Ioan Ghişe candidat USL in Colegiul nr. 3 din municipiul Brasov pentru Senat – SCRISOARE PENTRU SUSTINEREA CANDIDATURII

Ioan Ghise candidat USL colegiul senatorial nr 3 Brasov

SCRISOARE pentru sustinerea candidatului Ioan Ghise, la Senat

Stimata doamna , stimate domn,

Ma adresez Dumneavoastra cu speranta ca puteti si doriti sa contribuiti la victoria Uniunii Social Liberale –USL- la Brasov, in alegerile parlamentare de la 9 dec.,a.c.
Sansa unei reale schimbari a soartei poporului roman consta in posibilitatea unui castig cu peste 50 % a alegerilor parlamentare.

Prin prezenta scrisoare, ma angajez sa sustin in Parlament si la viitorul Guvern al USL orice propunere a Dvs. care va fi in concordanta cu programul USL, cu principiile si valorile PNL si care poate contribui in mod concret si demonstrabil la :

 • dezvoltare economica,
 • imbunatatirea mediului de afaceri,
 • cresterea numarului locurilor de munca,
 • protectie sociala a celor aflati in dificultate,
 • dezvoltarea sistemelor de educatie si sanatate,
 • reducerea coruptiei,
 • amplificarea starii de legalitate,
 • prosperitatea cetatenilor romani si a tarii.

In schimbul acestui angajament va rog sa sustineti si sa contribuiti la efortul financiar al campaniei mele electorale pentru Senatul Romaniei, Colegiul nr. 3 din municipiul Brasov.

Donatiile se fac, conform legii, catre USL Brasov cu mentiunea: pentru candidatul Ioan Ghise.
USL Brasov are datele de identificare :
str. Gheorghe Dima nr. 2 Brasov
CIF 29814201
IBAN RO37RNCB0812126683450150 – BCR -Brasov

Va multumesc anticipat!
Brasov, 23 noiembrie 2012 Cu stima ! – drd. prof. Ioan Ghise

_____________________________________________________________________________________________________

Nu am ascuns niciodata cat de important este pentru mine senatorul Ioan Ghişe … pentru tot ce a facut dupa referendum … pentru ca a simtit ca noi … si a fost impreuna cu noi …. un om politic care intelege si recunoaste ca POPORUL ESTE SUVERAN si DECIZIILE POPORULUI TREBUIE RESPECTATE

Ioan Ghise candidat USL colegiul nr 3 Brasov Senat

Publicitate

27 de gânduri despre „Ioan Ghişe candidat USL in Colegiul nr. 3 din municipiul Brasov pentru Senat – SCRISOARE PENTRU SUSTINEREA CANDIDATURII

 1. Mult succes!!!

  Eu nu va pot ajuta decat adaugand la PLANGEREA DUMNEAVOASTRA si DENUNTUL MEU, referitor la inclcarea de judecatorii Curtii Constitutionale (cei 6 impotriva carora ati facut si dumneavoastra o plangere) a prevederilor legale in vigoare.

  Iata DENUNTUL meu:

  Catre Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie
  Bucuresti, Bd. Libertatii nr.12, sector 5,
  EMAIL : sesizare@mpublic.ro

  Domnule Procuror General,

  Subsemnatul Tanasa Traian, domiciliat in municipiul Botosani strada Aleea Pacea nr.5, sc.B, et.2, ap.5, jud. Botosani, in temeiul art. 221 din Codul de Procedura Penala, prin DENUNTUL de mai jos, va aduc la cunostinta urmatoarele:
  Judecatorii Curtii Constitutionale, Augustin Negrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan, in mod intentionat, au incalcat prevederile art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), prevederi care au stat la baza motivarii si luarii Hotararii Nr.6 din 21 august 2012, a Curtii Constitutionale a Romaniei.
  La indemnul lui Traian Basescu, ei au introdus cu intarziere si au interpretat aceste prevederi in mod eronat, ca si Traian Basescu, si anume ca “in listele electorale permanente ar trebui trecuti toti cetatenii romani cu drept de vot de pretutindeni”.

