De raie mai scapi dar de astia nu – Cristi Danileţ şi Alina Ghica au intrat în concediu si au facut recurs la ICCJ

danilet si ghica

Judecătorii Cristi Danileţ şi Alina Ghica care au fost revocaţi, marti, 26 februarie, din calitatea de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au intrat în concediu de odihna, astfel incat decizia  nu a fost pusă în aplicare.

Miercuri 27 februarie, cei doi revocati au depus cereri de concediu de odihna, cereri aprobate ulterior de Oana Schmidt Haineala (inca) presedintele CSM.

Asteapta ajutor de la prietenii externi?

Intre timp cei doi au introdus un recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ)

La fel ca demisul basescu traian cei doi judecatori basisti de la CSM nu se lasa dusi de pe scaunele puterii.

15 gânduri despre „De raie mai scapi dar de astia nu – Cristi Danileţ şi Alina Ghica au intrat în concediu si au facut recurs la ICCJ

 1. Eu sunt curios care au fost motivele de recurs invocate, caci legea CSM e clara. Ei sunt alesi. Iar cand cineva te alege, acel cineva te poate si revoca. Ca nu si-au implinit durata mandatului? In ce firma privata nu te da afaradupa prima prostie pe care ai facut-o?

 2. orice pasare pe limba ei piere………. cat ar lungi-o stimabili, sunt compromisi…………. cu Ponta nu le merge, cum le-a mers cu cacatul(boc, in limba indiroma asta inseamna)acela de Boc Emil!

 3. „Orice pasare pe limba ei piere”………. cat ar lungi-o stimabilii…….. sunt compromisi…………. cu Ponta nu le merge, cum le-a mers cu cacatul acela de Boc Emil (boc, in limba indiroma asta inseamna
  cacat)! Imi pare rau, stimabili administratori ai acestui site, dar am vb perfect, cu explicatii, da!

   1. pai tocmai asta este problema, stimabila Theodora, ca nu toate comentariile mele se vad! Cele impotriva basistilor nenorociti nu se vad………. tocmai azi mi-ati refuzat unul, pe motiv ca are nu siu ce termeni…….. pe care alte site-uri centrale mi-i accepta! Ce v-ati trezit voi, un cacat de site basist, sa-mi puneti piedica??????????? Ok, veti avea reclama negativa, daca nu sunteti seriosi, imi pare rau, dar nu ma las calcata in picioare de un cacat de site basist, al vostru! Sper sa va fie retrasa licentza!

  1. ” (boc, in limba indiroma asta inseamna cacat)”
   Yanlış! Bu Türk değil, leydim indiroma olduğunu
   Adica, Gresit! Asta este in turceste, nu in indiroma stimata/stimat „claraandre34” Singura diferenta este ca se scrie „BOK”
   🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s