Ce trebuie sa intelegem din cuvantarea mult iubitului si stimatului conducator, noul geniu carpatin, Basescu Traian

Basescu daca ma mai suspenda o data

1. Elena Udrea trebuie sa fie presedintele PD-L ca asa vrea muschiul lui Basescu. 

2. Blaga este un om rau care nu trebuie sa castige pentru ca ii ataca si Boc si pe Basescu care au trecut tara prin criza.

3. Blaga este batran, Udrea este tanara, este rezistenta, vrea, este de dreapta si este crescuta ca si politician de Basescu.

4. Sub conducerea lui Emil Boc, PDL-ul era recunoscut ca un partid pro-european. Cu Blaga la conducere PDL-ul ar deveni un partid nefrecventabil si neocidental.

5. „Nu-mi lipseste Adrian Nastase, pentru ca a fost foarte activ cu mine de cand a fost incarcerat. Nu treceau trei zile fara sa-mi dedice un articol pe blog. Imi pare rau de ce i s-a intamplat. Nu ca nu merita” Da ba ….  hă hă hă … eu l-am bagat in puscarie pe Nastase

6. PD-L a fost un instrument politic pentru Basescu. Acum pentru ca nu mai este, Basescu nu mai are nevoie de PD-L – 😀

7. Opozitia constructiva este penibila.

8. Elena Udrea este curajoasa ca si Basescu Traian,  cel care a crescut-o (eu stiam ca se zice altfel la asta) Este singura căreia nu i-a fost frică să depună o moțiune.

9. Pe Basscu il doare incorectitudinea – ha ha ha ha , ce gluma buna!!!!!!

10. „Despre Vasile Blaga nu discutăm” … in sensul ca nu ii rostec numele dar intelegeti voi ca de el este vorba.

11. „Nu-i adevărat că au pierdut din cauza măsurilor de austeritate” – nu doar din cauza masurilor de austeritate ci si din cauza imensei arogante cu care vorbeau liderii PD-L.

12. „Dacă mă mai suspendă o dată, de data asta mă bat cu ei să iasă electoratul la vot. Mi-ar da și mie ocazia să-mi închei glorios cariera, știi? Adică mai bătându-i o dată” – Sunt un imbecil si nu am inteles nimic din rezultatul referendumului din 29 iulie 2012. Nu ma las pana nu sunt scos cu forta si batut cu pietre din Palatul Cotroceni.

13. „Nu poate fi exclus din grup Sever Voinescu. Eu țin tare mult și la Macovei, și la Paleologu, și la Bacosnchi, și la Preda.” – nimeni nu m-a pupat in bas mai bine decat ei

14. Daniel Morar nu este doar responsabil este si foarte cunoscut si deci trebuie sa fie procurorul general al Romaniei pentru ca asa vrea muschiul lui Basescu Traian – „Liniste, ba, ce dracu”

Pentru mine PDL nu mai este un instrument politic … Pana imi termin eu mandatul, nu ma mai poate ajuta in atingerea obiectivelor …. Este un partid care-și neagă propria guvernare. Sunt cel puțin opt organizații care au sunat…Sub umbrela analizei de după alegeri, instalează interimari și dacă fac ce trebuie îi și instalezi….Moral sunt obligat să spun ce văd (în PDL). Știi cât te doare incorectitudinea…Cum să ai mesajul PSD-ului: ne-a nenorocit guvernul Boc, plus Băsescu. Nu mai am nevoie de acest partid. mandatul meu se va termina cu USL-ul la guvernare. Nu PDL-ul. Pot fi și altele, nu vreau să speculez. Am luat PDL de la 4%, i-am tractat, am indus niște valori. Acum se crează…„Te fac interimar, dar după convenție eu te fixez…”. O echipă face asta. Eu îi sfătuiesc să meargă la o convenție deschisă cu mandatele jos. Nu cu unul care-i confirmă pe cei cu rezultatele cele mai proaste. Am mai văzut asta când a fost dat jos Boc.

– În timp ce ăsta trecuse cu țara în spate prin criză și ăsta-i cel mai bine care l-a făcut românilor. Altul plecase din guvern în 2010 și lovea din spate partidul. Eu am promovat, femei, tineri…și Ungureanu, și Funeriu, și Boc…Nu-și găsesc locul acum. Un aspect. Altul: incapacitatea de a vedea ziua de mâine. Mă refer la vârstă.

– Cum vedeți un politicain de 60 de ani în competție cu Victor Ponta? Vă imaginați politician de 60 de ani în competiție cu Ponta și Antonescu în 2014. E generația de 40 de ani. Nu vor să se uite în partid. PDL are prezidențiabil în momentul de față. Care să se bată de la egal la egal. Bărbat.

Cel mai penibil lucru pe care am auzit PDL că face opoziție constructivă! Ce să facă USL cu tine? Poate să-ți protejeze afacerile rudelor. Voturile nu vin la tine, vin la cine se bate cu gigantul.