  (A se vedea “omisiunea” care a dus la RECTIFICAREA, care a modificat HOTĂRÂREA Nr.3 din 2 august 2012, dupa interventia publica a lui Traian Basescu, rectificare publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 556 / 07.08.2012, care adauga: “În speţă, însă, sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui”.)

  In fapt, insa, aceste prevederi arata ca, din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot de pretutindeni, in listele electorale permanente se trec numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.
  Prin nerespectarea prevederilor de la art.2, alin (1), lit.c) din Legea 370/2004 (referitoare la alegerea presedintelui), judecatorii, mai sus mentionati, au hotarat total ilegal la punctul 3, astfel:

  “CURTEA CONSTITUŢIONALĂ
  în numele legii
  HOTĂRĂŞTE:
  3. Constată că la referendum nu au participat cel puţin jumătate plus unu din numărul
  persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru ca referendumul să fie valabil în conformitate cu prevederile art.5 alin.(2) din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.”
  In fapt numarul electorilor care au votat “DA” la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente, in care se trec conform prevederilor legale, numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, de pretutindeni.
  Denunt deasemenea si faptul ca acesti 6 juidecatori au hotarat la punctul 2 sa echivaleze automat “numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendum” de 18.292.464 (“din datele comunicate Curţii Constituţionale de către Biroul Electoral Central, cu privire la referendumul naţional din data de 29 iulie 2012″), cu numarul de “persoane înscrise în listele electorale permanente”. In rezultatul cu privire la referendum, comunicat de Biroul Electoral Central, nu apare nicaieri denumirea de LISTA ELECTORALA PERMANENTA. Au hotarat astfel:
  “2. Confirmă rezultatele referendumului naţional din data de 29 iulie 2012 comunicate de Biroul Electoral Central şi constată Că din totalul de 18.292.464 persoane înscrise în listele electorale permanente au participat la vot 8.459.053 persoane” (46.24%), din care 7.403.836 (87.52%) au răspuns “DA” la întrebarea”Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?”, iar 943.375 (11.15%) au răspuns”NU””.

  Solicit tragerea la raspundere penala a faptuitorilor Augustin Negrean, Aspazia Cojocaru, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Motoc si, Pusks Valentin Zoltan.
  Solicit de asemenea sa se intreprinda toate cele necesare pentru demiterea, si in fapt, a lui Traian Basescu.
  Mijloacele de proba sunt:
  1) textele din Constitutia Romaniei si din Legea 370/2004, la care am apelat la intocmirea DENUNTULUI;
  2) rezultatul referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Presedintelui Romaniei;
  3) textele, la care s-a facut trimitere, din HOTĂRÂREA Nr.6 din 21 august 2012 si urmatoarea
  MOTIVARE:

  Art. 36,alin.(1) din Constitutie stabileste CLAR ca “cetăţenii au drept de vot DE LA varsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv” (atentie, “DE LA”).

  Avandu-se in vedere aceste prevederi constitutionale, inseamna ca interpretarea judecatorilor, insuflata de suspendatul Traian Basescu,s-a rezumat doar la o parte din textul de la litera c) [a aliniatului (1)de la art.2 alLegii 370/2004]si anume numai la: “liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot”; adica toti cetatenii cu drept de vot de pretutindeni,conform prevederilor constitutionale.
  Insa legiuitorul a adaugat un text care arata ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot, de pretutindeni, se trec in listele electorale permanente numai cetatenii “CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

  Probabil ca legiuitorul, dorind sa clasifice listele electorale pe diferite categorii, a limitat cvorumul numai la cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, probabil,chiar, din greseala. Dar aceasta greseala este in favoarea celor 7,4 milioane de electori, pana la modificarea legii gresite.

  Deci, contrar constatarii Curtii Constitutionale cvorumul s-a realizat cu varf si indesat, in conformitate cu doleantele lui Barroso, atata timp cat , conform art.2, alin. (1), lit. c) din Legea 370/2004, in listele electorale se trec numai cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, de pretutindeni. In fapt numarul electorilor care au votat “DA” la referendum este mult mai mare de jumatate plus unu, din numarul electorilor din listele electorale permanente intocmite conform prevederilor legale in vigoare!!!

