Declaratiile si actiunile Guvernul României nu pot sa duca la ostilizarea românilor împotriva UE ci actiunile unor lideri din UE care au impus ramanerea lui Basescu Traian in functia de presedinte al Romaniei si au folosit MCV pentru a justifica refuzul acceptarii României in Spatiul Schengen

cristian diaconescuDeclaratiile si actiunile Guvernul României nu pot sa duca la ostilizarea romanilor impotriva UE ci actiunile unor lideri din UE care au impus ramanerea lui basescu traian in functia de presedinte al Romaniei (impotriva votului a  7.4 milioane de romani care au hotarat demiterea lui) si au folosit MCV pentru a justifica refuzul acceptarii României in Spatiul Schengen

Prin vocea sefului Cancelariei Prezidențiale, cristian diaconescu, guvernatorul UE in Romania, basescu traian ataca din nou Guvernul României.

Nu trebuie sa uitam prestatia lui cristian diaconescu de dupa alegerile de la Congresul PSD, retragrea candidaturii, vaicarelile ca a fost santajat fara sa spuna de cine si cu ce a fost santajat si trecerea lui cu arme si bagaje in randul oamenilor lui basescu traian.

Pentru cei care au uitat cine este cristian diaconescu :

A avut vreodata Cristian Diaconescu cojones si daca da cand le-a pierdut?

Cristian Diaconescu nu spune  ca si el, ca fost ministru de externe, este responsabil alaturi de forma de viata basescu traian  si de PD-L pentru esecul aderarii României la Spatiul Schengen.

Nu putem accepta un statut de mâna a doua în Uniunea Europeană si nu folosește nimănui ca o națiune sau alta să încerce să impună celorlalți punctul său de vedere sau interesele sale. Este o negare a valorilor fondatoare ale Uniunii. Guvernul României cere doar un tratament corect din partea anumitor membri ai UE și o dezbatere democratica privind aderarea la Spațiul Schengen.

Noul atac impotriva Guvernului Romaniei precum si refuzul lui basescu traian  de a se alatura efortului Guvernului si Parlamentului de a determina o alta atitudine in privinta aderarii Romaniei la Spatiul Schengen sunt de fapt actiuni indreptate impotriva interesului national.

Publicitate

4 gânduri despre „Declaratiile si actiunile Guvernul României nu pot sa duca la ostilizarea românilor împotriva UE ci actiunile unor lideri din UE care au impus ramanerea lui Basescu Traian in functia de presedinte al Romaniei si au folosit MCV pentru a justifica refuzul acceptarii României in Spatiul Schengen

 1. UE nu va fi niciodata SUE, asa, ca SUA.
  Locuitorii Europei vor avea intotdeauna pretentia motivata intr-un fel sau altul de a se afla „acasa” intr-un teritoriu locuit de mai mult de 1000 de ani, de a nu dicta altii decat ei in acel teritoriu si chiar de a cere „secesiunea” acelui teritoriu fata de Europa si chiar de teritorii in care se afla alipiti sau enclavizati, daca nu vor fi respectati, daca li se va baga in capete ca asa sta situatia sau daca li se va nazari pur si simplu.
  Nu ma mai duc in SUA sa analizez motivele ce au dus acolo la Razboiul de Secesiune si am sa raman aici, unde ne doare acum pe noi.
  Teoretic, alaturi de JOS BASESCU se poate striga JOS BAROSSO dar, ecoul ma tem ca ar fi inexistent din coltul in care ne aflam sau din oricare alt colt al Batranului Continent.
  Democratie asupra unei Europe atat de pestrite nu se poate forma decat fractal, mai intai intre state, mai apoi in interiorul statelor, intre comunitati, si – in fine – intre indivizi, asupra functionarii corecte trebuind sa vegheze atat indivizii cat si comunitatile, statele si Europa, In relatia de „sus” in „jos” si de „jos” in „sus”
  Ce se intampla acum in asazisa secuime, in Ungaria si aiurea, pe la Berlin, Bruxelles sau Strasbourg, face dovada ca Europa nu va fi niciodata Statele Unite ale Europei, atata timp cat acolo „sus” conduc oameni naraviti in actiuni oculte, fara nimic in comun cu democratia (mai degraba, cu naravuri de tip „securitate”, KGB sau STSI), ci doar o Uniune Europeana fragila, gata sa produca – in cazul ca se atenteaza la demnitatea unor membrii ai Uniunii, in loc sa atenueze – inflamari si consumuri energetice ce numai progresul nu-l vor sprijini.
  Acest mod de a face Uniune Europeana seamana bine cu cooperativizarile agriculturilor din fostul Lagar Socialist, compararea EU cu fosta URSS (Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste) avand pe ici pe colo suport …

  …Cat despre cojonitzele CD cred ca au fost de mult mancate, digerate si slobozite-n libertate de vreun hahait al Rasului Posteriorului basedential, sub forma de agregare a treia, daca nu chiar a patra (gaz / plasma).

  P.S.
  Sa nu uitam nici o clipa (eu nu uit) ca acest blog, atunci cand nu se scrie, este un pamflet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s