Biroul Electoral Central, nu apare nicaieri denumirea de LISTA ELECTORALA PERMANENTA. Au hotarat astfel:
  „2. Confirmă rezultatele referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 comunicate de Biroul Electoral Central şi constată Că din totalul de 18.292.464 persoane înscrise în listele electorale permanente au participat la vot 8.459.053 persoane” (46.24%), din care 7.403.836 (87.52%) au răspuns „DA” la întrebarea”Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?”, iar 943.375 (11.15%) au răspuns”NU””.

  Solicit tragerea la raspundere penala a faptuitorilor Augustin Negrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan.
  Solicit de asemenea sa se intreprinda toate cele necesare pentru demiterea, si in fapt, a lui Traian Basescu.
  Mijloacele de proba sunt:
  1) textele din Constitutia Romaniei si din Legea 370/2004, la care am apelat la intocmirea DENUNTULUI;
  2) rezultatul referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei;
  3) textele, la care s-a facut trimitere, din HOTĂRÂREA Nr.6 din 21 august 2012 si urmatoarea
  MOTIVARE:

  Art. 36,alin.(1) din Constitutie stabileste CLAR ca „cetăţenii au drept de vot DE LA varsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv” (atentie, „DE LA”).

  Avandu-se in vedere aceste prevederi constitutionale, inseamna ca interpretarea judecatorilor, insuflata de suspendatul Traian Basescu,s-a rezumat doar la o parte din textul de la litera c) [a aliniatului (1)de la art.2 alLegii 370/2004]si anume numai la: „liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot”; adica toti cetatenii cu drept de vot de pretutindeni,conform prevederilor constitutionale.
  Insa legiuitorul a adaugat un text care arata ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot, de pretutindeni, se trec in listele electorale permanente numai cetatenii „CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

  Probabil ca legiuitorul, dorind sa clasifice listele electorale pe diferite categorii, a limitat cvorumul numai la cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, probabil,chiar, din greseala. Dar aceasta greseala este in favoarea celor 7,4 milioane de electori, pana la modificarea legii gresite.

  Deci, contrar constatarii Curtii Constitutionale cvorumul s-a realizat cu varf si indesat, in conformitate cu doleantele lui Barroso, atata timp cat , conform art.2, alin. (1), lit. c) din Legea 370/2004, in listele electorale se trec numai cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, de pretutindeni. In fapt numarul electorilor care au votat „DA” la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente intocmite conform prevederilor legale in vigoare!!!

  De drept, Traian Basescu ar trebuii sa fie demis!! E si ilegitim, e si ilegal la Cotroceni!!!

  Toate actiunile sale, de drept, sunt nule!!!!!!!

  Prevederi legale:

  Art. 36(„Dreptul de vot”), alin. (1) din Constitutie DISPUNE:
  „Cetăţenii au drept de vot DE LA vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.”

  Art. 2, alin.(1), lit.c) din Legea 370/2004 (ref. la alegerea presedintelui) prevede:
  (1) In sensul prezentei legi, termenii de mai jos au urmatoarele semnificatii:
  c) liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot
  CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

  16.11.2012 Tanasa Traian

  Domnului Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s