  De drept, Traian Basescu ar trebuii sa fie demis!! E si ilegitim, e si ilegal la Cotroceni!!!

  Toate actiunile sale, de drept, sunt nule!!!!!!!

  Prevederi legale:

  Art. 36(“Dreptul de vot”), alin. (1) din Constitutie DISPUNE:
  “Cetăţenii au drept de vot DE LA vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.”

  Art. 2, alin.(1), lit.c) din Legea 370/2004 (ref. la alegerea presedintelui) prevede:
  (1) In sensul prezentei legi, termenii de mai jos au urmatoarele semnificatii:
  c) liste electorale permanente – listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot
  CARE AU IMPLINIT varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv”.

  16.11.2012 Tanasa Traian

  Domnului Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

  Răspunde

 2. Domnul GHISE a dovedit ca merita sa reprezinte brasovenii in parlament. Se tem de puterea sa de convingere, de capacitatea sa mobilizatorica si mai ales de cinstea sa. Brasovenii cinstiti nu trebuie sa se lase pacaliti de tot felul de smecheri si basisti.

 3. Senatorul Ghise este singutul parlamentar adevarat, care a luptat si lupta pentru BRASOVENI si pentru toti cetatenii Romaniei!!!

  MULT SUCCES!!!!!

 4. Am absolut aceeasi convingere, apreciez tot ceea ce faceti si va sustin! Basescu nu mai e presedinte, este un pus de CCR si ceilalti, Barroso, Merkel, Gordon, Reding. Si asa pus nu mai inseamna nimic, deoarece forta, substanta unui presedinte consta in voturile, pe care el nu numai ca nu le mai are, ci le are impotriva lui!

 5. domnul GHISE SUNTETI UN OM CE MERITA TOT RESPECTUL ROMINILOR CA NU VA LASATI INTIMIDAT DE MAFIA BASISTA SI SECURITATEA BASISTA MULT SUCCES PE 9 DECEMBRIE VOTATIL CA MERITA MAI MULT DECIT UN VOT E ROMAN ADEVARAT

 6. Salutareee natiune!!!! Totusi din 28 noiembrie….Sti ce ma doare si …pur si simplu nu pot intelege . Oare de ce DOAR Gise a iesit ?! Baremi { eu cel putin } nu-l pot inghiti pe asta …. Senatori de Bucuresti , deputati de Bucuresti ….parlamentari de Bucuresti….din astia …chiar n-avem ???Pune cineva pariu cu mine ca daca ieseau mai multi „parlamentari ” de la uslasi, veneau si mai multi oameni pentru ” plimbarea de la ora 18 „? In sfarsit…acum mult nu mai e…Trag nadejde sa scap o data pentru totdeauna de javrele astea din PDL si{ cine stie ….Dumnezeu e mare si bun !} sa-l vad si pe javra chioara de la Cotroceni ….macar chemat pe la ….DNA ! AMIN !

 7. Draga Theodora
  Sa-ti dea Bunul Dumnezeu Sanatare ! si familiei tale si … tuturor romanilor ce doresc binele acestei tari.
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 8. Stalinism ptr eternitate (sau macar ptr sec XXI)

  De un se vede ca oricat ar acuza unii USL de stalinism … ei bine stalinismu bantuie prin capetele baSScistilor MM Breton, Tismaneanu et compania (ca sa citam din Volodea

  „funesta de încarcerare a medicilor evrei care au fost acuzați că ar fi încercat să îi otrăvească pe liderii sovietici. Dacă Stalin nu ar fi murit în martie 1953, acești doctori ar fi fost executați.”)

  Ma rog Brădişteanu are 2 mari vini :

  1) nu este …… minoritar si in plus a fost senator PSD de Vâlcea în perioada 2000-2004, a condus Comisia de Sănătate din Senatul României

  2) nenorocitu si-a permis ca in 1999 a realizeze primul transplant de inima din Romania „dar mai târziu a devenit „celebru” din cauza scandalurilor în care a fost implicat”

  In rest sa ne folosim de o publicatie „independenta” „Bacania Libertina:

  Spre exemplu, a fost anchetat pentru modul în care a ajuns în fruntea Institutului C.C. Iliescu. În dosarul care i-a permis obţinerea postului a avut, în locul unor lucrări de cercetare, nişte documente care îi atestau calitatea de cercetător de gradul II. Printre motivele care au dus la demiterea lui din funcţia de manager a fost şi faptul că, într-un an, a venit doar 10 zile la serviciu.