– Indiscutabil mai bine (PPDD se bate mai bine cu USL).

– Să te bați în interiorul partidului cu echipa care a trecut țara prin criza, în loc să te bați cu guvernul, care ți-a mărit taxele, impozitele? Ce ai frate cu partidul ăsta? Vrei să-l predai la cheie? E vorba de prostie. Nu e acceptabil să faci campanie internă blamând guvernul care a trecut țara prin criză. Nu-i adevărat că au pierdut din cauza măsurilor de austeritate. Lașitatea de a explica. Ei s-au ascuns în tranșee și vedem cum găsim un colegiu. Extraordinar. Boc a câștigat primăria Clujului. Anastase a scos 32% în colegiu, Udrea – 48%.

– Nu vorbesc frumos, vorbesc adevărat.

– Emil nu vrea să candideze.

Elena Udrea este crescută ca și politicain de mine. Poate să-și creeze (profilul de președinte de partid). A crescut enorm, are rezistență. Vrea. Are ambiție. Este un om de dreapta. Controversat am fost și eu. Când ești controversat ai de făcut un singur lucru: să te bați. Are un singur lucru de făcut: să se descalțe de pantofii cu toc. Să ia poșete mai ieftine.

Care-i logica să te bați denigrând propriul partid în loc să te bați cu guvernul?

– Cei din echipa Boc sunt dați deoparte. Duceți-vă pe o moțiune, cei care ați foști miniștri în guvernul Boc. Eu nu spun că Udrea este soluția ideală. Singura căreia nu i-a fost frică să depună o moțiune.

– Despre Vasile Blaga nu discutăm.

– Mi-e foarte greu să vă spun. Într-o competiție poate avea. Într-una aranjată chiar îi recomand să se retragă, așa cum se produce acum. Dar nu va mai fi PDL. PDL are avantajul că este recunoscut partid pro-european. După ce Boc a ajuns primar, mi-a dat mie prin cap să fiu președinte. Frunzăverde a fost locotenentul lui Blaga în moțiune din 2011. La Tg Jiu, Dan Diaconescu a polarizat. PDL-ul era pitit și n-au văzut cum au plecat procentele. L-au făcut pe Dan Daiconescu de 13 și ei de 16%, dar cu siguranță măsurile președintelui au fost de vină. Aș vrea să mă înfurii, dar nu pot.

Nu poate fi exclus din grup Sever Voinescu. Eu țin tare mult și la Macovei, și la Paleologu, și la Bacosnchi, și la Preda. Riscăm să nu mai aveam opoziție…Această convingere a lor, la care țin și aș vrea să rămână în PDL. La unii din ei e o problemă: „eu n-am plecat de la lipit afișe”. Sunt oameni extraordinari care trebuie să înțeleagă că politica este un joc de echipă. Am fost de acord (cu Monica Macovei), dar până la imagine. Ei trebuie să opteze. Nu știu dacă apare a treia moțiune. Știam că Stânișoară. Auzisem și de Ghiță Falcă. Dacă se izolează riscul este al unui eșec.

– Vă spun un lucru: după alegeri n-am vrut să inervin nicăieri. A sunat și Răzvan, și Blaga în decembrie, și domnul Neamțu. Luni o să-i caut eu, ca un președinte care a fost ajutat de ei. Domnul Papahagi, un om extraordinar de partid. Azi am vorbit și cu Boc, la care țin ca la copilul meu. Nu se poate să nu vorbim, văzând ce se întâmplă. Cea mai mare pierdere este pierderea occidentalității și frecventabilității. Azi, discutând cu Emil Boc, mi-am dat seama că nu se poate să nu vorbesc.”

Despre Daniel Morar pentru postul de procuror general:

Intrebat daca l-a propus pe Morar ministrului Pivniceru:  „Categoric da’. Si nu a fost o discutie, au fost mai multe. Am rostit acest nume dintr-un motiv simplu: le-am spus inainte de MCV: ‘nu-l vreti pe Morar – si eu sunt absolut de acord ca tara asta nu are un singur procuror – si doamna Pivniceru poate sa-mi propuna inca 30 de procurori la fel de respectabili ca domnul Morar, de credibili. Problema este ca nu sunt la fel de cunoscuti ca Morar. Si eu sugestia asta o faceam inainte de MCV si e valabila si acum, inainte de Schengen’, a spus Basescu. Daca nu-l vreti pe Morar, si eu sunt de acord ca tara asta nu are un singur procuror. Sunt convins ca doamna Pivniceru poate propune un procuror credibil

„Nu-mi lipseste Adrian Nastase, pentru ca a fost foarte activ cu mine de cand a fost incarcerat. Nu treceau trei zile fara sa-mi dedice un articol pe blog. Imi pare rau de ce i s-a intamplat. Nu ca nu merita, ci pentru ce a fost pentru Romania. El a fost un prim-ministru care a negociat intrarea Romaniei in UE. Nastase nu si-a vandut tara. Nastase a fost condamnat pentru o gainarie. Astea ti le poate ierta electoratul. […] Nastase are potential sa revina in viata politica, problema este cat si-l doreste partidul in viata politica. Aici este problema”

Eu am făcut o greșeală la ultimul referendum. Și greșeala a fost până la urmă – deși pierdeam – că nu m-am bătut. A doua oară nu mai repet această greșeală. Dacă mă mai suspendă o dată, de data asta mă bat cu ei să iasă electoratul la vot. Mi-ar da și mie ocazia să-mi închei glorios cariera, știi? Adică mai bătându-i o dată

Ce este Traian Basescu, daca nu este politician?