  Ma rog transplantu nu se pune …numa functia de la institut (desi nu cred ca a venit doar 10 zile la institut . Ca mia degraba il suspectez ca a chiulit de la Senat decta din sala de operatii)

  Dosare care l-au consacrat drept medicul corupţilor

  Imaginea sa a fost complet compromisă din cauza modului în care a decis să doteze spitalele din sistemul penitenciar, cumpărând aparatură supraevaluată şi nefuncţională. În acei ani, majoritatea spitalelor din România, inclusiv cele din sistemul penitenciar, erau echipate rudimentar. Risipa făcută atunci în calitate de preşedinte al unei comisii de licitaţii a fost de 9 milioane de euro. Brădişteanu a fost acuzat că a primit mită 3 milioane de euro, deoarece a favorizat la licitaţii o firmă din Elveţia şi alta din Austria. Urmărirea penală în acest caz a început în 2006, Brădişteanu a fost trimis în judecată în 2007, iar doi ani mai târziu a fost achitat de judecători.

  Pai mie cel putin mi-e clar. Au fost cateva ziare care au scris despre “scandal” . Apoi a urmat reofrma inJustitiei si in fata instantei canci probe. Da ce importanta are? Adica ce improtanta are ca “si-a dovedit nevinovatia in fata (in)Justitiei?!

  Celebrităţi operate

  Astfel, medicul Şerban Brădişteanu a continuat să opereze în calitate de şef al Secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Floreasca şi şi-a câştigat titulatura de „doctorul corupţilor”. Asta pentru că s-a ocupat în special de VIP-uri, unele dintre ele cu dosare penale. Nicolae Văcăroiu, Cristi Borcea, Cornel Dinu sunt printre cei care au apelat la serviciile doctorului Brădişteanu. Nu în ultimul rând, Brădişteanu s-a implicat direct în cazul preşedintelui CJ Argeş, Constantin Niculescu, şi l-a preluat „sub aripa sa” la o zi după ce Tribunalul Argeş decidea arestarea preventivă a şefului CJ Argeş. Niculescu a ajuns la Bucureşti cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca şi a beneficiat de un diagnostic flexibil (leşin, atac de cord, atac cerebral). Niculescu putea fi dus în orice alt spital, dar într-un final a ajuns la Floreasca, chiar pe secţia doctorului Şerban Brădişteanu.

  Stai ca nu am intels : are Nicolae Văcăroiu dosar penal ? Atunci de ce este pomenit aici? In selecta cpmpanie a lu’Borcea?! ( Pai sa va zic io : ca asa facea si Pravda!

  Si mai e ceva .. pai vedeti ca conteste pct 2? (ala in 1999 primul transplant de inima din Romania). Caci asa cum bine ne iecsplica “profesorul” Volodea (de la care am sutit titlul)

  cica comunismu promova nonvalorile si distrugea valorile. Ori un medic ca Brădişteanu este o valoare in orice tara . Da la noi nu valorile sunt alea de dau din gura anticomunist si denunta stalinismu care I-a propulsat pe scara sociala… Adica astia trebuie sa instituie stalinismu ptr eternitate ca altfel ar fi siliti sa se ocupe si de ceva treburi utile- la care nu se pricep!!

  Asa ca azi incepe faza pe medici dupa cum evoca Tismanetchi memoria tatucului tatalui …

  D’aia ptr unii ori stalinismu ori moartea …

  http://vremea.forumgratuit.ro/t424-stalinism-ptr-eternitate-sau-macar-ptr-sec-xxi#912

  (Si ca am zis ca Brădişteanu e o valoare … Pai sa zicem ca ai motive sa il “bagi” pe unu ca el … apai il “bagi” in asa fel incat sa ramana medic cu riscu ca apoi minstru de justitie sau interne sa ajunga sa fie operat in vre-un penitenciar … asta ca au “pile” la director!!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s