Sub pretextul ca este ingrijorat cu privire la MCV Basescu Traian ataca USL, Parlamentul, Guvernul si presa

Pe cine mai reprezinta Basescu la Bruxelles? In numele cui isi ia el angajamente? S-a consultat el cu Parlamentul, Guvernul, societatea civila? Sa il opreasca cineva pe noul noul “geniu carpatin”, cu idei de inestimabila valoare teoretica si practica, va rog!

Publicitate

4 gânduri despre „Ce trebuie sa intelegem din cuvantarea mult iubitului si stimatului conducator, noul geniu carpatin, Basescu Traian

 1. 1. Basescu vrea sa inlocuiasca muschiul cu o fleica.
  2. Blaga nu trebuie sa castige si la 6/49. A castigat suficient, pornind de la granite pana la Bucuresti. La Bucuresti nu mai zic.
  3. La „Ciorba Buna” stiu ca se pune invers, dar – in fine – tot ciorba o sa fie. Mai bine o faceau „cinstita”: de varza! …De Bruxelles… LUX! Sau, uite, daca se vrea neaparat carnita: Macovei-MRU… Gaina batrana cu morcov tanar… Si, Dna Udrea la protap. Top Chef -ul asta al lor s-a ramolit de tot…
  4. Sub conducerea lui Emil Boc, toata lumea stia ca Basescu este prim ministru si – deci si – seful PD-L -ului.
  5. Nu-i lipseste A.N. si de aia trage de timp. N-a gasit inca in puscarie pe nimeni care sa-l lipseasca de A.N. Eu cred ca (asa cred eu) nu-si mai doreste sa-l intalneasca vreodata.
  6. Oricine ar arunca plaselele daca ar ramane fara lama. Va pastra probabil manerul daca va avea gravat pe el chipul iubitei.
  7. Aici are dreptate! Nu stiu la ce i-o servi sa recunoasca dar sigur n-o face gratuit.
  8. Doamnei Elena Udrea nu-i e frica de nimeni si nimic. Parol! Daca nu i-a fost D-ei frica de barbat-su, de cine i-ar mai putea fi frica?
  9. Daaaaa!… Il doare-n bas.
  10. Despre Vasile Blaga nu discutam.
  11. Peste asta sar.
  12. Cu omul asta nu stii niciodata… daca nu face pe el, atunci mananca.
  13. Aici cred ca pe astia ni i-a aratat cu degetul: „Priviti-i! Astia sunt!”
  14. Iar aici as zice: ” You have an obsesion, baby!”

 2. Basescu Traian se gindeste din ce in ce mai des, si din ce in ce mai speriat, la sfirsitul anului 2014, cind nu va mai fi nimic. Si cind niste dosare se vor (re)deschide, odata cu niste intrebari tare delicate.
  In aceasta situatie, susnumitul are nevoie de doi piloni de sustinere:
  1) Procurorul general.
  E limpede de ce un om care are mari probleme cu justitia isi doreste enorm un procuror general „cu nasul in suflet”
  2) Elena Udrea – presedinte!!!
  Sint curios citi dintre voi au curajul sa gindeasca acolo unde bate Basescu: Udrea – presedintele Romaniei.
  Nu zimbiti! Mai bine revedeti caracterizarea mirobolanta pe care i-a facut-o Basescu: „a crescut enorm, inteligenta, ambitioasa, vrea, poate” etc.
  Poate vi se pare utopic gindul ca Udrea ar putea cistiga? Sa nu vi se para! Sint citiva factori importanti de avut in vedere: puterea institutiilor „de forta” controlate de Basescu, slabiciunile USL-ului care ar putea fi, pina la urma, dezbinat, erodarea capitalului de incredere al acestuia pe fondul unui nou val al crizei, al unor greseli inerente sau „ajutate” etc etc.
  As contabiliza separat un factor care mi se pare mai mult decit important: votul prin corespondenta!! Atita vreme cit USL-ul nu poate garanta 150% corectitudinea exercitarii lui, trebuie sa se fereasca de asa ceva ca dracu’ de tamiie!
  De altfel, e suficient sa ne amintim de cite ori a insistat Basescu pe acest subiect ca sa ne punem niste intrebari.
  Asadar, nimic nu e imposibil!
  Cit despre finalitatea crearii acestui al doilea pilon, e aproape inutil sa mai formulez: Traian Basescu – prim-ministru! Puschea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s